Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 15:10:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Pa vse naj naj naj obmesečnikom : Žan ( taanikaa... we miss you ) in Jan (cofijana) Midve sva ble mal na zraku, pa sem mislila, da bo kej bolje spala, pa je vse skupaj 10 minut. Zdej se oglaša in tud pospravt ne morem do konca. socustvujem s tabo Se ti mal norca delaš?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 15:41:31
|
|
|
|
Anonimen
|
ne ...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 15:57:35
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ne ... eh kje pa ....
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 16:00:12
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 mtinca..........polno hišo smeha,krega in joka,vsega po malem,kako sta se mele z lano na plavanju? fajn je blo, sam zdaj prvič se je vse dogajalo ful "brzinsko". sva prišli in potem takoj slečt , pa sebe v kopalke, pa vmes plačat, pa it do bazena, pa tam še kopalke gor, pa sebe stuširat, pa obroč gor, nato v vodo. v vodi mislim da smo bili enih 15-20 minut in je minilo res hitro. potem pa spet vse ponovno v obratnem vrstnem redu. no, potem sem si še privoščila kavo, tako da nisva šli kr direktno na mraz. Lani je blo zelo všeč, je uživala v vodi. Mislim, da bo drugič še meni bolj všeč, zdaj ko že vem, kako poteka in drugič bom manj prtljage vzela s sabo .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 16:38:05
|
|
|
|
slovenka
|
mtinca, mi od 4. meseca hodimo enkrat mesečno s Sofijo v terme, pa vedno bolj uživa. Je pa res krame. Ampak mi gremo vsi trije, sama verjetno ne bi zmogla Imamo košaro iz vozička, da v njej spi, pa obroč, hrano itd. Pa ji je tako hecno, ko gremo vsi trije v kabino, ki je taka tiny winny... Gužva skratka. Gremo prihodnji teden spet -moram do 2.2. ponucat kupone, ki sem jih dobila v porodnišnici. Spi pa enkrat vmes obvezno kakšno urco, tako da gresta lahko ati in mami izmenično v savno... Tako izgleda to spanje v termah:
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 16:57:16
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Vi tudi imate Hartana? Črno-oranžnega oz. oranžno črnega?
< Sporočilo je popravil Samsa -- 16.1.2009 16:58:37 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 17:22:50
|
|
|
|
slovenka
|
Ja, kaj vi imate tudi enakega?
< Sporočilo je popravil slovenka -- 16.1.2009 17:23:14 >
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 17:56:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ne ... eh kje pa ....
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 17:57:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem stanovanje spucala. Kakšno olajšanje. Pa 2 stroja zlikala. Zdej Sara pa malo kinka. Končno. Sam upam, da ne bo samo 10 minut kot prej.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 18:20:39
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ja, kaj vi imate tudi enakega? aha sva kar orange black freaka
< Sporočilo je popravil Samsa -- 16.1.2009 18:21:10 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 18:22:24
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Sem stanovanje spucala. Kakšno olajšanje. Pa 2 stroja zlikala. Zdej Sara pa malo kinka. Končno. Sam upam, da ne bo samo 10 minut kot prej. uuuuuuuuu... zdaj, ko si tk v elementu, bi pa še lahko k meni prišla
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 19:12:15
|
|
|
|
beyba
|
Ojla midve sva se z nama danes potepale pa sva šele dobro domov prišle.... vsem novim plezalčkom vsem skorajšnjim bomo navijal da bojo čimprej.... za slikice vsi so tolk luštni, pa novi zobki, pa tvoji čmrli lunca.... No naše plazenje se je začel tkole ene dva meseca nazaj zdej pa že sama vstane in dane je šla stoje od moje rame,, do kolena ob meni -se je držala pa delala korake.to je kak meter sigurno sam me mal skrbi, ker noče sedet pa hoče bit skoz na nogah pa boo šele 23 stara sedem mesecev pomoje je mal hitra Za vse bolnike in vse ki potrebujete pa vem da sem še kaj pozabla komentirat, ker prebrala sem vas sam je blo od 5 strani naprej, in zato sem kar nekaj pozabila sproti... se opravičujem dans sva jedli zelenjavno juho s piščenčkom, pa za sladico jabolčno pito, sam je ela bol jabolka jedla.... jst ji počasi probavam dajat kako drobtino kruha, pa mal juho z prižganjem na repičinem olju-itak ga je v celem loncu dve veliki žlici juhe je pa za 7 oseb tko da mislim da ni panike...full rada pije vodo, pa full ne mara spanja tko zdej se gremo pa kopat
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 19:17:04
|
|
|
|
Samsa
|
