murkica
|
Hello... Punce tudi jaz sem bila včeraj kar parkat na RR-ju vendar ni bilo glasu o nobeni, zato pa tudi nisem nič pisala... Danes pa sem komaj dobro ustala in sem zdele pozajtrkovala polnozrnato žemlco in poli salamo, zraven pa me čaka kofetek... Tko, da zdej se bom pa počasi mogla oblečt in pelat na sprehod kužo Moja M mislim, da se počasi najavlja, saj me je vse neki začel zvijat in danes je temperatura spet 36.5, tako da mislim, da je to kar to... No sem pa včeraj vseeno kupila en testek, če slučajno nebi prišla, da bi lahko preverila stanje pred smučanjem. No in kupila sem ta BC duo... pač za prvi trenutek in če bi bilo tukaj +, bi šla pač še po CB. No in pridem domov in ugotovim, da je ena ženska ukradla vn en test mislim ne vem no, če si tok, da narediš otroka ozorima misliš, da si ga, pol pač naberi še tiste 3 evre in si kupi test. Tok sem bla jezna, da se, rekla, da bom šla po mojem danes do trgovine in jim to tudi povedala. Sicer ne mislim zahtevat nobenega vračila denarja ali kakšno zamenjavo, ker se mi pač ne da s tem ukvarjat, ampak pač naj bodo bolj pozorni, kaj njihove "stranke" počnejo, da lahko tisti, ki smo pripavljeni plačati za stvari (sej veste tko piše namreč v zakonu, da je treba plačat, drugače stavr ukrademo in smo kazensko odgovorni )dobimo le te takšne kot bi morale biti. Da ne govorim o tem, da sem si hotla kupiti špangice in niti ene na celi polici niso bile več v kompletu, ker je povsod vsaj ena falila... Mislim, kam gre danes ta svet... No zdej sem se mogla mal zjezit, zdej pa šibam še FB pogledat in mal prečekirat 24.ur, pol pa šibam s kužo.... Pridne bodte :)