|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
25.1.2009 12:38:12   
Blacky*
Blaža imam dve vprašanji glede peke.

Pozabila sem katero smetano ti uporabljaš. Naredila bom nutellino torto pa me zanima katero je najbolje uporabiti.

Drugo vprašanje pa je, glede na to da bo nutelina torta mi prosim predlagaj s čim jo namažem povrhu, ker jo bom okrasila s tičino maso. Moram z masleno kremo ali lahko kar z nutello.

full ti hvala... se pripravljam... naslednji vikend bo namreč akcija user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
25.1.2009 12:38:15   
ELMA
?
Blaža , a veš mogoče kje v Ljubljani si lahko kupm sprej za barvanje tične user posted image
Pa še to me zanima user posted image Ker bom jaz prvič delala torto iz T.M me zanimajo robovi a se zami zalimajo en za drugega al mogoče moraš mal z vodo namazatuser posted image user posted image
In kaj če bi jaz pre naredila figurice pa šele pol dala na torto , a bo to stalo gor user posted image da mi ne bo padlo .user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 25.1.2009 12:42:20 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
25.1.2009 12:40:16   
Janey
blaža bo kmaluzačela kasirat za odgovoreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
25.1.2009 12:41:19   
Janey
majčice pa res nimajo kaj za delat očitno ker tolko tipkajo da je to že groza

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
25.1.2009 12:42:13   
itata
evo naš spi... jaz sem švoh. počivam. mogoče grem še mal spat.

dolenjka: jaz sem te pa že ene sto let nazaj pofočkala na FB k sam tvoj priimek vem pa me nisi potrdilauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
25.1.2009 12:43:02   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

blaža bo kmaluzačela kasirat za odgovoreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
25.1.2009 12:43:10   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Blacky... cooool !!!!! user posted image  user posted image  user posted image  lepaaaaaa user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
25.1.2009 12:45:17   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Jutrooooooooooo iz soncnega Bruslja user posted image  user posted image  user posted image , vsem Februarkam... malckom.... se posebej Misar in Buci.... user posted image

Pa se posebej ELMI k je bla tazadnja sinoci user posted image  user posted image  user posted image

Jutro,oziroma dannnnnnnuser posted image
Stipe jaz sem skoz zadnja , in rodit sem šla zadnjauser posted image ,kaj češ ene tudi  to vlogo marajo imetuser posted image

Februarka Elma kaka 4x-5x na dan , vse kr poje gre ven , pomoje zaradi zob , mislim da bo najbolj pomagal sladkan čaj iz kamilice ...probi ji skuhat pa boš vidla kak bo , al kakšen sok od sliv user posted image

Buči mogoče se gdaj srečamo na avtobusu user posted image , moja relacija je Ž.Postaja-letališkauser posted image , včasi grem do Mostah , pa čakam dvojko . Aja pa slike so lepe , še posebej  mi je lepo ko vidim nosečko v poročni obleki user posted image

Ma i zadnji biti je ponekad lipo biti user posted image  user posted image  user posted image ...

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
25.1.2009 12:58:42   
ELMA

Jutrooooooooooo iz soncnega Bruslja user posted image  user posted image  user posted image , vsem Februarkam... malckom.... se posebej Misar in Buci.... user posted image

Pa se posebej ELMI k je bla tazadnja sinoci user posted image  user posted image  user posted image

Jutro,oziroma dannnnnnnuser posted image
Stipe jaz sem skoz zadnja , in rodit sem šla zadnjauser posted image ,kaj češ ene tudi  to vlogo marajo imetuser posted image

Februarka Elma kaka 4x-5x na dan , vse kr poje gre ven , pomoje zaradi zob , mislim da bo najbolj pomagal sladkan čaj iz kamilice ...probi ji skuhat pa boš vidla kak bo , al kakšen sok od sliv user posted image

Buči mogoče se gdaj srečamo na avtobusu user posted image , moja relacija je Ž.Postaja-letališkauser posted image , včasi grem do Mostah , pa čakam dvojko . Aja pa slike so lepe , še posebej  mi je lepo ko vidim nosečko v poročni obleki user posted image

Ma i zadnji biti je ponekad lipo biti user posted image  user posted image  user posted image ...

