|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
19.1.2009 21:59:05   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Tina 28, sem vprašala glede ionizatorja. Sem včeraj mal zamešala, tista reč ki odvečno vlago lovi je nekaj drugegauser posted image , ionizator je pa uporabljala predvsem zaradi astme in ponavljajočega bronhitisa in pravi, da je bla z njim zlo zadovoljna. Ga je pa kupila pri prodaji od vrat do vrat, cena pa okrog 120 eur.

RMRM, tista reč, ki vlago lovi, pa se imenuje razvlažilec zraka. Mi ga imamo, ker smo na novo v hiši in je še vlaga - ko je mraz zunaj, se naredi na oknah, kjer ni spodaj radiatorja... in potem dol teče in je nevarno za parket... pa sva ga kupila, pa ko bo v stanovanju bolj suho, ga pa damo še malo v klet. Se ga pa da tudi najeti po dnevih, ampak hitro notri prinese, če ga kupite.

Mtinca, glede vonja po kuhanju pa ima moj tehniko, da da vodo kuhat in noter malo cimeta, pa potem tako diši - sploh ko kdo pride, takoj na vhodu reče vauu, kako diši user posted image

Lunca, glede monologov, kaj bi pa danes za mene rekla? Že ves dan delam cele zelene strani user posted image Delam nekaj za službo, potem mi pa vsaki 2 minuti ni, pa na RR in gmail pogledam. Lenoba jaz...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 726
19.1.2009 21:59:15   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image skor bi pozabla povedat,da smo mi skor zdravi,vročine ni več,samo še malo iz noska teče...................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 727
19.1.2009 22:00:55   
slovenka
Uh, naša pa danes na srečo spi že od pol 8h. Ko je včeraj šele ob 1h ponoči zaspala, me je kar skrbelo, kaj bo nocoj. Samo je bil kriv moj, ko sta zaspala ob pol 7h in se je potem zbudila ob 9h, ker še ni bila skopana in ostali rituali. Potem pa 4 ure auf. Danes pa sva jo prisilila malo dlje gor, da se je skopala..., potem je pa kar zaspala še s flaško v ustih. Revica mala. user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 728
19.1.2009 22:02:28   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Tina 28, sem vprašala glede ionizatorja. Sem včeraj mal zamešala, tista reč ki odvečno vlago lovi je nekaj drugegauser posted image , ionizator je pa uporabljala predvsem zaradi astme in ponavljajočega bronhitisa in pravi, da je bla z njim zlo zadovoljna. Ga je pa kupila pri prodaji od vrat do vrat, cena pa okrog 120 eur.

RMRM, tista reč, ki vlago lovi, pa se imenuje razvlažilec zraka. Mi ga imamo, ker smo na novo v hiši in je še vlaga - ko je mraz zunaj, se naredi na oknah, kjer ni spodaj radiatorja... in potem dol teče in je nevarno za parket... pa sva ga kupila, pa ko bo v stanovanju bolj suho, ga pa damo še malo v klet. Se ga pa da tudi najeti po dnevih, ampak hitro notri prinese, če ga kupite.

Mtinca, glede vonja po kuhanju pa ima moj tehniko, da da vodo kuhat in noter malo cimeta, pa potem tako diši - sploh ko kdo pride, takoj na vhodu reče vauu, kako diši user posted image na to se je pa pametno kdaj spomniti

Lunca, glede monologov, kaj bi pa danes za mene rekla? Že ves dan delam cele zelene strani user posted image Delam nekaj za službo, potem mi pa vsaki 2 minuti ni, pa na RR in gmail pogledam. Lenoba jaz...Ufffffff, to mi je pa znano. Na mestu na WORDU - na RRuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 729
19.1.2009 22:03:40   
Anonimen

rmrm..............sva istega mnenja kar se tiče spanja otrok,sama sem maja izselila,ko je bil star 4 mesece,pa se mu to pozna še sedaj,strah ga je spat samega,skratka naredila sva veliko napako,enej pa je spal v spalnici do sedaj ,se pravi skoraj dve leti in pol,pa spi brez problema,tako,da bo tudi lun kar nekaj časa z nama v spalnici.

Sam po moje je pa to odvisno od otroka. Moja sodelavka ma tri, pa so vsi trije šli kr kmalu v svojo sobo, pa so čist ok - mislim nimajo nbenih strahov.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 730
19.1.2009 22:04:02   
aleksandra silvija
Slovenka, super da mala spi. Moji so tudi pospali. Zadnji Lovro, že kakih 20 min nazaj. Prvi pa,.........

