lunca14
|
Mojca..............ne me narobe razumet,jaz nisem proti temu,da gre otrok v svojo sobo,samo tako,kot je rekla naya,niso vsi za take korake,recimo pri meni maj ni bil zrel,da bi bil sam v sobi,on naju je rabil,in takrat bi ga morala vzeti nazaj k nama,ne da sem trmasto vstrajala,češ tako,mora bit.HB da luka lepo spi Ne vem katera je spraševala za fiziološko rastopino,ja res jo je treba ponicat v enem tednu,zato,pa jaz kupujem v lekarni FR.kar tisto za infuzijo,pol litrsko,ki jo imaš lahko vse dokler je ne ponucaš,ker je zaprta,in vanjo ne gre zrak,pa še cenovno se ne more primerjat,jaz sem na tem ogromno že prišparala. Ja pa uradno mi smo zdravi,oba v vrtcu,lun pa zdejle spi zunaj,ma že čist diši po pomladi,sem zgoraj in imam odprta vsa okna in vrata,pa mi je prav prijetno,dva dni nazaj bi pa zmrznila. Pa še ena novica od včeraj naprej sem tudi jaz na dieti,ampak protigljivični dieti,ker sem ugotovila,da je razlog za vse moje težave-kandida.TAko,da sem uradno na dieti,ko pa zaključim z dojenjem,pa grem še na tablete,da jo res odpravim.Bo pa dieta trajala 4-6 mesecev ali še več,kakšni bodo pa rezultati vam pa povem čez kak mesec.Mogoče spet oblečem svoje najljubše hlače,in ne bom hitela spat pred možem