|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
21.1.2009 10:28:51   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

aleksandra................čao,kako si kaj,vidim,da boš,danes,kao malo počivala,boš iskoristila dežek-superuser posted image ............ja lovro je pravi poskočni radovedni frajer,kaj češ lepšega,kot,da ti otrok pričara nasmeh na obrazuuser posted image user posted image user posted image ................kar pa se tiče hiške,opa v treh letih,super,ala vam verauser posted image user posted image user posted image ,mi jo gradimo sedaj 6 leto,no v glavnem res super,da vam bo tako zneslo,ko boš pa opremljala stanovanje se pa name spomniuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
21.1.2009 10:29:12   
babysolza
Lunca hvala. Ja, sem bla ful pametna in kupla breskov frutek user posted image user posted image , ker kao zdaj ni sezona ,in pozabla, da je alergena. Pa sem mislila, če je vseeno katera dala in kaj je bilo.

Midve pa danes in včeraj uvajava skuto. user posted image

Tina, kako je stanje pri vas? user posted image user posted image

Alea, a danes Izabela kaj bolj papca?

Kleo, a bo kej s hitro pošto in pecivom al ne? user posted image user posted image

Vita je pa prava princeska. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
21.1.2009 10:30:58   
babysolza
S to muziko pa res delate skomine. Ni ga bilo lepšega kot poletna veselica in takale muzika. Obožujem plesati, sam samo v paru. Nisem kej preveč za disko scene, se pač rada stiskam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
21.1.2009 10:30:58   
Anonimen
Lunca,ni cajt,saj vidis,da imam deuuser posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 1054
21.1.2009 10:31:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Lunca,BS,ni cajt,saj vidis,da imam deuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1055
21.1.2009 10:31:53   
babysolza
Alarmmmmmm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
21.1.2009 10:32:34   
aleksandra silvija
Lunca, saj pravim, da sem optimistuser posted image .
Se bom spomnila, ko bo teklo 6-to leto, pa še vedno ne bomo notuser posted image -ja, tudi to se lahko zgodi, če nam ne bo šlo po planih---seveda.
Kdaj pa gre pri takih stvareh po planih? Sploh?
Pa če bi jo sami gradili zagotovo ne bi šlo to v 3-eh letih. Bo treba kar kako montažno...., čeprav vem, da potem še vedno traja. Pa to, pa ono, pa čakaš na to in ono,.....
SIcer pa ravno gradijo v sosednji vasi od tašče enodružinske--če kupiš kaj že zgrajenega si tudi hitreje "fertik".user posted image
Samo cekini, cekini,.....user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
21.1.2009 10:35:32   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Kaj pa višnje al pa breskve? A je katera to že dala?

Ne me ignorirat. user posted image user posted image

Višnje po moje lahko,pa še pasale ji bodo,ker so malo kisle,pri breskvah pa še mal počak,ker so alergogene,saj se ti nikamor ne mudi.

Ja, jaz breskev še nisem dala---ker ni svežih, kompotov nočem dajat.
Drugače pa eni ful hitro začnejo z breskvami, že pri prvih grižljajih, nekateri pa čakajo. Tako da,....
Višnje----nisem mu še dala, a čakajo v skrinjiuser posted image .  Nisem mu še dala, ker so kisle, pa noočem sladkat,...sicer bi.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
21.1.2009 10:36:06   
Anonimen
http://www.youtube.com/watch?v=0uCLx522b9c&feature=related

tale je pa...user posted image ,imam mal domotozjauser posted image ,moram na nemske prestavituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1059
21.1.2009 10:36:42   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

http://www.youtube.com/watch?v=d90-hjDcM50&NR=1

malo za pozivitev dezevnega dne...midve pleseva
user posted image user posted image user posted image user posted image

sem si jo še jaz zavrtelauser posted image

no,pozdravček po dolgem času

user posted image
tako pa je vita uživala v toplicah

zdaj vas grem pa malobrat za nazaj

user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako je luštna! Pa zadovoljna v vodi.

