Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 23:56:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 jaz vedno poleg krompirja (le včasih riž, saj ga v kosmičih dobi), dam še zeljenjavni trojček. Vedno izberem zeljenjavo, ki je različne barve, saj tako veš,da so različni vitamini. Ponavadi je belo, oranžno, zeleno + krompir inkak košček mesa. Enkrat na teden pa ji dam še četrtino rumenjaka. Ti si pa res pridna ja, res . Pa tako se nobel sliši, zelenjavni trojček . Ja res,Tina zna z besedami,bi mogla bit kaksna uciteljica
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 23:56:30
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Tina28, kako pa ji daš borovnice, a zmrznjene prevreš? Ne no,saj zgubijo ves okus,se tako ga je bolj malo.Jaz dam skodelico z borovnicami v vroco-vrelo vodo,pa se pocasi odtajajo. kleo, sej ravno zato mi je čudno. Ker borovnice sta tavelka2 jedla vedno sveže. Mi je pa zanimiva kombinacija. Pri Tini vedno najdem kaj uporabnega, ima tako pestre jedilnilnike
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 23:57:22
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 mmm...vonj pokošene trave zjutraj v rosi...dajmo počakat s temi debatami vsaj za dva meseca OK Takrat se bomo pogovarjale o službah,... Pa kaj obleči sedaj ko smo navajene na kavbojke in pomazane trenirke Jaz pa mam bio borovnice...obrane poleti na PŠokljuki in lepo zamrznjene v zamrzovalniku
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 23:57:47
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Tina28, kako pa ji daš borovnice, a zmrznjene prevreš? Ne no,saj zgubijo ves okus,se tako ga je bolj malo.Jaz dam skodelico z borovnicami v vroco-vrelo vodo,pa se pocasi odtajajo. Včasih se dobijo celo sveže. Takrat jih kupim. Vsakemu otroku 1 posodico. Do sedaj 2-ema, sedaj bo treba pa kar vsem 3-em ,
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 23:58:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Borovnice sva midve tudi ze jedle,samo zmrznjene,komaj cakam poletja,da bo vecja izbira,predvsem breskve in marelice. Kaj pa daste poleg borovnic?Midve sva kot ponavadi banano . sem imela 2 posodici. - borovnice in banana - borovnice in riževi kosmiči in marelica Kje pa marelice dobis,ali das suhe?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 19.1.2009 23:59:43
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 mmm...vonj pokošene trave zjutraj v rosi...dajmo počakat s temi debatami vsaj za dva meseca OK Takrat se bomo pogovarjale o službah,... Pa kaj obleči sedaj ko smo navajene na kavbojke in pomazane trenirke Jaz pa mam bio borovnice...obrane poleti na PŠokljuki in lepo zamrznjene v zamrzovalniku Jaz sem pa letos prvič brez. Ni blo prostovoljcev za nabirat . Moj prav trpi, ko rečem, a gremo po borovnice. Vse drugo, sam borovnic ne obirat
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 0:00:11
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 mmm...vonj pokošene trave zjutraj v rosi...dajmo počakat s temi debatami vsaj za dva meseca OK Takrat se bomo pogovarjale o službah,... Pa kaj obleči sedaj ko smo navajene na kavbojke in pomazane trenirke SAj sem res vedno kje malo slinasta, pobruhana, popluvana, potem imam pa eneo goro mojih majčk ter hlač za prat Ni kaj. Pridna! In organizirana!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 0:00:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Tina28, kako pa ji daš borovnice, a zmrznjene prevreš? Ne no,saj zgubijo ves okus,se tako ga je bolj malo.Jaz dam skodelico z borovnicami v vroco-vrelo vodo,pa se pocasi odtajajo. Včasih se dobijo celo sveže. Takrat jih kupim. Vsakemu otroku 1 posodico. Do sedaj 2-ema, sedaj bo treba pa kar vsem 3-em , Imas prav,se res dobi tudi sveze.Za tali ponavadi kupim robide.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 0:00:25
|
|
|
|
RMRM
|
