|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
19.1.2009 22:54:09   
aleksandra silvija
Fino.

Meni tudi oči kar skupaj vleče, ampak moram še malo počakat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 751
19.1.2009 22:55:26   
Anonimen
Tut meni,samo bi rada se en film pogledala,pa cakam,da moz zaspiuser posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 752
19.1.2009 22:55:28   
Anonimen
Jaz pa zdej grem spat, k ne vem, kaj nas čaka ponoči.

Lahko noč vsem

Neposredna povezava do sporočila: 753
19.1.2009 22:56:35   
mtinca1
lana je pa zaspala pred osmo, pa se je zdajle zbudila in jemo. ma že kr po pravilu še en nočni obrok, sam danes je mal zgodnja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 754
19.1.2009 22:57:43   
Anonimen
Nya,lahko noc.
AS,ti imas za tamalga vedno iste ure,pa bo to ves cas?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 755
19.1.2009 22:58:07   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Tut meni,samo bi rada se en film pogledala,pa cakam,da moz zaspiuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa včasih gledam na HTV kakšne filme ponoči. Okoli 1-ih, 2-eh, 3-eh.
Takrat ko se razčujem, potem pa ne morem nazaj takoj zaspat,....samo običajno konec zamudimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 756
19.1.2009 22:59:10   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Jaz pa zdej grem spat, k ne vem, kaj nas čaka ponoči.

Lahko noč vsem

Lahko noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 757
19.1.2009 23:00:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

lana je pa zaspala pred osmo, pa se je zdajle zbudila in jemo. ma že kr po pravilu še en nočni obrok, sam danes je mal zgodnja.

Saj moja je tudi se jedla,pa ob flaski zaspala.Samo je hecno,mi zadnji mesec nikol ne poje vec kot 150mlAM,sem ji zdajle naredila 120,kot ponavadi takle cas,ker itak naj ne bi bila lacna,pa je vse v susu pojedla,ce bi ji nastimala vec,bi pa ziher pol pustilauser posted image user posted image .

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 758
19.1.2009 23:02:25   
aleksandra silvija

Nya,lahko noc.
AS,ti imas za tamalga vedno iste ure,pa bo to ves cas?

Ne sedaj mi načeloma ponoči ni treba merit. Ampak če pred spanjem sladkor ni o.k., potem je treba. Potem pa popravljamo in spremljamo, merimo dokler ni o.k.
Pri malih pa sladkor kar velikokrat skače.
PA saj bi vmes lahko šla spat, ampk sem tako napeta brezveze,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 759
19.1.2009 23:04:28   
Anonimen
Aha,kako pa kaj tvoj izgled...si se kot..pismo se ne spomnim,povozena limona,al izzeta cunjauser posted image ,pa kumare kaj pridejo v postev?

Neposredna povezava do sporočila: 760
19.1.2009 23:06:19   
aleksandra silvija

Aha,kako pa kaj tvoj izgled...si se kot..pismo se ne spomnim,povozena limona,al izzeta cunjauser posted image ,pa kumare kaj pridejo v postev?

Uffffffffffffffffffffffuser posted image
Raje visim tu, kot da bi si gor dala kumareuser posted image .
Pa evo, sem zmerila in kše vedno visok sladkor. Bo očitno treba jutri klicati na pediatrično.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 761
19.1.2009 23:08:35   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

Saj moja je tudi se jedla,pa ob flaski zaspala.Samo je hecno,mi zadnji mesec nikol ne poje vec kot 150mlAM,sem ji zdajle naredila 120,kot ponavadi takle cas,ker itak naj ne bi bila lacna,pa je vse v susu pojedla,ce bi ji nastimala vec,bi pa ziher pol pustilauser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 762
19.1.2009 23:10:09   
Anonimen
AS,oprosti ampak jaz sem cist nevedna glede sladkorne.A to je imel ze zvecer pred jedjo povisan,pa zdaj spet...je enako ali kaj bolje,pa ali imate tudi kaj za znizanje,al je to samo hrana,pa inzulin al kako?Pa ne mi zamerit,ker te tolk sprasujem.

