|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
20.1.2009 15:03:20   
anaj22
bravo Anja user posted image user posted image user posted image user posted image
Lara to pa je fotka user posted image

ojea nostalgija user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 901
20.1.2009 15:10:06   
*anamor*
Haj,

oglasila se vam nisem že 100 let. No mi imamo že 2 zobeka. Enega kar konkretno zunaj, drugega pa člsto malo. Obadva sta enkici spodaj. Malo smo bili tečni in jokcavi, vroćine pa nismo dobili.
Drugače pa jemo že skoraj vse, no kar lahko seveda. Zdaj ko mu zobeki rastejo poje vidno manj. Popije pa moj tudi zelo veliko. Tudi jaz mu že hrano čisto malo posolim.
Zdravi smo tudi hb. Greva pa če je le vreme, čisto vsak dan ven.

No se še tipkamo kaj.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 902
20.1.2009 16:11:32   
alea01
ojla

hvala za pikaloneuser posted image . No nazadnje je jedla ob 9 uri in že dva obroka izpustilauser posted image . ima tudi drisko im me mal skrbi, ker noče nič pit, ne jest....ništa. smeji se pa, cvili in ploska. Živahna je. Vročina je še zmeraj . Jaz pa tudi se slabšam...z zdravjemuser posted image

kleopatra, vem da je to reakcija na mojo živčnost. Ona to čuti. To je meni popolnoma jasno, ampak kako hudiča se naj skuliramuser posted image user posted image . Ne greuser posted image

Lara... kolk si hecna v vedru....user posted image Lepotička v vedru...hm...zanimivouser posted image

Jaka....ti si tudi že orenk dedcuser posted image

*Mojca*....tebi pa dogajauser posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 903
20.1.2009 16:13:53   
beyba
smo mel dans pregled intretjo špiko

Veliki smo 72cm in težki 9100g

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 904
20.1.2009 16:14:26   
beyba
aja obseg glavice 44

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 905
20.1.2009 16:17:39   
beyba
zdej grem pa brat kooooooollllllllkkkkkkkk sem zamudla

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 906
20.1.2009 16:20:44   
Tina 28
Alea...mogoče ima spet eno tako obdobje pa bo minilo.

Jaz sem pač čist panična. anja je mela ob enih skoraj 40 vročine...je dobila svečko. Ji ni skoraj nič padla in jo je zdaj mela  na čelu 40, pod pazduho 39.6...in sva jo dala v banjico (voda 37 stopinj). A je to prav?.
Zračim sobo....k zdravniku pa ne upam, ker je samo splošni in razsaja gripa.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 907
20.1.2009 16:21:41   
Tina 28
kako je že tisto z dihanjem?

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 908
20.1.2009 16:24:06   
alea01
tina28- vodo ji daj 37stopinj in počasi dodajaj hladno...tako da ohlajaš

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 909
20.1.2009 16:25:36   
alea01
tina, a je samo vročina?.... drgač j ipa dajaj svečke...lahko ji čez dan daš 4..razmaki pa naj bodo 4 ure

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 910
20.1.2009 16:26:35   
alea01
upam ,da nisem kaj narobe napisala i nti narobe svetovala......*Mojca*???????????? pridi pomagat user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 911
20.1.2009 16:33:04   
anaj22
bravo Ela za mere user posted image user posted image user posted image

alea user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in za Izabelo, mogoče zaradi vročine in driske nima apetita

Tina daj ji na gležne mrzle(ne preveč) obklete iz kisa in vode (razmerje voda 3, kis 1), menjej jih takoj ko ratajo topli. ali
Mlačna kopel- banjico napolnimo z vodo t. 36-37°C nato postopamo dodajamo hladno vodo, dokler ne dosežemo t med 29 in 34 °C.
Mlačni ovitki-  otroka slečemo in zavijemo v rjuho, ki smo jo prej namočili v malčni vodi. Čez ovotek ga pokrijemo s suho rjuho in počakamo nekaj min. Postopek lahko 2 do 3 x ponovimo, nato otroka obrišemo in oblečemo.
Pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image  da zbijete vročino

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 912
20.1.2009 16:39:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Alea...mogoče ima spet eno tako obdobje pa bo minilo.

