Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 12:09:22
|
|
|
|
jazzz27
|
sonči, v denarnici pa prepih . Še dobro, da bo vsaj en izven serijski in bo zimski . Zmeraj je najbolje bit prvi v vrsti (no skor zmerja)
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 12:09:47
|
|
|
|
Anonimen
|
čist preveč se o hrani pogovarjamo jaz sem si glih kar namočila magnesol ki ga bom popila, pol bom pa še mal počivala Meni pa samo hladno in kislo paše... Sam solatke bi jedla ves čas... sploh ni važno kakšne
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 12:11:05
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 čist preveč se o hrani pogovarjamo jaz sem si glih kar namočila magnesol ki ga bom popila, pol bom pa še mal počivala Meni pa samo hladno in kislo paše... Sam solatke bi jedla ves čas... sploh ni važno kakšne to pa sploh ni nujno tako slabo...bodo vsaj kile mal obstale. Ne pa jaz...k mam volka v sebi
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 12:13:18
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 jazzz - regrat je moja omiljena jed...komaj ga čakam...z jajcem, toplim krompirjem in zabelo...njami pa svež kruh zraven Jst bi tud to jeduuuu
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 12:14:56
|
|
|
|
jazzz27
|
Žiži..kako si? Gre vse po načrtih? Skrbiš za folikelčke? Kako smo s palčkam?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 12:15:09
|
|
|
|
beyba
|
Sonči...bo, ker bom črtala sladkarije, vse pijače razen vode, in večino ogljikovih hidtratov...vse ostalo bom jedla...tudi pirin kruh enkrat na dan.... od kje pa poznaš regrad z zabelo a si Štojerka? Živa men so tut v nosečnosti tolk pasale solate ampak najbolj tiste hišne, z makaroni in polivko iz majoneze...pol veš da si tega nisem privoščla...sam bi pa skori ubijala takrat za tako solato....no sej sem že po naravi solatar... Sonček jst morm kar velik dol vzet...če ne drugega ni ojrov za nova oblačila je cenejš par kilc shujšat, da bodo stara prav....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 12:17:53
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Žiži..kako si? Gre vse po načrtih? Skrbiš za folikelčke? Kako smo s palčkam? Bom jutr vidla kako gre . Jajca jem vsak dan...pivo mi pa ne paše preveč, ker sem napihnjena k balonček. Palčke mamo še vedno na minimalcu Kako si mi ti?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 12:19:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 jazzz - regrat je moja omiljena jed...komaj ga čakam...z jajcem, toplim krompirjem in zabelo...njami pa svež kruh zraven Jst bi tud to jeduuuu pa dejte no nehat kje nej zdej regrat dobim???????
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 12:21:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Živa men so tut v nosečnosti tolk pasale solate ampak najbolj tiste hišne, z makaroni in polivko iz majoneze...pol veš da si tega nisem privoščla...sam bi pa skori ubijala takrat za tako solato....no sej sem že po naravi solatar... jaz sem tudi solatar... ampak jaz nebi z majonezo... jst bi samo KISLO IN MRZLO... Zdejle bi prov z užitkom regrad jedla
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 12:21:49
|
|
|
|
jazzz27
|
Žižika..super slišat..napihnjenost, minimalac,...super!! Čestitke! Komaj čakam, da jutri poročaš kako je blo na UZ. Pa ne se dat tako hitro odslovit. Ma da ti vsazga izmeri... Jaz..spreminjam se v volka...tazga požrešnega. Še dobr da mi moj vsae toliko časa prinese kakšen posladek drgač bi se njega lotila . Sicer s kilcam ni take krize, se kar držimo in imam konstant. Probam se kruha izognit, na srečo mi tud ne paše . Slabosti nobene več, sem pa včeraj začutila našega tamavga...čist nežne vibracije. Pst...se mi zdi da je prevale delal .
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 12:28:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Žižika..super slišat..napihnjenost, minimalac,...super!! Čestitke! Komaj čakam, da jutri poročaš kako je blo na UZ. Pa ne se dat tako hitro odslovit. Ma da ti vsazga izmeri... Jaz..spreminjam se v volka...tazga požrešnega. Še dobr da mi moj vsae toliko časa prinese kakšen posladek drgač bi se njega lotila . Sicer s kilcam ni take krize, se kar držimo in imam konstant. Probam se kruha izognit, na srečo mi tud ne paše . Slabosti nobene več, sem pa včeraj začutila našega tamavga...čist nežne vibracije. Pst...se mi zdi da je prevale delal .
