|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
20.1.2009 19:42:02   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

kaja..........saj imaš knjigo tudi na internetu,pred časom sem jo mela shranjeno,potem pa sem jo zbrisala,v glavnem obstaja..........aja,pa nič ne komentiraš moje nove fotkeuser posted image

ja ja, sej res, pa sem jo že videla, pa pozabila komentirat - COOOOOORTTTIIIIII!!!!! Ful je luškan!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa hvala tebi za link - že dol vlečem user posted image  Pa lonapo, tudi tebi hvala za link user posted image

Tina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da čimprej mine vročina

Žiga je car!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 926
20.1.2009 19:42:18   
Kaja08
ooooouuuuuuuujjjjjjjjjjjeeeeeeeeaaaaaaa user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 927
20.1.2009 19:48:24   
*Mojca*
Tina punce so ti že napisale vse. Vročino zbijaj s svečkami in hladnimi kopelmi tako da daš najprej not vodo 39 če ima 39 vročine in pol postopoma mrzlo da počasi ohlajaš. Do 36, pol pa ven.

6.bolezen se kaže s povišano telesno temperaturo, ki traja dan ali dva, potem pa pade in se pojavijo izpuščaji. Težko je vnaprej rečt al je šesta al ne. Tudi gripa ne vem če je, ker bi verjetno kaj bruhala ali driskala. Kar se tiče štetja frekvence dihanja ti je tudi ninny že povedala, ampak to pride v poštev če ima otrok težave z dihanjem, česar pa ti ne opisuješ - no šteješ lahko vseeno user posted image

Upam, da se čimprej pocajtate. Če pa se slučajno pojavijo krči pa takoj klicat rešilca, ker taka visoka vročina včasih lahko povzroči krče, redko ampak vseeno opozorim. Pa čimbolj mirna bit in brez panike, ker bo na koncu vse ok!!!!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 928
20.1.2009 19:56:17   
RMRM
Ojla!

Tina user posted image user posted image user posted image , da čimprej mine. Ja, možno da je 6. bolezen. Pri nas je bla tud samo vročina prve tri dni, nobenih drugih znakov, jedel skor normalno, pol po vročini pa pikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. So pa tud kmal zginile.

annaj - kakšen frajerček je Jaka  user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina - pa Anja tud v stajici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ninny - user posted image user posted image user posted image  za uspešno cepljenje

Mojca, to pa je nostalgija, ja. Sem mislila da se teh komadov sam me k smo "mal starejše" spomnemo. Sploh tista "Rad bi ti rekel nekaj lepega" me kar pogreje pri user posted image . Takrat so bili najini začetki z mojim user posted image .

alea in samsa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vajini pikici.

Samsa, si se dobr spomnila glede čebrička. Sej originalni ni dost drugačenuser posted image user posted image user posted image .

Pri nas je zdej kar mal problem s kopanjem, ker lavorček je premajhen, v čebričku se sam namakamo, umijemo pa bolj težko, banja je pa ful prevelika, sploh ker Lukas še ni stabilen pri sedenju. Bo treba nekaj pogruntat.
Saša.vračko - ti si kupla tisti sedež za v banjo, a ne? Kako se obnese????

Kaja - ne znam ti svetovat glede hranjenja. Jaz bi kak dan probala samo z mlekom, mogoče ima tako obdobje.

kleo, didlina in lunca - luštne slike v profiluuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 929
20.1.2009 20:07:56   
Tina 28
Ojla

Ja zdaj je mal zaspala...s kopeljo smo ji zbili (10 min je bla not) do 39.6...zdaj je na postelji v bodiju in okrog nogic ma kisove obkladke. Je zaspala in ima frekvenco v eni min  ...50. ..čaja pa ful noče, dojila se je pa.
diha skoz nosek in zdaj ne vem, ali je to v redu?

Ob pol devetih dam spet svečko.

RMRM...Anja je tud dons lepo jedla...čeprav zdaj mislim, da ji pa ne bi nič več teknilo.

