|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
19.1.2009 23:56:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

jaz vedno poleg krompirja (le včasih riž, saj ga v kosmičih dobi), dam še zeljenjavni trojček. Vedno izberem zeljenjavo, ki je različne barve, saj tako veš,da so različni vitamini. Ponavadi je belo, oranžno, zeleno + krompir inkak košček mesa. Enkrat na teden pa ji dam še četrtino rumenjaka.

Ti si pa res pridnauser posted image user posted image user posted image

ja, resuser posted image user posted image user posted image . Pa tako se nobel sliši, zelenjavni trojčekuser posted image .

Ja res,Tina zna z besedami,bi mogla bit kaksna uciteljicauser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 801
19.1.2009 23:56:30   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Tina28, kako pa ji daš borovnice, a zmrznjene prevreš?

Ne no,saj zgubijo ves okus,se tako ga je bolj malo.Jaz dam skodelico z borovnicami v vroco-vrelo vodo,pa se pocasi odtajajo.

kleo, sej ravno zato mi je čudno. Ker borovnice sta tavelka2 jedla vedno sveže. Mi je pa zanimiva kombinacija. Pri Tini vedno najdem kaj uporabnega, ima tako pestre jedilnilnike user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 802
19.1.2009 23:57:22   
Tina 28

mmm...vonj pokošene trave zjutraj v rosi...dajmo počakat s temi debatami vsaj za dva meseca OKuser posted image user posted image user posted image

Takrat se bomo pogovarjale o službah,...

user posted image user posted image user posted image Pa kaj obleči sedaj ko smo navajene na kavbojke in pomazane trenirkeuser posted image

Jaz pa mam bio borovnice...obrane poleti na PŠokljuki in lepo zamrznjene v zamrzovalnikuuser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 803
19.1.2009 23:57:47   
aleksandra silvija

Ne no,saj zgubijo ves okus,se tako ga je bolj malo.Jaz dam skodelico z borovnicami v vroco-vrelo vodo,pa se pocasi odtajajo.

Včasih se dobijo celo sveže. Takrat jih kupim. Vsakemu otroku 1 posodico. Do sedaj 2-ema, sedaj bo treba pa kar vsem 3-emuser posted image ,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 804
19.1.2009 23:58:29   
Anonimen

Borovnice sva midve tudi ze jedle,samo zmrznjene,komaj cakam poletja,da bo vecja izbira,predvsem breskve in marelice.
Kaj pa daste poleg borovnic?Midve sva kot ponavadi bananouser posted image .

sem imela 2 posodici.
- borovnice in bananauser posted image
- borovnice in riževi kosmiči in marelica

Kje pa marelice dobis,ali das suhe?

Neposredna povezava do sporočila: 805
19.1.2009 23:59:43   
RMRM

mmm...vonj pokošene trave zjutraj v rosi...dajmo počakat s temi debatami vsaj za dva meseca OKuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Pa kaj obleči sedaj ko smo navajene na kavbojke in pomazane trenirkeuser posted image

Jaz pa mam bio borovnice...obrane poleti na PŠokljuki in lepo zamrznjene v zamrzovalnikuuser posted image

Jaz sem pa letos prvič brez. Ni blo prostovoljcev za nabiratuser posted image user posted image . Moj prav trpi, ko rečem, a gremo po borovnice. Vse drugo, sam borovnic ne obiratuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 806
20.1.2009 0:00:11   
aleksandra silvija

user posted image user posted image user posted image Pa kaj obleči sedaj ko smo navajene na kavbojke in pomazane trenirkeuser posted image SAj sem res vedno kje malo slinasta, pobruhana, popluvana, potem imam pa eneo goro mojih majčk ter hlač za pratuser posted image

Ni kaj. Pridna! In organizirana!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 807
20.1.2009 0:00:16   
Anonimen

Včasih se dobijo celo sveže. Takrat jih kupim. Vsakemu otroku 1 posodico. Do sedaj 2-ema, sedaj bo treba pa kar vsem 3-emuser posted image ,user posted image user posted image user posted image

Imas prav,se res dobi tudi sveze.Za tali ponavadi kupim robide.

