Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 11:39:54
|
|
|
|
sonček33
|
živa pejt an kavč, kakšno fajn knjgo v roke ...magnezijeve tablete pa kakšen fajn čaj pa bo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 11:40:40
|
|
|
|
jazzz27
|
Živa a piješ Magnesol? Pa buscopan. Nič se sekirat, to je čist naravno. Boš še kasneje vidla kako te bo zvijalo.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 11:40:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 spps...sem že nekje nazaj prosila in celo zasledila da imaš ti neke vaje za hrbtenico med nosečnostjo v e-obliki. A bi mi jih lahko poslala, ker mene muči 400 na h. Drugače pa verjamem kako ti je...še sama ne spim najbolje .... skoz se mi nekaj sanja in kr nekaj no... Je dete pridno? bom poslala,če bi že prej zasledila bi ti jih že
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 11:40:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Živa..ja po MF bi mogoče lahko začela kaj nabavljat, ker se mi zdi sedaj čist prezgodaj, da bi kaj kupila. Mislim pri 2,5 mescih..tole je pa too much. Kaj si pa gledala v Rutarju. Joj, previjalne so tako drage...jaz sem videla eno, ki mi je lepa...sam je najbrš tud draga..bom prlimala... ali v rumeni imajo tako zanimivo poslikavo spredaj...sam so tako nefunkcionalne, ker so dost ozke.... Tako da bom kar svojemu rekla naj jo naredi...pa bova samo blazino za povrhu kupila in bo vse cenejše... pa midva bova preskočila košaro (al kako se že temu reče) in bova takoj dala otroka spat v posteljo... jaz sem komaj zdaj začela nabavljat stvari za novega člana voziček sem vzela od kolegice,ker mi je bil všeč,pa še ugodno sem ga dobila. previjalna na sliki je lepa,sam vprašanje kolk je praktična-mi smo vzeli eno v pikapolonici za 144eur,pa ima veliko površino za previjat-to mi je blo najpomembnejše,ker večina je ful ozkih.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 11:41:42
|
|
|
|
beyba
|
oial mi mamo pa danes sedem mesecev sonček sej bo kmalu....Kaj pravite na stavnico kdaj bo šla naša sajšajn v porodnišnico mal pritisnit Stavnica: Beyba 27.1.2009 ja oprema je draga za popi... jst morm ravno zdej kupit otroško posteljico prenosno zložljivo, pa sem čist v k... z dnarjem....komi čakam da prodamo en vato da bo mal bolš Previjalne so te ozke res brezvezne in neuporabne...jo je prijateljica kupila, potem jo pa po enem mesecu zamenjala za novo... danes je moj prvi dan hujšanja....sem si tut orbitrek prinesla se od doma, takoda ga danes sestavim in začnemnazaj pridobivat kondicijo... grem sestavljat orbitrek mala je ravno zaspala objemček vsem mojim borkam pa nosečke božite božite....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 11:42:52
|
|
|
|
jazzz27
|
spps, sem ti poslala ZS. Saj mi bomo tud počakal z nakupi sam firbcamo in tipamo...vam bom nekaj prilimala iz julijk pa boste povedale, če je res
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 11:43:29
|
|
|
|
jazzz27
|
Kako se vedemo pri 1., 2. in 3. otroku? Oblačila: 1. otrok: Nosečniške obleke začnete nositi takoj, ko vam ginekolog potrdi nosečnost. 2. otrok: Normalna oblačila nosite, kolikor dolgo je to mogoče. 3. otrok: Vaša normalna oblačila so vaša nosečniška oblačila. Ime za otroka: 1. otrok: Berete leksikone imen, delate sezname, črtate, dodajate itd. 2. otrok: Nekdo mora poimenovati otroka po prababici Štefki. Zakaj to ne bi bila ti? 3. otrok: Odprete imenik, zaprete oči in pogledate, kje se vam je ustavil prst. Zdravko? Odlično ime! Priprave na porod: 1. otrok: Zelo resno vadite dihanje. 2. otrok: Ne obremenjujete se z vajami, ker vam dihanje prvič ni pomagalo. 3. otrok: Zahtevate epiduralno v 8. mesecu nosečnosti. Oprema za dojenčka: 1. otrok: Skrbno perete vse perilo, ga zlagate po barvah in shranjujete v otrokovo omarico. 