beyba.... ni ni videa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 19:19:02
|
|
|
|
babysolza
|
Ja pridna Didlinaa, danes je bil očitno dan za pospravljanje. Meni je tudi ratalo kr precej pospravit, pa v garderobni omari sem mal 'čistke' nardila. Grem jutri mal u šoping pa moram plac narest. Sabinči spi, me prav zanima, kdaj se bo danes lotila? Ima pa malo zamašen nosek oz. ji teče iz nosu. Jojme, odkar sva se nehali dojit (zadnje 3 tedne), je skozi neki. Grem, bova z špilala karte. PA vinčeka pila.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 19:19:58
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Grem, bova z špilala karte. PA vinčeka pila. Tk je prav
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 19:25:54
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ja, kaj vi imate tudi enakega? aha sva kar orange black freaka A tako. Ja, jaz sem tudi kar na oranžni, pa je tudi mojemu všeč, tako da v hiši imava večinoma vse oranžno-temno rjava kombinacija. Pa še eno jopico imam oranžno za doma in potem zraven pašem
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 19:29:20
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ja, kaj vi imate tudi enakega? aha sva kar orange black freaka A tako. Ja, jaz sem tudi kar na oranžni, pa je tudi mojemu všeč, tako da v hiši imava večinoma vse oranžno-temno rjava kombinacija. Pa še eno jopico imam oranžno za doma in potem zraven pašem Jaz imam pa zdaj bundo ( sem jo sicer dobila pred vozičkom), tako da se z vozičkom svetiva ko kresničke
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 19:29:23
|
|
|
|
slovenka
|
U, beyba, res porihtaj ta video, da vidimo Ja, mi smo pa včeraj prvič jedli piščančka in ga ima zelo rada. Včeraj sem naredila še za danes, pa je že včeraj zmanjkalo. Danes smo pa spet miksali... Skuham malo mesa, pol korenčka in krompir, potem to na maslu malo popražim in zalijem z vodo in rahlo solim, potem pa s paličnim zmiksam in je prav njami njami, tako da ko hočem mali lušte naredit, mi ni problem malo sebi v usta nest, potem pa takoj protestira, da je to njena papika.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 19:32:04
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Jaz imam pa zdaj bundo ( sem jo sicer dobila pred vozičkom), tako da se z vozičkom svetiva ko kresničke Ja, naj se vidi stil, ne? Jaz imam tudi oranžen plašček iz Naf Nafa, ampak že izpred let, pa me je potem minila volja do oranžne in ga nisem nosila, ko smo pa hišo urejali, pa me je spet prijelo. Pa se vmes malo naveličam, pa kaj imam tolko oranžno, ampak kdo pride, pa pohvali, potem sem pa spet happy Je pa z oranžno tako, da je nevtralna - moj recimo ne bi pristal, če bi hotla karkoli roza pobarvati v hiši, na oranžno pa je takoj pristal, tako da...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 19:32:48
|
|
|
|
slovenka
|
Aja, Samsa, sem se zdaj spomnila, da sem pred kratkim brala, da je oranžna dobra barva recimo za delovne prostore, ker vzpodbuja kreativnost, ni pa za jedilnice, ker vzpodbuja apetit
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 19:33:41
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Je pa z oranžno tako, da je nevtralna - moj recimo ne bi pristal, če bi hotla karkoli roza pobarvati v hiši, na oranžno pa je takoj pristal, tako da... To pa res ja, tako da šparaj oranžne otroške stvari
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 19:35:24
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Aja, Samsa, sem se zdaj spomnila, da sem pred kratkim brala, da je oranžna dobra barva recimo za delovne prostore, ker vzpodbuja kreativnost, ni pa za jedilnice, ker vzpodbuja apetit Sva imela v prejšnjem stanovanju jedilnico oz. eno steno v jedilnici v oranžnem....zdaj mi je pa jasno, zakaj sem bla med nosečnostjo nonstop lačna
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 19:40:00
|
|
|
|
beyba
|
smo ji pa kot lahko vidite puzavčka oblekli.... je babi zašila plašček, s podloženim trebuščkom da je ne zebe v bušija...pa s telefonim je sneman tko ni prav dobra resolucija.. snemano je blo pa 24.11. Bom jutri posnela kako korakamo....
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 19:42:00
|
|
|
|
Samsa
|
Ela... taprava gimnastičarka je Prehiteva 100/h po desni strani
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
sindarinPoznate naziv oz znak dobra igrača, ki ga podeljuje Ministrstvo za šolstvo in šport?ne, ampak me zanima (
48%)
ne, me ne zanima (
7%)
da in se tudi pozanimam o izboru (
29%)
da, ampak me sploh ne zanima (
16%)
Število vseh glasov: 231Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!