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 731
19.1.2009 22:06:17   
Anonimen
alea - sam mi smo mel 13.1. isto težo kot 17.12., pa ni nč rekla, da bi blo kej narobe - no držim pesti, da bo Izabele lepo papcala in pridno nabirala dekagrame

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 732
19.1.2009 22:08:27   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: nya

rmrm..............sva istega mnenja kar se tiče spanja otrok,sama sem maja izselila,ko je bil star 4 mesece,pa se mu to pozna še sedaj,strah ga je spat samega,skratka naredila sva veliko napako,enej pa je spal v spalnici do sedaj ,se pravi skoraj dve leti in pol,pa spi brez problema,tako,da bo tudi lun kar nekaj časa z nama v spalnici.

Sam po moje je pa to odvisno od otroka. Moja sodelavka ma tri, pa so vsi trije šli kr kmalu v svojo sobo, pa so čist ok - mislim nimajo nbenih strahov.

Saj verjamem.
Ampak pri nas se pa jaz bolje počutim, če jih slišim.
Pa Jerneja imamo sedaj kar v spalnici. So nam na pediatrični rekli, da to ni treba in naj ne delamo tega, pa vseeno.
So nam rekli, da običajno to starši počnejo in glej ga zlomka je res.
Si pa na tak način skrajšam nočne poti.

Daš vse otroke k sebi v posteljo, potem pa kar vmes enega dojiš, enemu meriš sladkor,....dokler te kakšen ne pobruha, polula in potem imaš sredi noči za preoblačit recimo 2 odrasla, 2 otroka, posteljo,....

JA, bolje, da spijo vsak v svoji sobi. Manj pižam za pratuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 733
19.1.2009 22:12:39   
Anonimen
Nam nikakor ne rata spat skupaj - v isti postelji - ker vsi rabimo takooooooooooo velikooooooooooo prostora. Pa mamo posteljo 180, da ne bo pomote. V glavnem Luka spi v svoji posteljici in morm rečt, da se veliko bolj naspi (in jaz), kot če spi pri meni (najdlje je zdržal 2 uri)

Neposredna povezava do sporočila: 734
19.1.2009 22:14:45   
Anonimen
slovenka - vaša je pa ful živahna - no ja, da ne bo katera mislila, da naš pa mirujeuser posted image  - sam ko rit dvigne, je 1,2,3, na trebuhu

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 735
19.1.2009 22:16:23   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Nam nikakor ne rata spat skupaj - v isti postelji - ker vsi rabimo takooooooooooo velikooooooooooo prostora. Pa mamo posteljo 180, da ne bo pomote. V glavnem Luka spi v svoji posteljici in morm rečt, da se veliko bolj naspi (in jaz), kot če spi pri meni (najdlje je zdržal 2 uri)

Verjamem.

Saj bi tudi jaz spala 1 noč sama. Brez skrbi. Da bi ziher vedela, da je vse o.k.---mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 736
19.1.2009 22:18:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Saj bi tudi jaz spala 1 noč sama. Brez skrbi. Da bi ziher vedela, da je vse o.k.---mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Te čisto razumem

Neposredna povezava do sporočila: 737
19.1.2009 22:19:28   
RMRM
Slovenka, hvala za obrazložitev. Popolnoma enak problem imava mi2. Sploh v kleti je veliko vlage in bova to zadevo mogla nabavit. Baje res pomaga, no to si zdej tud ti potrdilauser posted image

Super ideja za vodo in cimet, bom uporabila. Sploh pa mi cimet zelooooo diši.

Kar se tiče spanja, sta moja2 vedno spala v svoji postelji, crkljat sta se prišla šele zjutraj, ampak jaz sem vedno bolj mirna, če ju slišim, tud sedaj, ko sta že velika. Sploh na začetku me je bilo groza, da ne bi kdo v spanju balkonskih vrat odpiral, ker imata oba izhod na balkon. Je pa res, da ko sta bila majhna, smo živeli na 60 m2 in s tem ni bilo problema, če bi bil pa user posted image  zdej v svoji sobi, bi ga pa težko slišala, sploh ker ima zelo tih spanec.