2. otrok: Preverite samo, če je perilo umazano in zavržete tistega z največjimi madeži. 3. otrok: Tudi fantki lahko nosijo roza, kajne?! Skrbi: 1. otrok: Jočete pri vsakem znaku otrokovega vznemirjenja, na vsak znak nezadovoljstva ga vzamete v roke. 2. otrok: V naročje ga vzamete šele, ko obstaja nevarnost, da bo zbudil prvorojenca. 3. otrok: Svojega triletnika naučite pestovati dojenčka s kolikami. Aktivnosti: 1. otrok: Otroka peljete na gimnastiko, plavanje, v igralnice, na izlete, sprehode. 2. otrok: Otroka peljete na sprehode. 3. otrok: Otroka peljete v supermarket. Večerni izhodi: 1. otrok: Kličete varuško vsakih pet minut. 2. otrok: Tik preden odidete od doma, se spomnite, da bi ji lahko pustili številko, na kateri ste dosegljivi. 3. otrok: Poklicati vas sme samo, če vidi veliko krvi. Doma: 1. otrok: Večji del dneva očarano buljite v otroka. 2. otrok: Večji del dneva pazite, da starejši otrok ne bi poškodoval mlajšega. 3. otrok: Vsak dan se poskušate vsaj za kratek čas skriti pred otroki. Duda: 1.otrok: Ko pade duda na tla, obvezno prekuhat. 2.otrok: Ko pade duda na tla, operemo pod tekočo vodo. 3.otrok: Bolj je usrana, rajš jo ima.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 11:45:00
|
|
|
|
jazzz27
|
Kdaj bo naš sonček33 povil malega čmrljčka? Stavnica: Beyba 27.1.2009 jazzz 27.1.2009
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 11:46:09
|
|
|
|
beyba
|
jazzi pa ne morš takoj ponavljat, se mora katera vsaj mal vmes vrinit..... Grem še jst na FB pogledat kaj je novega....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 11:46:09
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzzi in sonči33 imam oboje in pijem zaernkat samo magnesol, ker so rekli da ob hudih bolečinah vzamem buscopan.... Sej vem, da je normalno, samo navadit se moram Beyba jaz pravim da bo šla 25.ega v nedeljo... Nevem zakaj
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 11:48:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba jazzi pa ne morš takoj ponavljat, se mora katera vsaj mal vmes vrinit..... Grem še jst na FB pogledat kaj je novega.... jaz sem tudi na FB... pa zadnjič sem zasledila da sta pikicao in aqui tudi
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 11:48:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba oial mi mamo pa danes sedem mesecev sonček sej bo kmalu....Kaj pravite na stavnico kdaj bo šla naša sajšajn v porodnišnico mal pritisnit Stavnica: Beyba 27.1.2009 ja oprema je draga za popi... jst morm ravno zdej kupit otroško posteljico prenosno zložljivo, pa sem čist v k... z dnarjem....komi čakam da prodamo en vato da bo mal bolš Previjalne so te ozke res brezvezne in neuporabne...jo je prijateljica kupila, potem jo pa po enem mesecu zamenjala za novo... danes je moj prvi dan hujšanja....sem si tut orbitrek prinesla se od doma, takoda ga danes sestavim in začnemnazaj pridobivat kondicijo... grem sestavljat orbitrek mala je ravno zaspala objemček vsem mojim borkam pa nosečke božite božite.... čestitke za 7 mesecev kam gre čas.... uspešen štart s hujšanjem,da ne boš obupala prehitro kolk pa maš dol za spravit?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 11:50:21
|
|
|
|
spps
|
Kdaj bo naš sonček33 povil malega čmrljčka? Stavnica: Beyba 27.1.2009 jazzz 27.1.2009 spps 29.1.2009
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 11:52:24
|
|
|
|
murkica
|
Kdaj bo naš sonček33 povil malega čmrljčka? Stavnica: Beyba 27.1.2009 jazzz 27.1.2009 murkica 28.1.2009 (glih tolk, da ne bo isto :D ) spps 29.1.2009
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 11:53:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Kdaj bo naš sonček33 povil malega čmrljčka? Stavnica: Beyba 27.1.2009 jazzz 27.1.2009 murkica 28.1.2009 (glih tolk, da ne bo isto :D ) spps 29.1.2009 živa25 25.1.2009
