|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
22.1.2009 11:03:01   
jazzz27
Žižek saj bo! Škoda, da ti povedal kaj več..sam kaj hočmo...dr.-ji!

Sonček..tudi ti prideš na svoj račun in bo tvoj čmrlj kmal pri tebi. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 526
22.1.2009 11:08:05   
jazzz27
beyba..HB, sem mislila, da že redbull pijeuser posted image user posted image user posted image ...cukerček! Tisti del mi ni jasen, da si čaj pila , da bi šla rodituser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 527
22.1.2009 11:10:28   
beyba
ja baje obstaja en čaj zdej sem že pozabla kako se mu reče, ki naj bi pospešil porod-nenevaren se razume

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 528
22.1.2009 11:13:30   
sonček33
Malinov čaj

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 529
22.1.2009 11:17:44   
beyba
e vidiš sonček že veuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 530
22.1.2009 11:18:08   
jazzz27
Tole pa je nekaj novega...malinov čaj za rodit...sonči...kar pisker skuhaj, pa bouser posted image ...pol pa še s polnim mehurčkom user posted image , pa ni hudičuser posted image user posted image user posted image ...aja, pa še po štengah se moraš sprehodit trikrat do petkrat.user posted image user posted image  boš videla kakšen bo šele to projektuser posted image
A si že nazaj s trgovine?

Kam pa je Živa zavila?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 531
22.1.2009 11:19:24   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

e vidiš sonček že veuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ve tud komaj čakate, da vidmo novga nečaka?

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 532
22.1.2009 11:20:19   
gigi1
Sonček recept moje prijateljice:
najprej 2x peš v 4i štuk, pa na 2 dunajčka in 2 bambusa, pol se je pa začel user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 533
22.1.2009 11:21:45   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Sonček recept moje prijateljice:
najprej 2x peš v 4i štuk, pa na 2 dunajčka in 2 bambusa, pol se je pa začel user posted image

Uh tale je pa krut tud če nisi nosečuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 534
22.1.2009 11:23:27   
beyba
se podpišem pod jazziko

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 535
22.1.2009 11:25:05   
gigi1
Če pa še dodaš, da se je bogica zredila 30kg v nosečnosti in bila 7 dni čez rok...user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 536
22.1.2009 11:37:33   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Če pa še dodaš, da se je bogica zredila 30kg v nosečnosti in bila 7 dni čez rok...user posted image user posted image

krizauser posted image user posted image user posted image user posted image ...važno da je rodila in da je načrt uspeluser posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 537
22.1.2009 12:19:10   
murkica
No vidim, da ste danes malo bolj zgovorne. Jaz sem ravnokar prišla iz ene kavice, kjer sem bila obkoržena z otročički in nosečnicami... Človeka kar malo zabedira, k vidi, kako vsem vse uspe, nekateri niso niti načrtovali, ti pa sediš tam, nihče itak ne ve, da se kaj načrtuje(no razn best frendice) in se sprašuješ zakaj se tako odvija...

Ma mora pridt tudi kakšen bad day... No sama ne vem čisto točno kako bo... Imam še nekje 2 dni do M, če bo seveda to normalen cikel in bomo videli kaj bo... Včeraj je bila temperatura 36,6 danes je malenkost višja in sicer 36,7... No morda pa še bo kaj iz te moke... Čeprav razen jokajočih scen, ni nobenih drugih znakov, kar pa je lahko tudi znak za M... Me pač mal PMS daje...

Sonček revčica, vidim, da si še vedno 2 v 1... Jaz ti pravim takole, vem da imaš že polh kufr vsega ampak uživaj v teh zadnjih dneh, brcanja v trebuščku... Marsikatera nosečka je rekla, da je potem, ko je rodila, pogrešala to... Tako, da ko bo mali pripravljen bo prišel in mislim, da nobene vraže ne bodo pomagale... Tudi jaz sem se rodila en teden če rok, pa so se potem odločili, da ne bodo več čakali in so kar mami naročili na CR... Namreč tudi brat se je rodil tako... Pač je malemu noro dobro in se mu nikamor ne mudi user posted image

Joj Beyba tole bi pa še lahko prodala za reklamo Red bullu :)

gigi- držim pesti, da kmalu pade stopka no in seveda da potem zagedaš še debeli user posted image ...

živa- slabost je res hudič, samo pravijo, da naj bi po prvem trimesečju izginila... Malo poskusi nasvete naših bork in prepričana sem, da boš vse skupaj lažje prebrodila...

jazzz- Ja tudi sama komaj čakam slikco novega sončka :)

Grem še malo prebrat kaj se dogaja po svetu in se definitvno še kaj oglasim... :)

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 538
22.1.2009 12:34:32   
ledenka
je kdo reku, da ni gužve user posted image  sej sam še mesec in pol... potem pa začnem živet v mojem tempu user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 539
22.1.2009 12:37:19   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

je kdo reku, da ni gužve user posted image  sej sam še mesec in pol... potem pa začnem živet v mojem tempu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdo pa je reku, da v pudingu ne najdeš črva?!user posted image  Pa rok mu je še do konec drugega leta!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Murkica..jaz sem večni optimist..in zakaj te nebi čez dva dni počakal user posted image ..

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 540
22.1.2009 19:15:25   
sonček33
Ma dejte no punce, kaj je to...pol dneva niti enga posta. Vsaka en stavek!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 541
22.1.2009 19:22:56   
Serendipity
Pišem en stavek.

