|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
24.1.2009 18:29:30   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Dan!

malo da pokomentiram.

Ja te barve so prave za tičino, jaz mam vedno take. Skeptik sem bla za živordečo tekočo, ki če jo daš preveč je pocasto in moraš dat še malo škroba al pa sladkorja v prahu. za mojo torto za Blaža, bo pa svetlomodra in je čisto ok. Sem stestirala z rožicami na knjigi- na torti za moj rojstni dan.user posted image

lillchi sem vidla da si Severino omenla in sem se nasmejala. no nisi prva, da to omeni, se pa ne vidim take.user posted image
Pa zobke še vedno delamo, ma ne iz plastelina.user posted image

a iz tičine potem mogoče user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
24.1.2009 18:31:49   
blaža
ZOJA vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meti  user posted image user posted image user posted image  za prve korake.

lillchi user posted image user posted image user posted image  za tvojga, da se bo lotil savne. Se je pa poboljšal bravo!

Blacky, me veseli, da je Val boljše!user posted image user posted image user posted image

Pina, čim prej se pozdravi!user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
24.1.2009 18:33:24   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Dan!

malo da pokomentiram.

Ja te barve so prave za tičino, jaz mam vedno take. Skeptik sem bla za živordečo tekočo, ki če jo daš preveč je pocasto in moraš dat še malo škroba al pa sladkorja v prahu. za mojo torto za Blaža, bo pa svetlomodra in je čisto ok. Sem stestirala z rožicami na knjigi- na torti za moj rojstni dan.user posted image

lillchi sem vidla da si Severino omenla in sem se nasmejala. no nisi prva, da to omeni, se pa ne vidim take.user posted image

a iz tičine potem mogoče user posted image user posted image user posted image user posted image

ja iz tičine. rabiš protezo? samo javi!user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
24.1.2009 18:34:54   
blaža
No mi smo lih kar iz Kopra in sem vas na hitro prebrala. Zdej pa Blaža rihtamo za spat. Še umijemo ga, pa v pižamo. user posted image

Kopalnico smo tudi šli pogledat in nam bo finančno zneslouser posted image

Se javim kej zvečer, če bom utegnila.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
24.1.2009 18:34:55   
ella79

Dan!

malo da pokomentiram.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja svoji soimenjakinji želi vse naj naj naj boljše CMOK

ja iz tičine. rabiš protezo? samo javi!user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
24.1.2009 18:35:59   
Stipe air force
oooo... kako vas je lepo brati v sobotnem veceru...user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
24.1.2009 18:41:42   
Stipe air force
Blaza, kaj dogaja v centru Europe user posted image  user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
24.1.2009 18:52:06   
Blacky*

blacky te barve daš malo, pa je že lepo. Sem pa jaz mal gustina dodajala, da se ni packalo, pa obvezno latekss rokavice gor. Tudi valat morš na kako tako podlago, lahko tudi na pek papir, pa istko spodaj kar mal z gustinom potreseš, res malo. Nisem kej velik probavala, sem jo sam mal obaraval, pa mal po rokah mečkala in je res kot en plastelin. Jaz bom pripopala slikco, četudi ne bo ratal tako kot sem si zamislila. Jaz mam neki že ogledanga, sam kar še brsakam, če bo še kej takega, kar si upam narest

lillchy tort je tok, da ni konca. Sej sam v iskalnik vpiši kakšna ti je všeč in boš imela nešteto idej user posted image

meti user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje in še bolj user posted image user posted image user posted image user posted image za prve korake user posted image dobro napredujete, od kar si v službi user posted image user posted image user posted image

jaz bi tudi mogla likat, pa se kar nisem spravla ta teden. Vikenda je pa za te zadeve škoda user posted image user posted image user posted image no, razn kavč se lahko pegla user posted image user posted image user posted image

super hvala za nasvet user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
24.1.2009 18:55:24   
blaža
Evo Blažo že spi!user posted image user posted image user posted image  priden moj fant. No Matija se nam je pa popoldne javil iz Kromplaca in so srečno prispeli. ful je vesel, ki je veliko senga.

