|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
21.1.2009 10:54:37   
Tina 28
alea...vidim, da jih še pokaš na svoj računuser posted image , čeprav si boga.

Obvezno počivaj, res ti mora biti težko, ko si tolk slaba. zato si pa včeraj tko obupavala, kar ponavadi ne...te je že grabilo. Prosi tvojega naj vzame dopust, saj boš sama težko, alpa se bo vleklo v nedogled.
Mala je pa očitno zelo uvidevna do mamice.

Lunca...tudi teb...ti kar naštimej še enga...očitno boš fajn otroke vzgojila, ker si taka skrbna mamica. Zato jih čimveč naštimej, da bodo fajni slovenci enkrat rataluser posted image

Kleo
....danes si bla pa res zgodnja..drgač pa...a pri vas tud dežuje. tu je prav depresivno...glih fajn za otročke zdravit...aneuser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
21.1.2009 10:55:15   
RMRM
"Vse nosečnice, ki že imajo otroke, pa naj preverijo, kaj odprtje s. p. pomeni za otroške dodatke in ceno vrtca, in izračunajo, ali se jim to izplača. "

Lunca, glede na zgoraj navedeno, boš v primeru, da si s.p., pa še kot vidim je tvoj tudi, vrtec plačevala kot nora, otroški dodatki bodo minimalni, če sploh bodo....., Dobro preberi drobni tisk, ker so zanke, je pa  prelepo slišati.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
21.1.2009 11:04:25   
RMRM
alea user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Najbrž ti tudi Izabela ravno zaradi bolezni ne je, tako da ne se sekirat, vse bo ok, sploh če je tvoja puža dobrovoljna.

AS - vse bo, boš videla. Montažne so pa tko al tko danes že ful dobre. Jih kar nekaj poznam, pa so zelo zadovoljni z njimi. Ponudba je pa tud ogromna. Kar se pa kreditov tiče, je pa res kar za premislit. Sploh dolgoročnih. 

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
21.1.2009 11:09:19   
Tina 28
joj res je kriza s temi krediti...meje je strah...sam brez njih bomo pa težko kaj spackal. Nekak nič ne privarčujemo.

Boljš bi blo najprej štalca pol pa kravca. Ker kravce velik pojejo, pa pol štalca počas rasteuser posted image .

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
21.1.2009 11:09:47   
beyba
http://www.shrani.si/?6/3M/3beaxBjH/mov01823.mpg

evo tkole mi vstajamo in če škatlo prav primemo da leze pred nami, že kobacamo za njo....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
21.1.2009 11:10:11   
beyba
vas berem za nazaj in kometiram ko mala zaspi....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
21.1.2009 11:16:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

evo tkole mi vstajamo in če škatlo prav primemo da leze pred nami, že kobacamo za njo....

Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,mi imamo tudi to igraco,za skatlo pa Meri misli,da je za grist.Je pa gledala posnetek,tako da ji je mogoce kaj kapnil...user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1082
21.1.2009 11:17:15   
Tina 28
vav beyba...naša je sicer vtala v stajci...ampak sebolj z rokami drži...nima še takega ravnotežja. Po tleh ji pa itak  ne gre. A drgač plazi pa se...ali rajš vstaja, da bi hodila

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
21.1.2009 11:18:17   
Taanikaa
jutro.joj kak ste vsi cartuser posted image user posted image user posted image user posted image ,bejba mala je pa itak gimnastik tapravuser posted image user posted image ..naš pa nič,samo sedi in sedi in sedi pa ničuser posted image user posted image ..pa vse na naj obmesečnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neki mi povejte,a vaši otročki spijo v pižamicah brez stopalk a jim daste še zoknčke gor al ne?..mi smo bili navajeni  na pižamice s stopalkami pa šment jih je prerasel hitro in zej smo na brez stopal pižamicah..pa še nekaj a vi oblačite otročkom bodije spodaj pod majičkam al jim oblečete samo majičke?..no mi smo doma samo v bodiju in žabicah,kr je tolk toplo ni potrebe niti po trenerkicah,no redko.
BS-jst sem že dala breskev kr kmal na začetku pa nikol ni blo nič...tko da mi jemo in breskov kompot..frutekov pa ne jemo..kupim pa kompot in ga še enkrat fajn splaknem in prekuham breskve da izgubijo ta sladila in konzervanse,sem rekla to pri pediatru in so rekli da je vredu. Pa maline in borovnice tudi že dajemo..

