|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
21.1.2009 12:39:17   
Anonimen
Mi lahko prosim poveste kaj vse se rabi za odprtje firme pri vas...recimo,da jo jaz odprem,pa zivim v Nemciji! Ima moz neke ideje...

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1101
21.1.2009 12:43:13   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

user posted image

Januar
23.1. - taanikaa

Februar
3.2. - *Mojca*
3.2. - Didlinaa
3.2. - RMRM
13.2. - lonapo

Marec
12.3. - nya
13.3. - Samsa
30.3. - D.anna 76

April
Maj
Junij
1.6. - ninny
21.6. - polly80

Julij
17.7. - l.daisy
28.7. - sasa.vracko

Avgust
1.8. - alea01
1.8. - mtinca1
8.8. - Kaja08
28.8. - HEI

September
3.9. - aleksandra silvija
21.9. - she29

Oktober
31.10. - slovenka

November
3.11.-lunca14
8.11. - babysolza

9.11. - anaj22

December
7.12. - Cofijana
13.12. - kleopatra28
16.12. - *anamor*

Da ne pozabimo na ta seznam user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
21.1.2009 12:46:20   
lunca14
user posted image user posted image user posted image Lunca...tudi teb...ti kar naštimej še enga...očitno boš fajn otroke vzgojila, ker si taka skrbna mamica. Zato jih čimveč naštimej, da bodo fajni slovenci enkrat rataluser posted image user posted image user posted image user posted image ..........tina.........hvala za podporo,sedaj se moram samo spomnit kaj naj bi odprla,sem že razmišljala-masažni salon,sedaj,ko bodo več na žgance delal,jih bo vse bolj bolelo,pa bo treba kakšen krišček zmasirat,placa mamo dovolj,pa še tako idilično pokrajino,se prekvalificiram,pa začnem

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
21.1.2009 12:48:21   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Mi lahko prosim poveste kaj vse se rabi za odprtje firme pri vas...recimo,da jo jaz odprem,pa zivim v Nemciji! Ima moz neke ideje...

..........tud sama ne vem,no je treba met poslovni načrt,pa vse papirje o izobrazbi,pa poslovni prostor.........najbolj da si pogledaš na spletni strani pri vas.............bomo podjetniuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
21.1.2009 12:50:13   
aleksandra silvija
Poslovni prostor ni nujen. Odvisno od dejavnosti, če imaš delo na terenu, ga ne potrebuješ.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
21.1.2009 12:54:14   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

http://www.shrani.si/?6/3M/3beaxBjH/mov01823.mpg

evo tkole mi vstajamo in če škatlo prav primemo da leze pred nami, že kobacamo za njo....

..........nisem prej pogledala,pa saj ne morem verjet,tvoja bejba,že skoraj hodiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..........moj se pa še obrača neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
21.1.2009 12:54:20   
Anonimen
Za pri nas ve moz.Bi odprla name,on ima solo in papirje,bi bil inzenir in bi vodil...zdaj pa ne veva kaj vse potrebujeva.

Prva runda se pece..rezultat,kuhinja bomba,ena posoda zazgana(cokolada)...to je ze tretja v dveh mesecihuser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1107
21.1.2009 12:55:14   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Poslovni prostor ni nujen. Odvisno od dejavnosti, če imaš delo na terenu, ga ne potrebuješ.

....tud to je res,odvisno od dejavnosti,jaz ko gledam za soncem,ne rabim pisarneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
21.1.2009 13:00:29   
Samsa

user posted image

Januar
23.1. - taanikaa

Februar
3.2. - *Mojca*
3.2. - Didlinaa
3.2. - RMRM
13.2. - lonapo

Marec
12.3. - nya
13.3. - Samsa
30.3. - D.anna 76

April
Maj
16.5. - beyba

Junij
1.6. - ninny
21.6. - polly80

Julij
17.7. - l.daisy
28.7. - sasa.vracko

Avgust
1.8. - alea01
1.8. - mtinca1
8.8. - Kaja08
28.8. - HEI

September
3.9. - aleksandra silvija
21.9. - she29

Oktober
31.10. - slovenka

November
3.11. - lunca14
8.11. - babysolza
9.11. - anaj22

December
7.12. - Cofijana
13.12. - kleopatra28
16.12. - *anamor*

Popravljeno še enkrat user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
21.1.2009 13:01:42   
Anonimen
dan čvekiceuser posted image

Marisa vse naj naj za 8.mesecevuser posted image user posted image user posted image

grem najprej za nazaj prebrat

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1110
21.1.2009 13:04:10   
Anonimen
slikce- vsi so user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1111
21.1.2009 13:10:25   
Anonimen
Tretja runda se pece,rezultat:prva se je skoraj zazgala,poudarek na skorajuser posted image user posted image .....oj Ninnyuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1112
21.1.2009 13:26:52   
Tina 28
danes smo bolj v financah in podjetjih...in seveda gospodinstvo (Kleo...očitno slaščičarne n boš smela odpretuser posted image ).