Lunca, super da ste skor zdravi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 738
19.1.2009 22:22:00   
lunca14

lunca, jaz sem tudi še/spet tukajuser posted image

Sofijauser posted image user posted image user posted image

.............čer,čeprav jaz se bom počasi poslovila spatuser posted image user posted image user posted image user posted image ,sem pa brala,da ste lepo uživali na snegu,res ga je škoda,ko bo sedaj skopnel in bo sam dežuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 739
19.1.2009 22:24:01   
Anonimen

.............čer,čeprav jaz se bom počasi poslovila spatuser posted image user posted image user posted image user posted image ,sem pa brala,da ste lepo uživali na snegu,res ga je škoda,ko bo sedaj skopnel in bo sam dežuser posted image

lunca - ne gledaš vremena?? v četrtek bo njabrž sneg user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 740
19.1.2009 22:24:15   
slovenka

Slovenka, hvala za obrazložitev. Popolnoma enak problem imava mi2. Sploh v kleti je veliko vlage in bova to zadevo mogla nabavit. Baje res pomaga, no to si zdej tud ti potrdilauser posted image

Super ideja za vodo in cimet, bom uporabila. Sploh pa mi cimet zelooooo diši.

RMRM, midva sva ga kupila v Mercurju. Stane tam 300 eur, samo se vseeno najem ne bi splačal, ko je enih 20 eur na dan. DA deluje pa vidiš, ko neseš vodo ven s tisto kanto user posted image

Glede cimeta - ja, to je pa naš ati user posted image (se buni, da on ni moj ati user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 741
19.1.2009 22:24:21   
aleksandra silvija

.............čer,čeprav jaz se bom počasi poslovila spatuser posted image user posted image user posted image user posted image ,sem pa brala,da ste lepo uživali na snegu,res ga je škoda,ko bo sedaj skopnel in bo sam dežuser posted image res.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Zato pa komaj čakam počitnic, da preživimo teden na snegu. Brez ostalih obveznosti. Samo upam, da ne bo sredi februarja čisto preveč toplo.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 742
19.1.2009 22:31:24   
lunca14
naya.............evo vremenarja,in kako si se zmenila glede inhalatorja,kje ga boš vzela?
http://www.krtina.com/napoved/napoved.asp

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 743
19.1.2009 22:33:27   
aleksandra silvija
Samo +. Bom res morala čakat na februar.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 744
19.1.2009 22:33:31   
Anonimen
jst v krtino ne verjamem - sem bla že čist prevečkrat nateg...user posted image

zaenkrat se bomo pozdravili - pol bomo pa mal gledali za inhalator - k ne bi rada na vrat na nos kupila - mi je to ena kolegica svetovala

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 745
19.1.2009 22:41:42   
mtinca1

mtinca........glede ionizatorja,žal,ne sprejema vonjav,samo prašne delce,če se želiš pa znebit vonjav pa moraš nabavit čistilec zraka,ki ima lahko tudi vgrajen ionizator.

sprašujem, ker sem za tega spodaj prebrala, da je kao zrak vedno ČIST IN SVEŽ. mi imamo namreč stanovanje oz. vsa okna na eni strani in ful težko ustvarim prepih, da bi se orng prezračlo. da ne zgubljam besed o napi... 

HEAVEN FRESH XJ-2000 - BREZŠUMNI ČISTILNIK ZRAKA
ionizator za vaš poslovni prostor ali stanovanje
  • .....
  • IZ ZRAKA ODSTRANJUJE ZELO MAJHNE DELCE (0.01 µ), KI JIH S HEPA FILTROM NE DOSEŽEMO
  • ODSTRANJUJE VONJ PO NIKOTINU, BAKTERIJE, VIRUSE IN GLIVICE, PRAH DOMAČIH ŽIVALI IN DRUGE ALERGENE
  • VARČNA PORABA TOKA - SAMO 6W, TOREJ MANJ KOT 2000 SIT NA LETO
  • ZRAK V PROSTORU BO VEDNO ČIST IN SVEŽ
  • .......

se bomo držali preizkušenega recepta .... CIMET torej user posted image .

(odgovor članu lunca14)
  • Neposredna povezava do sporočila: 746
    19.1.2009 22:43:10   
    mtinca1
    a res bo tako vreme user posted image . upam, da bo sam za vzorec deževalo.

(odgovor članu lunca14)
    Neposredna povezava do sporočila: 747
    19.1.2009 22:45:23   
    aleksandra silvija
    Iiiiiiiiiiiiiiiiii Mtinca, kako očke kukajo iz vozičkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
    Neposredna povezava do sporočila: 748
    19.1.2009 22:51:55   
    Anonimen
    Evo,Meri je koncno zaspala.

Neposredna povezava do sporočila: 749
    19.1.2009 22:53:55   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Evo,Meri je koncno zaspala.

sami nočni ptički - naš se je pa zdej neki oglašal

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 750
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
    video
    Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
    Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
    Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
    Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?