|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
21.1.2009 14:22:18   
beyba
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

najbolš da si sproti pišem.

Tina 28user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da je mala že kaj bolje sem šele zdele prebrala kolk je mela vročine...umam da se hitro pozdravi!

poly80 kak je luštna malauser posted image user posted image user posted image

alea tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se pozdraviš in da se tvoja pikic apočasi začne rediti in pridobivati na teži.

marisa vse naj naj za 8obmesečnico..., sej bomo meli mi tudi kmalu sedmo...

ok moi iQ pride 115

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Mi smo imeli pa že 3. noč bolj v budnem stanju.

Lovro je res zaspal že okoli 22-ih, je imel pa potem Jernej sladkorja za izvoz. Smo mu ob polnoči menjavali set-infuzijski sistem-
(v črpalki je insulin, ki ga telesu dovaja preko infuzijskega sistema, ki je napeljan pod kožo, ne naravnost v žilo kot npr. v bolnišnici).
Ob 1-ih še vedno sladkor za znoret, sva skoraj še 1-krat menjala set, pa potem le ne, popravlčjala z inzulinom, pa merila ob 2-eh, 3-eh--ko se je končno stanje umirilo.
Se je pa Lovro zbudil še pred šesto in pravkar šel sedaj nazaj spat.

Sem res že kot zombi.

Res ti vsa čast...user posted image user posted image in user posted image zate

pod tole se podpišem

AS jst pa testo delam kar v mašini za kruh pečt, pa mi tut tam vzhaja...bom pa vrjetno naredila ano posodo krofov iz pirine moke doma, ker so full bolši od kupljenih...

evo čmrl pokonc....upm da ne zamerite, ampak vas ne uspem  za nazaj prebrat.....user posted image user posted image user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
21.1.2009 14:25:45   
beyba
nyauser posted image user posted image user posted image user posted image da ne bo treba v bolnico in čimprej se pozdravite.

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
21.1.2009 14:26:58   
Tina 28
nyauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
21.1.2009 14:31:37   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančkane.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image obmesečnikom, Meri še posebej.user posted image

Pa ne vem kaj naj vam napišem, kaj naj komentiram....mam en zelo slab dan, še slabši je bil včeraj večer.user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, ELO moram pohvalit. Tole je res talent ena A.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pri teh mesecih na nogice sam it, to je neverjetno, če ne vidiš.user posted image Sej drugač so pa itak vsi otroci cart.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1129
21.1.2009 14:36:23   
anaj22
Vita joj kakšna princeska user posted image user posted image user posted image

Ela pa itak raztura, je prava mal telovadka user posted image user posted image user posted image

nya upam de se Luka Patrik čim prej pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
21.1.2009 14:49:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Ste kr nekaj načvekale, pa nimam niti časa niti volje brat za nazajuser posted image . Naš lumpek ima bronhiolitis. Dans zvečer se greva še enkrat pokazat in če bo slabše, gremo v bolnico.user posted image
Upam, da ne bo potrebno. Imamo pa minus 100g na kilaži - torej v enem mesecu ni pridobil nič oz. še izgubil. Je rekla p, da naj se ne sekiram zdej zaradi tega, da bomo najprej fanta pozdravili, potem bo se pa tudi kilaža poštimala.

Če je imela katera v teh zadnjih 7ih straneh kako vprašanje zame, naj me kontaktira na zs.

Bi pa prosila vse, ki imate popravek za na seznam - prosim pošlite zs - ob priliki bom popravila vse naenkrat - recimo do petka zbiram zs-je, pol pa popravim. Hvala za razumevanje.