Ja, z zdravstvom je pa pri nas bolj žalostno, kar se pediatrov tiče. Dvakrat na teden je tuuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 930
20.1.2009 20:09:15   
Tina 28
RMRM...kupi fliper...fenomenalna zadeva....paše tudi v tamalo banjico, da lohk sedi in čofota. Ne bo ti žal....brez tega si jaz kopanja ne predstavljam več.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 931
20.1.2009 20:23:04   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Jaz pa včasih gledam na HTV kakšne filme ponoči. Okoli 1-ih, 2-eh, 3-eh.
Takrat ko se razčujem, potem pa ne morem nazaj takoj zaspat,....samo običajno konec zamudimuser posted image

Ja, mislim, da pri tretjem bom tudi jaz ob 3h šla pred TV. Sedaj pa samo v temi ležim in paničarim in se sekiram, da bo že jutro, jaz pa še nič spala, pa kako dolgo bo še to trajalo... user posted image user posted image user posted image Potem pa naslednjo noč lepo spi in spet razmišljam, kako bo kaj izgledal 2. in kako 3. user posted image . user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 932
20.1.2009 20:26:09   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

mmm...vonj pokošene trave zjutraj v rosi...dajmo počakat s temi debatami vsaj za dva meseca OKuser posted image user posted image user posted image

Takrat se bomo pogovarjale o službah,...

user posted image user posted image user posted image Pa kaj obleči sedaj ko smo navajene na kavbojke in pomazane trenirkeuser posted image SAj sem res vedno kje malo slinasta, pobruhana, popluvana, potem imam pa eneo goro mojih majčk ter hlač za pratuser posted image

Ni kaj. Pridna! In organizirana!

user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz tud nimam pojma, kako se bom spet navadila na kostimeuser posted image , sem čist ven padlauser posted image

Punce, oktobra sem jaz vsak ponedeljek zvečer porabla dve uri, da sem si probala vse stare obleke za v službo, kaj mi paše itd in se kazala mojemu, da je precenil user posted image user posted image user posted image . TAka panika me je bila, pa kaj če je kje kaj raztrgano, pa sem že pozabla... Sedaj sem pa že en čas spet doma v kostimih in vsem izpred nosečnosti, čeprav samo en dan v tednu, pa porabim 10 minut, da kaj zlikam, pa je. Pa kaj novega si kupim in spet živi cela garderoba, ne samo trenirke... Tako da boste tudi ve sigurno hitro spet nazaj navajene.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 933
20.1.2009 20:28:08   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

Hvala za pohvale. Ja naš Jaka je kr temne polti po očiju, če bi bil po men bi bil bev ko jogurt

Ja, naša Sofija je tudi kar temna, vsi to pripomnijo, pa sem tudi jaz sirova, ati pa je temen. HB da ima to po njem, da bo poleti imela boljšo osnovo kot pa jaz. Glede na temne lase in tako svetlo kožo sem nek antitip, ne pašem v nobeno osnovno skupino ljudi. user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 934
20.1.2009 20:34:34   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Naš tamala se pa ne plazi, pač pa takole sama vstane v stajci in pol tam visiuser posted image

user posted image

Kaka faca user posted image user posted image user posted image

Tina, to pa je....... vauuuuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa gledam do konca, kak bo zdaj padla na rit, pa kar stoji in stoji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj sama se dvigne gor? Daj jo enkrat posnami, da to vidim. Naši pa je bilo danes najbolj zanimivo, da ima pokrčena kolena, pa spredaj je oprta na eno roko, z drugo pa maha.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 935
20.1.2009 20:58:59   
*anamor*
Večer,

no, da se še jaz preizkusim če znam zmanjšati slike. Želim vam pokazati mojega sončka, ker vam ga že nekaj časa nisem.
Upam, da bo uspelo.

user posted image

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 936
20.1.2009 20:59:43   
*anamor*
očitno mi ni, na koliko moram zmanjšati sliko?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 937
20.1.2009 21:04:48   
*anamor*
Evo še en poskus pa kar neham in grem spat.

user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 938
20.1.2009 21:17:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

Evo še en poskus pa kar neham in grem spat.

