|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
24.1.2009 22:44:22   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Čerrrrr..Evo izgubljena dušica se javlja user posted image

Punce kak ste ?

Blaža user posted image user posted image user posted image zelo lepa si v poročni obleki sem se spomnila prec poroke user posted image , ah kje je to user posted image user posted image
12 let nazaj user posted image , zdej ko vidim slike bi  kr user posted image user posted image user posted image , edino kr pogrešam so kg user posted image rad bi uno postavo nazaj .user posted image user posted image

Nizy user posted image user posted image user posted image  za podaljšano porodniško ...Lepo , jaz bi tudi bla  še doma z otroci , ampak kaj čemo ...

Mahhhh bom mal pojamrala , user posted image user posted image user posted image  regresa nisem dobila , ker pras** ni vedu če mi sploh pripada , ker sem v porodniški , in sem ga klicala , je reku da mi bo nakazal , in še zdej ni user posted image , groza ....kaj si teli privatniki  mislijo user posted image

Buči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da se čim prej pozdravite .

Lillchy user posted image user posted image user posted image user posted image  za operacijo , lepo da je za vami user posted image  Kak je kej Luka ?

Janey user posted image user posted image user posted image user posted image   končno ste na svojem user posted image

Februarka , zdej sem vidila še tvoje poročne slike user posted image user posted image zelo ste lepi .

Dolenjka user posted image user posted image user posted image Tara za 11 mesecov ...user posted image

ella79 kje si pa te barve kupila??Jaz jih tudi rabim user posted image
pina  si že dobila tičnouser posted image , včeraj smo jo razdelile .Sporoči ko dobiš ...

Meti user posted image user posted image user posted image user posted image za prve korake

Bamby kako vam gre v vrtci , a imate uvajanje , al ste še doma user posted image , jaz sem komaj vrtec dobila , je gospa ki dela v vrtci nas vrgla na čakalno listo , sem mislila da bom živčnega fasala , pa že ta malo cepila in vse papirje odala , vpisala sem jo ko je bla stara 8 dni .Pridem gor pa pravi ...ja, vas sploh ni v računalniku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  , cel dan sem prejokala , nisem vedela kam naj z otrokom .Zdej se je uredilo , me je drug dan klicala ...kao da je ena mamica mi ustupila plac ker ji ni urgentno tko kot je meni user posted image Una pa koza mojo prošnjo  vrgla v kot , hvala bogu da sem imela dokazilo da sem jo vpisala .

oooo, teta ELMA  je naredila izčrpno poročilouser posted image user posted image user posted image user posted image

ja , res si izgubljena dušica , pa super za vrtec , sam da ste uredili user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
24.1.2009 22:45:25   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Čer.

Evo, da vam še jaz pokažem dva lepotca iz gorenjskeuser posted image na najlepši danuser posted image sem mojga našitamala da je preskeniraluser posted image
user posted image

Zdej grem pa še mal pred tv, ker tukaj je itak zatišje... no, valda, saj je sobota in ste vse pri boljših polovicahuser posted image grem jaz tuduser posted image Lep večer!

super  sta bila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
24.1.2009 22:49:27   
ELMA
user posted image user posted image user posted image  nizyyyyyyyyyyyuser posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
25.1.2009 8:14:55   
dolenjka
Dan

A smo danes mi prvi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
25.1.2009 8:16:24   
dolenjka
No prav user posted image  Noč standardna, samo po flaški je čez pol ure zajamrala in smo zobke mazali. Desna zg. enka nam bo pa zgleda probleme delala user posted image  user posted image  No, nič hudega, sej ne bo dolg user posted image

In, a danes bo tiha maša user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
25.1.2009 8:19:48   
nuka
Jutro!

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
25.1.2009 8:37:46   
misar
jutro
čist na kratko...
včeraj smo bli dopoldan povsem zdravi videt, celo apetit se nam je vrnil, okoli 3h popoldan smo pa ratali zahripani, ko je odspala pa še urco spanja, je bla pa totalna katastrofa, z glasom pa pe vročino smo fasali. sva jo kar pobasala pa k dežurnemu peljala. zdravnica je rekla, da ima eno vneto uho in smo dobil antibiotik. ponoč se je pojavljal lajajoč kašelj, upam, da bo danes kej boljše, da prime antibiotik. probal bomo tud mal inhalacije delat, če se stanje s tem kašljem poslabša gremo danes spet k dežurnemu. ga ni za srat user posted image user posted image user posted image user posted image

ja takle mamo. jutri jo pa defenitivno k naši pediatrinji peljem. ma sranje ta naš prehlad, ki se še kar razvija v vse smeriuser posted image user posted image user posted image

držte pesti...pa kak pameten nasvet bi tud prav prišel.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
25.1.2009 8:46:33   
buči
jutro.

