|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
24.1.2009 8:20:40   
anita goitan
sayuri od Fiese do Pirana

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
24.1.2009 8:34:55   
gajka
Dobro jutro!

Danes je spet samo ena obmesečnica:
user posted image

čipka - TIA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Češnjica, Erin - user posted image HB, da se je vse lepo izteklo! Tebi, Češnjica, pa upam, da se to nikoli več ne ponovi. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 24.1.2009 8:35:02 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
24.1.2009 9:09:40   
anita goitan
erin sam da je vse dobro in enako češnjicauser posted image

bella ne ženi si tega preveč  k user posted image , pač ženska je sedaj občutljiva, 1x potem ji pa le omeni da si bila prizadeta

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
24.1.2009 9:13:07   
sayuri
[
user posted image

čipka - TIA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Se pridružujem user posted image

Kje pa ste vse?

Jst grem malo v šoping. Si moram nares zalogo sadja in zelenjave user posted image

[/quote]

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
24.1.2009 9:27:00   
pf
Dobro jutro avgustovke.
Erin zares sem vesela, da sta vredu s Tilnom.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
24.1.2009 9:33:17   
sayuri
Kaj pravkar počnejo moji trije srčki?

Filip se igra s Strelo in Maxom
user posted image

Lovro spi
user posted image

Zara je pokonci
user posted image

ZAra obožuje mehke igračke
user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
24.1.2009 10:01:37   
anita goitan
zoja miša in krysia kolk časa traja vadba na DIFu? In kolk časa ste potem vsega skupi v bazenuuser posted image zanima me ker vse pravte da so user posted image potem zaspani, v Kamniku vadba traja cca 35min do 40, potem pa ostaneva z Zojo še ene 15min notr..pride potem že druga-starejša skupina otrok

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
24.1.2009 10:34:26   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Ryssa - no si videla, da Lanu nič ne manjka, če ga kdaj pustiš mamici. Je bilo lepo na podelitvi?

Ja res je, je bil bolj priden kot je drugač user posted image
Na podelitvi je bilo kar vredu, sva pa dokaj hitro šla, itak sva bila sama.

češnjica user posted image user posted image user posted image

sayuri ja diplome user posted image
Sam da je Zara boljše. V treh nočeh 5 ur? Mene bi pobralo.
Iiii so posrečeni tvoji srčki user posted image

Tia čestitke za 5m user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
24.1.2009 10:39:10   
nell
Češnjicauser posted image user posted image user posted image user posted image zate in za Zalo...ufff mene bi tud panika zgrabila...da pa nisi nič spala pa popolnoma razumem. Kaj niso nič rekli od česa bi to bilo in kako lahko ukrepaš, če se to ponovi?

Gajka tok sem se nasmejala uni zadevi o moškihuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sayuri - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate ina za Zaro, upam da se čimprej pozdravite.

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

user posted image

čipka - TIA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Čestitke še od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes pset imeli porazno noč - Tibor se je skos premetaval in jamral, pa mal jokcal...potem je okol 3.00 le zaspal in potegnil do 6.00 popil čaj in spet potegnil. Zdej zjutri se je pa zbudil z vročino. Sem bla kr mal začudena, ker se je zbudil in potem kr počival v postelji, pa ga poljubim na čelo, se mi zdi vroč - sej nima neki velik, sam ni pa taprav. Drugih znakov pa nobenih, tko da za to krivim nespanje.

No mam pa vprašanje, gleda na to, da je Tibor že prespal vso noč in se zdaj ponoči zbuja za hranjenje...kaj bi vi storile, bi mu povečaje večerni obrok, namreč zdaj spije okol 150 ml mlekeca zvečer ob 20.00? Naj povečam al počakam????

Lep dan vam želim, mi gremo danes na praznovanje rojstnega dne, če se bo Tibor dobro počutil, če ne bomo odpovedali.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
24.1.2009 11:26:35   
Krysia
Erin in Češnjica, sam da je vse ok. Erin, ob tvojem postu so se mi kr solzice v učkah nabrale ... pa dobra si, da si tko hitr odreagirala in predvsem pametno ... jst bi po moje zmrzlna ... al pa ne - ne vem, pa upam, da mi ne bo treba nikol vedet.

