Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 10:28:51
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 aleksandra................čao,kako si kaj,vidim,da boš,danes,kao malo počivala,boš iskoristila dežek-super ............ja lovro je pravi poskočni radovedni frajer,kaj češ lepšega,kot,da ti otrok pričara nasmeh na obrazu ................kar pa se tiče hiške,opa v treh letih,super,ala vam vera ,mi jo gradimo sedaj 6 leto,no v glavnem res super,da vam bo tako zneslo,ko boš pa opremljala stanovanje se pa name spomni
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 10:29:12
|
|
|
|
babysolza
|
Lunca hvala. Ja, sem bla ful pametna in kupla breskov frutek , ker kao zdaj ni sezona ,in pozabla, da je alergena. Pa sem mislila, če je vseeno katera dala in kaj je bilo. Midve pa danes in včeraj uvajava skuto. Tina, kako je stanje pri vas? Alea, a danes Izabela kaj bolj papca? Kleo, a bo kej s hitro pošto in pecivom al ne? Vita je pa prava princeska.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 10:30:58
|
|
|
|
babysolza
|
S to muziko pa res delate skomine. Ni ga bilo lepšega kot poletna veselica in takale muzika. Obožujem plesati, sam samo v paru. Nisem kej preveč za disko scene, se pač rada stiskam.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 10:30:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca,ni cajt,saj vidis,da imam deu
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 10:31:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Lunca,BS,ni cajt,saj vidis,da imam deu
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 10:31:53
|
|
|
|
babysolza
|
Alarmmmmmm
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 10:32:34
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Lunca, saj pravim, da sem optimist . Se bom spomnila, ko bo teklo 6-to leto, pa še vedno ne bomo not -ja, tudi to se lahko zgodi, če nam ne bo šlo po planih---seveda. Kdaj pa gre pri takih stvareh po planih? Sploh? Pa če bi jo sami gradili zagotovo ne bi šlo to v 3-eh letih. Bo treba kar kako montažno...., čeprav vem, da potem še vedno traja. Pa to, pa ono, pa čakaš na to in ono,..... SIcer pa ravno gradijo v sosednji vasi od tašče enodružinske--če kupiš kaj že zgrajenega si tudi hitreje "fertik". Samo cekini, cekini,.....
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 10:35:32
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Kaj pa višnje al pa breskve? A je katera to že dala? Ne me ignorirat. Višnje po moje lahko,pa še pasale ji bodo,ker so malo kisle,pri breskvah pa še mal počak,ker so alergogene,saj se ti nikamor ne mudi. Ja, jaz breskev še nisem dala---ker ni svežih, kompotov nočem dajat. Drugače pa eni ful hitro začnejo z breskvami, že pri prvih grižljajih, nekateri pa čakajo. Tako da,.... Višnje----nisem mu še dala, a čakajo v skrinji . Nisem mu še dala, ker so kisle, pa noočem sladkat,...sicer bi.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 10:36:42
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 http://www.youtube.com/watch?v=d90-hjDcM50&NR=1 malo za pozivitev dezevnega dne...midve pleseva sem si jo še jaz zavrtela no,pozdravček po dolgem času tako pa je vita uživala v toplicah zdaj vas grem pa malobrat za nazaj Kako je luštna! Pa zadovoljna v vodi.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 10:36:53
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Lunca, saj pravim, da sem optimist . Se bom spomnila, ko bo teklo 6-to leto, pa še vedno ne bomo not -ja, tudi to se lahko zgodi, če nam ne bo šlo po planih---seveda. Kdaj pa gre pri takih stvareh po planih? Sploh? Pa če bi jo sami gradili zagotovo ne bi šlo to v 3-eh letih. Bo treba kar kako montažno...., čeprav vem, da potem še vedno traja. Pa to, pa ono, pa čakaš na to in ono,..... SIcer pa ravno gradijo v sosednji vasi od tašče enodružinske--če kupiš kaj že zgrajenega si tudi hitreje "fertik". Samo cekini, cekini,..... ..............no zato pa,ker vedno čakaš in čakaš,najbolje,da pohištvo že zdej naročiš pri super mizarju,ki ma sploh super ženo ..........čist prav je da si optimist,itak,pa bo sedaj super čas za nakup nepremičnin,no čez kao leto ali dve,ker bodo šle cene kar precej dol,ker so jih sedaj itak umetno navili gor