Elma, da ti nakaže regres, ima še čas. Ti samo zateži, pa kar malo zagrozi z inšpekcijo oz. prijavo, potem se bo pa zagotovo zmigal. Tako je bilo pri meni, sem bila na eni šoli upravičena za 1/2 regresa, pa sem ga dobila potem šele marca, ampak je pa vsaj bil. Vstrajaj, sicer prijavi : ne vem sicer točno kam, naj ti kaka pravnica od Februark pove, pri nas v šolstvu je malo lažje, ker vemo, kam se lahko pritožujemo. user posted image

blaža, hvala za info glede cene. Veš, jaz si ne kupim niti 3 kosov torte letno, tako da nimam občutka. Tudi ne vem, koliko je to 10 kosov. Tam, kjer sem gledala, so najmanjše 8 kosov, največje pa 42 kosov. Najcenejše so 25 najdražje pa 75 evrov. Ne vem niti, koliko stane košček v slaščičarni. Vem, da je tista instant iz E'leclerca 10 evrov, samo je res vredna samo toliko. Smo jo tudi že celo dali stran, ker je bila nikakva.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
25.1.2009 8:49:05   
buči
misar, user posted image , če bo kašelj slabši, raje pojdite še enkrat k P, ker razsajajo virozni bronhitisi, s tem pa ni heca, je treba dobit pumpico ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
25.1.2009 8:53:27   
Stipe air force
Jutrooooooooooo iz soncnega Bruslja user posted image  user posted image  user posted image , vsem Februarkam... malckom.... se posebej Misar in Buci.... user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
25.1.2009 8:55:42   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Jutrooooooooooo iz soncnega Bruslja user posted image  user posted image  user posted image , vsem Februarkam... malckom.... se posebej Misar in Buci.... user posted image

Pa se posebej ELMI k je bla tazadnja sinoci user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
25.1.2009 8:58:18   
buči
Jutro stipe, kako kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 3262
25.1.2009 8:59:09   
buči
Joj, zdajle sem 10 minut iskala, kdaj sem se predvčerajšnjim zadnjič pofočkala, ker sem hotela blažo nekaj vprašt, pa itak, da tega zdaj ne najdem ... user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
25.1.2009 9:00:11   
buči
Jaz na RR, ilen je pa scefral TV napovednik, polizal ekran in naslinil telefon.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
25.1.2009 9:01:46   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Jutro stipe, kako kaj?

Carica gleda DVD Pujso Pepo, Sefra pripravlja zajtrk, jaz pa sviram k..cu... user posted image , prav lepo nam je tu v Bruslju, ko soncek posije skozi okno... user posted image

Kako si ti? user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
25.1.2009 9:06:36   
Februarka08
Jutro.

Hvala za pohvaleuser posted image

Mi smo po zajtrku, obilnemuser posted image zdaj gremo pa v mesto na kavico, ker mora možek na moški pogovor o ohceti k bo šoferuser posted image in se dobi s pričo, midve greva pa zraven lučko svetit, mami bo pa vsaj kavico dobilauser posted image
Lepo nedljo, uživajte!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3266
25.1.2009 9:07:43   
buči
 m

< Sporočilo je popravil buči -- 25.1.2009 9:08:05 >

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
25.1.2009 9:08:23   
Februarka08
Ah, sem pozabila vprašat... Larisa že nekaj dni ni dobro kakala... ful težko kaka, v plenici je vsega skup čisto malouser posted image zdaj sem ji skuhala sladke kamelice... še kakšen predlog kaj naj ji damuser posted image se napenja in napenja, pa ni ničuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3268
25.1.2009 9:08:44   
bugnavilea
Jutro. user posted image Kaki lepi sonček nas je prebudil danes zjutraj. Škoda, ker piha burja kot za šalo, tako da se lahko poslovimo od sprehoda ... ampak vsaj skozi okno se bomo lahko naužili kakšnega žarka sonca. Če ne drugo, mi bo cote en dva tri posušilo. user posted image  user posted image  user posted image

Sicer pa pri nas nam zobki kar ne mislijo dati miru. Čez teden je 7. zobek matral Mihca ... čez vikend pa isti zobek Lukca. user posted image Tista spodnja dvojka nam daje sedaj hudiča. Sicer že tako ali tako vsak zobek ki pokuka na plano presneto občutimo tudi mi ... ne sam onadva ... user posted image Tuljenje, sitnarjenje, vročina, prehlad, bruhanje, driska, ... in še in še bi lahko naštevala kaj vse nam pride v paketu z zobmi. user posted image Mah ... ... bo že.