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina28, upam, da bo vse ok. Za 6 bolezen je vročina mal previsoka.user posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 939
20.1.2009 21:20:44   
lunca14
Tina......me je kar zgrozilo,ko sem prebrala,kaj preživljaš s tvojo tamalo pikico,če sem čist iskrena,jaz na tvojem mestu bi šla takoj v bolnico,to je kar huda vročina za tako malega otroka in lahko pusti za sabo tudi posledice.Tako,da tina,če ne boš z naslednjo svečko zbila vročine na pod 38,pejdi v bolnico,raje 20 brez veze,kot 1xprepozno,pa ne jo vozit v zdravstveni dom,ampak naravnost v bolnico.Glej lahko da ni nič hujšega-upam stabo,da bo tako,ampak kaj pa če je kaj drugega.Glede dihanja,ja ima povečano ferkvenco dihanja,zaradi vročine,ker se telo tako poskuša ohladit,samo 50 je mnogo preveč,max.je 38 vdihov na min.Tina močno upam,da vama pade vročina,če pa ne bo,ne čakaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 940
20.1.2009 21:23:44   
lunca14
tina..............po uri sodeč,si ji že dala svečko in tudi bi morala že prijet,kako je?????????????

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 941
20.1.2009 21:29:18   
sasa.vracko
Čer

RMRM - ja, mi imamo fliper za v bano in je super zadeva, kot je že rekla Tina. user posted image  Luka zelo rad sedi noter in se moti z zvezdico in sončkom, ki ju lahko vrti na robu fliperja in veselo čofota z nogicami.. Ker prej smo mel celo poplavo v kopalnici, mami in ati pa gnila do gat user posted image  zdej pa nalijem vodo v bano, tamalga slečem in dam noter in ga lahko mile volje žajfam, samo pol ga eden od naju dvigne, da ga zavijeva v brisačo.

Tina28 - user posted image za ozdravitev tvoje Anje!

Kaja08 - a zdej si pa že na Montignaca prešaltala, a si obupala nad Ločevalno? user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 942
20.1.2009 21:30:35   
slovenka
Tina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 943
20.1.2009 21:31:22   
sasa.vracko
RMRM - imamo tegale

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158689

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 944
20.1.2009 21:38:30   
lunca14
...............jaz sem grem spat,moj je spil malo piva in mislim da bo veselouser posted image ............................lahko noč vsem in tina upam da je vse okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 945
20.1.2009 21:39:03   
Tina 28
no, končno nam je spet uspelo zbit. pred 45 min smo ji dali svečko in ji je prijela....padla je do 38.2.

Zdaj spi in ima frekvenco dihanja 26.

Luna....a verjameš, da me je že mal panika, saj ji danes sam zbijamo in je vedno prijelo samo za kratek čas po svečki pol pa takoj nazaj na 40 alpa malenkost manj.  in zdaj po dveh urah obkladkov, dveh kopelih in menjanja obkladkov na čelu....ki pa vse skup ni nič pomagalo...je blo skoz le na 39.6 ali 39.5 pa spet mal gor...me je blo že groza, saj sem vidla, da se nič ne zbija le zadržuje.
In čakat 4 ure, da spet dam svečko.user posted image user posted image
O danes bom ves čas s toplomerjem okrog nje skakala...in tud ponoč ji bom rajš na 4 ure svečko dala, tud če ne bo šla čez 38.5...za vsak slučaj.