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 12:29:20
|
|
|
|
beyba
|
za premike jazzi gigi pa daj no kak deci pa ne bo škodoval, tut če si mal napihnjena kar navajaj se da boš vidla kako je to, sam ko si noseča je trebuh še vsaj 10* večji današnje kosilo: Solata zelena, nariban korenček,kuhana koruza, paradižnik,ribano zelje,malo na kocke narezanega sirčka koščki pečenega piščančka in preliv iz jogurta....mmmmmmmmmmmmmm
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 12:29:44
|
|
|
|
sonček33
|
joj pupike...solatke - radič z jajcem - regrat itak - zelan+radič+zelje+koruza makaronova solatka - pečene paprike o matr sem lačna beyba - ne en, sej vem, da tvoj jedilnik bo zdržal, mene zanima, če bom jaz lahko jedla regrat z zaseko in jajcem spomladi ko bom dojila??? kje so vse ostale pupe? veste kaj se meni zdi, da smo jih pregnale... zdaj nas je kar nekaj nosečk tukaj in le murkica in gigi se javljata..ostale borke pa...morda smo preveč glasne.... morda borba ni pravi kraj za nas...za kelpet o opremi in datumih rojstva itd...čeprav vem, da nam vse iz srca privoščijo, tako kot me njim, da čimprej doživijo ta nebeški občutek. Punce, borke - povejte, če je težava v tem. Nič ne bomo hude, ker vemo, kako boleče zna biti to.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 12:30:30
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz bom pa zgleda res krompirjevo solato delala
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 12:33:02
|
|
|
|
beyba
|
sonček pomoje neb o panike in boš lahko jedla regrat....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 12:34:40
|
|
|
|
sonček33
|
o beyba odgovor odrešenja . a praviš, da bi rada stara oblačila oblekla....jaz tudi čuvam stare kavbojke...so tak fajn...se pa bojim, da ne bo nikol več tko kot je bilo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 12:36:03
|
|
|
|
beyba
|
bo bo.... boš videla , sploh pri tebi, ker te nikje r ničl ni...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 12:40:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 spps, sem dobila...sam ni mi jasno kako naj delam te vaje, če se ne morem na trebuh vležat. Sem mislila, da imaš prav nsečniške, take navadne imam tudi jaz doma. Hvala vseeno. drugih nimam take sem že jaz dobila-prakticirala pa jih nisem ,ker me je ornk išias zagrabil
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 12:42:43
|
|
|
|
beyba
|
jazzi za vaje...ko boš šla naslednjič na pregled reci ginekologinji naj te pošlje na posvet k fizioterapevtki.pa ti bo ona pokazaa vse vaje ki pridejpo prav v nosečnosti za hrbet namreč....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 12:43:07
|
|
|
|
gigi1
|
Jazzzy ga že čutiš iiii kolk lepo . Pa super, da so se slabosti nehale . Bom jutr bolj zagnjavla dr.Dja da mi kaj več pove
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 12:53:50
|
|
|
|
murkica
|
Punce sem vam pozabila povedat, da sem včeraj šla igrat odbojko. Kot smrkla sem jo namreč trenirala, potem pa sem to opustila in mi je zdaj že leta žal... Zdej pa sem pač prestara, da bi zopet z nule začela. No in včeraj sem tako uživala, da vam ne znam povedat.... Noro res... Tako, da smo se dogovorili, da bomo zdaj hodili vsak četrtek, da se bomo fino prepotili... Drugače pa si midva z mojim zdej urejava fitnes sobo... Moj dragi je kupu banch, uteži, imava orbitrack, kupila sva to telovadno žogo in na banchu je tudi nastavek za noge, da bomo to lahko utrdili... No zdej bom šla pa kupt še eno blazino za na tla, da se lahko potem človek kulturno raztegne... tako, da bova lepa in fit :) No pa sej lepa sva že, sam fit še ne... No sem pa jaz ravno potegnila črto pod izgubljanjem kilogramov in sem gotovila, da sem nekje od avgusta izgubila 10 kg, tako, da sem bila kar pridna in sem zdaj na 63 kg... Še vedno ene 5 preveč, ampak počasi prihajamo na pravo kilažo. Drugače pa glede tvojega vprašanja Sonček- mene čisto nič ne moti, da se ve pogovarjate o vozičkih, previjalnih mizicah in podobnem... Verjemite mi, d akljub temu, da nisem nosečka tudi sama velikokrat pogledam te stvari in si že kar predstavljam, kako bo izgledala najina otroška sobica... No meni je všeč tale variantica, samo da bi jaz dala po tleh kakšen topel tepih in v kakšen kot še gugalnik :)
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 12:59:06
|
|
|
|
sonček33
|
Murkica o verjamem, da si se z odbojko vrnila v stare čase in da te je zagrabilo - zelo pozitivno...akcija je najboljša za telo in duha Pridna, 10kg. bravo. In superca za športno sobo....dobra naložba. Sobica tale od lip poljčane je pa mega lepa...žal so cene tudi lepe...ampak ,saj za naše male pa bomo ja tudi mal skozi prste pogledale, čeprav jaz se kar strinjam, da vse novo kupovat...to je drag šport...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 13:14:29
|
|
|
|
Anonimen
|
kje naj jaz kupim voziček štirikolesnik?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 13:19:24
|
|
|
|
jazzz27
|
punce evo mene..sem picku perje populila (jaki)...kropir olupila narezala...sedaj pa se bom na solato vrgla...pa še za regrat grem ven pogledat.... ..meni se zdi da sem po duši še vedno borka in se borim še vedno za tiste, ki jim bo naslednji ali nadaljni mesec uspelo....tu začnem, tu končam . Borka forever....pa še pr enem se ne mislim ustavit . Tak da pridno klepetajte in da bo kaj za prebrat!! ko se vrnem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......