|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
23.1.2009 9:26:33   
Anonimen
ja sej jazzzi... jaz sem ista... Če nobene ni pol nič ne napišem... Sem se pa potepala, zato nisem nič napisala...

No danes naj bi bla doma, pa se bom posvetila samo vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonči85 jaz sem OK. Tudi jutranje slabosti se umirjajo počasi... Pregled imam 13.2. mam pa 10.2. nuhalno... To že komaj čakam user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa ti? Slikice vidim so zelo obetavne... Imate že vse doma? Nakupujete?

Jazzzi in ostale moje soborke... Kdaj imate pa ve namen začet kaj kupovat?

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 551
23.1.2009 9:35:31   
jazzz27
Živa...mi2 greva jutri mal za vozičke firbcat (beri:projekt, da dol padeš). Bova mal pošnofala kje in kaj se nama bolj splača. Zakaj pa nebi prišparala kak €, ki bo v bodoče še prav prišeluser posted image . Trenutno smo samo na ogledih. Potem začekek februarja greva v ZG, da vidiva kako je tam z cenami in vozički,...to so samo ogledi, zaenkrat. Dva meseca bom še sigurno počakala....pa ti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 552
23.1.2009 9:40:25   
Anonimen
joj jazzzi jaz sem bla včeraj na ogledu v Rutarju... Res samo ogledu... Ampak me je prodajalka prepričevala da so zadnji modeli in da nove dobijo komaj konec poletja in da ona je tudi vse nakupila ko je bila 2.5 meseca noseča user posted image user posted image user posted image   Pol sem se mal z mojim pogovarjala pa se mi zdi v vsakem primeru še čist prezgodaj user posted image user posted image   Niti trebuha še nimam, pa bom že opremo kupovala?? user posted image user posted image user posted image

Zadnjič pa sva se pogovarjala, da bi nekje po morfologiji začelo POČASI nabavlati in izbirati stvari...

Sem pa hotla samo v izvidnico... Kolko za kolko dinarčkov... Pa kakšni vozički zgledajo, kako se zlagajo, kako so veliki, težki, ipd...

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 553
23.1.2009 9:57:13   
gigi1
Oj babuške

Kako ste?

Sam, da vas pozdravim in pobožam po laseh user posted image , pa moram naprej delat.

Lupčke vsem user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 23.1.2009 10:02:43 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 554
23.1.2009 10:00:49   
Anonimen
ja pridna žižika...  Ti si pa res vzor lojalnosti... Vsak dan se oglasiš, pa tudi če samo pozdraviš in greš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridna pupa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No tudi ajsi je pridna, k ma gužvo, pa se vseeno kaj oglasi vmes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej bom tudi ostale pohvalila, ampak se tooooooooook malo oglasite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Spet pogrešpam Pikicao., Aquico, murkico, oktiviti, trinity, fargi, ..... Stare borke???

Kaj pa nove? Kje ste nove?

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 555
23.1.2009 10:03:52   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

ja pridna žižika...  Ti si pa res vzor lojalnosti... Vsak dan se oglasiš, pa tudi če samo pozdraviš in greš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridna pupa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No tudi ajsi je pridna, k ma gužvo, pa se vseeno kaj oglasi vmes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej bom tudi ostale pohvalila, ampak se tooooooooook malo oglasite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Spet pogrešpam Pikicao., Aquico, murkico, oktiviti, trinity, fargi, ..... Stare borke???

Kaj pa nove? Kje ste nove?

user posted image user posted image user posted image  lav ju bejba

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 556
23.1.2009 10:06:49   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kar je res je res

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

luv ju bek

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 557
23.1.2009 10:09:14   
jazzz27
Živa..ja po MF bi mogoče lahko začela kaj nabavljat, ker se mi zdi sedaj čist prezgodaj, da bi kaj kupila. Mislim pri 2,5 mescih..tole je pa too much. Kaj si pa gledala v Rutarju. Joj, previjalne so tako drage...jaz sem videla eno, ki mi je lepa...sam je najbrš tud draga..bom prlimala...
user posted image ali v rumeni
user posted image

imajo tako zanimivo poslikavo spredaj...sam so tako nefunkcionalne, ker so dost ozke....

Tako da bom kar svojemu rekla naj jo naredi...pa bova samo blazino za povrhu kupila in bo vse cenejše...

pa midva bova preskočila košaro (al kako se že temu reče) in bova takoj dala otroka spat v posteljo...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 558
23.1.2009 10:14:23   
Anonimen
meni so te previjalne tudi lušne... ampak sem si rekla da hočem tisto, na kateri otroka od spredaj rihtaš. Tukaj pa ga od strani user posted image To mi ne potegne..
Včeraj sva gledala vozičke, ker so mi punce rekle, naj si za to vzamem čas, ampak me je hotla kar prepričat, naj kupim... sem se komaj zmotala da mi ga ni rezervirala user posted image user posted image user posted image   Sem rekla da če mi je usojen, me bo že počaku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi jo tudi dala delat komu, ampak nimam nobenga tazga user posted image user posted image   Sicer pa bi rada imela s predali in veliiiiiiiko zgornjo polico... Morda se res lotim tistega principa Beybe, ki je pisalno mizo predelala user posted image user posted image user posted image user posted image   ideja je res super, edin višina mize me skrbi... user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 559
23.1.2009 10:21:51   
sonček33
punce,  IZI MOBILI imajo fajn previjalne. velike in praktične, a cena je pač temu primerna. Midva jo imava.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 560
23.1.2009 10:23:36   
Anonimen
sončiiii kako si?

