Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 13:45:51
|
|
|
|
sonček85
|
JAZZZ:hvala za pohvale in počutim se super,mali brca na veliko,je pa res naš buši velik ,proti koncu bom kot veliki sodček živa:ne doma nimamo še nič druga kot to kot do sedaj (previjalna in banjica),danes mi moj dragi pripelje rabljen ležalnik -komaj čakam(samo šele okol pol enajste )nakupovati pa začnemo prvo polovico v februarju ko bomo tudi belili,no pa saj se nam nikamor ne mudi.Jutri bom dala v album ležalnik pa si ga lahko pokukate ,katera želi Joj še 2t pa imaš NS a boš vprašala za spol? jazzz:ta previjalna mi je pa res noro dobra samo jaz imam tudi raje da otročka previjaš s sprednje strani in ne s strani.Če bi bila kontra bi bila še bolj noro dobra. jazzika:bravo za prve brcike Joj se toliko o hrani menite ,jaz bi tudi jedla REGRAT,mmmmmmmmmmmmmmm komaj čakam da bo ,ga pojem veliko skledo s krompirjem
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 13:51:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 kje naj jaz kupim voziček štirikolesnik? kakšnega pa?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 15:12:05
|
|
|
|
Serendipity
|
Ejla pupe, no včeraj sem bila pa ''zrak'' še dobro, da je sonček85 ubogala moj nasvet in prilepila svojega buškija in malega princa sem. Vsaj nisem bila tak off s svojimi monologi. Brala vas še nisem za nazaj. Bom kasneje. Trenutno me je služba zmatrala do konca, krči se kljub Magnesolu in spasmexu ne umirjajo in danes mi je že cel dan slabo. Ampak - še vedno to ni nič v primerjavi s tem, da imam končno svojo pikico v bušiju . Bodite lepo
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 15:35:33
|
|
|
|
sonček85
|
SE:JA LE čuvaj svojo pikico v bušiju da bo lepo rasla.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 15:53:10
|
|
|
|
jazzz27
|
Se* ne pretiravaj z delom..mal moraš počivat, tako bodo krčki minili....drgač pa ja, samo da so pikice pri nas!! sonček85..ja tud meni je smotana ta previjalna, ker je ozka. Všeč so mi samo fronte...bom šla kar v trgovino in jih bom dol pošrafala .
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 16:39:29
|
|
|
|
sonček85
|
jaz sem jo vzela tudi v pikapolonici že mesec nazaj ,erik se imenuje in ima 3 predale in še vrata na eni strani.Praktična je pa še veliko površino ima tako kot je rekla spps,pa še zadaj lahko kaj shraniš k ima prostorali si daš pa sam narediti poličke ali kaj podobnega
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 17:29:41
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček, sem šla pogledat tega Erika v pikapolonico, pa mi ni všeč... . Se mi zdi, da sem kar zbirčna...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 19:21:20
|
|
|
|
sonček85
|
jazzz:ja ta v neckermanu tudi ni slaba ,je pa res globina mala
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.1.2009 23:03:05
|
|
|
|
sonček85
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.1.2009 8:36:15
|
|
|
|
sonček85
|
Jutro!!!!!!!!!!!! Vsem želiim prelepo soboto in nedeljo in se še kaj oglasim
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.1.2009 9:53:56
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro kako smo kaj? vidim, da so previjalne na tapeti no, jaz jo bom imela kar v kopalnici... v Ikei bom kupila eno mizo na nogah, ki se jim da regulirat višina, in to bo prišlo nad pralni stroj. zraven pa še eno stojalo s košarami za vse potrebščine. se mi zdi najbolj praktično, da je previjalna kar v kopalnici - izkušnje s previjanja nečakinje jazzzi, okulista sem opravila. na izvidu mi piše, da pride lahko do odstopa mrežnice in v primeru težjega poroda priporoča CR no, bomo videli, kaj bo moja G rekla, pregled imam čez 10 dni vozička seveda nisem naročila, bom šla v začetku februarja do Celovca - kak prost dan se mi bo prilegel
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.1.2009 10:04:36
|
|
|
|
sonček33
|
Se* - ti NIKOLI nisi zrak. Me te mamo ful rade.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.1.2009 10:45:14
|
|
|
|
oktavija
|
Halo deklate!! Jaz sem se malo potepala in me par dni ni bilo na okoli... Mi smo dobro!!! Kako set pa ve borkice moje?? Sonček85... prva ozka povijalan miza je sicer lepa ampak zelo nepraktična (to je izkušnja mojih prijateljivc ki so že mamice) saj nimaš kam odlagat stvari in kmalu je nesigurna za otročka ki se začne premikat po previjalni mizi. Druga od nekermenea pa je najboljša izbira kar jo lahko ponudiš svojemu otroku in sebi... veliko prostora, večja varnost in praktišnost... Jaz bom zagotovo imela to veliko... Bayba... bravo za Elin posnetek!!! Se*...ti nikoli nisi bila zrak za nas... Kako si bejba??? Lep dan želim vsem!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.1.2009 13:27:58
