|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
25.1.2009 9:19:02   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

jutro

ati nama je pobegnil na bele strmine, mi2 pa morava na RD od mojga bratranca. nekm v tri krasneuser posted image user posted image ma kje vse si folk ne zmišluje, da bo praznoval. hjo. jaz sem zdaj malo na rr jaka pa ordinira s svojimi igračkami. ko dokončkam zajtrk me čakajo spet nove škatle ki sva jih še včeraj privlekla...mah ko misliš da si vse prineso pa pobiraš še malenkosti pa maš spet vse polno svinjarijeuser posted image user posted image pa včeraj smo končno spravili stanovanje v reduser posted image

zdaj grem pa malega nadzirat ker dela bedarije.

Pozdravljena janey!

Kako kaj v novem stanovanju, kam pa si se to preselila? Pa daj malo poslikaj!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
25.1.2009 9:23:53   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: buči

user posted image

No, še moja ... Jaz pa nisem več pasala v obleko ... Smo bili trije ...

februarka, lepa sta bila s tvojim dragim!

Buči vidva sta tudi bila lepa, pardon vi trijeuser posted image , koliko pa si bila noseča, na sliki se trebušček še sploh ne vidiuser posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
25.1.2009 9:40:35   
buči
10 tednov pred rokom. Sva se hotela poročit avgusta ali pa septembra, pa sem potem zanosila že 1 mesec, ko sva začela delat na dojenčku. in ker nisem hotela, da bi bil Aljaž na poroki star le 1 ali pa 2 meseca, sva se odločila, da se poročiva prej, ker "potem" bi lahko bilo čez 10 let ali pa nikoli. user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
25.1.2009 9:47:57   
Stipe air force
Buči, se ti pa res ne vidi, da si bila visoko noseča user posted image  user posted image

Tako, mi amo skupaj pozajtrkovali, jedli jajčka, pa sirček, kruh in jogurt. Tara je prvič pojedla 2 žlici manj kot 150 g navadnega jogurta (sem našla nekega bio user posted image ) poleg kriha, jajčka in sira user posted image  Zdaj je pa koma in jo je oči nesel k palčkom user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
25.1.2009 9:49:54   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Buči, se ti pa res ne vidi, da si bila visoko noseča user posted image  user posted image

Tako, mi amo skupaj pozajtrkovali, jedli jajčka, pa sirček, kruh in jogurt. Tara je prvič pojedla 2 žlici manj kot 150 g navadnega jogurta (sem našla nekega bio user posted image ) poleg kriha, jajčka in sira user posted image  Zdaj je pa koma in jo je oči nesel k palčkom user posted image

Ups, nisem vedela da je Stipe prijavljen user posted image  Spet mu poste nabijam user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
25.1.2009 9:58:01   
buči
user posted image

Meni je pa tale všeč. sem jo sama "prerihtala"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
25.1.2009 9:59:37   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: misar

jutro
čist na kratko...
včeraj smo bli dopoldan povsem zdravi videt, celo apetit se nam je vrnil, okoli 3h popoldan smo pa ratali zahripani, ko je odspala pa še urco spanja, je bla pa totalna katastrofa, z glasom pa pe vročino smo fasali. sva jo kar pobasala pa k dežurnemu peljala. zdravnica je rekla, da ima eno vneto uho in smo dobil antibiotik. ponoč se je pojavljal lajajoč kašelj, upam, da bo danes kej boljše, da prime antibiotik. probal bomo tud mal inhalacije delat, če se stanje s tem kašljem poslabša gremo danes spet k dežurnemu. ga ni za srat user posted image user posted image user posted image user posted image

ja takle mamo. jutri jo pa defenitivno k naši pediatrinji peljem. ma sranje ta naš prehlad, ki se še kar razvija v vse smeriuser posted image user posted image user posted image

držte pesti...pa kak pameten nasvet bi tud prav prišel.

joj misar... podobno je bilo pri nas... ko že misliš da je malček/malčica ok, spet zaseka ta virus, ali kaj že je.

Jaz mu še vsak večer zavrem cel lonec vode, not dam pest soli, kamilice in timijan in postavim v sobo

Pa P sem težila ker me je skrbel kašelj a pri nas HB ni bilo nič hujšega. Meni se je zdelo da hrope a je bilo od tega ker se še ne znajo odkašljati.

Jaz zdaj kličem ali grem k P v primeru kakršnegakoli dvoma.
Držimo pesti da bo kmalu ok...