Tako je šefe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
25.1.2009 13:07:42   
buči
elma, kje delaš?  Bi se lahko dobili na kavi? Jaz sem sicer leteča, 2x z busom, 3x z avtom, "pomakljiv" delavnik - vsak dan drugače, dežurna itd.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
25.1.2009 13:13:48   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: buči

elma, kje delaš?  Bi se lahko dobili na kavi? Jaz sem sicer leteča, 2x z busom, 3x z avtom, "pomakljiv" delavnik - vsak dan drugače, dežurna itd.

Vem jaz kako je biti leteča user posted image  , Še nisem začela delat , vslužbo   grem 9.2 in se zmenimo ...Sem v trgovino s pohištvom Harvey Norman , na letališki zraven Emporiuma .

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
25.1.2009 13:25:10   
blaža

Pozabila sem katero smetano ti uporabljaš. Naredila bom nutellino torto pa me zanima katero je najbolje uporabiti.

Drugo vprašanje pa je, glede na to da bo nutelina torta mi prosim predlagaj s čim jo namažem povrhu, ker jo bom okrasila s tičino maso. Moram z masleno kremo ali lahko kar z nutello.

full ti hvala... se pripravljam... naslednji vikend bo namreč akcija user posted image

jaz nardim z rastlinsko Hulala! Taka roza embalaža z belo smetano je narisana. Ta smetana se ti ne bo scedila in ima že sladkor pa kremfix.

Jo lahko tudi kar z nutello namažeš, bo ok za tičino, je pa mogoče lažje, če kar preliješ z čokoladno kuverturo. jedilna čokolada in rastlinska margarina ali olje. Jo pol samo preliješ. No z Nutello, mora bit tudi zelo dobra.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
25.1.2009 13:29:34   
MetiLu
Dan!
Noč spet odlična user posted image  1 budnica, spanje do 7.30 user posted image  seveda zvečer spet sam zaspal, malce joka je bilo, ne več kot 7 min user posted image

Zdele pa čakamo kosilo, se peče v pečici, naredila sem pa testenine s skuto in jabolki, zapečen v pečici, njamiiii user posted image

Vas pol preberem, Janez je spal sam 1 urco opoldan, ker se mu spet nos baše ... pa je zdej mal siten, bo treba še ena rundo spanja dones user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
25.1.2009 13:29:35   
blaža

?
Blaža , a veš mogoče kje v Ljubljani si lahko kupm sprej za barvanje tične user posted image
Pa še to me zanima user posted image Ker bom jaz prvič delala torto iz T.M me zanimajo robovi a se zami zalimajo en za drugega al mogoče moraš mal z vodo namazatuser posted image user posted image
In kaj če bi jaz pre naredila figurice pa šele pol dala na torto , a bo to stalo gor user posted image da mi ne bo padlo .user posted image

V Lj imaš sperje v vrhniški trgovini- pekarni v Črnučah. brnčičeva, nekaj takega je ime ulici. Tam prodajajo in spreje in barve v prahu, ma malo večje količine( barve v prahu)

Kakšne robove misliš? Ko jo prekriješ, pol spodaj še malo okrasi z tičino, lahko kroglice, lahko daš kar darilni trakec kakšen lep, ki bo pasal. Nisem dobro razumela kakšne robove misliš. Če si mislila npr. delat kavadratno in maš kake take robove, bi jih jaz navlažla res malo z vodo, pa sprijela skupaj.

No drugače se pa Tičina lepi ali z masleno kremo ali pa malo navlažiš z vodo, enako velja za figurice, rožice,... ki jih gor limaš.  Jih obvezno zalimaj z vodo, ma samo navlaži, ki če ne bo dol padlo.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
25.1.2009 13:30:01   
blaža

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
25.1.2009 13:37:33   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

?

