Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 11:21:02
|
|
|
|
slovenka
|
BS, jaz se ti pridružujem pri slabem spanju. Daj mi GSM, pa te kdaj ob 2h ponoči pokličem Naša je nekaj muvala ob 2h, kake pol ure, potem pa jaz do 4h nisem mogla zaspati. Mi je bila kar kriza, tako da sem morala dragega zbuditi, da me je malo potolažil. Ubogi lubi
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 11:22:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Vaaav,Sofija
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 11:23:52
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* slovenka naš je isto "seksal" preden je začel plazit, no samo nog ni tako h riti tiščal Seksal? Ja, jih ima pri riti, ker večkrat sedi z ritjo na stopalih in gor gleda... Hm. Samo se res trudi, da bi šla naprej.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 11:25:31
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ...pa prt z mize,po moznosti,ko je polna,pa zemlja vsepovsod,cevlji poskriti,daljinci,kljuci(isci-vroce,mrzlo... ).... komaj cakam Ja, nam je zdravnica naštela oni dan, kake ukrepe naj sprejmemo - med drugim, naj nimamo prta na mizi Je pa vam fajn, tiste, ki ste že mamice od prej, ko veste, kako gre naprej... jaz pa en dan naprej ne vidim.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 11:34:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka,Tali je enkrat,ko je imela ene 3leta,ves mehcalec v boben zlila,pa sem imela se en predpotopni pralni stroj in mi je voda z njega tekla v banjo,pa je cev obrnila navzven,si lahko predstavljas,smo imeli malo jezero ,pa z rdeco sminko je namazala vse kar je bilo mozno..... prta pa tudi jaz nimam
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 11:40:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 .....................mi,imamo,pa spet bolnika-enej,vročina in kašljanje ............ za Eneja Lunca od kot ti tako zanimiva imena?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 11:45:13
|
|
|
|
mtinca1
|
bravo Luka, Lara! mi obladamo vzvratno. verjetno zarad tega, ker je bila že v trebuhu navzdol obrnjena, pa ker v avtu sedi kontra ...... stopinj pa imamo v stanovanju 22-23. se mi zdi, da bi blo prevroče, če bi bilo več. tule pa so naši novi zobki:
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 11:45:29
|
|
|
|
Anonimen
|
lepo vam plazijo. Jaz moram našo še ujet v kamero. prt pri nas pa že leti dol z mize, da ne govorim o kozarcih, šalcah krožnikih
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 11:50:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 tule pa so naši novi zobki: mi jih tud čakamo, ampak 6 na kmal. Vse ima tako belo in boleče gor. Kar jokca občasno. ne pomaga niti calgel.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 11:59:36
|
|
|
|
Samsa
|
Hvala vsem za čestitke za skoraj kobacabnje Luka Marisa že ve koga mora gledat Lara bi jo hotla preveč bedarij naučit IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Naš tud nekaj podobnega obvlada kot Lara od Samse, sicer je pa non stop na vseh štirih poziciji in se na mestu naprej zaganja, samo čist še ne spelje! Je pa res, da eni otroci se pa sploh ne plazijo, baje prej shodijo, kot plezalci, od mojga brata tamal se ni popolnoma nič plazil, je pa z 11m shodil. Vsak je drugačen. Se strinjam, da je vsak drgačen in poseben IZVIRNO SPOROČILO: slovenka nya, kaj kobacajček pomeni, ko gre po kolenih? Naša mislim, da se tudi ne bo plazila, ampak da bo šla po kolenih, ker sedaj ves čas trenira na kolenih in guga naprej... Glede plazenja pa ima sedaj plazenje nazaj... Lara tega ne zna in verjetno ne bo znala ( ne ve, da ima kolena za to ) sicer pa Sofija IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Ojla! Naše spanje je bilo . Škoda besed, bo bolje. Spanje .... Kaj je že to???? lunca nimate sreče trenutno za vas mtinca: kaka lubica je Lana Mi pa še nimamo zob, tečka pa vseeno 100/h
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 12:00:21
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka,Tali je enkrat,ko je imela ene 3leta,ves mehcalec v boben zlila,pa sem imela se en predpotopni pralni stroj in mi je voda z njega tekla v banjo,pa je cev obrnila navzven,si lahko predstavljas,smo imeli malo jezero ,pa z rdeco sminko je namazala vse kar je bilo mozno..... prta pa tudi jaz nimam Uh, kaj nas še čaka. Pričakujem, da bo naša tudi taka, ko že sedaj samo nekaj raziskuje in gleda okrog. Sedaj ko rihtamo v kleti prostore, greva včasih dol pogledat in ji je vse tako zanimivo - pa je sama krama, ampak ona pa v stilu 'vauuu, kaj je vse tukaj' in glavo obrača v strop, levo, desno, dol..., komaj jo držim.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 12:03:50
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* evo še naš plazilec: http://www.shrani.si/?1O/rA/2ZVKgDE2/doma.avi Mojca, sem še enkrat Luka gledala - a si vidla, kako je takoj vedel, kako je treba pilota prav obrniti?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 12:21:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 tule pa so naši novi zobki:
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 12:21:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 bravo luka ........... .....................mi,imamo,pa spet bolnika-enej,vročina in kašljanje ............
