|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
16.1.2009 20:04:00   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

kaj pa tole...

http://www.shrani.si/?1H/mq/2A1PxGrC/1/mov00429.3gp

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej,kolk lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ma sem vam fouš,ko vam že takole kobacajouser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 301
16.1.2009 20:04:23   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo jaz

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 302
16.1.2009 20:21:10   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

kaj pa tole...

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej,kolk lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ma sem vam fouš,ko vam že takole kobacajouser posted image

Lun ti bo pa kar prišel nasproti user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 303
16.1.2009 20:27:20   
l.daisy
čeeeeeeeeeer...
saj sem vas komaj najdla user posted image user posted image user posted image
gledala sem pa, kje sem se zadnjič oglasila in berem 4. del in berem in berem, in na koncu se mi zabliska, da je 4. del počvekan do konca... user posted image user posted image user posted image

beyba, user posted image user posted image user posted image še danes me je sram, ko pomislim, da si bila tam... user posted image user posted image user posted image res sem naredila celo štalo user posted image user posted image user posted image
Ela pa res prehiteva vse po spisku... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image tudi za vse ostale "plazilce" user posted image

jaz sem si pa pripeljala voziček v stanovanje, saj je obvladovanje obeh čmrlov včasih prava misija nemogoče... ju niti na tleh več ne morem pustit za minutko, ker prideta povsod (najbolj me je strah zaradi kamina)... stajico imamo eno podedovano, majhno, sta sicer rada notri, ampak se takoj začneta dvigati na tistih ročajih in se bojim, da ne bi udarila z glavama skupaj... user posted image
v vozičku pa če sta premalo zamotena z drugimi stvarmi začneta en drugemu nagajat, tudi vlečt za lase, ampak to je od vsega najmanjše zlo..... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 304
16.1.2009 20:34:47   
annnna
joooj kak se vsi že plazijo... lunca moj mai se tdu nič ne plazi tako da....te malo potolažim, da nisi edina user posted image čeprav se, jaz tud ,alo fauš

lani pa vsaka čast da je že pri petih mescih tako delala user posted image user posted image je pa hitra ful...

no naš se ne plazi še nič...ko ga damo na trebuščka se sicer že dvigne z rokicami z nogicami p še samo po luftu miga, tu pa tam mu pa uspe čisto malo rit dvignit.... mu pa zato bolj uspeva da tolko čeblja, sploh ni tiho, mama ful debateuser posted image

Moj mali princ Mai - 30.5.08.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 305
16.1.2009 20:55:25   
lunca14
l.daisy................imaš pa pestro ti s svojima dvemauser posted image user posted image ,ti ustvarjata vsakodnevne komedijeuser posted image user posted image user posted image
annaa...........no lepo,da se še kdo ne plaziuser posted image ,saj vem,da ni to čist nič narobe,pač moji otroci res ne znajo kobacat,ampak enostavno shodijo,samo tako lepo in prisrčno je gledat,kako se puzajouser posted image user posted image user posted image
No midva pa sva bla danes zunaj na snegu,enej je dobil svečko za zbijanje vročine,in upam,da ne bo imel jutri spet tako visoke vročine in da se lun ne naleze.Mi je pa enej ful faca,ko je mel vročino čez 39,je lepo sedel in se stiskal,ko sav inhalirala,potem pa je svečka prijela,in mu pade vročina na 38,je šel lepo jest,poje pol pice-ker si jo je oči zaželel,in potem že brca žogouser posted image ,ima vročino in brca žogo,da se mu da,jaz z vročino samo dol padem.
Nič jaz grem danes mal prej spat,ker ne vem kaka noč me čaka,niti kdaj se bo dan začel,pa še vikend je pred vrati,oči bo odsoten,v spodnjem štuku so tud bolani,tako,da bomo prepuščeni sami sebi.Nočkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 306
16.1.2009 21:09:48   
sasa.vracko
Čer

samo na brzino mal komentarja

lunca14- čeprav maš ogromno dela s svojimi tremi fantki, ti mirne duše priznam, da je en bolj luškan od drugega in boš mela cel kup punc pri hiši (če ne boš mela prej kakšne svoje pupe user posted image )

Itak pa vsem plezalcem čestitke! user posted image user posted image user posted image  Še mal pa bojo nasledni videi kako hodijo! To bo šele evforija! user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 307
16.1.2009 21:09:54   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Jaz imam pa zdaj bundo ( sem jo sicer dobila pred vozičkom), tako da se z vozičkom svetiva ko kresničke user posted image user posted image user posted image