Sayuri - sej na obali je povsod lepo - soline, Izola, Piran, Portorož, ... ti sam izberi user posted image Eh, naš Rok je tko mal ... zaspan. Sej mu bo še žal, ko se bo on začel za Kajo Lino zanimat, ona se pa ne bo več z njim ukvarjala user posted image user posted image

Gajka in cebrca, dobra pogruntavščina tole o moških ... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

zoja miša in krysia kolk časa traja vadba na DIFu? In kolk časa ste potem vsega skupi v bazenuuser posted image zanima me ker vse pravte da so user posted image potem zaspani, v Kamniku vadba traja cca 35min do 40, potem pa ostaneva z Zojo še ene 15min notr..pride potem že druga-starejša skupina otrok

Od takrat ko gremo v garderobo do takrat ko gremo iz nje, mine 1 ura ... v vodi so bli prvič 15 minut, včeraj pa že več kot 20. Na koncu baje pridemo nekje do 30-35 ... Pa potem smo še tam zunaj na hodniku in se prehranjujemo user posted image . Midva greva ponavadi okol 11:30 domov (ob 10h začnemo)

Šibam posodo pomit user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
24.1.2009 11:41:02   
cebrca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem mela vse napisan in slikce nalimane, pa mi je mozilo ne RR ven vrglo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

češnjica, sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image pa koš spanca zraven!

bella pozabi na tako prijateljico, razen če ji kapne kaj je naredila!

čipka - TIA  Čestitke za 5 mesecev!

nell a mogoče zato ne spi ker ima sedaj vročino in se slabo počuti, ali se je že prej zbujal? Če je zaradi slabega počutja bo spet spal, ko bo boljši!

OK zdaj pa še slikce, da me ne bo spet ven vrglo!

Ne bo uspelo, bo treba najprej mlekarne zalavfat!

< Sporočilo je popravil cebrca -- 24.1.2009 11:43:16 >

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
24.1.2009 12:10:42   
andrejaboris
Hoj
Češnjica upam, da se to ne ponovi več! user posted image user posted image user posted image

Erin samo da je vse vredi!!

Mi smo še vedno bolni, malo smo sicer že bolši. Enej kašlja kot konj in mmu davam inhalacije in upam, da bo še on kmalu bolši.

Bella mogoče so pa res hormoni in je že sama neučakana in ji vsi gnjavijo in je tak odreagirala. Se spomnim, da so ene izmed nas tut ble alergične na taka vprašanja.

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
24.1.2009 12:30:09   
čipka

HVALA VSEM ZA ČESTITKE...NE MOREM VERJETI, DA JE ŽE 5 MESCEV STARA...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
24.1.2009 12:38:31   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

nell a mogoče zato ne spi ker ima sedaj vročino in se slabo počuti, ali se je že prej zbujal? Če je zaradi slabega počutja bo spet spal, ko bo boljši!

Ne to se je dogajalo že prej cca dva tedna se že vleče, vročino je mel pa sam danes zjutraj, zdej je že nima več.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
24.1.2009 12:39:20   
cebrca
No pa še malo pred kosilom!

Takole je zgledala moja prva kašica!
user posted image
Tole mi je pa včeraj moja mami težila s fotoaparatom!
user posted image grrrrrrrrrr pusti me, grizem!
user posted image To je pa boljš kot sladoled!
Takole pa smo izkoristili ta lahek voziček!
user posted image In sem pokazal da že skoraj sedim brez pomoči
user posted image Ta je pa mamina najljubša!
Pa še ena za primerjavo kakšen sem bil pred šestimi meseciuser posted image
user posted image

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
24.1.2009 12:43:01   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Ne to se je dogajalo že prej cca dva tedna se že vleče, vročino je mel pa sam danes zjutraj, zdej je že nima več.

Mogoče boš res rabila povečat količino mleka. Ker če primerjam, samo pri nas se je vse poklopilo, ponoči se je začel zbujat, dobil je premalo teže in meni se je zdelo da je mleka zanj malo premalo. Pri nas potem ni ostalo druge izbire in smo šli po nasvetu P na GH, ampak je bil star že 5 mesecev in pol. Na tvojem mestu bi potem res poskusila z mlekom!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
24.1.2009 13:07:20   
Erin

user posted image

čipka - TIA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

češnjica - grozno je kar si doživela, res se v takšnih trenutkih počutiš nemočno...upam da se to ne bo več zgodilouser posted image user posted image

sayuri - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in hvala ker si obveščala punceuser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
24.1.2009 13:16:49   
Erin

user posted image

Oooooo facauser posted image

Nell, jaz mojemu zvečer v mleko dam še žličko in pol riževih kosmičev in se bolj naje..
andrejaboris - pozdravite seuser posted image

Naš se je ponoči zbujal, od 3- 5.30 je tako jokaluser posted image ... ma nimam pojma zakaj.. sva bila jaz in moj tako zmatrana...mogoče je v sanjah podoživljal vse...user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
24.1.2009 15:41:02   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

user posted image

čipka - TIA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Tudi od mene.