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
21.1.2009 10:36:53   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Se bom spomnila, ko bo teklo 6-to leto, pa še vedno ne bomo notuser posted image -ja, tudi to se lahko zgodi, če nam ne bo šlo po planih---seveda.
Pa če bi jo sami gradili zagotovo ne bi šlo to v 3-eh letih. Bo treba kar kako montažno...., čeprav vem, da potem še vedno traja. Pa to, pa ono, pa čakaš na to in ono,.....
SIcer pa ravno gradijo v sosednji vasi od tašče enodružinske--če kupiš kaj že zgrajenega si tudi hitreje "fertik".user posted image

..............no zato pa,ker vedno čakaš in čakaš,najbolje,da pohištvo že zdej naročiš pri super mizarju,ki ma sploh super ženouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..........čist prav je da si optimist,itak,pa bo sedaj super čas za nakup nepremičnin,no čez kao leto ali dve,ker bodo šle cene kar precej dol,ker so jih sedaj itak umetno navili gor

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 1061
21.1.2009 10:37:25   
RMRM
Dan!

Marisa, vse najboljše za 8 mesecev. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tina, super da je boljš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo, a že diši po stanovanjuuser posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 1062
21.1.2009 10:37:37   
aleksandra silvija
Kleo--domotožjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1063
21.1.2009 10:38:58   
Tina 28
še enkrat jutro...mal sem neprespana ker sem jo do 4- ih pazila, če bo šla vročina spet gor. Pol sem pa mojmu zabičala, naj preveri ob pol petih in ob šestih, ko gre v službo. Ob pol petih vse OK...ob šestih 39.8user posted image . Dal ji je svečko in ob osmih je bla lepo 38 in zdaj že več kot uro le 37. Zdaj pa panča.
glede na simptome jaz vedno bolj sumim 6-bolezen. Zdaj čakam pikice bolj nestrpno kot prej zobkeuser posted image . Tko bom vsaj vedla, da ni nekaj nevarnega.
V glavnem, danes popoldan gremo v akcijo, če ji spet nabije vročino.

Hvala za vse pikapoke in nasvete. Včasih kaj zgrešite (no...zgrešimouser posted image ), ampak ko gre pa za rasne stvari, pa ne pozabte....hvala.

vidim pa da ste danes pri hiškah.
AS...mi imamo tudi parcelo z gospodarskim poslopjem in že dve leti čakamo na papirje za spremembo namembnosti.
Lunca...jaz tud upam, daq bo tri leta...ampak, ker sem enkrat že šla skozi gradnjo skoraj do konca, vem, da je velik odvisno od denarja in časa seveda! In velik potrpelja. Želim vam, da čimprej sfiniširate, pa bo vse bolj harmonično. Moj se že zdaj sekira pa še začel nismouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
21.1.2009 10:39:07   
lunca14

http://www.youtube.com/watch?v=d90-hjDcM50&NR=1

malo za pozivitev dezevnega dne...midve pleseva
user posted image user posted image user posted image user posted image

sem si jo še jaz zavrtelauser posted image

no,pozdravček po dolgem času

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako je luštna! Pa zadovoljna v vodi.

se samo podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .............ampak ,veš kaj ,malo je tole nevarno,da je taka princeska v vodi,ker se lahko stopi.........ker je tako sladkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1065
21.1.2009 10:39:17   
alea01
ojla mamičkeuser posted image

tina28- držim pesti ,da Anja ne bo imela več vročina

poly80- Vito pa bolj poredko vidimo... pa tebe tudiuser posted image . Kaj večkrat se oglasi. Vita je pa cukrček

RMRM- imaš res cotkane otročičke. Očke, očke so tiste.....to bo snubcevuser posted image user posted image user posted image