Neposredna povezava do sporočila: 808
20.1.2009 0:00:25   
RMRM
AS in Tina, vajini predlogi že pripisani med recepteuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 809
20.1.2009 0:01:00   
aleksandra silvija

Borovnice sva midve tudi ze jedle,samo zmrznjene,komaj cakam poletja,da bo vecja izbira,predvsem breskve in marelice.
Kaj pa daste poleg borovnic?Midve sva kot ponavadi bananouser posted image .

sem imela 2 posodici.
- borovnice in bananauser posted image
- borovnice in riževi kosmiči in marelica

Kje pa marelice dobis,ali das suhe?-----suhe namočene

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 810
20.1.2009 0:02:22   
Anonimen
Punce,hvala za klepet,grem se mal pred TV,pa lahko nocuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 811
20.1.2009 0:03:11   
Tina 28
hahaha...učiteljica...se vidi da v prvi triadi, ko pa ne pazim na slovnicouser posted image .

Men je tko fajn kuhat za tamalo, ko vem, da bo vse pojedla in da ji sam koristi. Ne bi ji nikoli dala nič kao hiip stekleničke...fuj.

borovnice sem ji jaz prve tri dni malo prevrela...ziher je ziher...in ker ni blo reakcije je potem dobila postrežene na enka način kot jih da Kleo.

Dam jih na cedilo in čez spustim toplo vodo in počakam da se oddtajajo. Je zlo hitro.
Zraven pa kot ponavadi jabolko in malo banane.
Jaz nikoli ne dam cele banane...se mi zdijo žganc od sadja. vitamonov in za sitost dobi dovolj od polovice. al se motim?user posted image se mi zdi, da veliko banan zapira. Zato vsak dan po malo do pol.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 812
20.1.2009 0:03:28   
RMRM

user posted image user posted image user posted image Pa kaj obleči sedaj ko smo navajene na kavbojke in pomazane trenirkeuser posted image SAj sem res vedno kje malo slinasta, pobruhana, popluvana, potem imam pa eneo goro mojih majčk ter hlač za pratuser posted image

Ni kaj. Pridna! In organizirana!

user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz tud nimam pojma, kako se bom spet navadila na kostimeuser posted image , sem čist ven padlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 813
20.1.2009 0:03:36   
aleksandra silvija

Jaz sem pa letos prvič brez. Ni blo prostovoljcev za nabiratuser posted image user posted image . Moj prav trpi, ko rečem, a gremo po borovnice. Vse drugo, sam borovnic ne obiratuser posted image

Borovnice sem pa kot otrok vsako leto nabirala z mami. Smo jih imeli v skrinji, kompotov. Vedno so mi bile v kompotu in zamrznjene bljak.user posted image
Je bilo pa fino se z mami potepat po hosti, sva vedno imeli take zaupne pogovore

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 814
20.1.2009 0:05:30   
Tina 28
A je mož zaspal končnouser posted image .

Saj sem kar presenečena, da talkole pozno čvekate...kolk je fajn..čez dan mamo vedno manj časa...kmalu ga ne bo nič večuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 815
20.1.2009 0:05:47   
RMRM
kaj pa maline, a to lahkouser posted image  Ker mam ravno mešanico gozdnih sadežev v skrinji, pa bi ju3 probala eno tako mešanico iz sadja naredit, jagode bi pa ven pobrala

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 816
20.1.2009 0:06:05   
RMRM
kleo, nočko in lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 817
20.1.2009 0:06:37   
Anonimen

hahaha...učiteljica...se vidi da v prvi triadi, ko pa ne pazim na slovnicouser posted image .

Men je tko fajn kuhat za tamalo, ko vem, da bo vse pojedla in da ji sam koristi. Ne bi ji nikoli dala nič kao hiip stekleničke...fuj. se strinjam,mi je tudi tako v veselje,ko ji pripravljam,pa vem,da bo pojedla in,da je se kolikortoliko zdravo.

borovnice sem ji jaz prve tri dni malo prevrela...ziher je ziher...in ker ni blo reakcije je potem dobila postrežene na enka način kot jih da Kleo.

