|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
16.1.2009 15:10:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Pa vse naj naj naj obmesečnikom : Žan ( taanikaa... we miss you user posted image ) in Jan (cofijana)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midve sva ble mal na zraku, pa sem mislila, da bo kej bolje spala, pa je vse skupaj 10 minut.user posted image Zdej se oglaša in tud pospravt ne morem do konca.user posted image

socustvujem s tabouser posted image user posted image user posted image

Se ti mal norca delaš?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
16.1.2009 15:41:31   
Anonimen
neuser posted image user posted image user posted image ...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
16.1.2009 15:57:35   
Samsa

eh kje pa .... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 278
16.1.2009 16:00:12   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

mtinca..........polno hišo smeha,krega in joka,vsega po malem,kako sta se mele z lano na plavanju?

fajn je blo, sam zdaj prvič se je vse dogajalo ful "brzinsko". sva prišli in potem takoj slečt user posted image , pa sebe v kopalke, pa vmes plačat, pa it do bazena, pa tam še kopalke gor, pa sebe stuširat, pa obroč gor, nato v vodo. v vodi mislim da smo bili enih 15-20 minut in je minilo res hitro. potem pa spet vse ponovno v obratnem vrstnem redu. no, potem sem si še privoščila kavo, tako da nisva šli kr direktno na mraz. Lani je blo zelo všeč, je uživala v vodi. Mislim, da bo drugič še meni bolj všeč, zdaj ko že vem, kako poteka in drugič bom manj prtljage vzela s sabo user posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 279
16.1.2009 16:38:05   
slovenka
mtinca, mi od 4. meseca hodimo enkrat mesečno s Sofijo v terme, pa vedno bolj uživa. Je pa res krame. Ampak mi gremo vsi trije, sama verjetno ne bi zmogla user posted image Imamo košaro iz vozička, da v njej spi, pa obroč, hrano itd. Pa ji je tako hecno, ko gremo vsi trije v kabino, ki je taka tiny winny... Gužva skratka. Gremo prihodnji teden spet -moram do 2.2. ponucat kupone, ki sem jih dobila v porodnišnici. Spi pa enkrat vmes obvezno kakšno urco, tako da gresta lahko ati in mami izmenično v savno...

Tako izgleda to spanje v termah:

user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 280
16.1.2009 16:57:16   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

user posted image

Vi tudi imate Hartana? Črno-oranžnega oz. oranžno črnega? user posted image

< Sporočilo je popravil Samsa -- 16.1.2009 16:58:37 >

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 281
16.1.2009 17:22:50   
slovenka
Ja, kaj vi imate tudi enakega? 

< Sporočilo je popravil slovenka -- 16.1.2009 17:23:14 >

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 282
16.1.2009 17:56:07   
Anonimen

eh kje pa .... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 283
16.1.2009 17:57:09   
Anonimen
Sem stanovanje spucala.user posted image Kakšno olajšanje. Pa 2 stroja zlikala.user posted image Zdej Sara pa malo kinka.user posted image Končno. Sam upam, da ne bo samo 10 minut kot prej.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
16.1.2009 18:20:39   
Samsa

aha user posted image sva kar orange black freaka user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Samsa -- 16.1.2009 18:21:10 >

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 285
16.1.2009 18:22:24   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Sem stanovanje spucala.user posted image Kakšno olajšanje. Pa 2 stroja zlikala.user posted image Zdej Sara pa malo kinka.user posted image Končno. Sam upam, da ne bo samo 10 minut kot prej.user posted image

uuuuuuuuu... zdaj, ko si tk v elementu, bi pa še lahko k meni prišla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 286
16.1.2009 19:12:15   
beyba
Ojla

midve sva se z nama danes potepale pa sva šele dobro domov prišle....

vsem novim plezalčkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem skorajšnjim bomo navijal da bojo čimprej....

za slikice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsi so tolk luštni, pa novi zobki, pa tvoji čmrli lunca....

No naše plazenje se je začel tkole user posted image   ene dva meseca nazaj  zdej pa že sama vstane in dane je šla stoje od moje rame,, do kolena ob meni -se je držala pa delala korake.to je kak meter sigurnouser posted image user posted image user posted image user posted image   sam me mal skrbi, ker noče sedet pa hoče bit skoz na nogah pa boo šele 23 stara sedem mesecev pomoje je mal hitrauser posted image

Za vse bolnike in vse ki potrebujeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa vem da sem še kaj pozabla komentirat, ker prebrala sem vas sam je blo od 5 strani naprej, in zato sem kar nekaj pozabila sproti...

se opravičujemuser posted image user posted image

dans sva jedli zelenjavno juho s piščenčkom, pa za sladico jabolčno pito, sam je ela bol jabolka jedla....  jst ji počasi probavam dajat kako drobtino kruha, pa mal juho z prižganjem na repičinem olju-itak ga je v celem loncu dve veliki žlici juhe je pa za 7 oseb tko da mislim da ni panike...full rada pije vodo, pa full ne mara spanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

tko zdej se gremo pa kopat

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 287
16.1.2009 19:17:04   
Samsa
beyba.... ni ni videa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 288
16.1.2009 19:19:02   
babysolza
Ja pridna Didlinaa, danes je bil očitno dan za pospravljanje. Meni je tudi ratalo kr precej pospravit, pa v garderobni omari sem mal 'čistke' nardila. Grem jutri mal u šoping pa moram plac narest. user posted image user posted image