Drgač pa slovenka ...verjamem, da sta v 4 letih našparala za hišo...sploh če je dobra plača. No, nam to ne more uspeti, saj sem se dobre 2 leti in pol vselila sem...prišparanonič, ker je šlo za gradnjo z bivšim....In je blo treba tole stasro bajto zrihtat, da je blo sploh za žvet.
Pa je blo v teh dveh letih...tud  kasnej ko se je dragi priselil in je blo več dnarja...skoz nekaj v glavnem. Je šel stroj, pa hladilnik, pa bojler in pipe in skoz nekaj treba rihtat da solidno žvimo. Pol so položnice...vrtec, vsak dan kosila, razna športna oprema za Nejca, oblačila...rase ko pondelk in se sezonsko menja. Res pri otrocih gre šparanje zlooo počas. ...tko, da ne prišparamo nič...si pa normalno lahko privoščimo vse te stroške, čeprav na kupček pa ne gre ničuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
21.1.2009 13:29:57   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

skoz nekaj v glavnem. Je šel stroj, pa hladilnik, pa bojler in pipe in skoz nekaj treba rihtat da solidno žvimo. Pol so položnice...vrtec, vsak dan kosila, razna športna oprema za Nejca, oblačila...rase ko pondelk in se sezonsko menja. Res pri otrocih gre šparanje zlooo počas. ...tko, da ne prišparamo nič...si pa normalno lahko privoščimo vse te stroške, čeprav na kupček pa ne gre ničuser posted image .

začaran krog user posted image , ko že misliš, da boš lahko nekaj našparal - a, se pa nekaj zgodi....

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
21.1.2009 13:41:53   
beyba
najbolš da si sproti pišem.

Tina 28user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da je mala že kaj bolje sem šele zdele prebrala kolk je mela vročine...umam da se hitro pozdravi!

poly80 kak je luštna malauser posted image user posted image user posted image

alea tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se pozdraviš in da se tvoja pikic apočasi začne rediti in pridobivati na teži.

marisa vse naj naj za 8obmesečnico..., sej bomo meli mi tudi kmalu sedmo...

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
21.1.2009 13:42:17   
beyba
joj nisem še končala prekmal potrdila...še enkrat....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
21.1.2009 13:43:17   
Tina 28
Lunca....odpri zasebni vrtec...če maš placa dost izpolniš normative...za vsageka otroka računaš 100 do 200 € in to je to!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
21.1.2009 13:45:28   
Tina 28
je bolje...vročina ji danes še ni šla čez 38...je pa ravno prej mal bruhala, ko je podojila....V glavnem...bomo še to spremljal in popoldan šlus k ZD

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
21.1.2009 13:48:13   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

skoz nekaj v glavnem. Je šel stroj, pa hladilnik, pa bojler in pipe in skoz nekaj treba rihtat da solidno žvimo. Pol so položnice...vrtec, vsak dan kosila, razna športna oprema za Nejca, oblačila...rase ko pondelk in se sezonsko menja. Res pri otrocih gre šparanje zlooo počas. ...tko, da ne prišparamo nič...si pa normalno lahko privoščimo vse te stroške, čeprav na kupček pa ne gre ničuser posted image .

začaran krog user posted image , ko že misliš, da boš lahko nekaj našparal - a, se pa nekaj zgodi....

Ja, to pa verjamem. Midva sva prej res imela minimalne stroške, v bistvu samo avto, pa še skupaj sva se vozila v službo. Pri nas doma niso hotli nič met... Potem je pa šlo. Sedaj pa seveda so stroški s hišo, 2 avta, otrok, še drugi bodo... Ampak brez kredita bomo lažje to. Zaslužim pa sedaj manj kot prej - sem delala tudi po avtorskih itd., sedaj pa niti nisem zainteresirana, ko je hiša v glavnem končana, pa imam raje čas za otroka in dragega kot za dodatno delo. Bom pa imela dodatek na leta user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
21.1.2009 14:00:35   
lunca14

Lunca....odpri zasebni vrtec...če maš placa dost izpolniš normative...za vsageka otroka računaš 100 do 200 € in to je to!

sem tudi v tej smeri razmišljala,ampak so prehudi normativi,glede odprtja prostora

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
21.1.2009 14:01:45   
lunca14

bi mela svoje 4 otroke.............a jim računam po 200evrovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
21.1.2009 14:07:08   
Anonimen
Ste kr nekaj načvekale, pa nimam niti časa niti volje brat za nazajuser posted image . Naš lumpek ima bronhiolitis. Dans zvečer se greva še enkrat pokazat in če bo slabše, gremo v bolnico.user posted image
Upam, da ne bo potrebno. Imamo pa minus 100g na kilaži - torej v enem mesecu ni pridobil nič oz. še izgubil. Je rekla p, da naj se ne sekiram zdej zaradi tega, da bomo najprej fanta pozdravili, potem bo se pa tudi kilaža poštimala.

Če je imela katera v teh zadnjih 7ih straneh kako vprašanje zame, naj me kontaktira na zs.

Bi pa prosila vse, ki imate popravek za na seznam - prosim pošlite zs - ob priliki bom popravila vse naenkrat - recimo do petka zbiram zs-je, pol pa popravim. Hvala za razumevanje.

Za vse majcene rojstne dneveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in za vse bolančkane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1122
21.1.2009 14:15:57   
lunca14
naya..............no upam,da ne bosta pristala v bolnici,če pa bosta,bosta zunaj tretji dan,mi smo tud spet nekajuser posted image ,vročina 37,5,nosek curi in malo kašlja,ampak sumim na zob,ker,je že čist pripravljen za ven.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..........pa seveda javi,kako stauser posted image

< Sporočilo je popravil lunca14 -- 21.1.2009 14:16:19 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
21.1.2009 14:19:13   
lunca14
cristy...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pravilno razmišljašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa pokice za naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
21.1.2009 14:20:15   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

bi mela svoje 4 otroke.............a jim računam po 200evrovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, kar daj...svojemu možuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?