Kumare si jaz vedno dam ko grem spat,ne rabis prej,pa tut ce z njimi zaspis,ni take panikeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 763
19.1.2009 23:12:04   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Iiiiiiiiiiiiiiiiii Mtinca, kako očke kukajo iz vozičkauser posted image user posted image user posted image user posted image

je blo minus, pa smo jo zapakirali..user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  x 10000000000... za Jerneja, pa za skrbno mamico seveda.

Neposredna povezava do sporočila: 764
19.1.2009 23:16:26   
Tina 28
ojla...no jaz sem tud ravno podojila. Je mala popoldne fasala vročino in danes je cel dan nergala...še v naročju je bla vsa boga. Mislim, da tko še ni bla. Zvečer sem ji dala svečko in je pomagalo. sem vesela, da se je še enkrat odločila dojit, saj mora piti. A n čudno...naši mali pa tud bolezen ne prežene apetita. Smo dale vse obroke skoz 3GH in 3 dojenja....vsaj to špila pri nas.

Drgač sem zdaj prov prestrašena, kaj bo ponoči. Kolk naj jo pokrijem, a se bo zbudila, če ji vročina ful naraste...user posted image user posted image .

Hvala za izkušnje glede ionizatorja. Jaz bi ga predvsem zaradi svežega zraka v bivalnem prostou. Okno je direkt zraven ceste in tud zračenje je sedaj bolj medvedja usluga zaradi smoga. Pa vse tehnične naprave....včasih se mi zdi, da res ni zraka. Torej mi ga priporočate...hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 765
19.1.2009 23:18:12   
aleksandra silvija

AS,oprosti ampak jaz sem cist nevedna glede sladkorne.A to je imel ze zvecer pred jedjo povisan,pa zdaj spet...je enako ali kaj bolje,pa ali imate tudi kaj za znizanje-za znižanje samo inzulin. Imamo razpredelnico, ki nam pokaže, koliko insulina treba dati glede na vrednost sladkorja v krvi. Potem pa po 1 uri kontrola in ponovi vajo,al je to samo hrana,pa inzulin al kako?Pa ne mi zamerit,ker te tolk sprasujem.--ah kje, veš da ne zamerim
pred zajtrkom--o.k
po zajtrku-prevelik
pred malico-malo manj prevelik
dopoldan zunaj-prevelik (običajno pa je imel zunaj vedno hipe. Mu je bilo treba črpalko ustavit in še dodajat kaj za pojest)
pred kosilom--fuuul prevelik
po kosilu-prevelik
Pred popoldansko malico-prenizek
pred večerjo o.k.
2,5 h po večerji čisto prevelik
ob 23-ih -še vedno prevelik

Kumare si jaz vedno dam ko grem spat,ne rabis prej,pa tut ce z njimi zaspis,ni take panikeuser posted image .A tako. vidiš, da je koristno biti tu gor.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 766
19.1.2009 23:19:12   
Tina 28
Joj, jaz sem se pa tolk polenila zarad vozičkanja. Jo dam ven spat, da je na zraku in hop pospravljat. Sem sita te ceste do sosednje vasi...drugam se je pa treba v avto usest. Komaj čakam pomlad, ko bo tud ona uživala na sprehodu. Zdaj v vseh teh cunjah in pokrita z dekco komaj ven kuka...prijet tko nič preveč ne more...pomlad, pomlad...da bova rožice duhali in delali apciiiihuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 767
19.1.2009 23:21:43   
Tina 28
kleo...bravo...kolk je men to odveč. Si vedno pravim, da se bom mazala s kremo za telo...pa se pol ne,...pa da si bom očistila maskaro pred spanjem...lenuška spet.....pol bom pa stokala, ko bom mela staro kožouser posted image .
Zdaj bi se men moj smejal, če bi videl, da sem kupla kumare za na oči ne za v solato.
Kako jih pa gor obdržiš...maš spalna očala...in zakaj so že dobreuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 768
19.1.2009 23:23:00   
Anonimen
AS,najlepsa hvala,zdaj si malo bolj predstavljam.Vse cestitke tebi in mozu,da vse to zmoreta,saj najhujse je psihicno.Ves,da si nisem mislila,da je tako hudo pri sladkorni.Upam,da bo jutri vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .http://www.ringaraja.net/forum/trojcki/m_1829490/mpage_19/tm.htm#3674049

Pa evo,ce hocte pogledat tele corti trojcke.