Dam jih na cedilo in čez spustim toplo vodo in počakam da se oddtajajo. Je zlo hitro.
Zraven pa kot ponavadi jabolko in malo banane.
Jaz nikoli ne dam cele banane...se mi zdijo žganc od sadja. vitamonov in za sitost dobi dovolj od polovice. al se motim?user posted image se mi zdi, da veliko banan zapira. Zato vsak dan po malo do pol.Moja pa poje kar celo,in nikoli ni zaprta,le mogoce kak dan bolj trd drekec,takrat pa slive pojejouser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 818
20.1.2009 0:07:39   
aleksandra silvija
Kleo-nočko.
Banane-ja, polovica je več kot dovolj. 70 g banane (to je pol majhne banane) ima 15 g OH, to je kot npr. 200 g borovnic ali 300 g jagoduser posted image  user posted image user posted image
Zapirajo postane banane.

Neposredna povezava do sporočila: 819
20.1.2009 0:08:19   
Tina 28
ja, je tako meditativno druženje...ko se že moraš pogovarjat, ker je dolgcajtuser posted image .

Nič saj jaz tudi grem počak...imam kronično pomanjkanje spanja, kar se odraža podnevi. Se moram v roke vzet in v horizontalo. Mam zmešan bioritem, sam si ne morem privočit jutranjega spanja.
kot bi rekli za dojenčke...a je zamenjala noč za danuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 820
20.1.2009 0:08:20   
RMRM

Borovnice sem pa kot otrok vsako leto nabirala z mami. Smo jih imeli v skrinji, kompotov. Vedno so mi bile v kompotu in zamrznjene bljak.user posted image
Je bilo pa fino se z mami potepat po hosti, sva vedno imeli take zaupne pogovore

user posted image , jaz tud, pa jagode in maline. Par sezon se spomnim so ble sploh maline aktualne na Pokljuki. Men je tud to ostalo, pa še koristno je. Sem pa jaz vedno rada jedla tud zmrznjene borovnice, sploh če mi je pri učenju cukr padu pa ni blo nobene sladkarije doma. Hop v skrinjo po vrečko borovnic, pa ful sladkorja čez, kar take zmrznjene sem malčalauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 821
20.1.2009 0:08:25   
Anonimen

kaj pa maline, a to lahkouser posted image  Ker mam ravno mešanico gozdnih sadežev v skrinji, pa bi ju3 probala eno tako mešanico iz sadja naredit, jagode bi pa ven pobrala

Se za maline pocakam,pol pa res grem.Jih imm tudi v zmrzovalniku,pa cakajo zeleno luc.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 822
20.1.2009 0:10:11   
RMRM
Punce, tud jaz grem počas. Mirno nočkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 823
20.1.2009 0:10:31   
aleksandra silvija

A je mož zaspal končnouser posted image .

Saj sem kar presenečena, da talkole pozno čvekate...kolk je fajn..čez dan mamo vedno manj časa...kmalu ga ne bo nič večuser posted image

Ja, meni je tudi fino.
Običajno pogledam na RR potem ko gre Patricia v šolo, za pravi čvek imam pa ob taki uri več časauser posted image

Ko bo pa služba---ufff, bom pa morala že pred šesto biti tam. V uniformi. So mi sploh še prav?user posted image  ziher imam kakšnega pajka v omariciuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 824
20.1.2009 0:11:57   
Tina 28

Kleo-nočko.
Banane-ja, polovica je več kot dovolj. 70 g banane (to je pol majhne banane) ima 15 g OH, to je kot npr. 200 g borovnic ali 300 g jagoduser posted image  user posted image user posted image
Zapirajo postane banane.

aha...pol moram na to pazit. Vidiš, kako si zdaj učena s temi enotami. Bog mi pomagaj, da mi ne bo nikoli tega treba tko natančno vedt. AS dobra si!

RMRM...a ti več ne uvajaš po eno stvar naenkrat. Jaz bi mu dala najprej eno...zo vrečko pa porabi za sladico
VROČE SADJE S SLADOLEDOM (hitro in za prste obliznit)

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?