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Sonček85... prva ozka povijalan miza je sicer lepa ampak zelo nepraktična (to je izkušnja mojih prijateljivc ki so že mamice) saj nimaš kam odlagat stvari in kmalu je nesigurna za otročka ki se začne premikat po previjalni mizi. Druga od nekermenea pa je najboljša izbira kar jo lahko ponudiš svojemu otroku in sebi... veliko prostora, večja varnost in praktišnost... Jaz bom zagotovo imela to veliko... Jaz jo že imam ,to od Erik pa je super ,velika in previjalna površina je velika
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.1.2009 15:07:47
|
|
|
|
Nončika
|
vidim, da mate debato o previjalnih mizicah. mi jo še zdaj rabimo, pa je N stara že 3l. pa ne za menjavo plenic. ne, ne. teh ne rabimo že dobro leto in pol. mi mamo full podobno tisti, ki je na sliki enih par postov nazaj. ko več ni bila primerna za previjanje. cca pri 6m, saj je naša bila pravi mali migec, smo enostavno odstranili previjalno podlago in jo še danes uporabljamo za hčerkina oblačila. full placa mamo not in je zelo uporabna. od začetka sem pa mela čisto vse kar sem rabila za malo tam notri, vse na enem mestu. Se*, mate kaj snega? full je razlika v količini snega med MS in L.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.1.2009 17:09:17
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla babe zabe... kako smo? meni do sedaj nobena previjalna ni bil všeč Če ne bom našla prave, jo bom dala pa delat Kako ste? Sonči33 se že kaj dogaja? Jutri je moj dan za tvoj porod
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.1.2009 17:15:23
|
|
|
|
Kliki
|
živa25 ja pomojem jo boš res dala delat ker kakor jast berem si res ful izbirčna
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.1.2009 17:19:52
|
|
|
|
Anonimen
|
sam sem res... Mislim rada bi da bi tudi predali bili prostorni... Ne pa da odpreš predal in se premakne za 20cm če ne bom pa rabljeno kupila. Jo je moja kolegica rabljeno dobila in je ODLIČNA... Upam da se meni tudi poserje
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.1.2009 17:30:48
|
|
|
|
Kliki
|
Ma ja al pa na netu mal poglej. Sej lahko si pa kar kako komodo z robovi zgoraj kupiš pa peno daš gor pa je. Tko ma moja kolegica pa še široka je dost pa ful ma globoke predale.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.1.2009 17:55:22
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje* Se*, mate kaj snega? full je razlika v količini snega med MS in L. Ma nekaj ga je spadnolo, samo zaj ga jako nega več - se je cejli den topil. Sicer san nej točno z MS, ampak nekaj km vö iz nje v smejri L. Pupe - saj vem, da nisem. Ampak zadnjih nekaj dni se povosd počutim ''zračno'' ne vem kaj mi te je? Sunshine - prav posebej lipou si tole napisala. Hvala. In tudi tebi rožica oktavija.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.1.2009 17:57:20
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: *csaje* Se*, mate kaj snega? full je razlika v količini snega med MS in L. Ma nekaj ga je spadnolo, samo zaj ga jako nega več - se je cejli den topil. Sicer san nej točno z MS, ampak nekaj km vö iz nje v smejri L. e, ne pravi. je san tudi v toj smejri. je san pa tan srejdi med MS in L.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.1.2009 18:00:26
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 sam sem res... Mislim rada bi da bi tudi predali bili prostorni... Ne pa da odpreš predal in se premakne za 20cm če ne bom pa rabljeno kupila. Jo je moja kolegica rabljeno dobila in je ODLIČNA... Upam da se meni tudi poserje jaz mam tudi rabljeno, sem jo dobila za res odlično ceno. zastonj. odlično služi in prostori so orng prostorni. vanje spravim po dve, dve vrsti hlač in puloverjev na pol prepognjenih za našo 3letnico.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.1.2009 18:46:52
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 sam sem res... Mislim rada bi da bi tudi predali bili prostorni... Ne pa da odpreš predal in se premakne za 20cm če ne bom pa rabljeno kupila. Jo je moja kolegica rabljeno dobila in je ODLIČNA... Upam da se meni tudi poserje živa:povprašaj piruri na marčevkah če jo še oddaja k jo je oddajala pa je potem nisem jaz vzela.Pa je full dobra in prostorna. Danes se ni pa še nič sonček33 javila.Dani šla v Rim
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 25.1.2009 10:33:12
|
|
|
|
beyba
|
se strinjam s sončkom 85 da n ni šla v rim....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?