|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
16.1.2009 11:21:02   
slovenka
BS, jaz se ti pridružujem pri slabem spanju. Daj mi GSM, pa te kdaj ob 2h ponoči pokličem user posted image user posted image user posted image user posted image Naša je nekaj muvala ob 2h, kake pol ure, potem pa jaz do 4h nisem mogla zaspati. Mi je bila kar kriza, tako da sem morala dragega zbuditi, da me je malo potolažil. Ubogi lubi user posted image  

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 226
16.1.2009 11:22:48   
Anonimen
user posted image Vaaav,Sofijauser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
16.1.2009 11:23:52   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

slovenka naš je isto "seksal" preden je začel plazit, no samo nog ni tako h riti tiščal user posted image

Seksal? user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, jih ima pri riti, ker večkrat sedi z ritjo na stopalih in gor gleda... Hm. Samo se res trudi, da bi šla naprej.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 228
16.1.2009 11:25:31   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

...pa prt z mize,po moznosti,ko je polna,pa zemlja vsepovsod,cevlji poskriti,daljinci,kljuci(isci-vroce,mrzlo...user posted image )....user posted image user posted image user posted image user posted image komaj cakamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, nam je zdravnica naštela oni dan, kake ukrepe naj sprejmemo - med drugim, naj nimamo prta na mizi user posted image

Je pa vam fajn, tiste, ki ste že mamice od prej, ko veste, kako gre naprej... jaz pa en dan naprej ne vidim. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 229
16.1.2009 11:34:54   
Anonimen
Slovenka,Tali je enkrat,ko je imela ene 3leta,ves mehcalec v boben zlila,pa sem imela se en predpotopni pralni stroj in mi je voda z njega tekla v banjo,pa je cev obrnila navzven,si lahko predstavljas,smo imeli malo jezerouser posted image ,pa z rdeco sminko je namazala vse kar je bilo mozno.....user posted image user posted image user posted image user posted image prta pa tudi jaz nimamuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 230
16.1.2009 11:40:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

.....................mi,imamo,pa spet bolnika-enej,vročina in kašljanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image ............

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Eneja
Lunca od kot ti tako zanimiva imena?

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 231
16.1.2009 11:45:13   
mtinca1
bravo Luka, Lara!
mi obladamo vzvratno. verjetno zarad tega, ker je bila že v trebuhu navzdol obrnjena, pa ker v avtu sedi kontra ......  user posted image  user posted image  user posted image  
stopinj pa imamo v stanovanju 22-23. se mi zdi, da bi blo prevroče, če bi bilo več.

tule pa so naši novi zobki:
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 232
16.1.2009 11:45:29   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo vam plazijo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz moram našo še ujet v kamero.

prt pri nas pa že leti dol z mize, da ne govorim o kozarcih, šalcah krožnikih user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 233
16.1.2009 11:50:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi jih tud čakamo, ampak 6 na kmal.  Vse ima tako belo in boleče gor. Kar jokca občasno. ne pomaga niti calgel.user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 234
16.1.2009 11:59:36   
Samsa
Hvala vsem za čestitke user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za skoraj kobacabnje Luka

Marisa že ve koga mora gledat user posted image user posted image user posted image Lara bi jo hotla preveč bedarij naučit user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Naš tud nekaj podobnega obvlada kot Lara od Samse, sicer je pa non stop na vseh štirih poziciji in se na mestu naprej zaganja, samo čist še ne spelje!  Je pa res, da eni otroci se pa sploh ne plazijo, baje prej shodijo, kot plezalci, od mojga brata tamal se ni popolnoma nič plazil, je pa z 11m shodil.  Vsak je drugačen.

Se strinjam, da je vsak drgačen in poseben

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka
nya, kaj kobacajček pomeni, ko gre po kolenih? Naša mislim, da se tudi ne bo plazila, ampak da bo šla po kolenih, ker sedaj ves čas trenira na kolenih in guga naprej... Glede plazenja pa ima sedaj plazenje nazaj...

Lara tega ne zna in verjetno ne bo znala ( ne ve, da ima kolena za to ) sicer pa user posted image user posted image user posted image user posted image Sofija

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza
Ojla!
Naše spanje je bilo . Škoda besed, bo bolje.

