Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 11:36:38
|
|
|
|
blaža
|
Dan! O Blacky lepe fotke, ma jaz tudi slabo vidim, dej malo večje, kot sem dala jaz, ki nimam povečevalnega doma. No mi smo že bli v Postojni, smo šli malo na špancir, pa v trgovino, pogledat še za ploščice, da še malo raziščemo. Drugače smo lepo spali, in moj me je pustil malo dlje, tako, da sem vstala ob 8.20min in mei je blo od 22ih dovolj spanja. Blaž se je pa zbudil ob 6.45min. Tudi kar dobro.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 11:40:04
|
|
|
|
Blacky*
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 11:40:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* No, obljuba dela dolg: Stara dej mal večje za nas, k smo v letih in bolj slabo vidimo če sem koza preveč pomanjšala sploh se pa FB čekiri pa si tam oglej... k jih je več nisem gor, ker nimam pasworda a ti ga ne pošlje na mail... resetiraj ga ne butara, sem tut opperaterja za mail vmes zamenjala in prejšnji mail ni več aktiven, tko da je to problem.....
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 11:42:29
|
|
|
|
Blacky*
|
na kakšno velikost ve označite na shrani si
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 11:43:24
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Meni je pa tale všeč. sem jo sama "prerihtala" lepa slikica, ki ste trije pa
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 11:43:57
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* na kakšno velikost ve označite na shrani si Jaz sem dala na 400, če se ne motim
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 11:46:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* sej tole je ok, ker me pol lahko gor kliknemo in vidimo "normalno " velikost
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 11:48:44
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* sej tole je ok, ker me pol lahko gor kliknemo in vidimo "normalno " velikost ja, sem zdaj tako copirala...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 11:50:43
|
|
|
|
blaža
|
zelo lepa sta bla.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 11:51:10
|
|
|
|
Blacky*
|
< Sporočilo je popravil Blacky* -- 25.1.2009 11:52:54 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 11:51:29
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža zelo lepa sta bla. sva še hvala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 12:03:43
|
|
|
|
Blacky*
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 12:04:13
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža zelo lepa sta bla. sva še hvala Ja prav maš, sej sem vaju vidla!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 12:06:24
|
|
|
|
blaža
|
Blacky, zelo zelo lea sta, lepe slikice!!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 12:07:40
|
|
|
|
Blacky*
|
no tko, zdaj ne bom več smetila na tretji sliki se vidi torta , posuta je bila kar s pravimi vrtnicami... bila je enkratna... moja "poobredna" obleka se tudi vidi. Pa še par detajlov okrastive sem prilepla. Okrasitve miz pa ne morem, ker so povsod gor svatje pa nimam njihovega soglasja.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 12:08:34
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža zelo lepa sta bla. sva še hvala Ja prav maš, sej sem vaju vidla! ja saj zato res da me je zdaj kar nekaj več, a si bom eno od teh slik na hladilnik dala, pa bo lažje
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 12:09:24
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Blacky, zelo zelo lea sta, lepe slikice!!!! hvala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 12:10:53
|
|
|
|
Blacky*
|
zdaj grem pa do konca skuhat... se mi že meša tako dobro diši iz pečice... sem še zraven krompirja par koščkov gomolja zelene narezala... njami
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 12:13:29
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža zelo lepa sta bla. sva še hvala Maš še cajt it dol, sej si še mlada. Loti se kake dijete, pa pazi malo na hrano, če si nisi ok, pa bo. Ja prav maš, sej sem vaju vidla! ja saj zato res da me je zdaj kar nekaj več, a si bom eno od teh slik na hladilnik dala, pa bo lažje
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 12:16:25
|
|
|
|
blaža
|
Midva z mojim bova pa kar polnozrnate špagete z peseto omako in rdeč radič. popoldne pa spečem tiste žemljice ajdove z orehi. Mnjama. No jutri pa voooodaaa. Vodni dan. Bljak, ma moram, ki moram spet na svoje kg. No za Blaža pa mam že kuhano, bo govedina z zelenjavo, pa popoldne bom puding skuhala, ki ga še ni jedel.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 12:22:02
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan. Buči in Blacky, za vajine poročne slike. So tudi ful lepe, oz. osebe na njih Mi smo se nakofetkali, Larisa naj bi spala, se še pogovarja sama s sabo bo že zaspala, je bil pa danes dan za mamico, sem si kupila kavbojke, noro mi je všeč eno jeans krilo pa ni moje cifre vse pobrano... same velke številke ma sem bla jezna no, pa za fr.manikiro sem si kupla komplet in maskaro, tako da sem danes zapravla 60€ ampak dobro, kdaj tud kaj zase paše Zdaj grem pa naprej kuhat, da se mi čebula ne zažge... če se mi že ni
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 12:31:57
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Jutrooooooooooo iz soncnega Bruslja , vsem Februarkam... malckom.... se posebej Misar in Buci.... Pa se posebej ELMI k je bla tazadnja sinoci Jutro,oziroma dannnnnnn Stipe jaz sem skoz zadnja , in rodit sem šla zadnja ,kaj češ ene tudi to vlogo marajo imet Februarka Elma kaka 4x-5x na dan , vse kr poje gre ven , pomoje zaradi zob , mislim da bo najbolj pomagal sladkan čaj iz kamilice ...probi ji skuhat pa boš vidla kak bo , al kakšen sok od sliv Buči mogoče se gdaj srečamo na avtobusu , moja relacija je Ž.Postaja-letališka , včasi grem do Mostah , pa čakam dvojko . Aja pa slike so lepe , še posebej mi je lepo ko vidim nosečko v poročni obleki
< Sporočilo je popravil ELMA -- 25.1.2009 12:33:47 >
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 12:37:47
|
|
|
|
Janey
|
zaštofan wc a se je keri že to zgodilo? čez pol ure moram od doma in zdaj sem skor eno uro rovala po njem pa nič....nimam pravega orodja pismo ej...od česa te??? bljek no v zadnjeh 10 min se mi je uspelo tut zrihtat in perilo obesit da ko se mali zbudi se samo napapcama in šibama na rd. hjoooooj pa tak me lulat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.