Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 12:39:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi lahko prosim poveste kaj vse se rabi za odprtje firme pri vas...recimo,da jo jaz odprem,pa zivim v Nemciji! Ima moz neke ideje...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 12:46:20
|
|
|
|
lunca14
|
Lunca...tudi teb...ti kar naštimej še enga...očitno boš fajn otroke vzgojila, ker si taka skrbna mamica. Zato jih čimveč naštimej, da bodo fajni slovenci enkrat ratal ..........tina.........hvala za podporo,sedaj se moram samo spomnit kaj naj bi odprla,sem že razmišljala-masažni salon,sedaj,ko bodo več na žgance delal,jih bo vse bolj bolelo,pa bo treba kakšen krišček zmasirat,placa mamo dovolj,pa še tako idilično pokrajino,se prekvalificiram,pa začnem
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 12:48:21
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Mi lahko prosim poveste kaj vse se rabi za odprtje firme pri vas...recimo,da jo jaz odprem,pa zivim v Nemciji! Ima moz neke ideje... ..........tud sama ne vem,no je treba met poslovni načrt,pa vse papirje o izobrazbi,pa poslovni prostor.........najbolj da si pogledaš na spletni strani pri vas.............bomo podjetni
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 12:50:13
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Poslovni prostor ni nujen. Odvisno od dejavnosti, če imaš delo na terenu, ga ne potrebuješ.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 12:54:14
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba http://www.shrani.si/?6/3M/3beaxBjH/mov01823.mpg evo tkole mi vstajamo in če škatlo prav primemo da leze pred nami, že kobacamo za njo.... ..........nisem prej pogledala,pa saj ne morem verjet,tvoja bejba,že skoraj hodi ..........moj se pa še obrača ne
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 12:54:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Za pri nas ve moz.Bi odprla name,on ima solo in papirje,bi bil inzenir in bi vodil...zdaj pa ne veva kaj vse potrebujeva. Prva runda se pece..rezultat,kuhinja bomba,ena posoda zazgana(cokolada)...to je ze tretja v dveh mesecih
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 12:55:14
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Poslovni prostor ni nujen. Odvisno od dejavnosti, če imaš delo na terenu, ga ne potrebuješ. ....tud to je res,odvisno od dejavnosti,jaz ko gledam za soncem,ne rabim pisarne
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 13:01:42
|
|
|
|
Anonimen
|
dan čvekice Marisa vse naj naj za 8.mesecev grem najprej za nazaj prebrat
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 13:04:10
|
|
|
|
Anonimen
|
slikce- vsi so
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 13:10:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Tretja runda se pece,rezultat:prva se je skoraj zazgala,poudarek na skoraj .....oj Ninny
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 13:26:52
|
|
|
|
Tina 28
|
danes smo bolj v financah in podjetjih...in seveda gospodinstvo (Kleo...očitno slaščičarne n boš smela odpret ). Drgač pa slovenka ...verjamem, da sta v 4 letih našparala za hišo...sploh če je dobra plača. No, nam to ne more uspeti, saj sem se dobre 2 leti in pol vselila sem...prišparanonič, ker je šlo za gradnjo z bivšim....In je blo treba tole stasro bajto zrihtat, da je blo sploh za žvet. Pa je blo v teh dveh letih...tud kasnej ko se je dragi priselil in je blo več dnarja...skoz nekaj v glavnem. Je šel stroj, pa hladilnik, pa bojler in pipe in skoz nekaj treba rihtat da solidno žvimo. Pol so položnice...vrtec, vsak dan kosila, razna športna oprema za Nejca, oblačila...rase ko pondelk in se sezonsko menja. Res pri otrocih gre šparanje zlooo počas. ...tko, da ne prišparamo nič...si pa normalno lahko privoščimo vse te stroške, čeprav na kupček pa ne gre nič .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 13:29:57
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 skoz nekaj v glavnem. Je šel stroj, pa hladilnik, pa bojler in pipe in skoz nekaj treba rihtat da solidno žvimo. Pol so položnice...vrtec, vsak dan kosila, razna športna oprema za Nejca, oblačila...rase ko pondelk in se sezonsko menja. Res pri otrocih gre šparanje zlooo počas. ...tko, da ne prišparamo nič...si pa normalno lahko privoščimo vse te stroške, čeprav na kupček pa ne gre nič . začaran krog , ko že misliš, da boš lahko nekaj našparal - a, se pa nekaj zgodi....