Spanje .... Kaj je že to????

lunca nimate sreče trenutno user posted image user posted image user posted image za vas

mtinca: kaka lubica je Lana user posted image user posted image user posted image

Mi pa še nimamo zob, tečka pa vseeno 100/h user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 235
16.1.2009 12:00:21   
slovenka

Slovenka,Tali je enkrat,ko je imela ene 3leta,ves mehcalec v boben zlila,pa sem imela se en predpotopni pralni stroj in mi je voda z njega tekla v banjo,pa je cev obrnila navzven,si lahko predstavljas,smo imeli malo jezerouser posted image ,pa z rdeco sminko je namazala vse kar je bilo mozno.....user posted image user posted image user posted image user posted image prta pa tudi jaz nimamuser posted image

Uh, kaj nas še čaka. Pričakujem, da bo naša tudi taka, ko že sedaj samo nekaj raziskuje in gleda okrog. Sedaj ko rihtamo v kleti prostore, greva včasih dol pogledat in ji je vse tako zanimivo - pa je sama krama, ampak ona pa v stilu 'vauuu, kaj je vse tukaj' user posted image in glavo obrača v strop, levo, desno, dol..., komaj jo držim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 236
16.1.2009 12:03:50   
slovenka

evo še naš plazilec:

http://www.shrani.si/?1O/rA/2ZVKgDE2/doma.avi

Mojca, sem še enkrat Luka gledala - a si vidla, kako je takoj vedel, kako je treba pilota prav obrniti? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 237
16.1.2009 12:21:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 238
16.1.2009 12:21:45   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo lukauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...........
.....................mi,imamo,pa spet bolnika-enej,vročina in kašljanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image ............

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 239
16.1.2009 12:23:29   
Anonimen

evo še naš plazilec:

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
16.1.2009 12:24:19   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

evo še naš plazilec:

Mojca, sem še enkrat Luka gledala - a si vidla, kako je takoj vedel, kako je treba pilota prav obrniti? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image tvja mu za enkrat še ni uspelo prižgat user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 241
16.1.2009 12:25:02   
*Mojca*
lunca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ozdravite

mtinca lana je pa tak cukrček, pa ful ima lepe oči user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 242
16.1.2009 12:25:25   
Anonimen
Zgleda da so res daljinci zakonuser posted image Sem jaz ji ga dala na tla, ampak se je ona skotalila do njega- mi smo še pri kotaljenju po celi dnevni

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 243
16.1.2009 12:25:44   
*Mojca*
http://www.youtube.com/watch?v=PQqVEjypglE

še malo za smeh...še en dokaz da 24ur nima res kaj bolj pametnega za počet...user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 244
16.1.2009 12:40:21   
RMRM
Dan!

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

lunca, zakaj si user posted image  fouššššššššššššššššššššššššššš, a ne bo še ena user posted image

........sem že zadnjič omenla,da ne vem kako bo sedaj ko je ta krizauser posted image user posted image user posted image ...jaz bi takoj,samo od ljubezni se ne da živetuser posted image

jap, s tem se pa močno strinjam, sam žal je res tako. Pol ko otročki mal zrastejo se šele stroški začnejo, to zdej ni še ničuser posted image .

Lara, Luka, Sofija - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super, super

Lana user posted image user posted image

Lunca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Eneja

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 245
16.1.2009 12:40:30   
Anonimen

http://www.youtube.com/watch?v=PQqVEjypglE

še malo za smeh...še en dokaz da 24ur nima res kaj bolj pametnega za počet...user posted image user posted image

ja ka ti bo pa torba,ce si kupu kolouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 246
16.1.2009 12:41:56   
Anonimen
Lana,cukr cukr cukrcekuser posted image .
So lustkani s prvimi zobkiuser posted image user posted image

Mtinca,mas spet nove slikice v profiluuser posted image user posted image user posted image obvladas,je pa tudi od modela odvisnouser posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 16.1.2009 12:43:48 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 247
16.1.2009 12:43:25   
RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

sploh ne morem posta poslatuser posted image

Pa res zezauser posted image
Drgac pa....te se kaj roka boli???user posted image

še vprašašuser posted image user posted image user posted image

Sem se nasmejala tvoji Meri s kapicami. Super.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 248
16.1.2009 12:45:53   
Anonimen
Aneuser posted image ,samo so mal slabi posnetki,ker sem na brzino slikala,da ne bi kdo jamral kaj slikam po trgovini.

Za roko pa,pridi sem ti jo mal popihamuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
16.1.2009 12:52:22   
RMRM

Aneuser posted image ,samo so mal slabi posnetki,ker sem na brzino slikala,da ne bi kdo jamral kaj slikam po trgovini.

Za roko pa,pridi sem ti jo mal popihamuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam res, zjutraj ko sem jabolko ribala, se mi je tako čudno zdelo, kako to da me tako roka boliuser posted image . No, ne boli  ravno od tipkanja, sem bla pa včeraj kar pridna, sem celo dvorišče skidala, pa ni majhno. Me je zvečer pol moj user posted image  vprašal, če sem šla kaj telovadit (ker že cel teden govorim da bom šla,  sva v ta namen na brzino prebelila sobo v kleti, da kao pol bom ziher hodila user posted image user posted image )jaz pa vsa začudena, ja a ni dost da sem kidalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?