|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
23.1.2009 13:45:51   
sonček85
JAZZZ:hvala za pohvale in počutim se super,mali brca na veliko,je pa res naš buši velik ,proti koncu bom kot veliki sodčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
živa:ne doma nimamo še nič druga kot to kot do sedaj (previjalna in banjica),danes mi moj dragi pripelje rabljen ležalnik -komaj čakam(samo šele okol pol enajste )nakupovati pa začnemo prvo polovico v februarju ko bomo tudi belili,no pa saj se nam nikamor ne mudi.Jutri bom dala v album ležalnik pa si ga lahko pokukate ,katera želiuser posted image user posted image user posted image
Joj še 2t pa imaš NS user posted image user posted image user posted image user posted image a boš vprašala za spol?
jazzz:ta previjalna mi je pa res noro dobra samo jaz imam tudi raje da otročka previjaš s sprednje strani in ne s strani.Če bi bila kontra bi bila še bolj noro dobra.user posted image user posted image user posted image
jazzika:bravo za prve brcikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj se toliko o hrani menite ,jaz bi tudi jedla REGRAT,mmmmmmmmmmmmmmm komaj čakam da bo ,ga pojem veliko skledo s krompirjem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 626
23.1.2009 13:51:29   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

kje naj jaz kupim voziček štirikolesnik?
kakšnega pa?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 627
23.1.2009 15:12:05   
Serendipity
Ejla pupe,

no včeraj sem bila pa ''zrak'' user posted image user posted image user posted image user posted image še dobro, da je sonček85 ubogala moj nasvet in prilepila svojega buškija in malega princa sem. Vsaj nisem bila tak off s svojimi monologi. Brala vas še nisem za nazaj. Bom kasneje. Trenutno me je služba zmatrala do konca, krči se kljub Magnesolu in spasmexu ne umirjajo in danes mi je že cel dan slabo. Ampak - še vedno to ni nič v primerjavi s tem, da imam končno svojo pikico v bušiju user posted image user posted image user posted image .

Bodite lepo

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 628
23.1.2009 15:35:33   
sonček85
SE:JA LE čuvaj svojo pikico v bušiju da bo lepo rasla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 629
23.1.2009 15:53:10   
jazzz27
Se* ne pretiravaj z delom..mal moraš počivat, tako bodo krčki minili....drgač pa ja, samo da so pikice pri nas!!

sonček85..ja tud meni je smotana ta previjalna, ker je ozka. Všeč so mi samo fronte...bom šla kar v trgovino in jih bom dol pošrafalauser posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 630
23.1.2009 16:39:29   
sonček85
jaz sem jo vzela tudi v pikapolonici že mesec nazaj ,erik se imenuje in ima 3 predale in še vrata na eni strani.Praktična je pa še veliko površino ima tako kot je rekla spps,pa še zadaj lahko kaj shraniš k ima prostorali si daš pa sam narediti poličke ali kaj podobnega

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 631
23.1.2009 17:29:41   
jazzz27
sonček, sem šla pogledat tega Erika v pikapolonico, pa mi ni všeč...user posted image . Se mi zdi, da sem kar zbirčna...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 632
23.1.2009 17:39:15   
jazzz27
kaj menite na to? samo globina je bolj švoh...44cm spodnji del.

http://www.neckermann.si/artikel/2780381/Previjalna-miza-s-snemljivo-previjalno-desko

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 633
23.1.2009 19:21:20   
sonček85
jazzz:ja ta v neckermanu tudi ni slaba ,je pa res globina mala

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 634
23.1.2009 23:03:05   
sonček85
user posted image
user posted image
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 635
24.1.2009 8:36:15   
sonček85
Jutro!!!!!!!!!!!!
Vsem želiim prelepo soboto in nedeljo in se še kaj oglasimuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 636
24.1.2009 9:53:56   
ledenka
dobro jutro user posted image  kako smo kaj? user posted image  vidim, da so previjalne na tapeti user posted image  no, jaz jo bom imela kar v kopalnici... v Ikei bom kupila eno mizo na nogah, ki se jim da regulirat višina, in to bo prišlo nad pralni stroj. zraven pa še eno stojalo s košarami za vse potrebščine. se mi zdi najbolj praktično, da je previjalna kar v kopalnici - izkušnje s previjanja nečakinje user posted image  

jazzzi, okulista sem opravila. na izvidu mi piše, da pride lahko do odstopa mrežnice in v primeru težjega poroda priporoča CR user posted image   no, bomo videli, kaj bo moja G rekla, pregled imam čez 10 dni

vozička seveda nisem naročila, bom šla v začetku februarja do Celovca - kak prost dan se mi bo prilegel user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 637
24.1.2009 10:04:36   
sonček33
Se* - ti NIKOLI nisi zrak. Me te mamo ful rade.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 638
24.1.2009 10:45:14   
oktavija
Halo deklate!!

Jaz sem se malo potepala in me par dni ni bilo na okoli...user posted image

Mi smo dobro!!!user posted image
Kako set pa ve borkice moje??