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 13:41:53
|
|
|
|
beyba
|
najbolš da si sproti pišem. Tina 28 upam da je mala že kaj bolje sem šele zdele prebrala kolk je mela vročine...umam da se hitro pozdravi! poly80 kak je luštna mala alea tudi tebi da se pozdraviš in da se tvoja pikic apočasi začne rediti in pridobivati na teži. marisa vse naj naj za 8obmesečnico..., sej bomo meli mi tudi kmalu sedmo...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 13:42:17
|
|
|
|
beyba
|
joj nisem še končala prekmal potrdila...še enkrat....
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 13:43:17
|
|
|
|
Tina 28
|
Lunca....odpri zasebni vrtec...če maš placa dost izpolniš normative...za vsageka otroka računaš 100 do 200 € in to je to!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 13:45:28
|
|
|
|
Tina 28
|
je bolje...vročina ji danes še ni šla čez 38...je pa ravno prej mal bruhala, ko je podojila....V glavnem...bomo še to spremljal in popoldan šlus k ZD
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 13:48:13
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 skoz nekaj v glavnem. Je šel stroj, pa hladilnik, pa bojler in pipe in skoz nekaj treba rihtat da solidno žvimo. Pol so položnice...vrtec, vsak dan kosila, razna športna oprema za Nejca, oblačila...rase ko pondelk in se sezonsko menja. Res pri otrocih gre šparanje zlooo počas. ...tko, da ne prišparamo nič...si pa normalno lahko privoščimo vse te stroške, čeprav na kupček pa ne gre nič . začaran krog , ko že misliš, da boš lahko nekaj našparal - a, se pa nekaj zgodi.... Ja, to pa verjamem. Midva sva prej res imela minimalne stroške, v bistvu samo avto, pa še skupaj sva se vozila v službo. Pri nas doma niso hotli nič met... Potem je pa šlo. Sedaj pa seveda so stroški s hišo, 2 avta, otrok, še drugi bodo... Ampak brez kredita bomo lažje to. Zaslužim pa sedaj manj kot prej - sem delala tudi po avtorskih itd., sedaj pa niti nisem zainteresirana, ko je hiša v glavnem končana, pa imam raje čas za otroka in dragega kot za dodatno delo. Bom pa imela dodatek na leta
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 14:00:35
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Lunca....odpri zasebni vrtec...če maš placa dost izpolniš normative...za vsageka otroka računaš 100 do 200 € in to je to! sem tudi v tej smeri razmišljala,ampak so prehudi normativi,glede odprtja prostora
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 14:01:45
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Lunca....odpri zasebni vrtec...če maš placa dost izpolniš normative...za vsageka otroka računaš 100 do 200 € in to je to! bi mela svoje 4 otroke.............a jim računam po 200evrov
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 14:07:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ste kr nekaj načvekale, pa nimam niti časa niti volje brat za nazaj . Naš lumpek ima bronhiolitis. Dans zvečer se greva še enkrat pokazat in če bo slabše, gremo v bolnico. Upam, da ne bo potrebno. Imamo pa minus 100g na kilaži - torej v enem mesecu ni pridobil nič oz. še izgubil. Je rekla p, da naj se ne sekiram zdej zaradi tega, da bomo najprej fanta pozdravili, potem bo se pa tudi kilaža poštimala. Če je imela katera v teh zadnjih 7ih straneh kako vprašanje zame, naj me kontaktira na zs. Bi pa prosila vse, ki imate popravek za na seznam - prosim pošlite zs - ob priliki bom popravila vse naenkrat - recimo do petka zbiram zs-je, pol pa popravim. Hvala za razumevanje. Za vse majcene rojstne dneve in za vse bolančkane
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 14:15:57
|
|
|
|
lunca14
|
naya..............no upam,da ne bosta pristala v bolnici,če pa bosta,bosta zunaj tretji dan,mi smo tud spet nekaj ,vročina 37,5,nosek curi in malo kašlja,ampak sumim na zob,ker,je že čist pripravljen za ven. ..........pa seveda javi,kako sta
< Sporočilo je popravil lunca14 -- 21.1.2009 14:16:19 >
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 14:19:13
|
|
|
|
lunca14
|
cristy........... pravilno razmišljaš ,pa pokice za naprej
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 14:20:15
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Lunca....odpri zasebni vrtec...če maš placa dost izpolniš normative...za vsageka otroka računaš 100 do 200 € in to je to! bi mela svoje 4 otroke.............a jim računam po 200evrov Ja, kar daj...svojemu možu
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?