Sicer pa smo danes kljub vsemu kolikor toliko lepo spali. Sicer smo bili primorani se ločit (jaz sem bila z Lukcem v dnevni), ker čene se itak sam budita en druzga. No ... in tko smo vsaj en del noči prespali. user posted image Res ne vem kdaj nam bo ratalo da bomo vsi skupaj spali celo noč ... verjetno nikoli ... user posted image

Evo ... tenstane jabolke in banana narejene ... sam da se še mal pohladijo, pa bo menaža. Njami ... tako lepo diši, da bi še mami to jedla. user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
25.1.2009 9:09:40   
buči
No, sem hotela napisat, da bolje, da se pripravljam na jutri, ko grem končno spet delat. Pogrešam mulce, gnečo na avtobusu, teženje, tablo ... user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
25.1.2009 9:14:47   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: misar

jutro
čist na kratko...
včeraj smo bli dopoldan povsem zdravi videt, celo apetit se nam je vrnil, okoli 3h popoldan smo pa ratali zahripani, ko je odspala pa še urco spanja, je bla pa totalna katastrofa, z glasom pa pe vročino smo fasali. sva jo kar pobasala pa k dežurnemu peljala. zdravnica je rekla, da ima eno vneto uho in smo dobil antibiotik. ponoč se je pojavljal lajajoč kašelj, upam, da bo danes kej boljše, da prime antibiotik. probal bomo tud mal inhalacije delat, če se stanje s tem kašljem poslabša gremo danes spet k dežurnemu. ga ni za srat user posted image user posted image user posted image user posted image

ja takle mamo. jutri jo pa defenitivno k naši pediatrinji peljem. ma sranje ta naš prehlad, ki se še kar razvija v vse smeriuser posted image user posted image user posted image

držte pesti...pa kak pameten nasvet bi tud prav prišel.

Jutro!

Ojoj Misar, a tvoja princeska je tudi zbolelauser posted image . Lajajoč kašelj pa je značilen za laringitis tako, da, če bo vedno bolj kašljala ali pa težko dihala ali pa, če se pojavijo piski pri vdihu se pa le pojdita danes še enkrat pokazati, sicer pa bi šla jaz jutri do svoje pediatrinje. Pa ful delajta vlažne inhalacije, to zagotovo pomaga. Bošček mali, upam, da bo čimprej zdrava.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
25.1.2009 9:15:46   
buči
user posted image

No, še moja ... Jaz pa nisem več pasala v obleko ... Smo bili trije ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
25.1.2009 9:17:03   
Janey
jutro

ati nama je pobegnil na bele strmine, mi2 pa morava na RD od mojga bratranca. nekm v tri krasneuser posted image user posted image ma kje vse si folk ne zmišluje, da bo praznoval. hjo. jaz sem zdaj malo na rr jaka pa ordinira s svojimi igračkami. ko dokončkam zajtrk me čakajo spet nove škatle ki sva jih še včeraj privlekla...mah ko misliš da si vse prineso pa pobiraš še malenkosti pa maš spet vse polno svinjarijeuser posted image user posted image pa včeraj smo končno spravili stanovanje v reduser posted image

zdaj grem pa malega nadzirat ker dela bedarije.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
25.1.2009 9:17:07   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Jutro stipe, kako kaj?

Carica gleda DVD Pujso Pepo, Sefra pripravlja zajtrk, jaz pa sviram k..cu... user posted image , prav lepo nam je tu v Bruslju, ko soncek posije skozi okno... user posted image

Kako si ti? user posted image

Joj vam zavidam sonček, pri nas je oblačno in nič ne kaže na sonček. Pa dober tek!

Neposredna povezava do sporočila: 3274
25.1.2009 9:17:23   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Ah, sem pozabila vprašat... Larisa že nekaj dni ni dobro kakala... ful težko kaka, v plenici je vsega skup čisto malouser posted image zdaj sem ji skuhala sladke kamelice... še kakšen predlog kaj naj ji damuser posted image se napenja in napenja, pa ni ničuser posted image

Nam pomaga sok sliv ali pa ananasa

Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.