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
21.1.2009 11:18:28   
lonapo
user posted image pozdravljene mamiceuser posted image ,

najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančkane-da se čimprej pozdravijo.

Tina-tako vročino smo imeli mi pred enim mesecem-ob pol sedmih zjutraj je imel 39,7-sirup ni ne vem kaj pomagal, dajala sem mu voltaren svečke, bila potem kregana, da to ni za dojenčke-dobila paracetamol svečko je takoj zagrabil in tamal je potem spil pol litra tekočine. Lahko da je premal pila in je za to zakuhala. To je bil razlog pri nas, ker je bila kri uredu,prehlajen ni bil, jedel normalno,edino pit pa ni šans.Ker je imel tud v riti 2 stopinje višjo temperaturo kot pa pod pazduho. Pa jest ji ne bi dajala svečke, če nima več kot 38,5 vročine.

Polly- Vita je pa tak sugar.

Kleo-kaj pečeš?

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
21.1.2009 11:18:50   
lunca14
alea.............za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
21.1.2009 11:23:02   
lonapo
christy- mi imamo za ponoči pižamico-brez stopalk in mu dam še štumfke gor, po pižamo ima body z dolgimi rokavi in še v spalno vrečo ga dam, pa mal s kovtrom pokrijem-imamo pa v spalnici od 18-19 stopinj.
Čez dan pa body, žabice, majčko, spodnji del trenirke in štumfke-v stanovanju pa je 21 stopinj.če imamo več stopinj že vsem dol teče.user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
21.1.2009 11:32:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

user posted image pozdravljene mamiceuser posted image ,

najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančkane-da se čimprej pozdravijo.

Tina-tako vročino smo imeli mi pred enim mesecem-ob pol sedmih zjutraj je imel 39,7-sirup ni ne vem kaj pomagal, dajala sem mu voltaren svečke, bila potem kregana, da to ni za dojenčke-dobila paracetamol svečko je takoj zagrabil in tamal je potem spil pol litra tekočine. Lahko da je premal pila in je za to zakuhala. To je bil razlog pri nas, ker je bila kri uredu,prehlajen ni bil, jedel normalno,edino pit pa ni šans.Ker je imel tud v riti 2 stopinje višjo temperaturo kot pa pod pazduho. Pa jest ji ne bi dajala svečke, če nima več kot 38,5 vročine.

Polly- Vita je pa tak sugar.

Kleo-kaj pečeš?

Nc se,se samo psihicno pripravljamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1088
21.1.2009 11:34:41   
Taanikaa
hvala Lonapouser posted image user posted image
mi tud imamo še štunfke pa imamo ponoči samo pižamico,zoknčke in kovterček pa nekje okol 19-20 szopinj,podnevi pa imamo nekje od 22-23 stopinj v stanovanju,centralno imam naštimano na 22,4,če pade se sama pržge ne lažem ko je bilo mrzlo sem imela na 22,6 zdej ko je pa plus imam pa na 22 pa se mal špilam pa dam na 22,2;22,4 kokr me zazebe..kr je kr velik prostor kjer se zadržujemo pa nebi bilo dosti samo 21 je kr razlika..tolk pogrešam ven it zdej pa že dež...no jutri imam preglede predhoden za operacijo,drug teden pa sprejem že..matr me je strah..
sem se pa tud odločila,da se več ne bom skrivala,kr naj me berejo špijuni,mi je vseeno,pač nebom več nič kej tazga gor pislala
PA VESELO BRANJE VAM ŽELIM!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
21.1.2009 11:42:55   
slovenka
Uh, Kleo, je že 8 mesecev? Vauuu. Mi pa šele 6,5 user posted image Daj, s šolo pa ne straši. user posted image

Glede teh krofov - saj da ne bo izpadlo, da same računice delam - samo krofov se res ne bi lotila, sicer pa pečem torte in razna peciva, pa se ziher tudi ne izplača, samo zaradi lepšega. Pa ko bo Sofija večja bomo tudi kekse pekli, edino kakih  zadev, kjer si je treba testo razvleči in lepe oblate speči, tega se pa več ne lotim - vsaj tako sem rekla. Najrajši imam, ko se vse zmeče v skledo in zmiksa in ulije v pekač user posted image

