slovenka
|
Uh, Kleo, je že 8 mesecev? Vauuu. Mi pa šele 6,5 Daj, s šolo pa ne straši. Glede teh krofov - saj da ne bo izpadlo, da same računice delam - samo krofov se res ne bi lotila, sicer pa pečem torte in razna peciva, pa se ziher tudi ne izplača, samo zaradi lepšega. Pa ko bo Sofija večja bomo tudi kekse pekli, edino kakih zadev, kjer si je treba testo razvleči in lepe oblate speči, tega se pa več ne lotim - vsaj tako sem rekla. Najrajši imam, ko se vse zmeče v skledo in zmiksa in ulije v pekač Glede hiške - midva sva pa takoooo dolgo čakala na papirje (4 leta), pa vmes sva oba kar dobro zaslužila in sva potem v enem letu zgradila hišo brez kredita, tako da se vse da, samo dobra organizacija mora biti in nekaj denarja, ja. Sva pa živela pri nas doma, imela minimalne stroške in se kar odpovedovala (nisem imela oblek iz Marelle, torbic ne vem kakih, kot moje sodelavke, pa s starim golfom sva se vozla), je pa šlo skozi, sva pač sama vedela, kaj počneva, čeprav navzven je pa izgledalo, da nič ne delava in služiva. Je pa moj res veliko časa porabil in sam veliko delal na hiši, jaz sem pa skrbela za organizacijo, kdaj kakega mojstra naročiti, in za likvidnost. No, imava zdaj samo pritličje opremljeno (120m2), sedaj delamo na kleti počasi, zgornje nadstropje pa še ni opremljeno, ga niti ne rabimo. Je pa toliko prostora v hiši, da moram ziher še ene dvakrat rodit, da jo malo zapolnimo Sem pa tudi jaz komaj čakala, da je bilo tako daleč, da smo lahko opremljali... Sedaj smo pol leta v hiši, pa bi že nekaj spreminjala Ja, potrpljenje je res potrebno, kot pravi Tina. Eni mojstri so naju res razkurili. Ne bi šla spet v gradnjo - čeprav, sedaj imam več izkušenj in bi šlo lažje. RMRM - je najboljše imeti ves nadzor nad gradnjo in ne vse enim prepustiti. Mi smo tako naredili, vse sva sama odločala, je pa res, da imamo gradbenike v žlahti in so nam šli na roke... Kredit - ja, moja sestrična je vzela za 20 let - ven dobila 70.000, plačala pa bo 138.000 Beyba, da naša to naredi, jaz čist znorim. Kako dobro... Pa saj vem, da slej ko prej bo naša tudi na nogah - in zaradi takih stvari si mislim, da bi imela še ker se ne bi nikoli naveličala gledati, kako napredujejo. Pretiravam malo s številom , ne? Sladka Vita Alea, ko je bila Sofija bolna, je tudi samo mlekca pila, pa še to bolj malo, GH pa ni marala. Pa je tudi izgledala shujšana, trebušček ji je uplahnil... Potem na pregledu pa je vseeno imela kar dosti g zraven. Tina, držim pesti, da je pikica hitro zdrava