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 561
23.1.2009 10:24:47   
sonček33
ma dobro sem. Po dolgem času spala do mal čez devet. je pa res, da sva šla spat šele ob 1h. Sicer pa nič ne kaže, da bom kaj kamlu stisnila tega mojga čmrljčka  k sebiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 562
23.1.2009 10:27:06   
Anonimen
ah sonči... pusti se presenetit... Ko boš najmanj pripravljena se bo zgodilo, kot pri eni moji kolegici 30.12.  Ko je rekla zdej pa dost čakanja, pospravljat in kuhat, je pa voda ji odtekla in v 3h urah je rodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej vem, da je težko ampak boš vidla, pol se bo zgodilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 563
23.1.2009 10:28:44   
jazzz27
jaz imam srečo, ker se moj mal spozna na te zadeve in mi jo bo on sestavil. (je tud najino spalnico naredu, tako da mu čist zaupam, glede na to , da ne spim že na tlehuser posted image ). Bova pa izbrala  lepe barvne fronte, ostalo pa beli javor, ker sem nora na ta odtenek barve.
Ja pislana zna bit mal nizka, če si ti višja..že meni nebi potegnila, pa sem 162 cm majhna/visoka. Ajsi bo na pralni stroj dala to blazino, pa mirna bosna. user posted image

Ja to tud meni ni všeč, če bi morala otroka rihtat s strani. Kaj so smotani dizajnerji..neverjetno...poglej si še mal na net Adax...dječji centar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 564
23.1.2009 10:35:54   
murkica
Hello...

Punce tudi jaz sem bila včeraj kar parkat na RR-ju vendar ni bilo glasu o nobeni, zato pa tudi nisem nič pisala... Danes pa sem komaj dobro ustala in sem zdele pozajtrkovala polnozrnato žemlco in poli salamo, zraven pa me čaka kofetek...user posted image

Tko, da zdej se bom pa počasi mogla oblečt in pelat na sprehod kužouser posted image  Moja  M mislim, da se počasi najavlja, saj me je vse neki začel zvijat in danes je temperatura spet 36.5, tako da mislim, da je to kar to...

No sem pa včeraj vseeno kupila en testek, če slučajno nebi prišla, da bi lahko preverila stanje pred smučanjem. No in kupila sem ta BC duo... pač za prvi trenutek in če bi bilo tukaj +, bi šla pač še po CB. No in pridem domov in ugotovim, da je ena ženska ukradla vn en testuser posted image  mislim ne vem no, če si tok, da narediš otroka ozorima misliš, da si ga, pol pač naberi še tiste 3 evre in si kupi test. user posted image user posted image user posted image  Tok sem bla jezna, da se, rekla, da bom šla po mojem danes do trgovine in jim to tudi povedala. Sicer ne mislim zahtevat nobenega vračila denarja ali kakšno zamenjavo, ker se mi pač ne da s tem ukvarjat, ampak pač naj bodo bolj pozorni, kaj njihove "stranke" počnejo, da lahko tisti, ki smo pripavljeni plačati za stvari (sej veste tko piše namreč v zakonu, da je treba plačat, drugače stavr ukrademo in smo kazensko odgovorniuser posted image )dobimo le te takšne kot bi morale biti. Da ne govorim o tem, da sem si hotla kupiti špangice in niti ene na celi polici niso bile več v kompletu, ker je povsod vsaj ena falila... Mislim, kam gre danes ta svet...

No zdej sem se mogla mal zjezit, zdej pa šibam še FB pogledat in mal prečekirat 24.ur, pol pa šibam s kužo....

Pridne bodte :)

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 565
23.1.2009 10:36:19   
Anonimen
tole s pralnim strojem nama ne bo šlo, ker imava omarice prenizko in ne pridem zadosti zraven, pa še v glavo se lahko butam vmes user posted image user posted image user posted image
Ja če je postla še vedno trdna bo tudi previjalna zdržala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mah sej mam še čas... če ne bom pa druge roke kupila pa bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 566
23.1.2009 10:37:07   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ma dobro sem. Po dolgem času spala do mal čez devet. je pa res, da sva šla spat šele ob 1h. Sicer pa nič ne kaže, da bom kaj kamlu stisnila tega mojga čmrljčka  k sebiuser posted image

Ah boš, boš. Saj vem zadnji dnevi so ubitačni. Lepo še uživaj teh par dni. Potem pa se začnejo prave skrbi... (le glej, da boš tud ti mene tako tolažilauser posted image )
Saj bo kmal...tamav bo počakal na moj RD, ti povem...user posted image user posted image  Al ljudje rojeni 27. niso kar takouser posted image user posted image user posted image . A ste kaj slončkal? Glede na to da sta bla do 1h pokonci. Kdaj želiš in dop, pop., zvečer, ponoči?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 567
23.1.2009 10:39:07   
sonček33
murkica dobro jutro...super fruštek...pri meni je bila kakav, puding in zdejle 3 dcl naravnega soka iz pomaranč, grenivke in limone.