Glede hiške - midva sva pa takoooo dolgo čakala na papirje (4 leta), pa vmes sva oba kar dobro zaslužila in sva potem v enem letu zgradila hišo brez kredita, tako da se vse da, samo dobra organizacija mora biti in nekaj denarja, ja. Sva pa živela pri nas doma, imela minimalne stroške in se kar odpovedovala (nisem imela oblek iz Marelle, torbic ne vem kakih, kot moje sodelavke, pa s starim golfom sva se vozla), je pa šlo skozi, sva pač sama vedela, kaj počneva, čeprav navzven je pa izgledalo, da nič ne delava in služiva. Je pa moj res veliko časa porabil in sam veliko delal na hiši, jaz sem pa skrbela za organizacijo, kdaj kakega mojstra naročiti, in za likvidnost. No, imava zdaj samo pritličje opremljeno (120m2), sedaj delamo na kleti počasi, zgornje nadstropje pa še ni opremljeno, ga niti ne rabimo. Je pa toliko prostora v hiši, da moram ziher še ene dvakrat rodit, da jo malo zapolnimo user posted image user posted image user posted image Sem pa tudi jaz komaj čakala, da je bilo tako daleč, da smo lahko opremljali... Sedaj smo pol leta v hiši, pa bi že nekaj spreminjala user posted image user posted image user posted image
Ja, potrpljenje je res potrebno, kot pravi Tina. Eni mojstri so naju res razkurili. user posted image Ne bi šla spet v gradnjo - čeprav, sedaj imam več izkušenj in bi šlo lažje.

RMRM - je najboljše imeti ves nadzor nad gradnjo in ne vse enim prepustiti. Mi smo tako naredili, vse sva sama odločala, je pa res, da imamo gradbenike v žlahti in so nam šli na roke...

Kredit - ja, moja sestrična je vzela za 20 let - ven dobila 70.000, plačala pa bo 138.000 user posted image

Beyba, da naša to naredi, jaz čist znorim. Kako dobro... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa saj vem, da slej ko prej bo naša tudi na nogah - in zaradi takih stvari si mislim, da bi imela še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker se ne bi nikoli naveličala gledati, kako napredujejo. Pretiravam malo s številom user posted image , ne? user posted image user posted image user posted image

Sladka Vita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alea, ko je bila Sofija bolna, je tudi samo mlekca pila, pa še to bolj malo, GH pa ni marala. Pa je tudi izgledala shujšana, trebušček ji je uplahnil... Potem na pregledu pa je vseeno imela kar dosti g zraven.

Tina, držim pesti, da je pikica hitro zdrava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
21.1.2009 11:47:35   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ela..... raztura user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
21.1.2009 11:48:32   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: christy

sem se pa tud odločila,da se več ne bom skrivala,kr naj me berejo špijuni,mi je vseeno,pač nebom več nič kej tazga gor pislala
PA VESELO BRANJE VAM ŽELIM!!
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image christy user posted image user posted image user posted image user posted image tako se govori

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
21.1.2009 11:49:55   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: christy

.no jutri imam preglede predhoden za operacijo,drug teden pa sprejem že..matr me je strah..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse bo OK

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
21.1.2009 11:56:04   
Samsa

user posted image

Januar
23.1. - taanikaa

Februar
3.2. - *Mojca*
3.2. - Didlinaa
3.2. - RMRM
13.2. - lonapo

Marec
12.3. - nya
13.3. - Samsa
30.3. - D.anna 76

April
Maj
Junij
1.6. - ninny
21.6. - polly80

Julij
17.7. - l.daisy
28.7. - sasa.vracko

Avgust
1.8. - alea01
1.8. - mtinca1
8.8. - Kaja08
28.8. - HEI

September
3.9. - aleksandra silvija
21.9. - she29

Oktober
31.10. - slovenka

November
8.11. - babysolza
9.11. - anaj22

December
7.12. - Cofijana
13.12. - kleopatra28
16.12. - *anamor*

Da ne pozabimo na ta seznam user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
21.1.2009 12:04:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Lunca,BS,ni cajt,saj vidis,da imam deuuser posted image

Sem 2x popravla pa....dvojina edninauser posted image user posted image .
Evo,tamala je sla spat jaz pa...pol povemuser posted image .Pa nekaj novega znamo(pa ne mi zdaj pokvart pa vse pisat kako vasi to ze od rojstva),no,stegne rokice,ko hoce k meniuser posted image user posted image ...to se pravi,ves cas jih stegujeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1095
21.1.2009 12:10:53   
Anonimen

