|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
16.1.2009 12:54:01   
alea01
ojla mamičkeuser posted image

ooooooo na 5 delu pa klofate. Le kaj je na 5 tako zanimivouser posted image user posted image user posted image

ja čestitke vsem plezalcem....... naša očitno ne bo plazila, ker ko je na trebuhu da glavo dol, počiva in vpije aja aja ajauser posted image  Torej..mi bomo direkt shodili... še pred vamiuser posted image user posted image user posted image  Zezam se. Super za male junijčke in njihovo plazenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za nove zobeke in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za spanje.

moj mož je cel teden ful bolan in ponoči je zbolela še tamala. ima vročino, kašlja in nos zamašen. Tečna ni, pridna je...sam ponoči se je skoz prebujala....Apetit za hrano ima pa 100 na uro...bo kmalu ozdravelauser posted image ...predvidevamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 251
16.1.2009 12:54:32   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 252
16.1.2009 12:54:42   
alea01
ne, to ni res........ kaj prav vidim???????
oooooooouuuuuuuuujeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 253
16.1.2009 12:57:26   
alea01
Lana se je pa prelevila iz rjavolaske v blondinko, Hura Lana...le tako naprej...blondinke so zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 254
16.1.2009 12:58:41   
RMRM
alea, še za tvojo piko, da se čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 255
16.1.2009 12:58:57   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

.....................mi,imamo,pa spet bolnika-enej,vročina in kašljanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image ............

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Eneja
Lunca od kot ti tako zanimiva imena?

Hvala za pikapoke,trenutno spi,saj je čist normalen,živahen,samo ima vročino in malo kašlja,tako,da mislim,da bi ga morala čez vikend pozdravit.Glede ien pa je tako:maj-meni najlepši mesec v letu,mesec ljubezni...........enej-grško mitološko ime ,ki pomeni,človek vreden zaupanja..........in ker sem hotela meti punco lunco,sem dala ime fantu lun-tako,se imenuje tudi hrvaški otok,kjer raste njstarejša oljka na svetu.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 256
16.1.2009 12:59:24   
Samsa
Pa vse naj naj naj obmesečnikom : Žan ( taanikaa... we miss you user posted image ) in Jan (cofijana)

user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 257
16.1.2009 12:59:41   
Anonimen
Al pa tole....

http://www.youtube.com/watch?v=Gd0R-Lekxfg
http://www.youtube.com/watch?v=pDEAQF7RWm8&feature=related  (tle sem se tooolk nasmejala)user posted image user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=yKXJ5BZ3wYU&feature=related  (iz iz....p.m.user posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 258
16.1.2009 13:01:09   
Anonimen
Lunca,super imena resuser posted image user posted image user posted image .
Aleauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 259
16.1.2009 13:01:20   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Pa vse naj naj naj obmesečnikom : Žan ( taanikaa... we miss you user posted image ) in Jan (cofijana)

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 260
16.1.2009 13:01:29   
alea01
RMRM, hvala za pikalone.
pa res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  obmesečnikom

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 261
16.1.2009 13:01:51   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca

tule pa so naši novi zobki:
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako lepo snežni zobki,in snežna princeskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 262
16.1.2009 13:02:37   
alea01
hvala za pikalone kleopatra....ji bom jih zdaj kar nesla, da jo bodo pozdravile.....sicer pa niti ni panike...je živahna pa sitna ni in je pridna....

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 263
16.1.2009 13:03:20   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Al pa tole....

http://www.youtube.com/watch?v=Gd0R-Lekxfg
http://www.youtube.com/watch?v=pDEAQF7RWm8&feature=related  (tle sem se tooolk nasmejala)user posted image user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=yKXJ5BZ3wYU&feature=related  (iz iz....p.m.user posted image user posted image user posted image user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 264
16.1.2009 13:03:58   
Samsa
Alea  user posted image user posted image user posted image tudi za vas, da bo čimprej bolje

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 265
16.1.2009 13:06:17   
Samsa
Če slučajno katero zanima: TUKAJ

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 266
16.1.2009 13:15:05   
Kaja08
Dan!!

user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem za plazenje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse slikce, kolk so cortiji vsi čmrli user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Ja, pa Kaja tvoj profil sem pozabla včeraj pokomentirat, Žiga je je že pravi gospodič!

O, hvala hvala user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Luka je že kobacajček skoraj - jeeeeeejjjjjjjjj

nya, kaj kobacajček pomeni, ko gre po kolenih? Naša mislim, da se tudi ne bo plazila, ampak da bo šla po kolenih, ker sedaj ves čas trenira na kolenih in guga naprej... Glede plazenja pa ima sedaj plazenje nazaj... Drugače pa zanimivo, ker naša soseda tukaj pa se ni ne plazila, niti kobacala (če to pomeni hojo po kolenih), ampak je kar rit v luft dala in hodi po dlaneh in stopalih. Je pa 2 meseca starejša od Sofije.

Naš pa skače po riti, se z nogcami odriva in tko kam priskaklja...amapk kmal obupa, ker se mu ne da zelo dolgo skakat ko en zajc user posted image

lunca , alea user posted image user posted image user posted image user posted image za čimprejšnjo ozdravitev

user posted image user posted image user posted image Lara (mtinca) za zobke user posted image user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 267
16.1.2009 14:00:45   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....še malo današnjih fotk,tazadnje so pa primerjave mojih škorcev,ko so približno isto stari,pri maju še nismo meli digitalca,zato sem posnela njegovo osebno fotko.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 268
16.1.2009 14:07:52   
Anonimen
So si pa zelo podobni kot dojencki.A je zadnji Enej,je toooolk cukruser posted image user posted image user posted image user posted image .Imate zelo lustkane otrocke,se mal vec zdravja,pa saj bodo prerasliuser posted image user posted image .

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 269
16.1.2009 14:13:35   
mtinca1
kaki srčki so vsi user posted image user posted image user posted image . imaš pa res polno hišo otroškega smeha, res lepo. lun je pa podoben maju, a ne.
pa user posted image user posted image user posted image  za zdravje. 

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 270
16.1.2009 14:13:47   
lunca14
kleo...........ja tazaden je enej,res so si ful podobni,ko so bili majhni-dojenčkiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 271
16.1.2009 14:15:16   
Anonimen
....ko so bili majhni...user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
16.1.2009 14:15:47   
lunca14
mtinca..........polno hišo smeha,krega in joka,vsega po malem,kako sta se mele z lano na plavanju?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 273
16.1.2009 15:03:23   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midve sva ble mal na zraku, pa sem mislila, da bo kej bolje spala, pa je vse skupaj 10 minut.user posted image Zdej se oglaša in tud pospravt ne morem do konca.user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 274
16.1.2009 15:07:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midve sva ble mal na zraku, pa sem mislila, da bo kej bolje spala, pa je vse skupaj 10 minut.user posted image Zdej se oglaša in tud pospravt ne morem do konca.user posted image

socustvujem s tabouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Porodna izkušnja
Porodne zgodbe

Kakšna je bila vaša porodna izkušnja?

Pozitivna. (63%)

Negativna. (12%)

Oboje. (26%)

Število vseh glasov: 3676

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!