Za vse majcene rojstne dneveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in za vse bolančkane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1131
21.1.2009 14:50:08   
anaj22
mi2 hiše ne bova zidala, mogoče bova sam čez čas mal prizidala in to bo to.
Finance- jaz sem z živci čist na koncuser posted image , ko sva že mislna da slabš ne more it, ko je mož končno zamenu službo in se rešu prejšnega delodajalca, bi mogu od nejga v januarju dobit še zadnjo palčo (decembersko) in palče sevada ni na računuuser posted image .  Dobr da je sam ta mesec tko in ga bova pregurala. Če ma kakšna kakšen nasvet kako izterjat zadnji plačo, se priporočava. No bl kot za rad cvenka se nama gre za način, ker tip se mu zdej tud ne javi, da bi pojasnu zakaj ni nakazov plače.

se opravičujem za tale roman

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
21.1.2009 14:50:58   
lunca14
tina..........sem videla da si tud tanč na pediatriji zastavila vprašanje,ti je že odgovorila.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
21.1.2009 15:08:56   
aleksandra silvija
Nya- da  Luka Patrik ubeži bolnišniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
21.1.2009 15:12:34   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: christy

jutro.joj kak ste vsi cartuser posted image user posted image user posted image user posted image ,bejba mala je pa itak gimnastik tapravuser posted image user posted image ..naš pa nič,samo sedi in sedi in sedi pa ničuser posted image user posted image ..pa vse na naj obmesečnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neki mi povejte,a vaši otročki spijo v pižamicah brez stopalk a jim daste še zoknčke gor al ne?pižamco s stopalkami, če pa bi bila brez stopalk, bi ga dala v žakelj..mi smo bili navajeni  na pižamice s stopalkami pa šment jih je prerasel hitro in zej smo na brez stopal pižamicah..pa še nekaj a vi oblačite otročkom bodije spodaj pod majičkam al jim oblečete samo majičkebodi in gor kakšna tanjša majica, žabice-zokenčke, copatke itak sezuva in ne zdrži minutku z njimi, hlače ima samo občasno..no mi smo doma samo v bodiju in žabicah,kr je tolk toplo ni potrebe niti po trenerkicah,no redko.
BS-jst sem že dala breskev kr kmal na začetku pa nikol ni blo nič...tko da mi jemo in breskov kompot..frutekov pa ne jemo..kupim pa kompot in ga še enkrat fajn splaknem in prekuham breskve da izgubijo ta sladila in konzervanse,sem rekla to pri pediatru in so rekli da je vredu. Pa maline in borovnice tudi že dajemo..

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
21.1.2009 15:19:05   
lunca14
ku,kuc,aleksandrauser posted image user posted image ..............meni mali spi na rokah,imam še 15 min,pa moram it v vrtec po tamaledva,pol pa na telovadbo maja peljem,z enejem  greva pa ta čas v knjižnico,pol pa hitr domov,da ne zamudimo risanke,večerjo zrihtat,pol pa spat zrihtat škorčke in ko je ura osem,je čista tišinauser posted image .

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
21.1.2009 15:27:46   
Tina 28
O detektivka Lunca...že hitim brat mojo zmešnjavouser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
21.1.2009 15:28:44   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

danes smo bolj v financah in podjetjih...in seveda gospodinstvo (Kleo...očitno slaščičarne n boš smela odpretuser posted image ).

Drgač pa slovenka ...verjamem, da sta v 4 letih našparala za hišo...sploh če je dobra plača. No, nam to ne more uspeti, saj sem se dobre 2 leti in pol vselila sem...prišparanonič, ker je šlo za gradnjo z bivšim....In je blo treba tole stasro bajto zrihtat, da je blo sploh za žvet.
Pa je blo v teh dveh letih...tud  kasnej ko se je dragi priselil in je blo več dnarja...skoz nekaj v glavnem. Je šel stroj, pa hladilnik, pa bojler in pipe in skoz nekaj treba rihtat da solidno žvimo. Pol so položnice...vrtec, vsak dan kosila, razna športna oprema za Nejca, oblačila...rase ko pondelk in se sezonsko menja. Res pri otrocih gre šparanje zlooo počas. ...tko, da ne prišparamo nič...si pa normalno lahko privoščimo vse te stroške, čeprav na kupček pa ne gre ničuser posted image .