Ma verjamem, da te je zjezilo, amapk ti boš rabial en sam testek, ki bo pokazal velik + . To ti iz srca privoščim.
Jaz bi tudi šla s teboj in kužonom na sprehod,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 568
23.1.2009 10:48:03   
jazzz27
murkica...kaj tazga. Mah ne vem na katero stvar sem se zadnjič jezila, če jo bom mogla sedaj pa za vsako preverjat...res se ne spomnim. Je pa to grdo in neodgovorno od trgovk. Ja madona, vsak čas bom samo še pol šampona domov prnesla al kaj? Mislim, da obstajajo take babe, ki grejo ukrast test...da pop*!!! Ti kar pojdi nazaj v trgovino. Aja, zadnjič sem jaz kupila mascarpone v leklerku (29.12.2008) in je bil čist normalno postavljen na polici (pa ne tisti, ki so pred potekom roka) in sploh nisem pogledala na rok (čeprav pri mlečnih izdelkih zmeraj pogledam), prinesem domov, drug dan pa vidim da sem kupila izdelek, ki ima rok uporabe do 30.12.2008. Če bi bila iz LJ verjami da bi ga nesla nazaj. Pa ne gre se za tiste 2,5€, za princip. Pa vem, da je bil sigurno še uporaben 10 dni...če nebi bila noseča ga bi jedla, tako pa pač nisem razkirala.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 569
23.1.2009 10:50:09   
murkica
Hvala Sonček za spodbudne besede...
user posted image
Veš, meni bi kakšno takšno turobnu jutro prav pasalo, da bi kdo drug pošlihtal kužo in bi lahko jaz kar malo zabušavala... Sprehodi v tekšnem vremenu so mi čisto odveč in mi gredo pravzaprav noro na živce... Je pa seveda druga pesem sredi poletja, to pa ustanem tako hitro kot se le da, na hitro nekaj pojem, ker mi je drugače slabo in vzamem superge, povodec in psa in šibava...

No pa saj bo kmalu konec te puščobe... Men gre zima že pošteno na živce. Resnično bi mi bilo najbolj cool, če bi bilo mrzlo okrog božiča in novega leta, da bi zapadel sneg in potem bi bilo vsega konec... Pa da bi se začela pomlad in potem poletje in nam bi bilo toplo. Idealno bi pa bilo, da bi bilo čez celo leto nekje 27 stopinj, morda malenkost več in bi bil to zame raj na zemlji... No za razliko od mojega, ki bi bil najbolj srečen, da bi jih bilo nekje 20, če že mora biti toplo. Drugače pa bi bil on najbolj srečen, če bi živel tako, da bi bil večino leta sneg in bi na poletne počitnice odšel nekam daleč... Sam potem bi jst zmrznila in bi se enkrat na leto na Bahamih odtajala user posted image user posted image user posted image

Aja Sonček ti svojemu malčku kar povej, da ga tetke z borbe nestrpno pričakujemo in sem prepričana, da bo pohitel na svet, da se spoznamo user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 570
23.1.2009 10:50:36   
jazzz27
sonček kakšen pa je to zajtrk...si prebrala včer od Žiži. 2 pohana dunajca aja pa še kakšen pohan sir priporočam. Se mi zdi da punce hodijo rojevat po piciuser posted image . Obljubi, da narediš še fotko preden greš v P.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 571
23.1.2009 11:01:23   
sonček33
ma moji zajtrki, no pa ne samo zajtrki so bolj tako tako, ne preveč zdravo...žal...kaj ap vem, to mi paše. Sej ne, da ne bi pomislila na moje dete, samo včasih pa pomislimj tudi naseuser posted image

murkica jaz bi tudi imela samo 14 dni zime, pol pa pomlad, sončka, suhe travnike in ceste...bo pa to kmalu, še februar preguramo, amrec bo pa že zihr lep...trobentice pa žafran...

kar se tiče slikic...joj jazzz...mogoče... pa res

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 572
23.1.2009 11:08:01   
jazzz27
sonček si me spomnila, da vam nekaj pokažem...o trobenticah, pri nas je vsako leto kakšna več (skrižana vijolična)user posted image

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 573
23.1.2009 11:11:53   
jazzz27
Njamsi, zdaj sem pa regrat videla na slikci, grem pogledat, če ga je kaj na vrtu, ga bom v solato namešala...njamsi.

np pa še ena slikca na vrtu za hišo (lansko leto)

user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 574
23.1.2009 11:32:21   
Anonimen
joj jaz bi tudi sončka in toplo.... tale dež je prov tečen user posted image user posted image user posted image

Danes ne bom nič kuhala po moje... če pa že pa samo krompirjevo solato in neko meso popečem zraven... Me danes krčki spet malo dajejo... nisem dosti počivala user posted image   No zdej kar ležkam in počivam in upam da se hitro umirijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......