Lunca,BS,ni cajt,saj vidis,da imam deuuser posted image

Sem 2x popravla pa....dvojina edninauser posted image user posted image .
Evo,tamala je sla spat jaz pa...pol povemuser posted image .Pa nekaj novega znamo(pa ne mi zdaj pokvart pa vse pisat kako vasi to ze od rojstva),no,stegne rokice,ko hoce k meniuser posted image user posted image ...to se pravi,ves cas jih stegujeuser posted image

PAPAJSCINO OBVLADAMuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1096
21.1.2009 12:17:02   
lonapo
hiška--ja khmmmm, enkrat nekega lepega dne. Mi sicer imamo ene tri varjante za parcelo, sam kaj ker je namembnost druga-smo na razpršeni gradnji kar pomeni, da ne mormo zidat,žal. na ta treji gre pa glih čez sredino glavni vod vode in baje bodo tm še plin napeljaval in verjetno tud ne bo nič. Pa seveda še finance.

Christy-user posted image user posted image user posted image user posted image  tako se govori, boš vidla da bo vse super.
Mene je pa strah alergologa jutri-se bojim da mi bodo pluča slikal, pa še kej najdl zravenuser posted image . zarad čikov.
Sej sem si glih rekla, da bi bila čist srečna če bi imela alergijo na cigarete, da ko bi en dim nardila, da v momentu ratam čist flekasta k mušnica.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
21.1.2009 12:27:37   
beyba

Januar
23.1. - taanikaa

Februar
3.2. - *Mojca*
3.2. - Didlinaa
3.2. - RMRM
13.2. - lonapo

Marec
12.3. - nya
13.3. - Samsa
30.3. - D.anna 76

April

Maj
16.5.-beyba

Junij
1.6. - ninny
21.6. - polly80

Julij
17.7. - l.daisy
28.7. - sasa.vracko

Avgust
1.8. - alea01
1.8. - mtinca1
8.8. - Kaja08
28.8. - HEI

September
21.9. - she29

Oktober
31.10. - slovenka

November
8.11. - babysolza
9.11. - anaj22

December
7.12. - Cofijana
13.12. - kleopatra28
16.12. - *anamor*

sem se dala na seznam...

pa še en ležeči...http://www.shrani.si/?2Z/nJ/4RDnhZWL/mov01824.mpg

men moj otrok šekar okrog bluzi vstaqle sva ob sedmih, pa še nič ni spala dans....user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
21.1.2009 12:34:14   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

user posted image

Januar
23.1. - taanikaa

Februar
3.2. - *Mojca*
3.2. - Didlinaa
3.2. - RMRM
13.2. - lonapo

Marec
12.3. - nya
13.3. - Samsa
30.3. - D.anna 76

April
Maj
16.5. - beyba

Junij
1.6. - ninny
21.6. - polly80

Julij
17.7. - l.daisy
28.7. - sasa.vracko

Avgust
1.8. - alea01
1.8. - mtinca1
8.8. - Kaja08
28.8. - HEI

September
21.9. - she29

Oktober
31.10. - slovenka

November
8.11. - babysolza
9.11. - anaj22

December
7.12. - Cofijana
13.12. - kleopatra28
16.12. - *anamor*

Popravljeno user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
21.1.2009 12:37:02   
aleksandra silvija
CHRISTY--ja, tako se govoriuser posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ALEA IN IZABELA----user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ELA-za vstajanje, stanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Papirji so res največjiuser posted image . Mi bi načeloma lahko gradili na parceli, kjer je že hiša mojih staršev, ampak del te parcele ni zazidljiv, je pa novogradnja od te parcele oddaljena 10 m in so že na občini rekli, da ne bi smelo biti težav.
Zato pa, če se papirji ne uredijo v 2-eh letih, gremo drugam. No, tudi če bi začeli 2012 na pomlad ne bi bila katastrofa-pod pogojev, da gre potem hitro naprej. Zato raje montažna, ni treba čakat, da se suši to in ono, pa....
Bomo videli.
Mi2 sva naredila napako v štartu, ko sva se odločila, da bova živela pri meni. In še potem, da bova obnavljala to hišo, za 2 otroka bi še šlo, 3-je se pa res poznajo.user posted image
So rojstni dnevi, zabave, še za  družinske prijatelje imamo  družine z več otroki in , zato potrebujemo malo več prostorauser posted image .

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?