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3234
24.1.2009 18:56:38   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Blaza, kaj dogaja v centru Europe user posted image  user posted image

Evo vreme se je posračkalo, nič več ne sneguva! je samo še malo sengeca in je oblačno, ma baje bo spet padal. Je pa lepo včeraj ponoči pobello. Je bil zjutraj sneg na vseh vejicah dreves in je zgledalo prav pravlično.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3235
24.1.2009 19:05:22   
itata
čer,
mi smo nazaja iz morja. mojih starih staršev ta teden ni, je bilo mrzlo v hiši k sto user posted image ... pa je šla sestrična en dan prej centralno priklopit, ampak je blo ponoč 15 stopinj!!! kej tazga pa še ne. sva spala oba komplet oblečena pa z 2 dekami pa me je še zmer zebl. upam, da se ni jakob še bolj prehladil... kr neki. sem danes sam spakirala in šla. dop edin sem si še masažo privoščla in 2 sprehoda po sončkuuser posted image  tko da ni blo zastojn... sam ponoč je bla pa katastrofa. se je 2x zbudu mulc in kolovratil 1 uro po unmu mrazu... bomo vidl danes kako bo. vmes je pa spal - po mojem je mal primrzniluser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
24.1.2009 19:06:05   
itata
za nazaj bom pa kdaj drugič prečekirala. jutr recimo. sem ene 30 strani v zaostankuuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
24.1.2009 19:20:02   
Februarka08
Čer.

Mi smo tudi doma, kako hitro je dan okoli, če se mamo fajnuser posted image

Blaža, priden tvoj fant, da že spiuser posted image mi se gremo pa zdej kopatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
24.1.2009 19:27:35   
Blacky*
čer,

pri nas je pa že tišina... je bil danes malo sitkan, pa sva ga kar hitro popokala in dala spat. Ga pa nisva nič kopala, da se ne bo še bolj prehladil. Bo že jutri čas.

Grem malo kuhinjo pokidat, potem pa na kavč... uživat

lep večer

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
24.1.2009 19:53:18   
dolenjka
Naša je šla tut malenkost prej, ker je bilo popoldansko spanje bolj ne spanje user posted image  Spet je bila taka koma, da niti flaše ni do konca spila, pa sem ji "samo " 180 ml naštimala user posted image  Je pa res, da je ob 18.20 kar nekaj polente s kislo smetano pojedla, kuhane na AM user posted image

Jaz sem pa lačna user posted image  Sej imam še nekaj sladoleda, sam to ziher ne bo dost user posted image  Mogoče je najboljš da s slanim začnem in potem sladoled za sladico prišparam user posted image  user posted image  user posted image

Še najboljš bi blo pa, da grem kar spat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
24.1.2009 20:32:04   
Februarka08
Čer.

Evo, da vam še jaz pokažem dva lepotca iz gorenjskeuser posted image na najlepši danuser posted image sem mojga našitamala da je preskeniraluser posted image
user posted image

Zdej grem pa še mal pred tv, ker tukaj je itak zatišje... no, valda, saj je sobota in ste vse pri boljših polovicahuser posted image grem jaz tuduser posted image Lep večer!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
24.1.2009 21:07:02   
buči
Čer, mi smo spet malo bolje. Herpesov imam za na razprodajo, robcev zmanjkuje. Upam, da se do ponedeljeka sptavimo k sebi, da greva delat. Mala bosta seveda doma - še vsaj en teden.

Ko ste govorile o vrtcu in izpisu. tudi midva sva pri Aljažu razmišljaja o izpisu, ker je bil na začetku ful bolan, pa nama je pediatrinja svetovala, da ne, ker se enkrat pač mora prekužit, da bo vsako leto bolje. in je res. mi je pa zdaj malo lažje, ker vsaj ne plačuje več tako veliko, kot na začetku.

Jaz pa še sploh ne vem, kdaj naj praznujemo, ker so vsi bolani in ne bi rada pripravljala, potem pa nikogar ne bo. Najbrž bomo samo familijarno praznovali čez 14 dni, kolegi pa šele marca lai pa aprila, ko bo virusno stanje izboljšano.

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 3242
24.1.2009 21:38:48   
buči
Kje pa ste vse?

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Koliko sploh stanejo torte? zdajle sem malo gledala, torta 10 kosov okrogla, brez česarkoli, s škatlo: 30 evrov. A ni to malo veliko?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
24.1.2009 21:39:35   
buči
No, vas pridem pogledat jutri, ko boste kaj bolj zgovorne.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
24.1.2009 21:53:19   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Čer.

Evo, da vam še jaz pokažem dva lepotca iz gorenjskeuser posted image na najlepši danuser posted image sem mojga našitamala da je preskeniraluser posted image
user posted image

Zdej grem pa še mal pred tv, ker tukaj je itak zatišje... no, valda, saj je sobota in ste vse pri boljših polovicahuser posted image grem jaz tuduser posted image Lep večer!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lepa sta bla!!!!!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3245
24.1.2009 21:55:28   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Kje pa ste vse?

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Koliko sploh stanejo torte? zdajle sem malo gledala, torta 10 kosov okrogla, brez česarkoli, s škatlo: 30 evrov. A ni to malo veliko?