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 25.1.2009 10:06:10 >

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
25.1.2009 10:00:05   
buči
Pridem kasneje, se grem malo ukvarjat s fanti, ker že počnejo neumnosti.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
25.1.2009 10:08:39   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: buči

user posted image

Meni je pa tale všeč. sem jo sama "prerihtala"

dobro si jo ti "prerihtala" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tukaj se pa dobro vidi da ste trije user posted image

Lepi fotki  user posted image user posted image user posted image user posted image , ste lušni... vsi trije user posted image user posted image user posted image

Pa včeraj nisem komentirala... Februarka in Blaža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepe slikce... lepi nevestici, ženina user posted image user posted image

Če bom imela kaj časa bom kakšno iz svoje pripopala... za tiste ki niste na FB... drugače so tam user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 25.1.2009 10:09:11 >

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
25.1.2009 10:10:44   
Blacky*
drugače pa dobro jutro,

sem čisto nevzgojena danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še poročilo... naša noč ok... eno vmesno hranjenje ob pol štirih... spali pa do pol osmih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne bom pa hvalila, da se kaj ne posračka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
25.1.2009 10:16:11   
Stipe air force
Buci... ma ca si mi lipa na slikama.... user posted image  user posted image  user posted image ...

Blacky .... sm vesel da s dobr spala... se posebej Val... user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
25.1.2009 10:19:37   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Buci... ma ca si mi lipa na slikama.... user posted image  user posted image  user posted image ...

Blacky .... sm vesel da s dobr spala... se posebej Val... user posted image

hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3287
25.1.2009 10:23:34   
Blacky*
naše današnje kosilo:

močna goveja juhica skuhana z veliko veliko zelenjave, pečen krompirček in pečen piščanec na soli ter seveda solatka... radiček

mljac mljac... pa dobro da nimam jajčk doma, ker bi še rulado spekla... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3288
25.1.2009 10:55:27   
lillchy123
jutro oz.dan user posted image

pri nas čist smotano zunaj, snegca je čist pobral. drugač pa fino, ker me zdaj vsaj ne vleče ven! user posted image  Oči in Luka ninata, jst mam pa mal časa čiiiiiiist zase.

elma, hvala hvala hvala za linke, grem pogledat koj ko neham pisat

ferbruarka, luštna si bla! Kva pa ti ni všeč? Men si čist ko princeska!

buči, vi trije ste tud luštni... Midva sva tud neki razmišljala o ohcetm, pa je takoj user posted image  ratu. S trebuščkom se pa nisem hotla poročit. Pa ne zarad druzga, sam sem kr vidla, ko bi oznanla poroko, bi vsi spraševal, če zato ker sem noseča? Sm mal smotkana, ja. Zdej pa tko zgleda da je nikol ne bo? No ja, nikoli ne reci nikoli..user posted image  pa pzdravte se user posted image

misar, user posted image  za pikico.

stipe in dolenjka, pošlte še mal sončka k nam. pa uživajte v crkljanju.Pa lepo praznujte 11 mesecev! Vse najboljše tudi z našga hribčka! Kdaj gre Tara v vrtec?

blacky, no vidš, da v službi ni tko hudo!

Luka je včeri spet lepo zaspal in spal do 4.30, ko je glasno protestiru, da bi rad k nama. sem ga pustila in je hitro zaspal nazaj!user posted image  dons mam pa neki sindrom pospravljanja. sem že celo splanico presesala ( pr nas je tega veli, ker je treba tud stene posesat!), pomila, zavese oprala...
Zdej grem torte prečekirat, pa upam, da me vmes veterinar pokliče. Je naš kuža včeri neki čudno stopil in ga zdej ful boli. Ima spondilozo. Men je pa tablet zmanjkal in je reku vet, da me bo poklicu ko bo v ordinaciji. upam, da kmal, ker se mi naš cuco tok smili.user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
25.1.2009 11:04:05   
itata
dan, no sej se kar izmenjujemo lahko. zdej sem pa jaz prehlajena... kr neki. valda, če sem mogla spat na 15 stopinj. jakob tud bolj smrka pa še siten je danes ko sto user posted image . če ne bo kmal bolš bom komu vrat zavila. res. ta otrok je res tolk zahteven, da se ti zmeša kak dan k nisi glih najbolš zdravja al pa kej. sem ga zjutri kar dol mojim nesla in šla še za eno uro spat. sem mela vročino včeri. moj pa itak dela k bi ga človek rabil.
lepe poročne fotke punceuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
25.1.2009 11:25:56   
Blacky*
No, obljuba dela dolg:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
25.1.2009 11:27:50   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