AS in Tina, vajini predlogi že pripisani med recepte
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 0:01:00
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Borovnice sva midve tudi ze jedle,samo zmrznjene,komaj cakam poletja,da bo vecja izbira,predvsem breskve in marelice. Kaj pa daste poleg borovnic?Midve sva kot ponavadi banano . sem imela 2 posodici. - borovnice in banana - borovnice in riževi kosmiči in marelica Kje pa marelice dobis,ali das suhe?-----suhe namočene
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 0:02:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce,hvala za klepet,grem se mal pred TV,pa lahko noc .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 0:03:11
|
|
|
|
Tina 28
|
hahaha...učiteljica...se vidi da v prvi triadi, ko pa ne pazim na slovnico . Men je tko fajn kuhat za tamalo, ko vem, da bo vse pojedla in da ji sam koristi. Ne bi ji nikoli dala nič kao hiip stekleničke...fuj. borovnice sem ji jaz prve tri dni malo prevrela...ziher je ziher...in ker ni blo reakcije je potem dobila postrežene na enka način kot jih da Kleo. Dam jih na cedilo in čez spustim toplo vodo in počakam da se oddtajajo. Je zlo hitro. Zraven pa kot ponavadi jabolko in malo banane. Jaz nikoli ne dam cele banane...se mi zdijo žganc od sadja. vitamonov in za sitost dobi dovolj od polovice. al se motim? se mi zdi, da veliko banan zapira. Zato vsak dan po malo do pol.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 0:03:28
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 mmm...vonj pokošene trave zjutraj v rosi...dajmo počakat s temi debatami vsaj za dva meseca OK Takrat se bomo pogovarjale o službah,... Pa kaj obleči sedaj ko smo navajene na kavbojke in pomazane trenirke SAj sem res vedno kje malo slinasta, pobruhana, popluvana, potem imam pa eneo goro mojih majčk ter hlač za prat Ni kaj. Pridna! In organizirana! Jaz tud nimam pojma, kako se bom spet navadila na kostime , sem čist ven padla
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 0:03:36
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 mmm...vonj pokošene trave zjutraj v rosi...dajmo počakat s temi debatami vsaj za dva meseca OK Takrat se bomo pogovarjale o službah,... Pa kaj obleči sedaj ko smo navajene na kavbojke in pomazane trenirke Jaz pa mam bio borovnice...obrane poleti na PŠokljuki in lepo zamrznjene v zamrzovalniku Jaz sem pa letos prvič brez. Ni blo prostovoljcev za nabirat . Moj prav trpi, ko rečem, a gremo po borovnice. Vse drugo, sam borovnic ne obirat Borovnice sem pa kot otrok vsako leto nabirala z mami. Smo jih imeli v skrinji, kompotov. Vedno so mi bile v kompotu in zamrznjene bljak. Je bilo pa fino se z mami potepat po hosti, sva vedno imeli take zaupne pogovore
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 0:05:30
|
|
|
|
Tina 28
|
A je mož zaspal končno . Saj sem kar presenečena, da talkole pozno čvekate...kolk je fajn..čez dan mamo vedno manj časa...kmalu ga ne bo nič več
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 0:05:47
|
|
|
|
RMRM
|
kaj pa maline, a to lahko Ker mam ravno mešanico gozdnih sadežev v skrinji, pa bi ju3 probala eno tako mešanico iz sadja naredit, jagode bi pa ven pobrala
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 0:06:05
|
|
|
|
RMRM
|
kleo, nočko in lepe sanje
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 0:06:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 hahaha...učiteljica...se vidi da v prvi triadi, ko pa ne pazim na slovnico . Men je tko fajn kuhat za tamalo, ko vem, da bo vse pojedla in da ji sam koristi. Ne bi ji nikoli dala nič kao hiip stekleničke...fuj. se strinjam,mi je tudi tako v veselje,ko ji pripravljam,pa vem,da bo pojedla in,da je se kolikortoliko zdravo. borovnice sem ji jaz prve tri dni malo prevrela...ziher je ziher...in ker ni blo reakcije je potem dobila postrežene na enka način kot jih da Kleo. Dam jih na cedilo in čez spustim toplo vodo in počakam da se oddtajajo. Je zlo hitro. Zraven pa kot ponavadi jabolko in malo banane. Jaz nikoli ne dam cele banane...se mi zdijo žganc od sadja. vitamonov in za sitost dobi dovolj od polovice. al se motim? se mi zdi, da veliko banan zapira. Zato vsak dan po malo do pol.Moja pa poje kar celo,in nikoli ni zaprta,le mogoce kak dan bolj trd drekec,takrat pa slive pojejo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 0:07:39