Ja, naj se vidi stil, ne? Jaz imam tudi oranžen plašček iz Naf Nafa, ampak že izpred let, pa me je potem minila volja do oranžne in ga nisem nosila, ko smo pa hišo urejali, pa me je spet prijelo. Pa se vmes malo naveličam, pa kaj imam tolko oranžno, ampak kdo pride, pa pohvali, potem sem pa spet happy user posted image Je pa z oranžno tako, da je nevtralna - moj recimo ne bi pristal, če bi hotla karkoli roza pobarvati v hiši, na oranžno pa je takoj pristal, tako da...

user posted image user posted image user posted image jaz imam pa utility pobarvano eno steno močno pink, drugo pa roza

mi je pa oranžna tud ful lepa barva. Sem pa hotla v kleti,  kjer imamo telovadne pripomočke pobarvati dve steni močno oranžne in ker sem barvo sama mešala je na koncu spet ratala ena oranžno roza stenauser posted image user posted image , ampak se moj zaenkrat nič ne pritožuje. Sam pod nujno moram nabavit rolo za na okno, da si kdo ne bi kaj preveč mislil, kaj se pri nas dogaja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 308
16.1.2009 21:12:08   
RMRM
user posted image user posted image user posted image  za Elo.

Lunca, tvoji trije so pa res sončki. Pa Maj ima tak angelski obrazek. user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 309
16.1.2009 21:16:14   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: annnna

joooj kak se vsi že plazijo... lunca moj mai se tdu nič ne plazi tako da....te malo potolažim, da nisi edina user posted image čeprav se, jaz tud ,alo fauš

lani pa vsaka čast da je že pri petih mescih tako delala user posted image user posted image je pa hitra ful...

no naš se ne plazi še nič...ko ga damo na trebuščka se sicer že dvigne z rokicami z nogicami p še samo po luftu miga, tu pa tam mu pa uspe čisto malo rit dvignit.... mu pa zato bolj uspeva da tolko čeblja, sploh ni tiho, mama ful debateuser posted image

annnna, naš je tud ful čebljal in se pogovarjal, sedaj pa kar naenkrat nič user posted image . No, upam da je to le zaradi bolezni ki jo je prebolel in bo spet ratal ropotuljica, so tolk luštkani ko čebljajo. Plazimo se pa mi tudi še ne.

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 310
16.1.2009 21:18:32   
beyba
lubice moje nič se sekirat zaradi neplazenja, plavanja, dričanja vstajanja, skorajšnje hoje...., pri osemnajstih bodo itak vsi skupi četvorko po sloveniji plesali....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 311
16.1.2009 21:19:13   
RMRM
I.Daisy, si kar predstavljam tvoja dva  kako se vlečeta za laseuser posted image user posted image user posted image .

Ima moja sestrična dvojčke in kar sta onadva počenjala user posted image . Bosta zdej stara 7 let, pa sta še vedno user posted image , taka luštkana user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 312
16.1.2009 21:19:40   
RMRM

lubice moje nič se sekirat zaradi neplazenja, plavanja, dričanja vstajanja, skorajšnje hoje...., pri osemnajstih bodo itak vsi skupi četvorko po sloveniji plesali....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 313
16.1.2009 21:24:07   
Anonimen
Mi se kar ne spimo,pa je ze bila v postelci,en kup vriska in piska....pravi,da je se prezgodajuser posted image .
Mamo pa se en nov zobek,tako da ima zdaj zgoraj in spodaj po stiri.No,za prestane bolecine ob izrascanju je dobila za vecerjo senvic s posebnouser posted image .Zacela z veseljem,pa tudi z veseljem po treh malih grickih zakljucilauser posted image .

Beyba se za vaju,vaaaavuser posted image user posted image ,bo treba tudi pri nas mal pospesit trening.
Didlinaa,ce si pri Samsi ze koncala,prit se do mene,imam v kuhinji mal bombo....user posted image
Marjetica,fino se mate,finouser posted image user posted image .Vozicek sem mela pa jaz pri Tali tudi veliko za notranjo uporabouser posted image .
Annna,tvoj bo pa govornikuser posted image user posted image user posted image
Lunca,lahko noc in dobro se naspiuser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 314
16.1.2009 21:32:09   
slovenka

kaj pa tole...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 315
16.1.2009 21:35:09   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Je pa z oranžno tako, da je nevtralna - moj recimo ne bi pristal, če bi hotla karkoli roza pobarvati v hiši, na oranžno pa je takoj pristal, tako da...

