|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
20.1.2009 21:45:41   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Jaz pa včasih gledam na HTV kakšne filme ponoči. Okoli 1-ih, 2-eh, 3-eh.
Takrat ko se razčujem, potem pa ne morem nazaj takoj zaspat,....samo običajno konec zamudimuser posted image

Ja, mislim, da pri tretjem bom tudi jaz ob 3h šla pred TV. Sedaj pa samo v temi ležim in paničarim in se sekiram, da bo že jutro, jaz pa še nič spala, pa kako dolgo bo še to trajalo... user posted image user posted image user posted image Potem pa naslednjo noč lepo spi in spet razmišljam, kako bo kaj izgledal 2. in kako 3. user posted image . user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 951
20.1.2009 21:46:51   
Anonimen
RMRM,a jaz sem pa zrakuser posted image user posted image user posted image ?

Moram piskote pect,pa se kar tu visim,mi ni,ker vem,da bo kuhinja spet bombauser posted image .

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 952
20.1.2009 21:47:03   
RMRM
kleo, mene tud to moti, ko moraš v banjo ful vode natočit, da otroka ne zebe. Zato jaz čez teden še vedno čebriček uporabljam, sam tam se bolj namaka, umijem ga kar težko. 

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 953
20.1.2009 21:47:31   
RMRM
kleo, zakajuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 954
20.1.2009 21:47:53   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

...............jaz sem grem spat,moj je spil malo piva in mislim da bo veselouser posted image ............................lahko noč vsem in tina upam da je vse okuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 955
20.1.2009 21:48:34   
RMRM
aja, sem zdej vidla, kleo da si mi ti tud odgovorila glede fliperja. Thanksuser posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 956
20.1.2009 21:49:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

kleo, mene tud to moti, ko moraš v banjo ful vode natočit, da otroka ne zebe. Zato jaz čez teden še vedno čebriček uporabljam, sam tam se bolj namaka, umijem ga kar težko. 

Nic vec...si se zahvaljevala Sasi in Tini,jaz pa koj v jok,ker kao zraku pisemuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 957
20.1.2009 21:50:17   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Moram piskote pect,pa se kar tu visim,mi ni,ker vem,da bo kuhinja spet bombauser posted image .

Jaz pa do prvih praznikov ne pečem NIČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČ. Sem vse izgubljene kg nazaj dobila, sem seveda vsak piškot mogla probatuser posted image , zdej se pa ne morem spravt k dieti. Namesto da bi cukr stran dala, se bašem s kakavom na žlicouser posted image user posted image user posted image  Ma, mi ni pomoči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 958
20.1.2009 21:51:04   
RMRM
razen krofov za pustauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 959
20.1.2009 21:51:09   
sasa.vracko
Halo Kleo, a piškote pečeš??? Ja, glede fliperja mene tud mot, da je tam označen ful mal vode, samo jaz mu jo več nalijem, ker se mi tud zdi, da ga lahko drugač zebe, moj zraven itak skoz komentira da naj še več vode nalijem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 960
20.1.2009 21:51:44   
sasa.vracko

Jaz pa do prvih praznikov ne pečem NIČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČ. Sem vse izgubljene kg nazaj dobila, sem seveda vsak piškot mogla probatuser posted image , zdej se pa ne morem spravt k dieti. Namesto da bi cukr stran dala, se bašem s kakavom na žlicouser posted image user posted image user posted image  Ma, mi ni pomoči.

user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 961
20.1.2009 21:52:28   
sasa.vracko

razen krofov za pustauser posted image user posted image user posted image user posted image

o, krofi morjo bit šele zahtevni, jaz se jih niti slučajno ne lotim... blagor ti, če jih znaš

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 962
20.1.2009 21:53:17   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Halo Kleo, a piškote pečeš??? Ja, glede fliperja mene tud mot, da je tam označen ful mal vode, samo jaz mu jo več nalijem, ker se mi tud zdi, da ga lahko drugač zebe, moj zraven itak skoz komentira da naj še več vode nalijem...

moj pa kadar je doma pravi, da minutke ne zdrži v kopalnici, ker je živa savnauser posted image user posted image user posted image . Mam kopalnico nesorazmerno toplo glede na ostale prostore.