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 10:37:25
|
|
|
|
RMRM
|
Dan! Marisa, vse najboljše za 8 mesecev. Tina, super da je boljš. Kleo, a že diši po stanovanju ?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 10:37:37
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Kleo--domotožje
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 10:38:58
|
|
|
|
Tina 28
|
še enkrat jutro...mal sem neprespana ker sem jo do 4- ih pazila, če bo šla vročina spet gor. Pol sem pa mojmu zabičala, naj preveri ob pol petih in ob šestih, ko gre v službo. Ob pol petih vse OK...ob šestih 39.8 . Dal ji je svečko in ob osmih je bla lepo 38 in zdaj že več kot uro le 37. Zdaj pa panča. glede na simptome jaz vedno bolj sumim 6-bolezen. Zdaj čakam pikice bolj nestrpno kot prej zobke . Tko bom vsaj vedla, da ni nekaj nevarnega. V glavnem, danes popoldan gremo v akcijo, če ji spet nabije vročino. Hvala za vse pikapoke in nasvete. Včasih kaj zgrešite (no...zgrešimo ), ampak ko gre pa za rasne stvari, pa ne pozabte....hvala. vidim pa da ste danes pri hiškah. AS...mi imamo tudi parcelo z gospodarskim poslopjem in že dve leti čakamo na papirje za spremembo namembnosti. Lunca...jaz tud upam, daq bo tri leta...ampak, ker sem enkrat že šla skozi gradnjo skoraj do konca, vem, da je velik odvisno od denarja in časa seveda! In velik potrpelja. Želim vam, da čimprej sfiniširate, pa bo vse bolj harmonično. Moj se že zdaj sekira pa še začel nismo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 10:39:07
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: polly80 http://www.youtube.com/watch?v=d90-hjDcM50&NR=1 malo za pozivitev dezevnega dne...midve pleseva sem si jo še jaz zavrtela no,pozdravček po dolgem času tako pa je vita uživala v toplicah zdaj vas grem pa malobrat za nazaj Kako je luštna! Pa zadovoljna v vodi. se samo podpišem .............ampak ,veš kaj ,malo je tole nevarno,da je taka princeska v vodi,ker se lahko stopi.........ker je tako sladka
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 10:39:17
|
|
|
|
alea01
|
ojla mamičke tina28- držim pesti ,da Anja ne bo imela več vročina poly80- Vito pa bolj poredko vidimo... pa tebe tudi . Kaj večkrat se oglasi. Vita je pa cukrček RMRM- imaš res cotkane otročičke. Očke, očke so tiste.....to bo snubcev No....jaz sem orenk bolana. Nazadnje sem bila menda v 2razredu osnovne šole. Imam vročino 38stopinj, tu pa tam kaj bruhnem pa glavo mi bo razneslo....sam mislim ,da ne bo velike škode, ker ni nevemkaj neki not . Izabela je celo noč kašljala....pa niti enkrat zajokala. Revica, je navajena da se ponoči ne joka in pol misli, da k oje tema se pa ne jokcamo . Jaz pa itak nisem nič spala, ker se poslušala če diha in še mene je skoz neki bolelo.....ah....te viroze . Kar se tiče hrane.....Pije AM in sicer tam do 140ml... toliko je zjutraj...kaj bo naprej pa ni znao. Ni velik, neki pa je. GH pa ne mara. Je pa vidno shujšala
< Sporočilo je popravil alea01 -- 21.1.2009 10:40:23 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 10:42:21
|
|
|
|
lunca14
|
Pravkar sem brala en članek,tako,da tiste,ki ste brez službe in nameravate zanosit,ena rešitev http://www.zurnal24.si/Nosecnice-odprite-s-p/novice/slovenija/89153 ......................mogoče,mi pa rata,mojga prepričat za še eno lunco,jeeeeeeeeej,pa ne me šinfat,ker bi živela na račun države,ene ženske so tako strupeno nastrojene,proti takim kot sem jaz,da bi me najraje izbrisale iz države..........a politiki,direktorji,ki pa pokradejo legalno toliko denarja,kot ne zasluži cela naša vas skupaj,pa samo skomignejo z rameni........