Sonček85... prva ozka povijalan miza je sicer lepa ampak zelo nepraktična (to je izkušnja mojih prijateljivc ki so že mamice) saj nimaš kam odlagat stvari in kmalu je nesigurna za otročka ki se začne premikat po previjalni mizi. Druga od nekermenea pa je najboljša izbirauser posted image  kar jo lahko ponudiš svojemu otroku in sebi... veliko prostora, večja varnost in praktišnost... Jaz bom zagotovo imela to veliko...

Bayba... bravo za Elin posnetek!!!user posted image user posted image user posted image

Se*...ti nikoli nisi bila zrak za nas... Kako si bejba???

Lep dan želim vsem!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 639
24.1.2009 13:27:58   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Sonček85... prva ozka povijalan miza je sicer lepa ampak zelo nepraktična (to je izkušnja mojih prijateljivc ki so že mamice) saj nimaš kam odlagat stvari in kmalu je nesigurna za otročka ki se začne premikat po previjalni mizi. Druga od nekermenea pa je najboljša izbirauser posted image  kar jo lahko ponudiš svojemu otroku in sebi... veliko prostora, večja varnost in praktišnost... Jaz bom zagotovo imela to veliko...

Jaz jo že imam ,to od Erikuser posted image user posted image user posted image user posted image pa je super ,velika in previjalna površina je velika

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 640
24.1.2009 15:07:47   
Nončika
vidim, da mate debato o previjalnih mizicah. mi jo še zdaj rabimo, pa je N stara že 3l. pa ne za menjavo plenic. ne, ne.user posted image user posted image teh ne rabimo že dobro leto in pol.user posted image user posted image mi mamo full podobno tisti, ki je na sliki enih par postov nazaj. ko več ni bila primerna za previjanje. cca pri 6m, saj je naša bila pravi mali migec, smo enostavno odstranili previjalno podlago in jo še danes uporabljamo za hčerkina oblačila. full placa mamo not in je zelo uporabna. od začetka sem pa mela čisto vse kar sem rabila za malo tam notri, vse na enem mestu.

Se*, mate kaj snega? full je razlika v količini snega med MS in L.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 641
24.1.2009 17:09:17   
Anonimen
ojla babe zabe... kako smo?

meni do sedaj nobena previjalna ni bil všeč user posted image user posted image   Če ne bom našla prave, jo bom dala pa delat user posted image user posted image user posted image

Kako ste?

Sonči33 se že kaj dogaja? Jutri je moj dan za tvoj porod user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 642
24.1.2009 17:15:23   
Kliki
živa25 ja pomojem jo boš res dala delat ker kakor jast berem si res ful izbirčnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 643
24.1.2009 17:19:52   
Anonimen
user posted image

sam sem res... Mislim rada bi da bi tudi predali bili prostorni... Ne pa da odpreš predal in se premakne za 20cm user posted image user posted image user posted image   če ne bom pa rabljeno kupila. Jo je moja kolegica rabljeno dobila in je ODLIČNA... Upam da se meni tudi poserje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 644
24.1.2009 17:30:48   
Kliki
Ma ja al pa na netu mal poglej. Sej lahko si pa kar kako komodo z robovi zgoraj kupiš pa peno daš gor pa je. Tko ma moja kolegica pa še široka je dost pa ful ma globoke predale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 645
24.1.2009 17:55:22   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje*

Ma nekaj ga je spadnolo, samo zaj ga jako nega več - se je cejli den topil. Sicer san nej točno z MS, ampak nekaj km vö iz nje v smejri L.

Pupe - saj vem, da nisem. Ampak zadnjih nekaj dni se povosd počutim ''zračno'' ne vem kaj mi te je? user posted image user posted image user posted image

Sunshine - prav posebej lipou si tole napisala. Hvala. In tudi tebi rožica oktavija.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 646
24.1.2009 17:57:20   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: *csaje*

Ma nekaj ga je spadnolo, samo zaj ga jako nega več - se je cejli den topil. Sicer san nej točno z MS, ampak nekaj km vö iz nje v smejri L.

e, ne pravi. je san tudi v toj smejri. je san pa tan srejdi med MS in L.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 647
24.1.2009 18:00:26   
Nončika

user posted image

sam sem res... Mislim rada bi da bi tudi predali bili prostorni... Ne pa da odpreš predal in se premakne za 20cm user posted image user posted image user posted image   če ne bom pa rabljeno kupila. Jo je moja kolegica rabljeno dobila in je ODLIČNA... Upam da se meni tudi poserje user posted image user posted image user posted image

jaz mam tudi rabljeno, sem jo dobila za res odlično ceno. zastonj. user posted image user posted image user posted image  odlično služi in prostori so orng prostorni. vanje spravim po dve, dve vrsti hlač in puloverjev na pol prepognjenih za našo 3letnico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 648
24.1.2009 18:46:52   
sonček85

user posted image

živa:povprašaj piruri na marčevkah če jo še oddaja k jo je oddajala pa je potem nisem jaz vzela.Pa je full dobra in prostorna.

Danes se ni pa še nič sonček33 javila.Dani šla v Rimuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 649
25.1.2009 10:33:12   
beyba
se strinjam s sončkom 85 da n ni šla v rim....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?