No....jaz sem orenk bolana. Nazadnje sem bila menda v 2razredu osnovne šole. Imam vročino 38stopinj, tu pa tam kaj bruhnem pa glavo mi bo razneslo....sam mislim ,da ne bo velike škode, ker ni nevemkaj neki notuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Izabela je celo noč kašljala....pa niti enkrat zajokala. Revica, je navajena da se ponoči ne joka in pol misli, da k oje tema se pa ne jokcamouser posted image . Jaz pa itak nisem nič spala, ker se poslušala če diha in še mene je skoz neki bolelo.....ah....te virozeuser posted image . Kar se tiče hrane.....Pije AM in sicer tam do 140ml... toliko je zjutraj...kaj bo naprej pa ni znao. Ni velik, neki pa je. GH pa ne mara. Je pa vidno shujšalauser posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 21.1.2009 10:40:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 1066
21.1.2009 10:42:21   
lunca14
Pravkar sem brala en članek,tako,da tiste,ki ste brez službe in nameravate zanosit,ena rešitev
http://www.zurnal24.si/Nosecnice-odprite-s-p/novice/slovenija/89153
......................mogoče,mi pa rata,mojga prepričat za še eno lunco,jeeeeeeeeej,pa ne me šinfat,ker bi živela na račun države,ene ženske so tako strupeno nastrojene,proti takim kot sem jaz,da bi me najraje izbrisale iz države..........a politiki,direktorji,ki pa pokradejo legalno toliko denarja,kot ne zasluži cela naša vas skupaj,pa samo skomignejo z rameni........

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
21.1.2009 10:42:38   
aleksandra silvija

..............no zato pa,ker vedno čakaš in čakaš,najbolje,da pohištvo že zdej naročiš pri super mizarju,ki ma sploh super ženo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image --Najprej štalca.user posted image user posted image user posted image potem pa..tudi mogočeuser posted image .........čist prav je da si optimist,itak,pa bo sedaj super čas za nakup nepremičnin,no čez kao leto ali dve,ker bodo šle cene kar precej dol,ker so jih sedaj itak umetno navili gorno, tudi na to malce računava.Zato se nama tudi nič ne mudi s papirji na domači parceli, ker bi skoraj raje kaj kuila.   Ker ne iševa velike hiše in sploh in oh, ampak tako manjšo, čeprav so 3-je otroci. Ti vseeno hitro zrasejo, potem bova pa sama?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
21.1.2009 10:43:57   
RMRM

samo te hitre gradnje so takoooooooooooooooo nekvalitetno grajene, da glava boli. Uporabljajo najcenejše materiale, vse je na brzino zgrejeno, rečejo že, da so uporabil tist material, ki se hitro suši, da lahko takoj naprej delaš...ja, pajade.. Jim čist nič ne verjamem. Pol pa poslušaš kako je vse plesnivo..... pa novogradnja. Ja vem, sem zakomplicirala do koncauser posted image user posted image . Cene majo pa tud navite user posted image .

To, da so vsi 3 v eni sobi, se ti bo kasneje ful obrestoval, ker bodo otroci veliko bolj povezani med seboj, kot pa če je že takoj vsak v svoji sobi. Vsaj pri nas je blo tako.

Neposredna povezava do sporočila: 1069
21.1.2009 10:44:03   
alea01
Marisa- user posted image user posted image user posted image user posted image  za osem mesecev...vau....kako smo že stariuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
21.1.2009 10:44:44   
Samsa

user posted image

Kaka cartika modrooka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
21.1.2009 10:44:57   
RMRM
Vita  user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
21.1.2009 10:49:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Marisa- user posted image user posted image user posted image user posted image  za osem mesecev...vau....kako smo že stariuser posted image user posted image

Jp,se mal pa v solouser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1073
21.1.2009 10:52:37   
aleksandra silvija
RMRM--saj, nekvalitetna gradnja me še najbolj moti. ZAto pa vseeno najbolj navijam za montažno. Da bi mi samo zgradili klet, ploščo, potem pa gor na hitro postavijo drugi.

No, če bi že danes imeli dovolj denarja, ne rečem. Ampak moramo res počakati vsj še 2 leti-sploh ker me je kreditov kar malo strah v teh časih.

3-je v 1 sobi
Tudi ne bi komplicirala, če bi imela fanta 1 sobo, Patricia pa eno.
Ampak potrebujemo  predvsem večjo jedilnico, še eno kopalnico ali vsaj WC.
Pa tudi kuhinja, ki ima sedaj enih 9 kvadratov mi je premajhna-ko pa stalno nekaj packam,....user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
21.1.2009 10:53:20   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Jp,se mal pa v solouser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?