nell
|
No kot kaže mamo tud mi neko bolezen na pohodu al pa zobke - ne vem. Tibor je zjutri mel mal čez 37 vročine, potem pa kr naenkrat 38.7, zdej mu je padla na 38...sveč mu še nisem dala, bom počakala, da vidim ali bo vročina še kaj padla, če bo rasla mu bom dala. Sem pa klicala na pediatrično, pa so mu rekli, da ga naj zvečer še v mlačni vodi okopam, če bo imel vročino, če bi se pa kaj poslapšalo pa naj mirne duše pridem do njih. Je bila ena zelo prijazna sestra, me je kr mal pomirila...v bistvu sem klicala čist tko informativno, če mu lahko dam svečko in kdaj, pa če še lahko kaj druga storim. Namreč Tibor nima nobenih drugih znakov, še ne. Ne kašlja, ne smrka, zobka še tud ni zatipati, čeprav se slini že skor cel mesec...zdaj bomo pa čakal, pa bomo vidili al bo zob al bo kej druzga. Je pa bolj utrujen, kar je normalno, tko da zdej pančka. Joj kok je to blesav občutek, ko imaš bolnega otroka, mu želiš pomagati pa ne veš kako, pa ne veš kaj mu je, pa tko...tko da zdej res razumem tiste mamice, ki so bile v skrbeh za svoje otroke, predvsem sem se spomnila Tejkaz nate in na Evico, ko je imela tolk visoko vročino, pa namesto da bi te kdo pomiril in ti lepo svetoval, si naletela še na tako "čudno" osebje. Grem si skuhat eno kavo, da pridem mal k sebi.