No, jaz imam svojo plačo oz. sedaj porodniško bolj tako, za user posted image user posted image .
Finančno bi se nam bolj splačalo, da službo pustim, imam otroke doma in ima mož še mene kot vzdrževanega člana.
Ampak službo imam vseeno rada, všeč mi je tam. Mi paše malo od doma,...user posted image

Saj pravim. Mi2 sva generalno napako naredila ob poroki, ko sva se odločila, da živiva v očetovi hiši in da ne bova gradila.
Sicer sva tu že nekaj vložila,(uredila mansardo, kurilnica, peč,..) ampak če bi 10 let delala z mislimi na lastno hišo, bi se to poznalo. Čeprav je res, da nama je šlo prvih 5 let zelo na tesno in takrat ne bi mogla veliko privarčevati.
Tako pa sva začela ...laniuser posted image .
Tekoči stroški pa seveda so. Položnice, vrtec, šola, otroci obleke itak hitro prerasejo. Jerenej pač ne nosi za Patricio,..
Pa Razna športna oprema in podobno.
Da ne govorim o hrani. Sploh sedaj, ko skušamo uporabljati res zdrava živila.
No, dopustu se pa vsemu navkljub ne želimo odreči, ker otroci so tu in vso pravico imajo, da jih peljemo na morje, pozimi smučat--če bo zato hiša manjša za kakšnih 10 kvadratov pa nič hudega!
Npr. letos bo šla Jernejeva vrtčevska skupina na 2-dnevni izlet in če hoče  biti Jernej prisoten, moram z njim.  Da pa nekdo pazi vmes še na Lovra, bo šla zraven še tašča,...user posted image user posted image user posted image
sicer so to nenujni stroški, a zame vseeno nujni

Si pa zato jaz ne kupim vsako sezono nove modne kolekcije, za savno, kozmetičarko, frizerja pogosteje pa itak nimam časauser posted image .

Kako pa se kvarijo gospodinjski aparati in podobne zadeve pa...ojojo, vem.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
21.1.2009 15:30:38   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

ku,kuc,aleksandrauser posted image user posted image ..............meni mali spi na rokah,imam še 15 min,pa moram it v vrtec po tamaledva,pol pa na telovadbo maja peljem,z enejem  greva pa ta čas v knjižnico,pol pa hitr domov,da ne zamudimo risanke,večerjo zrihtat,pol pa spat zrihtat škorčke in ko je ura osem,je čista tišinauser posted image .

najprej--se opravičujem za romanuser posted image

Lovro je pa tudi zaspal--se vidi, kdaj, ker sem takoj priletela na RRuser posted image

Kako ste pridni, ko imate ob 8-ih tišinouser posted image .

Ja, v knjižnico gremo pa tudi mi. Samo čakam, da dragi pride in je pri Lovru doma ta čas.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
21.1.2009 15:31:53   
aleksandra silvija
Joj, Anaj, to pa res ni fer, no!!!
Upam, da to hitro uredita. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1140
21.1.2009 15:33:43   
aleksandra silvija
Didlinaa, danes sem tudi jaz čisto fuč.
In potem se mi zdi, da moram čisto vse tu gor pokomentiratuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1141
21.1.2009 15:54:32   
anaj22
moja slaba vola je mim, sem mela trenutek šibkosti pa sem mogla vam mal pojamrat

sem prej pozabla pokomentirat

babysolza - Jaka je jedu že višne in breskve, pa ni bilo nobene reakcije
cristy - Jaka ima pižamice brez stopl, dam ga v vrečo in pokrijem z kovtrčkom

