murkica
|
No vidim, da ste danes malo bolj zgovorne. Jaz sem ravnokar prišla iz ene kavice, kjer sem bila obkoržena z otročički in nosečnicami... Človeka kar malo zabedira, k vidi, kako vsem vse uspe, nekateri niso niti načrtovali, ti pa sediš tam, nihče itak ne ve, da se kaj načrtuje(no razn best frendice) in se sprašuješ zakaj se tako odvija... Ma mora pridt tudi kakšen bad day... No sama ne vem čisto točno kako bo... Imam še nekje 2 dni do M, če bo seveda to normalen cikel in bomo videli kaj bo... Včeraj je bila temperatura 36,6 danes je malenkost višja in sicer 36,7... No morda pa še bo kaj iz te moke... Čeprav razen jokajočih scen, ni nobenih drugih znakov, kar pa je lahko tudi znak za M... Me pač mal PMS daje... Sonček revčica, vidim, da si še vedno 2 v 1... Jaz ti pravim takole, vem da imaš že polh kufr vsega ampak uživaj v teh zadnjih dneh, brcanja v trebuščku... Marsikatera nosečka je rekla, da je potem, ko je rodila, pogrešala to... Tako, da ko bo mali pripravljen bo prišel in mislim, da nobene vraže ne bodo pomagale... Tudi jaz sem se rodila en teden če rok, pa so se potem odločili, da ne bodo več čakali in so kar mami naročili na CR... Namreč tudi brat se je rodil tako... Pač je malemu noro dobro in se mu nikamor ne mudi Joj Beyba tole bi pa še lahko prodala za reklamo Red bullu :) gigi- držim pesti, da kmalu pade stopka no in seveda da potem zagedaš še debeli ... živa- slabost je res hudič, samo pravijo, da naj bi po prvem trimesečju izginila... Malo poskusi nasvete naših bork in prepričana sem, da boš vse skupaj lažje prebrodila... jazzz- Ja tudi sama komaj čakam slikco novega sončka :) Grem še malo prebrat kaj se dogaja po svetu in se definitvno še kaj oglasim... :)