Sabinči spi, me prav zanima, kdaj se bo danes lotila? user posted image  Ima pa malo zamašen nosek oz. ji teče iz nosu. Jojme, odkar sva se nehali dojit (zadnje 3 tedne), je skozi neki. user posted image user posted image

Grem, bova z user posted image  špilala karte. PA vinčeka pila. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 289
16.1.2009 19:19:58   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Grem, bova z user posted image  špilala karte. PA vinčeka pila. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tk je prav user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 290
16.1.2009 19:25:54   
slovenka

aha user posted image sva kar orange black freaka user posted image user posted image user posted image

A tako. Ja, jaz sem tudi kar na oranžni, pa je tudi mojemu všeč, tako da v hiši imava večinoma vse oranžno-temno rjava kombinacija. Pa še eno jopico imam oranžno za doma in potem zraven pašem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 291
16.1.2009 19:29:20   
Samsa

A tako. Ja, jaz sem tudi kar na oranžni, pa je tudi mojemu všeč, tako da v hiši imava večinoma vse oranžno-temno rjava kombinacija. Pa še eno jopico imam oranžno za doma in potem zraven pašem user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa zdaj bundo ( sem jo sicer dobila pred vozičkom), tako da se z vozičkom svetiva ko kresničke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 292
16.1.2009 19:29:23   
slovenka
U, beyba, res porihtaj ta video, da vidimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, mi smo pa včeraj prvič jedli piščančka in ga ima zelo rada. Včeraj sem naredila še za danes, pa je že včeraj zmanjkalo. Danes smo pa spet miksali... Skuham malo mesa, pol korenčka in krompir, potem to na maslu malo popražim in zalijem z vodo in rahlo solim, potem pa s paličnim zmiksam in je prav njami njami, tako da ko hočem mali lušte naredit, mi ni problem malo sebi v usta nest, potem pa takoj protestira, da je to njena papika. user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 293
16.1.2009 19:32:04   
slovenka

Jaz imam pa zdaj bundo ( sem jo sicer dobila pred vozičkom), tako da se z vozičkom svetiva ko kresničke user posted image user posted image user posted image

Ja, naj se vidi stil, ne? Jaz imam tudi oranžen plašček iz Naf Nafa, ampak že izpred let, pa me je potem minila volja do oranžne in ga nisem nosila, ko smo pa hišo urejali, pa me je spet prijelo. Pa se vmes malo naveličam, pa kaj imam tolko oranžno, ampak kdo pride, pa pohvali, potem sem pa spet happy user posted image Je pa z oranžno tako, da je nevtralna - moj recimo ne bi pristal, če bi hotla karkoli roza pobarvati v hiši, na oranžno pa je takoj pristal, tako da...

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 294
16.1.2009 19:32:48   
slovenka
Aja, Samsa, sem se zdaj spomnila, da sem pred kratkim brala, da je oranžna dobra barva recimo za delovne prostore, ker vzpodbuja kreativnost, ni pa za jedilnice, ker vzpodbuja apetit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 295
16.1.2009 19:33:41   
Samsa
Je pa z oranžno tako, da je nevtralna - moj recimo ne bi pristal, če bi hotla karkoli roza pobarvati v hiši, na oranžno pa je takoj pristal, tako da...

To pa res ja, tako da šparaj oranžne otroške stvari user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 296
16.1.2009 19:35:24   
Samsa

Aja, Samsa, sem se zdaj spomnila, da sem pred kratkim brala, da je oranžna dobra barva recimo za delovne prostore, ker vzpodbuja kreativnost, ni pa za jedilnice, ker vzpodbuja apetit user posted image user posted image user posted image

Sva imela v prejšnjem stanovanju jedilnico oz. eno steno v jedilnici v oranžnem....zdaj mi je pa jasno, zakaj sem bla med nosečnostjo nonstop lačna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 297
16.1.2009 19:36:05   
beyba
kaj pa tole...

http://www.shrani.si/?1H/mq/2A1PxGrC/1/mov00429.3gp

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 298
16.1.2009 19:40:00   
beyba
smo ji pa kot lahko vidite puzavčka oblekli....

je babi zašila plašček, s podloženim trebuščkom da je ne zebe v bušija...pa s telefonim je sneman tko ni prav dobra resolucija..

snemano je blo pa 24.11.
Bom jutri posnela kako korakamo....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 299
16.1.2009 19:42:00   
Samsa
user posted image user posted image user posted image user posted image Ela... taprava gimnastičarka je user posted image user posted image user posted image
Prehiteva 100/h po desni strani user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

sindarin

Poznate naziv oz znak dobra igrača, ki ga podeljuje Ministrstvo za šolstvo in šport?

ne, ampak me zanima (48%)

ne, me ne zanima (7%)

da in se tudi pozanimam o izboru (29%)

da, ampak me sploh ne zanima (16%)

Število vseh glasov: 231

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!