Evo zato se jih pa jaz ne lotim peč, ki ni računice. Ne 30 e je zelo malo. Sicer je odvisno koliko kg ima torta, ma če bi jo pekla doma in si računala 7e na uro za delo, bi ratalo takoj 40-45e .user posted image

Pa brez zamere, logično, da vsi gledamo, da je čim ceneje.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
24.1.2009 21:56:49   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Čer, mi smo spet malo bolje. Herpesov imam za na razprodajo, robcev zmanjkuje. Upam, da se do ponedeljeka sptavimo k sebi, da greva delat. Mala bosta seveda doma - še vsaj en teden.

Ko ste govorile o vrtcu in izpisu. tudi midva sva pri Aljažu razmišljaja o izpisu, ker je bil na začetku ful bolan, pa nama je pediatrinja svetovala, da ne, ker se enkrat pač mora prekužit, da bo vsako leto bolje. in je res. mi je pa zdaj malo lažje, ker vsaj ne plačuje več tako veliko, kot na začetku.

Jaz pa še sploh ne vem, kdaj naj praznujemo, ker so vsi bolani in ne bi rada pripravljala, potem pa nikogar ne bo. Najbrž bomo samo familijarno praznovali čez 14 dni, kolegi pa šele marca lai pa aprila, ko bo virusno stanje izboljšano.

Joj , jaz ga mam tudi skozi. Od kar sem šla dol 10 kg, se mi kar naprej ponavlja. Od novega leta sem ga imela že 3xuser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
24.1.2009 22:07:57   
blaža
Nočko, danes smo zgovorni.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
24.1.2009 22:28:47   
ELMA
Čerrrrr..Evo izgubljena dušica se javlja user posted image

Punce kak ste ?

Blaža user posted image user posted image user posted image zelo lepa si v poročni obleki sem se spomnila prec poroke user posted image , ah kje je to user posted image user posted image
12 let nazaj user posted image , zdej ko vidim slike bi  kr user posted image user posted image user posted image , edino kr pogrešam so kg user posted image rad bi uno postavo nazaj .user posted image user posted image

Nizy user posted image user posted image user posted image  za podaljšano porodniško ...Lepo , jaz bi tudi bla  še doma z otroci , ampak kaj čemo ...

Mahhhh bom mal pojamrala , user posted image user posted image user posted image  regresa nisem dobila , ker pras** ni vedu če mi sploh pripada , ker sem v porodniški , in sem ga klicala , je reku da mi bo nakazal , in še zdej ni user posted image , groza ....kaj si teli privatniki  mislijo user posted image

Buči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da se čim prej pozdravite .

Lillchy user posted image user posted image user posted image user posted image  za operacijo , lepo da je za vami user posted image  Kak je kej Luka ?

Janey user posted image user posted image user posted image user posted image   končno ste na svojem user posted image

Februarka , zdej sem vidila še tvoje poročne slike user posted image user posted image zelo ste lepi .

Dolenjka user posted image user posted image user posted image Tara za 11 mesecov ...user posted image

ella79 kje si pa te barve kupila??Jaz jih tudi rabim user posted image
pina  si že dobila tičnouser posted image , včeraj smo jo razdelile .Sporoči ko dobiš ...

Meti user posted image user posted image user posted image user posted image za prve korake

Bamby kako vam gre v vrtci , a imate uvajanje , al ste še doma user posted image , jaz sem komaj vrtec dobila , je gospa ki dela v vrtci nas vrgla na čakalno listo , sem mislila da bom živčnega fasala , pa že ta malo cepila in vse papirje odala , vpisala sem jo ko je bla stara 8 dni .Pridem gor pa pravi ...ja, vas sploh ni v računalniku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  , cel dan sem prejokala , nisem vedela kam naj z otrokom .Zdej se je uredilo , me je drug dan klicala ...kao da je ena mamica mi ustupila plac ker ji ni urgentno tko kot je meni user posted image Una pa koza mojo prošnjo  vrgla v kot , hvala bogu da sem imela dokazilo da sem jo vpisala .

< Sporočilo je popravil ELMA -- 24.1.2009 22:31:31 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
24.1.2009 22:40:40   
ELMA
                     TORTE

http://picasaweb.google.com/geraldinarevisdetortas

http://picasaweb.google.com/Priscilakca

http://picasaweb.google.com/rotuniela

http://picasaweb.google.com/utilisima.paso.a.paso

http://picasaweb.google.com/todaclasederevistas

http://picasaweb.google.com/decortorta

http://picasaweb.google.nl/titafragoso/PersonagensInfantisN26#

http://love-a-cupcake.blogspot.com/2008/05/11-debbie-brown-day-three.html

http://love-a-cupcake.blogspot.com/2008/05/09-debbie-brown-day-1.html

Evo lillchy ,imaš dost linkov user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.