To pa res ja, tako da šparaj oranžne otroške stvari user posted image

Samo to pa v bistvu nimam dosti - samo voziček - no, pa lupinica in mogoče ena majčka in hlače, druga pa nič user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 316
16.1.2009 21:37:02   
slovenka
Kleo, mi še tudi ne spimo. Malo sva zrihtala in je takoj zaspala, še pred 20h, pa gre moj lepo na nogomet, jaz pa fraj. No, pa se je mala hitro zbudila in sedaj plazi po preprogi, jaz pa na HBO Marijo Antonijeto gledam, kolko čevljev je imela. Računalnik pa lahko kar ugasnem, ker je tako živahna, da ne bo več nič nocoj...

Lepo spite mamice!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 317
16.1.2009 21:38:47   
slovenka
RMRM, utility bi moj tudi pustil user posted image Samo je tako, da če bi res res hotela imeti roza, bi jo tudi lahko user posted image Sem pa mislila, da bi mogoče sedaj v tej sobi za biljard, ki jo rihtamo, pobarvali dve steni temno vijolični, ampak nič ne bo, ker imam pohištvo že izbrano - tako bolj v starinskem slogu, pa ne bi pasalo... 

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 318
16.1.2009 21:57:26   
RMRM

RMRM, utility bi moj tudi pustil user posted image Samo je tako, da če bi res res hotela imeti roza, bi jo tudi lahko user posted image Sem pa mislila, da bi mogoče sedaj v tej sobi za biljard, ki jo rihtamo, pobarvali dve steni temno vijolični, ampak nič ne bo, ker imam pohištvo že izbrano - tako bolj v starinskem slogu, pa ne bi pasalo... 

Ja, temno vijolična je tud ful lepa, sam je najbrž res težko kombinirat. Men je barva sivke tud ful dobra. Se mi pa zdi, da z barvami tako lepo poživiš prostor, pa ko se naveličaš pa prebarvaš.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 319
16.1.2009 22:15:31   
Anonimen
Meni je pa najboljsa barvna kombinacija,rumena, oranzna, rdeca.Ker smo podnajemniki se ne moremo izzivljat,tako da so vse stene bele-dolgcas.Fasado bi imela pa moja hisa bordo rdeco barvo-mi je mega dobra.

Pa se kar ne spimo...........
Sem pa dala kuhat govejo juho,da lahko jutri odstranim mascobo in jo bo se Meri jedla.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 320
16.1.2009 22:23:30   
RMRM
oooo kleo, a je Mariska le zaspalauser posted image user posted image

Ja, rdeča fasada je meni tudi lepa, sploh v kombinaciji s sivo pa če je še stil hiše tak, brez balkonov, sam ne vem pa kako je če to leta in leta potem gledaš, a se naveličaš al neuser posted image . Jaz imam bordo rdeče barve samo zadnjo steno na stopnišču(od kleti do mansarde) pa je več kot dovolj rdeče. Se mi zdi da bi se je drugje ful hitro naveličala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 321
16.1.2009 22:24:43   
RMRM
ups, sem zdejle šele vidla, da še ne spiteuser posted image . A je vsak dan tak veseljak zvečer?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 322
16.1.2009 22:26:41   
RMRM
No, še mal samogovorovuser posted image user posted image

Mi2 sva pa sedaj spet ujela najin stalni ritem. Prej ko je bil oči skor en mesec doma, je blo kr nekaj s spanjem. Včasih je šel spat tud šele ob 21 ih. Kakor kdaj. Sedaj pa spet lepo ob 19 ih, pa pol do približno 6.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 323
16.1.2009 22:27:24   
Anonimen

kaj pa tole...

user posted image user posted image user posted image user posted image carica Ela. Sem vidla sliko kako lepo že stoji. user posted image Ampak upam, da je vse njena želja.user posted image

Moja kolegica je shodila pri 9 mesecih, njena pupa pa je glih na meji pri 10 mesecih.user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 324
16.1.2009 22:29:25   
Anonimen
Zdaj pa res spiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

RMRM,to je odkar smo bili v Slo.Tja smo prisli ob 21h,je ravn v avtu zaspala,pa se je potem seveda tbudila,pa bila pokonci,da so jo vsi premeckali do ene 23h.Drugi dan prav tako,ker nikakor ni hotle zaspat,in zdaj se jo to drzi.Jo dam spat,je res zaspana,pa takoj hud jok in dretje,pa jo vzamem ven cez cas,ko vidim,da ne bo nic,pa dam cez kake pol urce nazaj,pa ce se kar nadaljuje z dretjem,spet v narocje......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

strah pred porodom
nataly33

prvič sem rodila zelo težko,rok imam čez 2 tedna in me je grozno strah poroda...kako je roditi drugič? hvala za odgovore

težje (12%)

lažje (73%)

enako (15%)

Število vseh glasov: 121

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!