No, obljuba dela dolg:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Stara dej mal večje za nas, k smo v letih in bolj slabo vidimo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
25.1.2009 11:28:55   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

jutro oz.dan user posted image

pri nas čist smotano zunaj, snegca je čist pobral. drugač pa fino, ker me zdaj vsaj ne vleče ven! user posted image  Oči in Luka ninata, jst mam pa mal časa čiiiiiiist zase.

elma, hvala hvala hvala za linke, grem pogledat koj ko neham pisat

ferbruarka, luštna si bla! Kva pa ti ni všeč? Men si čist ko princeska!

buči, vi trije ste tud luštni... Midva sva tud neki razmišljala o ohcetm, pa je takoj user posted image  ratu. S trebuščkom se pa nisem hotla poročit. Pa ne zarad druzga, sam sem kr vidla, ko bi oznanla poroko, bi vsi spraševal, če zato ker sem noseča? Sm mal smotkana, ja. Zdej pa tko zgleda da je nikol ne bo? No ja, nikoli ne reci nikoli..user posted image  pa pzdravte se user posted image

misar, user posted image  za pikico.

stipe in dolenjka, pošlte še mal sončka k nam. pa uživajte v crkljanju.Pa lepo praznujte 11 mesecev! Vse najboljše tudi z našga hribčka! Kdaj gre Tara v vrtec?

blacky, no vidš, da v službi ni tko hudo!

Luka je včeri spet lepo zaspal in spal do 4.30, ko je glasno protestiru, da bi rad k nama. sem ga pustila in je hitro zaspal nazaj!user posted image  dons mam pa neki sindrom pospravljanja. sem že celo splanico presesala ( pr nas je tega veli, ker je treba tud stene posesat!), pomila, zavese oprala...
Zdej grem torte prečekirat, pa upam, da me vmes veterinar pokliče. Je naš kuža včeri neki čudno stopil in ga zdej ful boli. Ima spondilozo. Men je pa tablet zmanjkal in je reku vet, da me bo poklicu ko bo v ordinaciji. upam, da kmal, ker se mi naš cuco tok smili.user posted image

ja Lillchy... zaenkrat ni panike... se mi pa zdi, da mi bo na novem delovnem mestu celo malo lažje... prej sem bila na takem kjer sem dejansko naredila vse, zdaj sem zadolžena za določen del. Tako da jutri komaj čakam, da bo malo spremembe, po drugi strani pa mi je žal, da bom morala pustiti Vala doma... tak zmeden občutek je

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
25.1.2009 11:29:23   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

No, obljuba dela dolg:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Stara dej mal večje za nas, k smo v letih in bolj slabo vidimo user posted image

če sem koza preveč pomanjšala

sploh se pa FB čekiri pa si tam oglej... k jih je več user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
25.1.2009 11:30:31   
dolenjka

No, obljuba dela dolg:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

no, zdaj pa 1 po eno, pa mal večje prosim user posted image

lillchy, tara gre v vrtec 4. ali pa 5. marca user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
25.1.2009 11:31:21   
Janey
punce lepe poročne slikeuser posted image user posted image

mala pikica smo na pobrežju, slike pridejo ko bo čas

lp

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
25.1.2009 11:31:28   
dolenjka

No, obljuba dela dolg:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

sploh se pa FB čekiri pa si tam oglej... k jih je več user posted image user posted image user posted image

nisem gor, ker nimam pasworda user posted image  

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
25.1.2009 11:32:06   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

punce lepe poročne slikeuser posted image user posted image

mala pikica smo na pobrežju, slike pridejo ko bo čas

lp

Dan user posted image

Šta ima user posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
25.1.2009 11:34:25   
Blacky*
aja, jaz sem se preoblekla in sem bila kasneje v rdeči kreaciji Urške Drofenik user posted image user posted image

Sem se že hotla poročit v rdeči pa nekako ni bilo sprejeto z navdušenjemuser posted image

Drugače je pa bila "barva" poroke barva šampanjca in rdeče, zato je bilo vse v tem stilu... vabila, navodila, šopki, dekoracije, naprsni šopki - sem jih naredila sama user posted image in na koncu še knjiga s fotkami.

No to knjigo smo šele konec lanskega leta razdelili, ker je bila prej situacija žal taka da nam ni uspelo. Namreč v tednu po poroki je moja mami zvedela, da se je rak vrnil in razširil ter da ne bo več dolgo. Nekako nam je uspelo z raznimi zdravljeni in terapijami, da je bila z nami še leto in pol.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
25.1.2009 11:35:30   
Blacky*

No, obljuba dela dolg:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

nisem gor, ker nimam pasworda user posted image  

a ti ga ne pošlje na mail... resetiraj ga user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.