Češnjica, Erin - samo, da je zdaj vse ok. Ja začelo se je. Naš je ravnokar par kapelj krvi pocedil z dlesni, ker je cel zamašek od 1,5L flaše vode v usta dal in začel jokat, mami pametna pa prehitro ven potegnila. In valda odrgnila dlesen. Je že ok, sam že od take malenkosti srce kakšen trenutek ne bije, kaj šele pri vas user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
24.1.2009 16:24:35   
kaja02
češnjica- joj groza, sam da je z Zalo sedaj vse ok
aja, kako pa vama gre dojenje????? jaz sem se zadnjič prehitro pohvalla, sedaj že nekaj dni spet štrajka, je po levi strani sam ponoč, ko napol spi

bella- mi mamo tud inhalator iz Hoferja, sem ga kupila že enkrat lani, ko sem še bla noseča, ga uporablja tud moj ata, ki je astmatik ; je kao družinski( sam dnar sem pa jest dalauser posted image )

sayuri- user posted image  za Zaro, naj se kmalu pozdravi. A Lovro pa je ok?
user posted image

čipka - TIA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

ceberca- kak smo cart, men je najbolj všeč tam ko se smeji

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
24.1.2009 16:32:08   
nell
No kot kaže mamo tud mi neko bolezen na pohodu al pa zobke - ne vem. Tibor je zjutri mel mal čez 37 vročine, potem pa kr naenkrat 38.7, zdej mu je padla na 38...sveč mu še nisem dala, bom počakala, da vidim ali bo vročina še kaj padla, če bo rasla mu bom dala. Sem pa klicala na pediatrično, pa so mu rekli, da ga naj zvečer še v mlačni vodi okopam, če bo imel vročino, če bi se pa kaj poslapšalo pa naj mirne duše pridem do njih. Je bila ena zelo prijazna sestra, me je kr mal pomirila...v bistvu sem klicala čist tko informativno, če mu lahko dam svečko in kdaj, pa če še lahko kaj druga storim. Namreč Tibor nima nobenih drugih znakov, še ne. Ne kašlja, ne smrka, zobka še tud ni zatipati, čeprav se slini že skor cel mesec...zdaj bomo pa čakal, pa bomo vidili al bo zob al bo kej druzga. Je pa bolj utrujen, kar je normalno, tko da zdej pančka.

Joj kok je to blesav občutek, ko imaš bolnega otroka, mu želiš pomagati pa ne veš kako, pa ne veš kaj mu je, pa tko...tko da zdej res razumem tiste mamice, ki so bile v skrbeh za svoje otroke, predvsem sem se spomnila Tejkaz nate in na Evico, ko je imela tolk visoko vročino, pa namesto da bi te kdo pomiril in ti lepo svetoval, si naletela še na tako "čudno" osebje.

Grem si skuhat eno kavo, da pridem mal k sebi.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
24.1.2009 17:33:03   
matejchi
Jaz tut rabim kavo... pol grem pa mal migat...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
24.1.2009 17:33:34   
tinka14
čipka, čestitke!!!

erin in češnjica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , HB da je vse OK!!!

IZVIRNO SPOROČILO: nell
No mam pa vprašanje, gleda na to, da je Tibor že prespal vso noč in se zdaj ponoči zbuja za hranjenje...kaj bi vi storile, bi mu povečaje večerni obrok, namreč zdaj spije okol 150 ml mlekeca zvečer ob 20.00? Naj povečam al počakam????

nell, pri nas je isto. spal je 3 mesece od 8h ali 9h do 7h ali 8h. zdej pa že kake 2 tedna se zbuja ob 4h ali 5h, poje in spet naprej do 6h, 7h, 8h, odvisno od ne vem česa do kdaj. in sem včeraj zvečer pač pomisla, da dobi zvečer premalo. in sem ga nahranla, pol ure počakala, ga skopala in še enkrat nahranla, pa je potem spal od 8h do 6.30. mislim, da premal dobi in se zato prej zbudi. bom danes spet isto nardila, pa bom vidla.

IZVIRNO SPOROČILO: bella02
A katera ve, a pri nanizanki Pod nožem lepote obstaja tudi 6. sezona? Ker mi tale konc ni bil nič kej preveč všeč, se mi je zdel precej odprt ...

bella, js sm to ful rada gledala, ampak včeri pa nisem in nisem vedla, da je že zadnji del. kaj je una smrkljica nardila, je uporabla pištolo?? in še kej pomembnega se je zgodil?

takle, js grem malčka zbudit, ga nahranit, se z njim ukvarjat, ker ob 8h mora že trdno spati, ker mora it mami na fešto. user posted image itak spet ni...

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
24.1.2009 18:25:09   
andrejaboris
 Gajka resno mislim, da si mi frajerka,  ker imaš res težave s tem Rokovim hranjenjem in vedno vse na humor obrneš. Se mi zdi da nisi paničar in res mi je fajn brat tvoje poste.

Matejchi kako miganje to?

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
24.1.2009 18:26:03   
kaja02
ti ti ti tinka, a kar na fešto boš šla????  user posted image  pa lepo se mej,  

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?