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Kleo-nočko. Banane-ja, polovica je več kot dovolj. 70 g banane (to je pol majhne banane) ima 15 g OH, to je kot npr. 200 g borovnic ali 300 g jagod Zapirajo postane banane.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 0:08:19
|
|
|
|
Tina 28
|
ja, je tako meditativno druženje...ko se že moraš pogovarjat, ker je dolgcajt . Nič saj jaz tudi grem počak...imam kronično pomanjkanje spanja, kar se odraža podnevi. Se moram v roke vzet in v horizontalo. Mam zmešan bioritem, sam si ne morem privočit jutranjega spanja. kot bi rekli za dojenčke...a je zamenjala noč za dan
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 0:08:20
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 mmm...vonj pokošene trave zjutraj v rosi...dajmo počakat s temi debatami vsaj za dva meseca OK Takrat se bomo pogovarjale o službah,... Pa kaj obleči sedaj ko smo navajene na kavbojke in pomazane trenirke Jaz pa mam bio borovnice...obrane poleti na PŠokljuki in lepo zamrznjene v zamrzovalniku Jaz sem pa letos prvič brez. Ni blo prostovoljcev za nabirat . Moj prav trpi, ko rečem, a gremo po borovnice. Vse drugo, sam borovnic ne obirat Borovnice sem pa kot otrok vsako leto nabirala z mami. Smo jih imeli v skrinji, kompotov. Vedno so mi bile v kompotu in zamrznjene bljak. Je bilo pa fino se z mami potepat po hosti, sva vedno imeli take zaupne pogovore , jaz tud, pa jagode in maline. Par sezon se spomnim so ble sploh maline aktualne na Pokljuki. Men je tud to ostalo, pa še koristno je. Sem pa jaz vedno rada jedla tud zmrznjene borovnice, sploh če mi je pri učenju cukr padu pa ni blo nobene sladkarije doma. Hop v skrinjo po vrečko borovnic, pa ful sladkorja čez, kar take zmrznjene sem malčala
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 0:08:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kaj pa maline, a to lahko Ker mam ravno mešanico gozdnih sadežev v skrinji, pa bi ju3 probala eno tako mešanico iz sadja naredit, jagode bi pa ven pobrala Se za maline pocakam,pol pa res grem.Jih imm tudi v zmrzovalniku,pa cakajo zeleno luc.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 0:10:11
|
|
|
|
RMRM
|
Punce, tud jaz grem počas. Mirno nočko
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 0:10:31
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 A je mož zaspal končno . Saj sem kar presenečena, da talkole pozno čvekate...kolk je fajn..čez dan mamo vedno manj časa...kmalu ga ne bo nič več Ja, meni je tudi fino. Običajno pogledam na RR potem ko gre Patricia v šolo, za pravi čvek imam pa ob taki uri več časa Ko bo pa služba---ufff, bom pa morala že pred šesto biti tam. V uniformi. So mi sploh še prav? ziher imam kakšnega pajka v omarici
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 20.1.2009 0:11:57
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Kleo-nočko. Banane-ja, polovica je več kot dovolj. 70 g banane (to je pol majhne banane) ima 15 g OH, to je kot npr. 200 g borovnic ali 300 g jagod Zapirajo postane banane. aha...pol moram na to pazit. Vidiš, kako si zdaj učena s temi enotami. Bog mi pomagaj, da mi ne bo nikoli tega treba tko natančno vedt. AS dobra si! RMRM...a ti več ne uvajaš po eno stvar naenkrat. Jaz bi mu dala najprej eno...zo vrečko pa porabi za sladico VROČE SADJE S SLADOLEDOM (hitro in za prste obliznit)
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?