Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 jutro oz.dan pri nas čist smotano zunaj, snegca je čist pobral. drugač pa fino, ker me zdaj vsaj ne vleče ven! Oči in Luka ninata, jst mam pa mal časa čiiiiiiist zase. elma, hvala hvala hvala za linke, grem pogledat koj ko neham pisat ferbruarka, luštna si bla! Kva pa ti ni všeč? Men si čist ko princeska! buči, vi trije ste tud luštni... Midva sva tud neki razmišljala o ohcetm, pa je takoj ratu. S trebuščkom se pa nisem hotla poročit. Pa ne zarad druzga, sam sem kr vidla, ko bi oznanla poroko, bi vsi spraševal, če zato ker sem noseča? Sm mal smotkana, ja. Zdej pa tko zgleda da je nikol ne bo? No ja, nikoli ne reci nikoli.. pa pzdravte se misar, za pikico. stipe in dolenjka, pošlte še mal sončka k nam. pa uživajte v crkljanju.Pa lepo praznujte 11 mesecev! Vse najboljše tudi z našga hribčka! Kdaj gre Tara v vrtec? blacky, no vidš, da v službi ni tko hudo! Luka je včeri spet lepo zaspal in spal do 4.30, ko je glasno protestiru, da bi rad k nama. sem ga pustila in je hitro zaspal nazaj! dons mam pa neki sindrom pospravljanja. sem že celo splanico presesala ( pr nas je tega veli, ker je treba tud stene posesat!), pomila, zavese oprala... Zdej grem torte prečekirat, pa upam, da me vmes veterinar pokliče. Je naš kuža včeri neki čudno stopil in ga zdej ful boli. Ima spondilozo. Men je pa tablet zmanjkal in je reku vet, da me bo poklicu ko bo v ordinaciji. upam, da kmal, ker se mi naš cuco tok smili. ja Lillchy... zaenkrat ni panike... se mi pa zdi, da mi bo na novem delovnem mestu celo malo lažje... prej sem bila na takem kjer sem dejansko naredila vse, zdaj sem zadolžena za določen del. Tako da jutri komaj čakam, da bo malo spremembe, po drugi strani pa mi je žal, da bom morala pustiti Vala doma... tak zmeden občutek je
|