Neposredna povezava do sporočila: 963
20.1.2009 21:53:58   
sasa.vracko
Kleo, kako pa kopaš ti Meri v taveliki bani, a se zraven tlačiš v vodo al kaj?! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 964
20.1.2009 21:54:28   
RMRM

o, krofi morjo bit šele zahtevni, jaz se jih niti slučajno ne lotim... blagor ti, če jih znaš

joj, so tko simpl. Mam en res super einfoh recept. Če točno po njem delaš so taki kot iz trgovine. Če bo kera hotla, ga bom prepisala.

Neposredna povezava do sporočila: 965
20.1.2009 21:55:16   
sasa.vracko

moj pa kadar je doma pravi, da minutke ne zdrži v kopalnici, ker je živa savnauser posted image user posted image user posted image . Mam kopalnico nesorazmerno toplo glede na ostale prostore.

RMRM - a vi stanujete v novi hiši? Po slikah sodeč, ko maš tamalga srčka slikanga, imate  zelo lepo urejeno..

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 966
20.1.2009 21:56:29   
sasa.vracko

joj, so tko simpl. Mam en res super einfoh recept. Če točno po njem delaš so taki kot iz trgovine. Če bo kera hotla, ga bom prepisala.

no, te bom fehtala v prihodnje user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 967
20.1.2009 22:06:54   
Anonimen
Sasa,kopam jo cist simpel,ceprav sem mislila da ne bo slo.Zraven cepim,ali sedim na kolenih,pa tamalo drzim.No gleh cist simpl niuser posted image ,samo tamala pa uziva,ima ziher obcutek,da je v bazenu,se vrti kot vrtavka,pa se brca in sprica lahko po mili voljio.

Se kar ne pecem......sem Taliti nekaj pomagala za solo.Krofe bi jaz tudi,samo jih nisem se nikoli.RMRM,bom prosila za izcrpen recept,ko bo tisti casuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 968
20.1.2009 22:08:37   
RMRM
tko se namakamo v čebričku

user posted image

to pa je zadnji podvig v banji

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 969
20.1.2009 22:09:50   
RMRM
saša in kleo, ni problema za recept, sam spomnita me če pozabim. Je pa res enostaven, edino mal zamuden.

Saša, ja 3 leta smo zdej not.user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 970
20.1.2009 22:10:22   
sasa.vracko

tko se namakamo v čebričku

user posted image

to pa je zadnji podvig v banji

user posted image

iiiiiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 971
20.1.2009 22:11:19   
Anonimen
RMRM,moja otroka sta meni seveda najlepsa,ampak tvoji.......lahko samo recem D A J   M I    J U!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 972
20.1.2009 22:12:44   
sasa.vracko
RMRM - ti boš tud mela snubcev in snubinj čez glavo, ta velka dva sta oba taka šarmerja, tamejčken bo pa tud vse osvaju, ma tak pogled, da te kar prilima... user posted image

Kleo - sem pozabla komentirat Meri v avtosedežu, prava žabica je! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 973
20.1.2009 22:13:22   
sasa.vracko

RMRM,moja otroka sta meni seveda najlepsa,ampak tvoji.......lahko samo recem D A J   M I    J U!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  se podpišem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 974
20.1.2009 22:15:48   
Anonimen

RMRM - ti boš tud mela snubcev in snubinj čez glavo, ta velka dva sta oba taka šarmerja, tamejčken bo pa tud vse osvaju, ma tak pogled, da te kar prilima... user posted image

Kleo - sem pozabla komentirat Meri v avtosedežu, prava žabica je! user posted image

Bejba ti meni z jezika jemles....tali pravi,da imajo ze vse fanta samo ona ne,jaz pa enega vidim.....user posted image
Za Meri sem te pa ravn hotla "pobarat"da mal poglejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?