Neposredna povezava do sporočila: 769
19.1.2009 23:23:48   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

ojla...no jaz sem tud ravno podojila. Je mala popoldne fasala vročino in danes je cel dan nergala...še v naročju je bla vsa boga. Mislim, da tko še ni bla. Zvečer sem ji dala svečko in je pomagalo. sem vesela, da se je še enkrat odločila dojit, saj mora piti. A n čudno...naši mali pa tud bolezen ne prežene apetita. Smo dale vse obroke skoz 3GH in 3 dojenja....vsaj to špila pri nas.

Drgač sem zdaj prov prestrašena, kaj bo ponoči. Kolk naj jo pokrijem,če ima vročino, naj ne bo veliko pokrita. Koliko imate v spalnici stopinj? Takrat ko vročina narašča, otročke zebe in je prav, da jo pokriješ, ko pa pada, jim je pa vroče.  a se bo zbudila, če ji vročina ful naraste...user posted image user posted image .brez skrbi. Samo ne je dati v spalno vrečo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem otročke običajno ob visoki vročini kar hladila z obkladki. Pa oblečen user posted image  samo v bodi  in tanko pižamico, če je vročina visoka, pa še pižamco stran. Pa samo v nogavičkah, če so nogice hladne in malo pokrit.

Hvala za izkušnje glede ionizatorja. Jaz bi ga predvsem zaradi svežega zraka v bivalnem prostou. Okno je direkt zraven ceste in tud zračenje je sedaj bolj medvedja usluga zaradi smoga. Pa vse tehnične naprave....včasih se mi zdi, da res ni zraka. Torej mi ga priporočate...hvala!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 770
19.1.2009 23:24:02   
Tina 28
AS...upm, da se tole pri vas čimbolj znormalizira...verjamem, da si ves čas napeta in moraš pazit, kaj poje...pa še pol ne pomaga...upam, da tamalmu ni preveč hudo zarad vsega skupaj...mamica se pa itak potrudi za njegovo zdravjeuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 771
19.1.2009 23:25:50   
Tina 28
zdaj je nima...je svečka prijela...stopinj je pa okrog 20-22 pri posteljici. Zato pa me je strah če ponoči spet zakuha, da ji bo pod odejico prevroče. Verjetno bo dala vedt, aneuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 772
19.1.2009 23:27:04   
Anonimen
Link ne pokaze,bom probala se enkrat.

http://www.ringaraja.net/forum/m_1829490/mpage_19/tm.htm#3674049

Tina,na kolobarje narezem,ponavadi 3,pa dam na vsako oko,pa se nad-med oci,da druga dva drziuser posted image .Nocna ocala imam,samo se mi zdi,da prevec pritiskajo na kumare.
Lena sem pa tut jaz,namesto,da se malo zvecer k seb spravim,tako dolgo TV gledam,da se mi komaj lece da dol datuser posted image

Za Anjo in mirno nocuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 19.1.2009 23:30:42 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 773
19.1.2009 23:29:47   
aleksandra silvija
Saj pri hrani ni treba tako grozno pazit. Pomembno je, da preštejem vse OH in jih pokrivam. jernej pa ve, da sam ne sme nič vzet.

Tebi pa želim čim bolj mirno noč. Po svečki zna biti kar dolgo vse o.k..Zjutraj je pa temperatura najnižja v celem dnevu.

Grem se stuširat in potem enkrat spat. Ko sladkor spravimo dol.

Nočko.
Anja naj pa hitro ozdravi.

še to.
So pa res ubožci user posted image , ko sedaj zunaj ne morejo nič prijemat. Ja, lepo bo rožice skupaj vonjat!Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Nočko.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 774
19.1.2009 23:30:30   
RMRM

AS,najlepsa hvala,zdaj si malo bolj predstavljam.Vse cestitke tebi in mozu,da vse to zmoreta,saj najhujse je psihicno.Ves,da si nisem mislila,da je tako hudo pri sladkorni.Upam,da bo jutri vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .http://www.ringaraja.net/forum/trojcki/m_1829490/mpage_19/tm.htm#3674049

Pa evo,ce hocte pogledat tele corti trojcke.

se podpišem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  AS

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?