V Lj imaš sperje v vrhniški trgovini- pekarni v Črnučah. brnčičeva, nekaj takega je ime ulici. Tam prodajajo in spreje in barve v prahu, ma malo večje količine( barve v prahu)

Kakšne robove misliš? Ko jo prekriješ, pol spodaj še malo okrasi z tičino, lahko kroglice, lahko daš kar darilni trakec kakšen lep, ki bo pasal. Nisem dobro razumela kakšne robove misliš. Če si mislila npr. delat kavadratno in maš kake take robove, bi jih jaz navlažla res malo z vodo, pa sprijela skupaj.

No drugače se pa Tičina lepi ali z masleno kremo ali pa malo navlažiš z vodo, enako velja za figurice, rožice,... ki jih gor limaš.  Jih obvezno zalimaj z vodo, ma samo navlaži, ki če ne bo dol padlo.user posted image

Sem že dobila odgovor ...Hvala ti

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
25.1.2009 13:38:12   
ELMA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Koliko sem dolžna user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
25.1.2009 13:52:48   
buči

Vem jaz kako je biti leteča user posted image  , Še nisem začela delat , vslužbo   grem 9.2 in se zmenimo ...Sem v trgovino s pohištvom Harvey Norman , na letališki zraven Emporiuma .

cool, te pridem pogledat oz. odpeljat na kavo, samo mislim, da se še nisva videli, a ane? no, najbrž boš ti mene spoznala ...

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
25.1.2009 13:54:17   
ELMA

cool, te pridem pogledat oz. odpeljat na kavo, samo mislim, da se še nisva videli, a ane? no, najbrž boš ti mene spoznala ...

Se nismo še vidle, ampak se bomo user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 25.1.2009 13:57:48 >

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
25.1.2009 13:55:15   
buči
Kako smo se nejdli! Atijeva enolončnica je bila sicer "karnekaj", važno, da sta jo mulca jedla, potem pa čokoladni puding s smetano (ati), palačinke (Tilen in Aljaž), trojanski krof (jaz). Zdaj pa še kava.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
25.1.2009 13:55:38   
Blacky*

jaz nardim z rastlinsko Hulala! Taka roza embalaža z belo smetano je narisana. Ta smetana se ti ne bo scedila in ima že sladkor pa kremfix.

Jo lahko tudi kar z nutello namažeš, bo ok za tičino, je pa mogoče lažje, če kar preliješ z čokoladno kuverturo. jedilna čokolada in rastlinska margarina ali olje. Jo pol samo preliješ. No z Nutello, mora bit tudi zelo dobra.user posted image

najlepša hvala za nasveta user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
25.1.2009 13:55:52   
buči
elma, na katerem oddelku si? Začneš pa ravno na Tilnov rd user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
25.1.2009 13:56:16   
Blacky*

no, pa mi je kar dvakrat objavilo... enkrat z odgovorom, enkrat brez... svašta

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
25.1.2009 14:03:18   
Blacky*
hvala stipe user posted image user posted image user posted image

se rada spominjam naše fešte... med drugim so nam zaigral u ime svih nas iz pedest i neke u zakletvu Titu ja spisao sam stih... računajte na nas... al tako nekako... in seveda ostale... plesal ko zmešani... noro... je bilo sicer mraz, ker nas je vreme hecalo, a nazadnje se je izšlo...

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
25.1.2009 14:04:52   
Februarka08

Kako smo se nejdli! Atijeva enolončnica je bila sicer "karnekaj", važno, da sta jo mulca jedla, potem pa čokoladni puding s smetano (ati), palačinke (Tilen in Aljaž), trojanski krof (jaz). Zdaj pa še kava.

u, se mate pa fajnuser posted image user posted image

Najino kosilo je pa v pečici, bo danes kar lazanja in zelena solatkauser posted image , tamala itak spi, bo dobila makarončke z omakco ko se zbudi.
Zdaj grem pa tisto vlogo sestavit, da jo nesem jutri v službouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.