Mi mamo se fajn
NJJP

Neposredna povezava do sporočila: 1142
21.1.2009 16:04:04   
Taanikaa
hvala anaj..men se vse bolj zdi da bom mogla začet prakticirat vrečo,ker mi take dela v posteljici,odkriva se,pokriva čez glavo,sesa kovterček,je tko zeeeelooo živahenuser posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
21.1.2009 16:11:37   
slovenka
Anaj, naj pisno pošlje delodajalcu zahtevek za izplačilo neizplačane plače z grožnjo, da se bo sicer obrnil na odvetnika, stroški katerega bodo šli na delodajalca, saj gre za njegovo neizpolnjevanje obveznosti iz Zakona o delovnih razmerjih. Dostikrat že to pomaga. Je pa potem v primeru tožbe na delovnem sodišču postopek hiter in res vse stroške nosi delodajalec, ki bo takoj izgubil. Sem delala dva meseca v službi za brezplačno pravno pomoč na delovnem sodišču in poznam dosti takih primerov, pa še veliko hujših na žalost. Če bi potrebovala kako pomoč, mi piši na zs - lahko pomagam sestaviti vlogo...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
21.1.2009 16:14:41   
slovenka
AS, veš kako sva pa midva šparala na dopustih? Sva rekla, rajši 4x po Evropi, kot 1x izven Evrope in sva potem hodila po Evropi, potem ko sva imela že kar nekaj našparano, pa sva rekla, zdaj pa lahko greva v Egipt. Si že izbereva program križarjenja po Nilu, datum, pripraviva denar za akontacijo, potem pa jaz dobim pozitiven nosečniški test. In potem nisva šla v Egipt in znanci z otroki pravijo, da zdaj lahko kar za en čas pozabiva na to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
21.1.2009 16:14:42   
alea01
ola mamičkeuser posted image

Anja- sam do boš zdravauser posted image user posted image user posted image
Ela- pa če ne bi videla in vedla koliko si stara, ne bi verjela. Kapo dol....Ti pa Sofija bosta slovenski atletinji in to z samimi kolajnami user posted image user posted image user posted image user posted image
Luka Patrik- da ti ne bo treba v bolnico.Stiskamo pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz jo oblečem v pižamico s stopalkami in v vrečo. Že dolgo časa, ker ona se obrača po celi posteljici in z dekico to ni mogoče.

Jaz sem še zmeraj bolana. Vročina še zmeraj 38, kašljam na veliko in po tanovem brez glasu. To bo mož vesel ko pride domov user posted image user posted image user posted image . noben ne bo vpiluser posted image
Izabelino zdravstveno stanje se pa slabša. Vročian je narasla na 38 stopinj, kašlja ful in sicer že izkašljuje sluz kar je dobro. Je pa začela bruhat v loku. Tako, da nič dobrega ne kaže. Sem klicala v dežurno in so rekli, da do jutri ko bo naša pediatrinja to lahko počakauser posted image . Mal je hecno to, a ne? Do večera bomo počakali....če bo še bruhala in vročina narasla pa gremo direkt na urgenco. Mimo vrsteuser posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
21.1.2009 16:16:17   
Cofijana
Zivjo cveke da se se malo jaz javim vidim da kar lepo cvekete. No da vam povem jaz sem trenutno neki prehlajenauser posted image Jan mi nagaja pa vceri smo po dovgem casu spal od 21 do 5 pol pa ni ni hoti zaspat nazaj. Vsem cestitke za mini rojstne dneve user posted image user posted image user posted image user posted image  pa vsem ki ste bolani pa user posted image user posted image user posted image user posted image da se bomo hitro pozdravli. Zdaj pa pocas sibam mi jan stvari dol mece iz mizce lepo se imejte caw baw

http://cofijana.moj-album.com/

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
21.1.2009 16:16:58   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Ela- pa če ne bi videla in vedla koliko si stara, ne bi verjela. Kapo dol....Ti pa Sofija bosta slovenski atletinji in to z samimi kolajnami user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Sem Sofiji pokazala filmček z Elo. Pa običajno tako nori nad dojenčki, ko jih gleda, danes pa je začela gledat stran. Po moje je ljubosumna, ker njej še to ne gre user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
21.1.2009 16:18:49   
Taanikaa
aja pa še to..jst pa Daisy pogrešamuser posted image user posted image

(odgovor članu Cofijana)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
21.1.2009 16:21:04   
anaj22
slovenka hvala, se bom pa še pogovorila z možem in če bova mela kakšno vprašanje ti pošlem zs

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?