|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
23.1.2009 12:09:22   
jazzz27
sonči, v denarnici pa prepihuser posted image user posted image user posted image . Še dobro, da bo vsaj en izven serijski in bo zimskiuser posted image user posted image user posted image . Zmeraj je najbolje bit prvi v vrsti (no skor zmerja)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 601
23.1.2009 12:09:47   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čist preveč se o hrani pogovarjamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   jaz sem si glih kar namočila magnesol ki ga bom popila, pol bom pa še mal počivala user posted image user posted image user posted image

Meni pa samo hladno in kislo paše... Sam solatke bi jedla ves čas... sploh ni važno kakšne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 602
23.1.2009 12:11:05   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čist preveč se o hrani pogovarjamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   jaz sem si glih kar namočila magnesol ki ga bom popila, pol bom pa še mal počivala user posted image user posted image user posted image

Meni pa samo hladno in kislo paše... Sam solatke bi jedla ves čas... sploh ni važno kakšne user posted image user posted image user posted image

to pa sploh ni nujno tako slabo...bodo vsaj kile mal obstale. Ne pa jaz...k mam volka v sebiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 603
23.1.2009 12:13:18   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

jazzz - regrat je moja omiljena jed...komaj ga čakam...z jajcem, toplim krompirjem in zabelo...njami pa svež kruh zraven

Jst bi tud to jeduuuu user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 604
23.1.2009 12:14:56   
jazzz27
Žiži..kako si? Gre vse po načrtih? Skrbiš za folikelčke? Kako smo s palčkam?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 605
23.1.2009 12:15:09   
beyba
Sonči...bo, ker bom črtala sladkarije, vse pijače razen vode, in večino ogljikovih hidtratov...vse ostalo bom jedla...tudi pirin kruh enkrat na dan....

od kje pa poznaš regrad z  zabelo a si Štojerka?

Živa men so tut v nosečnosti tolk pasale solate ampak najbolj tiste hišne, z makaroni in polivko iz majoneze...pol veš da si tega nisem privoščla...sam bi pa skori ubijala takrat za tako solato....no sej sem že po naravi solatar...

Sonček jst morm kar velik dol vzet...če ne drugega ni ojrov za nova oblačila je cenejš par kilc shujšat, da bodo stara prav....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 606
23.1.2009 12:17:53   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Žiži..kako si? Gre vse po načrtih? Skrbiš za folikelčke? Kako smo s palčkam?

Bom jutr vidla kako gre user posted image . Jajca jem vsak dan...pivo mi pa ne paše preveč, ker sem napihnjena k balonček.

Palčke mamo še vedno na minimalcu user posted image

Kako si mi ti?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 607
23.1.2009 12:19:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

jazzz - regrat je moja omiljena jed...komaj ga čakam...z jajcem, toplim krompirjem in zabelo...njami pa svež kruh zraven

Jst bi tud to jeduuuu user posted image

pa dejte no nehat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   kje nej zdej regrat dobim???????

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 608
23.1.2009 12:21:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Živa men so tut v nosečnosti tolk pasale solate ampak najbolj tiste hišne, z makaroni in polivko iz majoneze...pol veš da si tega nisem privoščla...sam bi pa skori ubijala takrat za tako solato....no sej sem že po naravi solatar...

jaz sem tudi solatar... ampak jaz nebi z majonezo... jst bi samo KISLO IN MRZLO... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdejle bi prov z užitkom regrad jedla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 609
23.1.2009 12:21:49   
jazzz27
Žižika..super slišat..napihnjenost, minimalac,...super!! Čestitke! Komaj čakam, da jutri poročaš kako je blo na UZ. Pa ne se dat tako hitro odslovit. Ma da ti vsazga izmeri...user posted image

Jaz..spreminjam se v volka...tazga požrešnega. Še dobr da mi moj vsae toliko časa prinese kakšen posladek drgač bi se njega lotilauser posted image . Sicer s kilcam ni take krize, se kar držimo in imam konstant. Probam se kruha izognit, na srečo mi tud ne pašeuser posted image . Slabosti nobene več, sem pa včeraj začutila našega tamavga...čist nežne vibracije. Pst...se mi zdi da je prevale delaluser posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 610
23.1.2009 12:28:28   
Anonimen

Žižika..super slišat..napihnjenost, minimalac,...super!! Čestitke! Komaj čakam, da jutri poročaš kako je blo na UZ. Pa ne se dat tako hitro odslovit. Ma da ti vsazga izmeri...user posted image

Jaz..spreminjam se v volka...tazga požrešnega. Še dobr da mi moj vsae toliko časa prinese kakšen posladek drgač bi se njega lotilauser posted image . Sicer s kilcam ni take krize, se kar držimo in imam konstant. Probam se kruha izognit, na srečo mi tud ne pašeuser posted image . Slabosti nobene več, sem pa včeraj začutila našega tamavga...čist nežne vibracije. Pst...se mi zdi da je prevale delaluser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 611
23.1.2009 12:29:20   
beyba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za premike jazzi

gigi pa daj no kak deci pa ne bo škodoval, tut če si mal napihnjena kar navajaj se da boš vidla kako je to, sam ko si noseča je trebuh še vsaj 10* večjiuser posted image user posted image user posted image user posted image

današnje kosilo:

Solata zelena, nariban korenček,kuhana koruza, paradižnik,ribano zelje,malo na kocke narezanega sirčka koščki pečenega piščančka in preliv iz jogurta....mmmmmmmmmmmmmm

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 612
23.1.2009 12:29:44   
sonček33
joj pupike...solatke

- radič z jajcem
- regrat itak
- zelan+radič+zelje+koruza
makaronova solatka
- pečene paprike

o matr sem lačna

beyba - ne en, sej vem, da tvoj jedilnik bo zdržal, mene zanima, če bom jaz lahko jedla regrat z zaseko in jajcem spomladi ko bom dojila???

kje so vse ostale pupe?
veste kaj se meni zdi, da smo jih pregnale... zdaj nas je kar nekaj nosečk tukaj in le murkica in gigi se javljata..ostale borke pa...morda smo preveč glasne.... morda borba ni pravi kraj za nas...za kelpet o opremi in datumih rojstva itd...čeprav vem, da nam vse iz srca privoščijo, tako kot me njim, da čimprej doživijo ta nebeški občutek.