Jaz sem pač čist panična. anja je mela ob enih skoraj 40 vročine...je dobila svečko. Ji ni skoraj nič padla in jo je zdaj mela  na čelu 40, pod pazduho 39.6...in sva jo dala v banjico (voda 37 stopinj). A je to prav?.
Zračim sobo....k zdravniku pa ne upam, ker je samo splošni in razsaja gripa.user posted image user posted image user posted image

Tina,daj jo pod tus,samo bog ne daj mrzel,zate topel,za tamalo bo itak mrzel.tako sem jaz naredila pri Tali.Sem bila sama doma,sredi noci,bogu iza nogu vas,pa 40vrocine.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 913
20.1.2009 17:05:48   
Anonimen
Sem prebrala samo da ima 40 vrocine,pa vidim,da sta jo ze dala v kopel.Tinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,o dihanju pa ne najdem,takrat nase teme nisem shranila.Poklici P!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 914
20.1.2009 17:19:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

kako je že tisto z dihanjem?

ko ti bo spala eno minuto štej vdihe in če jih ima od 26-38 je dobro

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 915
20.1.2009 18:22:21   
lonapo
Kaja-jest sem knjigo prebrala-tko bl na brž-drugače se pa kr po forumu pod Montignaca ravnam-maš tud recepte gor: evo link:

http://montignac.mojforum.si/montignac.html?sid=50785ce01efc61fa13b1c5077610d7b0

Tina-anaj ti je lepo napisala, kr tko naredi pa se bo malce ohladila-pr nas je najbolj zalegla kopel, pa kisovi obkladki. Pa da se čimprej pozdravite. Če boste imel pa 3 dni vročino, pa kr lepo k zdravniku.

Mojca- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca- hvala za link za knjigeuser posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 916
20.1.2009 18:27:49   
Tina 28
Hvala punce

smo bili v kopeli  37 ampak nisem ohlajevala...bom upoštevala nasvet, potem sem daljala gor na nogice kisove obkladke in nato svečko...in šele zdaj je padla celo na 38.

Ninny hvala za vdihe...bom štela, ko zaspi. Je pa zdaj budna in sitkana in bogA....MAM JO SAM V BODIJU IN GLIH DANES MAMO TOLK TOPLO.

Zanimiv mi pa je, da je spet pojedla vse obroke...zajtrk kosilo in sedaj sem ji dala tud kašico, čeprav sem mislila, da ne bo hotla...in jo je jedla...sicer ne tolk kot ponavadi.

upam, da bo jutri boljš...po vsem tem in danes že dveh svečkah mi je vročina 38 še kar veliko.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 917
20.1.2009 18:38:02   
Anonimen
Tina ne mi zamerit,samo glede na vse ukrepe in pozno uro(ta huda vrocinska ponavadi se pride),se meni zdi 38 ZELO!! visoka.Si pediatra klicala?

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 918
20.1.2009 18:49:34   
Taanikaa
joj Tinči držim pestke da bo vse okuser posted image ,jst se ful u živo spomnem da mi je mama ko sem bila zelo mala krompir na noge devala,ker naj bi ta vlekel vročino ven.user posted image .Jst upam da boste zbili no čene pa le pojdite k zdravniku,sej zato so tam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 919
20.1.2009 18:52:00   
Anonimen
Christi imas mailuser posted image .
Nas je pa v kisove obkladke-rjuhe zavijala.

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 920
20.1.2009 18:57:29   
Taanikaa
kleo hvalauser posted image user posted image user posted image ..imaš ti tudi mailuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 921
20.1.2009 19:04:50   
Anonimen
Christi,sploh ni panike,daj pozabi,pauser posted image user posted image resuser posted image .user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 922
20.1.2009 19:07:27   
Taanikaa
hvala kleouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 923
20.1.2009 19:28:08   
Tina 28
sem klicala v ZD...P dela šele v Čet. popoldan. rekla mi je naj zbijam in jo po trh dneh pridem, če bo vročina še prisotna. 

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 924
20.1.2009 19:29:57   
Tina 28
evo...po eni uri spet prišla na 39.9....v roku 10 min smo spremljali z vmesnimi merjenji. Zdaj je spet v kopeli za stijem. A je lohk to šesta...sam to me zanima?

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?