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 12:24:19
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* evo še naš plazilec: http://www.shrani.si/?1O/rA/2ZVKgDE2/doma.avi Mojca, sem še enkrat Luka gledala - a si vidla, kako je takoj vedel, kako je treba pilota prav obrniti? tvja mu za enkrat še ni uspelo prižgat
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 12:25:02
|
|
|
|
*Mojca*
|
lunca da ozdravite mtinca lana je pa tak cukrček, pa ful ima lepe oči
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 12:25:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Zgleda da so res daljinci zakon Sem jaz ji ga dala na tla, ampak se je ona skotalila do njega- mi smo še pri kotaljenju po celi dnevni
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 12:25:44
|
|
|
|
*Mojca*
|
http://www.youtube.com/watch?v=PQqVEjypglE še malo za smeh...še en dokaz da 24ur nima res kaj bolj pametnega za počet...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 12:40:21
|
|
|
|
RMRM
|
Dan! IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM lunca, zakaj si fouššššššššššššššššššššššššššš, a ne bo še ena ........sem že zadnjič omenla,da ne vem kako bo sedaj ko je ta kriza ...jaz bi takoj,samo od ljubezni se ne da živet jap, s tem se pa močno strinjam, sam žal je res tako. Pol ko otročki mal zrastejo se šele stroški začnejo, to zdej ni še nič . Lara, Luka, Sofija - super, super Lana Lunca za Eneja
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 12:40:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* http://www.youtube.com/watch?v=PQqVEjypglE še malo za smeh...še en dokaz da 24ur nima res kaj bolj pametnega za počet... ja ka ti bo pa torba,ce si kupu kolo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 12:41:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Lana,cukr cukr cukrcek . So lustkani s prvimi zobki Mtinca,mas spet nove slikice v profilu obvladas,je pa tudi od modela odvisno .
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 16.1.2009 12:43:48 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 12:43:25
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM sploh ne morem posta poslat Pa res zeza Drgac pa....te se kaj roka boli??? še vprašaš Sem se nasmejala tvoji Meri s kapicami. Super.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 12:45:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ane ,samo so mal slabi posnetki,ker sem na brzino slikala,da ne bi kdo jamral kaj slikam po trgovini. Za roko pa,pridi sem ti jo mal popiham
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.1.2009 12:52:22
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ane ,samo so mal slabi posnetki,ker sem na brzino slikala,da ne bi kdo jamral kaj slikam po trgovini. Za roko pa,pridi sem ti jo mal popiham Sam res, zjutraj ko sem jabolko ribala, se mi je tako čudno zdelo, kako to da me tako roka boli . No, ne boli ravno od tipkanja, sem bla pa včeraj kar pridna, sem celo dvorišče skidala, pa ni majhno. Me je zvečer pol moj vprašal, če sem šla kaj telovadit (ker že cel teden govorim da bom šla, sva v ta namen na brzino prebelila sobo v kleti, da kao pol bom ziher hodila )jaz pa vsa začudena, ja a ni dost da sem kidala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?