Punce, borke - povejte, če je težava v tem. Nič ne bomo hude, ker vemo, kako boleče zna biti to.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 613
23.1.2009 12:30:30   
Anonimen

jaz bom pa zgleda res krompirjevo solato delala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 614
23.1.2009 12:33:02   
beyba
sonček pomoje neb o panike in boš lahko jedla regrat....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 615
23.1.2009 12:34:40   
sonček33
o beyba odgovor odrešenjauser posted image .
a praviš, da bi rada stara oblačila oblekla....jaz tudi čuvam stare kavbojke...so tak fajn...se pa bojim, da ne bo nikol  več tko kot je bilo

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 616
23.1.2009 12:36:03   
beyba
bo bo.... boš videla , sploh pri tebi, ker te nikje r ničl ni...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 617
23.1.2009 12:40:17   
spps

spps, sem dobila...sam ni mi jasno kako naj delam te vaje, če se ne morem na trebuh vležat.user posted image user posted image user posted image Sem mislila, da imaš prav nsečniške, take navadne imam tudi jaz doma. user posted image  Hvala vseeno.

drugih nimamuser posted image user posted image  
take sem že jaz dobila-prakticirala pa jih nisem ,ker me je ornk išias zagrabiluser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 618
23.1.2009 12:42:43   
beyba
jazzi za vaje...ko boš šla naslednjič  na pregled reci ginekologinji naj te pošlje na posvet k fizioterapevtki.pa ti bo ona pokazaa vse vaje ki pridejpo prav v nosečnosti za hrbet namreč....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 619
23.1.2009 12:43:07   
gigi1
Jazzzy ga že čutiš user posted image  user posted image  user posted image  iiii kolk lepo user posted image . Pa super, da so se slabosti nehale user posted image  user posted image  user posted image .
Bom jutr bolj zagnjavla dr.Dja da mi kaj več pove user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 620
23.1.2009 12:53:50   
murkica
Punce sem vam pozabila povedat, da sem včeraj šla igrat odbojko. Kot smrkla sem jo namreč trenirala, potem pa sem to opustila in mi je zdaj že leta žal... Zdej pa sem pač prestara, da bi zopet z nule začela. No in včeraj sem tako uživala, da vam ne znam povedat.... Noro res... Tako, da smo se dogovorili, da bomo zdaj hodili vsak četrtek, da se bomo fino prepotili...user posted image user posted image user posted image

Drugače pa si midva z mojim zdej urejava fitnes sobo... Moj dragi je kupu banch, uteži, imava orbitrack, kupila sva to telovadno žogo in na banchu je tudi nastavek za noge, da bomo to lahko utrdili... No zdej bom šla pa kupt še eno blazino za na tla, da se lahko potem človek kulturno raztegne... user posted image user posted image  tako, da bova lepa in fit :) No pa sej lepa sva že, sam fit še ne...user posted image

No sem pa jaz ravno potegnila črto pod izgubljanjem kilogramov in sem gotovila, da sem nekje od avgusta izgubila 10 kg, tako, da sem bila kar pridna in sem zdaj na 63 kg... Še vedno ene 5 preveč, ampak počasi prihajamo na pravo kilažo.  

Drugače pa glede tvojega vprašanja Sonček- mene čisto nič ne moti, da se ve pogovarjate o vozičkih, previjalnih mizicah in podobnem... Verjemite mi, d akljub temu, da nisem nosečka tudi sama velikokrat pogledam te stvari in si že kar predstavljam, kako bo izgledala najina otroška sobica...

No meni je všeč tale variantica, samo da bi jaz dala po tleh kakšen topel tepih in v kakšen kot še gugalnik :)

user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 621
23.1.2009 12:59:06   
sonček33
Murkica o verjamem, da si se z odbojko vrnila v stare čase in da te je zagrabilo - zelo pozitivno...akcija je najboljša za telo in duha
Pridna, 10kg.  bravo. In superca za športno sobo....dobra naložba.

Sobica tale od lip poljčane je pa mega lepa...žal so cene tudi lepe...ampak ,saj za naše male pa bomo ja tudi mal skozi prste pogledale, čeprav jaz se kar strinjam, da vse novo kupovat...to je drag šport...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 622
23.1.2009 13:01:16   
murkica
No pa tole mi je ful všeč :

http://soncek.si/si/quinny-buzz-2007-kosara-dreami-pink-i7604.shtml

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 623
23.1.2009 13:14:29   
Anonimen
kje naj jaz kupim voziček štirikolesnik?

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 624
23.1.2009 13:19:24   
jazzz27
punce evo mene..sem picku perje populila (jaki)...kropir olupila narezala...sedaj pa se bom na solato vrgla...pa še za regrat grem ven pogledat....

..meni se zdi da sem po duši še vedno borka in se borim še vedno za tiste, ki jim bo naslednji ali nadaljni mesec uspelo....tu začnem, tu končamuser posted image user posted image user posted image . Borka forever....pa še pr enem se ne mislim ustavituser posted image .

Tak da pridno klepetajte in da bo kaj za prebrat!! ko se vrnemuser posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......