Veš mi imamo bolnico eno uro daleč in se mi ful smili, da bi jo vlačil. Če a po tej svečki spet pride bum...pa me bo verjetno že panika...ponoči naj bi se ponavadi umirilo,al kako. Je pa boga...sam negibno leži...in nima driske, ne bruha, jedla je lepo danes, tud kašlja neuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 946
20.1.2009 21:39:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Tina......me je kar zgrozilo,ko sem prebrala,kaj preživljaš s tvojo tamalo pikico,če sem čist iskrena,jaz na tvojem mestu bi šla takoj v bolnico,to je kar huda vročina za tako malega otroka in lahko pusti za sabo tudi posledice.Tako,da tina,če ne boš z naslednjo svečko zbila vročine na pod 38,pejdi v bolnico,raje 20 brez veze,kot 1xprepozno,pa ne jo vozit v zdravstveni dom,ampak naravnost v bolnico.Glej lahko da ni nič hujšega-upam stabo,da bo tako,ampak kaj pa če je kaj drugega.Glede dihanja,ja ima povečano ferkvenco dihanja,zaradi vročine,ker se telo tako poskuša ohladit,samo 50 je mnogo preveč,max.je 38 vdihov na min.Tina močno upam,da vama pade vročina,če pa ne bo,ne čakaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca tocno taksno je moje razmisljanje.Tina,drzim pesti za vas.

Flipper,no meni pa ni vsec.Je bila ravn danes malo v njem,pa lahko samo sedi,vode je premalo,se zboli lahko,jo kopam raje kar v veliki banji,oz.zdaj ko ga ze imam,malo kombiniram,vendar vecinoma se v leze namakava.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 947
20.1.2009 21:43:00   
Tina 28
hvala drugače za odgovore...že tko skoz mami kličem in ful rabim enga, da mi da še kakšen nasvet, ker sem bla tko nemočna. Pol je pa še Nejc prjavu, da upa, da Anja ne bo umrla. Saj tko panična nisem....sem večni optimist. Sam, da je 5 letnik opazu, kolk je boga, ko ponavadi nimajo občutka za te stvari...saj sem ga koj pomirla.

Aja...lula pa tud...tko, da zdaj popoldan je blo vedno malo v plenički...to je dober znak, ane!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 948
20.1.2009 21:43:06   
Anonimen

no, končno nam je spet uspelo zbit. pred 45 min smo ji dali svečko in ji je prijela....padla je do 38.2.

Zdaj spi in ima frekvenco dihanja 26.

Luna....a verjameš, da me je že mal panika, saj ji danes sam zbijamo in je vedno prijelo samo za kratek čas po svečki pol pa takoj nazaj na 40 alpa malenkost manj.  in zdaj po dveh urah obkladkov, dveh kopelih in menjanja obkladkov na čelu....ki pa vse skup ni nič pomagalo...je blo skoz le na 39.6 ali 39.5 pa spet mal gor...me je blo že groza, saj sem vidla, da se nič ne zbija le zadržuje.
In čakat 4 ure, da spet dam svečko.user posted image user posted image
O danes bom ves čas s toplomerjem okrog nje skakala...in tud ponoč ji bom rajš na 4 ure svečko dala, tud če ne bo šla čez 38.5...za vsak slučaj.

Veš mi imamo bolnico eno uro daleč in se mi ful smili, da bi jo vlačil. Če a po tej svečki spet pride bum...pa me bo verjetno že panika...ponoči naj bi se ponavadi umirilo,al kako. Je pa boga...sam negibno leži...in nima driske, ne bruha, jedla je lepo danes, tud kašlja neuser posted image

Tina,ponoci je se huje.
Ko sem prej napisala za Tali...tudi jaz sem bila 1h od bolnice,brez avta sama,pa vrocina 40..sem skoraj znorela.Na sreco ji je tus znizal,samo sem rekla nikoli vec,raje 100x do zdravnika,kot prezivljat tako noc.
Sicer ni receno,da bo pri vas tako,samo ni za reskirat.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 949
20.1.2009 21:44:27   
RMRM
Tina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da bo vse ok.

saša in tina hvala za info. Nekaj bom mogla pogruntat. Saj vem, kompliciram tam kjer ne bi blo treba. Pri prvih2eh sem pol manjuser posted image user posted image . Najbrž za pol stvari sploh nisem vedla da obstajajo ker ni blo neta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?