Bo dovolj? (Ups, zdaj sta pa dva. Ne trije so že... Raje bom tiho, da ne napišem preveč user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 542
22.1.2009 19:29:13   
Serendipity
Jaz bi se menila s kom... Ali s čim... user posted image user posted image user posted image Saj nisem zahtevna...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 543
22.1.2009 19:30:09   
sonček85
Me je naša SE opozorila da naj vam malo polepšam stranuser posted image user posted image user posted image

no smo nazaj s pregleda.Naš malček Aleksander je zelo lepo sodeloval in bil priden. user posted image user posted image user posted image user posted image Najprej me je G pregledala kot redni pregled vaginalno  in pogledala MV ,ki je rekla da je zelo dobro zaprtuser posted image in da ni nobenega odtekanja plodovnice ali kar koli druga.Nato pa sma šle delat UZ ,še pred tem pa me vpraša kje čutim malega in sem rekla da desno9 pri rebrah in je takoj rekla da je že po vsej verjetnosti obrnjen na glavico in res je bil user posted image user posted image user posted image ,zmerila je premer glavice ,ki je bil ok(nevem koliko ni povedala)nato pa sva šli gledat našega nagajivčka ,ki je odpiral usta,ter pogledal mamico z odprimi učkami kako lepo se je videlo.No težki smo od 1000-1100g user posted image user posted image user posted image user posted image ,mami se je zredila za 9 kg ,s tem da me je sestra vagala obuto ,in moja G je rekla da lepo držim kg glede na to da so bili vmes prazniki.Malo nizko imam železo -na začetku sem imela 132,sedaj imam 118(normala je od 120-180)a ni hudo.
sladkor: P glukoza  0=4,8
             P glukoza 60=7,8
Opozorila me je da moram biti pozorna na izcedke ,kake bolečine  in napeti trebuh ter da mora biti dnevno vsaj 10 gibov-čene moram v bolnico.
Naslednji pregled imam 24.2 ko dobim tudi papirje za urejanje P in ostalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
evo še slikice: user posted image
user posted image

user posted image 27tednov stari/mami gledam te user posted image

user posted image naš mali  še 1x  k ne vem katera se bolje vidi

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 544
22.1.2009 19:33:01   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Me je naša SE opozorila da naj vam malo polepšam stranuser posted image user posted image user posted image

No, vidiš kak lepo ubogaš user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma so res prelepe slikice. Prav super lep buši maš. user posted image
Pa tamalček je celi car.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 545
22.1.2009 19:43:02   
sonček85
hvala user posted image saj boš videla ko boš ti kmalu taka lepa nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še 17t pa boš imela takega velikega ali pa še večjegauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 546
22.1.2009 20:58:58   
Anonimen
no pa še jaz svoj stavek user posted image user posted image

Sem bla prej popoldne kar žalostna, ko sem ob 2h prišla iz pohajanja domov, pa ni blo nikjer nobene user posted image user posted image   No ampak jutri bomo bolj pridne a ne??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonči85 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   tvoj buši in mali Aleksander sta FENOMENALNA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   komaj čakam, da bo moj buši tak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zakaj se pa pri nas tako redko oglasiš?

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 547
22.1.2009 21:11:37   
sonček85
hvala živči:ja res je bolj malo se javljam sedaj tukaj ,bolj sem na temi aprilčic in kaj na januarkah,berem vas sam napišem pol ne ,
In kako si ti kaj,kdajimaš pregled?user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 548
23.1.2009 8:27:38   
spps
dobro jutro punce!
kako ste?ste vse tako kot mora biti?
nosečke,a vas kaj mučijo nosečniške težavice?

jaz sem ok,razen tega,da me kolk boli,ko strela in že cel teden ponoč ne spim-enostavno ne gre-če pa mi že rata,pa sanjam kaj norega,da ni nobenega profita od spanjauser posted image

Sonček33 si že fejst nestrpna?
sonček85,lep bušiuser posted image user posted image user posted image

aqui,živa,gigi,oktavija,jazzi,ajsi,luna,miška,pikica....in vse ostaleuser posted image user posted image ,kje se skrivate?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 549
23.1.2009 9:05:36   
jazzz27
Helov babe!!

Ja tole je pa žalostno. Nikjer nobene.

Živa..zakaj pa nisi včeraj nič napisala, jaz sem pogledala vsake toliko časa, pa ni bilo nobene....men se pa tud ne ljubi imet monologeuser posted image user posted image user posted image

spps...sem že nekje nazaj prosila in celo zasledila da imaš ti neke vaje za hrbtenico med nosečnostjo v e-obliki. A bi mi jih lahko poslala, ker mene muči 400 na h. Drugače pa verjamem kako ti je...še sama ne spim najbolje .... skoz se mi nekaj sanja in kr nekaj no... Je dete pridno?

sonček85...lepi rezultati, lep buši, pridna mami....same pohvale. Kako pa si drugače? Nič ne prideš tu naokoluser posted image

sonček33...hvala, ker si zbezala naše borkice, da pridejo mal poročat kako in kaj...

Gigi...jutri...držimo pesti. Komaj čakam, da vidim kako lepo si napredovala (ups berem)user posted image

Ajsi....poročaj, poročaj, poročaj kako je bilo pri okulistu?

Punce kaj boste jedle za zajtrk?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......