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 10:42:38
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Lunca, saj pravim, da sem optimist . Se bom spomnila, ko bo teklo 6-to leto, pa še vedno ne bomo not -ja, tudi to se lahko zgodi, če nam ne bo šlo po planih---seveda. Kdaj pa gre pri takih stvareh po planih? Sploh? Pa če bi jo sami gradili zagotovo ne bi šlo to v 3-eh letih. Bo treba kar kako montažno...., čeprav vem, da potem še vedno traja. Pa to, pa ono, pa čakaš na to in ono,..... SIcer pa ravno gradijo v sosednji vasi od tašče enodružinske--če kupiš kaj že zgrajenega si tudi hitreje "fertik". Samo cekini, cekini,..... ..............no zato pa,ker vedno čakaš in čakaš,najbolje,da pohištvo že zdej naročiš pri super mizarju,ki ma sploh super ženo --Najprej štalca. potem pa..tudi mogoče .........čist prav je da si optimist,itak,pa bo sedaj super čas za nakup nepremičnin,no čez kao leto ali dve,ker bodo šle cene kar precej dol,ker so jih sedaj itak umetno navili gorno, tudi na to malce računava.Zato se nama tudi nič ne mudi s papirji na domači parceli, ker bi skoraj raje kaj kuila. Ker ne iševa velike hiše in sploh in oh, ampak tako manjšo, čeprav so 3-je otroci. Ti vseeno hitro zrasejo, potem bova pa sama?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 10:43:57
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Lunca, saj pravim, da sem optimist . Se bom spomnila, ko bo teklo 6-to leto, pa še vedno ne bomo not -ja, tudi to se lahko zgodi, če nam ne bo šlo po planih---seveda. Kdaj pa gre pri takih stvareh po planih? Sploh? Pa če bi jo sami gradili zagotovo ne bi šlo to v 3-eh letih. Bo treba kar kako montažno...., čeprav vem, da potem še vedno traja. Pa to, pa ono, pa čakaš na to in ono,..... SIcer pa ravno gradijo v sosednji vasi od tašče enodružinske--če kupiš kaj že zgrajenega si tudi hitreje "fertik". Samo cekini, cekini,..... samo te hitre gradnje so takoooooooooooooooo nekvalitetno grajene, da glava boli. Uporabljajo najcenejše materiale, vse je na brzino zgrejeno, rečejo že, da so uporabil tist material, ki se hitro suši, da lahko takoj naprej delaš...ja, pajade.. Jim čist nič ne verjamem. Pol pa poslušaš kako je vse plesnivo..... pa novogradnja. Ja vem, sem zakomplicirala do konca . Cene majo pa tud navite . To, da so vsi 3 v eni sobi, se ti bo kasneje ful obrestoval, ker bodo otroci veliko bolj povezani med seboj, kot pa če je že takoj vsak v svoji sobi. Vsaj pri nas je blo tako.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 10:44:03
|
|
|
|
alea01
|
Marisa- za osem mesecev...vau....kako smo že stari
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 10:44:44
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 tako pa je vita uživala v toplicah zdaj vas grem pa malobrat za nazaj Kaka cartika modrooka
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 10:44:57
|
|
|
|
RMRM
|
Vita
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 10:49:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Marisa- za osem mesecev...vau....kako smo že stari Jp,se mal pa v solo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 10:52:37
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
RMRM--saj, nekvalitetna gradnja me še najbolj moti. ZAto pa vseeno najbolj navijam za montažno. Da bi mi samo zgradili klet, ploščo, potem pa gor na hitro postavijo drugi. No, če bi že danes imeli dovolj denarja, ne rečem. Ampak moramo res počakati vsj še 2 leti-sploh ker me je kreditov kar malo strah v teh časih. 3-je v 1 sobi Tudi ne bi komplicirala, če bi imela fanta 1 sobo, Patricia pa eno. Ampak potrebujemo predvsem večjo jedilnico, še eno kopalnico ali vsaj WC. Pa tudi kuhinja, ki ima sedaj enih 9 kvadratov mi je premajhna-ko pa stalno nekaj packam,....
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 10:53:20
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Marisa- za osem mesecev...vau....kako smo že stari Jp,se mal pa v solo
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?