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 11:56:24
|
|
|
|
jazzz27
|
spps, sem dobila...sam ni mi jasno kako naj delam te vaje, če se ne morem na trebuh vležat. Sem mislila, da imaš prav nsečniške, take navadne imam tudi jaz doma. Hvala vseeno. beyba..kako naj se nebi jaz nič urinila not, če je pa to moj datum . Aja, čestitke za sedem mesecev. Tamala obvlada za to starost. Čak da začne laufat, ne boš rabila orbitreka Živa...če je nevzdržno vzami Buscopan. Sicer pa se spraviv tak položaj, ki te ne zateguje in ne boli. Babe..a moje trobentice ne bo pa nobena pokomentirala
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 11:57:25
|
|
|
|
jazzz27
|
Živa, pa ti se moraš dat na prvo mesto Kakšen FB, nazaj na rr!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 11:58:42
|
|
|
|
beyba
|
ne vem spps ker mi vaga ne dela...sem jo v steno vrgla ...sam veliko tko ene 20 kg ...Ene 7 pa obvezno da mi bodo cunje pred nosečnostjo čist prav.... Grem danes potem ko se bejba zbudi v trgovino po nove baterije....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 12:00:33
|
|
|
|
beyba
|
jjjjjjjjjooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjj jazi ne delaj skominov ...mamo tako srenje že čist predolgo, da tut na sprehode ne moramo ne vem kaj hodit....komaj čakam spet mal sončka pa daljše dneve.....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 12:03:28
|
|
|
|
sonček33
|
beyba - ti boš orbitrekala bl za definiranje postave ane, ker ti ap res nimaš kej hujšat ela - čestitke za 7. mesecev lepotička mala živa - ja magnesol bo zaenkrat čist ok, če niso krči prehudi kaj kuhamo? meni je tašča dala fižolovo juho, njami, in sadno kupo hvala za stavnico ...res ste super bejbe...vse kar bo do 27. bo ok, samo čez rok ne...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 12:03:57
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba jjjjjjjjjooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjj jazi ne delaj skominov ...mamo tako srenje že čist predolgo, da tut na sprehode ne moramo ne vem kaj hodit....komaj čakam spet mal sončka pa daljše dneve..... sonček je kriva, ker me je spomnila, drgač mi še na kraj pameti nebi prišlo, da kaj tazga prilimam. Meni je tudi grozno tole vreme in okolica...al naj bo belo ali pa cvetoče...drugo je nesprejemljivo
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 12:04:18
|
|
|
|
gigi1
|
Kdaj bo naš sonček33 povil malega čmrljčka? Stavnica: gigi1 24.1.2009 živa25 25.1.2009 Beyba 27.1.2009 jazzz 27.1.2009 murkica 28.1.2009 (glih tolk, da ne bo isto :D ) spps 29.1.2009 Sem že na IVF stavila pred časom na ta datum, zdej bi pa rada pomagala Sončku, da čimprej štručko v roke dobi
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 12:06:35
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček mi smo včeraj imeli fižolovo juho in puding. Danes pa bo pečen picek v roru in zraven krompir...veliko solate (mešano endivja, radič in če mi uspe kak regrat kje izvohat...bo sijajo, pa še jajčka not) mmmm, sedaj pa sem lačna!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 12:07:39
|
|
|
|
sonček33
|
jazzz a vi mate pa kr roza-vijola trobentice...uf kako lepo pomlad je super čas...moj rd, od mojga rd...pa mami, sestra, sestrična, teta vsi praznujemo...men je tok lepo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 12:08:57
|
|
|
|
sonček33
|
jazzz - regrat je moja omiljena jed...komaj ga čakam...z jajcem, toplim krompirjem in zabelo...njami pa svež kruh zraven beyba - a bo tak jedilnik šel skoz v času dojenja?????
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......