|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
16.1.2009 22:31:45   
Anonimen
Meri ma že 8 zobek?user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image Kolk jih rabi za šnicla?user posted image

Men je tud oranžna ful pozitivna barva. user posted image

Jaz sem danes uredila v dnevni za Saro kotiček, pa steno prelepila z nalepkami, puzle lepo na tla, dekico, povštre in igrače. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa snemali smo jo prej kako ploska in pokaže kako je velika in se gunga na sedežni.user posted image Za plazenje mormo pa trenutek ujet.user posted image No, ne plazenje, ampak poskušanje, ko ritka gre dol pa pade hitro dol.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 326
16.1.2009 22:32:26   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 327
16.1.2009 22:34:47   
Anonimen
Didlinaa,si bila pa danes res pridnauser posted image user posted image user posted image .Mi imamo pa bolj majhno dnevno,tako,da tezko prav zanjo en koticek fajn uredim,se najvecja soba je Talitina,jo moram vprasat ce se da pri njej zrihtat kak kotekuser posted image user posted image user posted image ...jo kar vidim,kako u luft skaceuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
16.1.2009 22:36:29   
Anonimen
hvala za podpisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 329
16.1.2009 22:37:36   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, sem se spomnila kar naenkrat, pa mal smo v klet navlake znosil, pa je kar lepo izpadlo.user posted image

Bom probala filmček dol snet.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 330
16.1.2009 22:38:23   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Didlinaa,si bila pa danes res pridnauser posted image user posted image user posted image .Mi imamo pa bolj majhno dnevno,tako,da tezko prav zanjo en koticek fajn uredim,se najvecja soba je Talitina,jo moram vprasat ce se da pri njej zrihtat kak kotekuser posted image user posted image user posted image ...jo kar vidim,kako u luft skaceuser posted image .

Didlina, tvoja Sara je pa tako luštkana ko pokaže kako je velikauser posted image user posted image user posted image . Pa tako me na mojo Sarčico spominja ko je bla majčkena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 331
16.1.2009 22:40:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Didlina, tvoja Sara je pa tako luštkana ko pokaže kako je velikauser posted image user posted image user posted image . Pa tako me na mojo Sarčico spominja ko je bla majčkena.

halooo,kje pa to vidisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 332
16.1.2009 22:40:16   
Anonimen
Kleo, kakšen podpis?user posted image user posted image

Aja, pa naša miss je danes prvič sama pila iz flaške.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 333
16.1.2009 22:41:10   
Anonimen

halooo,kje pa to vidisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem napopala slike par strani nazaj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 334
16.1.2009 22:42:45   
Anonimen
A dej dej,mi lahko to drugic kdo poveuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 335
16.1.2009 22:42:54   
RMRM
super za flaško. Pri nas tko pije samo če ga imam v naročju bolj v ležeč položaj. Drugače pa ne. A vama po kozarčku pijeta? Mi za žejo pijemo samo po žlički, drugače ni šans.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 336
16.1.2009 22:44:47   
RMRM

A dej dej,mi lahko to drugic kdo poveuser posted image user posted image user posted image user posted image

Se ti splača mal nazaj pogledat, je res luštna. Pa mislim da je od junijskih princesk prva ki pokaže kako je velika user posted image user posted image user posted image user posted image , vsaj nobena ni napisala da to že znajo. Mi je to tako v oči padlo, ker sta naše2 tud skoz to delala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 337
16.1.2009 22:45:09   
Anonimen

super za flaško. Pri nas tko pije samo če ga imam v naročju bolj v ležeč položaj. Drugače pa ne. A vama po kozarčku pijeta? Mi za žejo pijemo samo po žlički, drugače ni šans.

Danes je pila sama bolj leže. Je očitu kar roko stran dajala, ko je hotel pomagat.user posted image
Drugače pa pijemo iz lončka, kozarca, najraje pa se stegujemo pri babici, ko pijemo kafuuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 338
16.1.2009 22:47:40   
Anonimen

Se ti splača mal nazaj pogledat, je res luštna. Pa mislim da je od junijskih princesk prva ki pokaže kako je velika user posted image user posted image user posted image user posted image , vsaj nobena ni napisala da to že znajo. Mi je to tako v oči padlo, ker sta naše2 tud skoz to delala.user posted image

Se mi zdi da vidve to mene mal zaj.......,ker sem sla gledat in NE NAJDEM.Da ni to slucajno se na 4deluuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 339
16.1.2009 22:49:51   
RMRM
ups kleo, to pa ne vem, je pa tud to možno.

Sej Didlinca je tko prijazna punca, bo pa še enkrat fotko prilepla, samo zate, a ne Didlincauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 340
16.1.2009 22:50:09   
Anonimen
Jp, na 4 delu je.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 341
16.1.2009 22:51:14   
Anonimen
Ne vem ce bo,se po moje zdejle ful rezi na moj racun,k se trudim z iskanjemuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 16.1.2009 22:52:08 >

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 342
16.1.2009 22:51:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Jp, na 4 delu je.user posted image

No,evouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 343
16.1.2009 22:52:56   
Anonimen
Kleo srce, samo zate user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_3431362/mpage_186/key_/tm.htm

Dolžna si mi kavo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 344
16.1.2009 22:53:59   
Anonimen
Grem še film dat dol. če bo ratalo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 345
16.1.2009 22:57:43   
RMRM
sem šla še enkrat pogledat, user posted image user posted image user posted image . Pa Anja s klobukom od Tine user posted image . Obe sta ful fletkani.

No Didlinaa, potrudi se s filmčkom, to še počakam, pol grem pa tud jaz počas user posted image . Moj tko al tko šele ju3 zvečer prideuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 346
16.1.2009 23:01:52   
Anonimen
Kolk je fackauser posted image user posted image user posted image user posted image ,pa so tiste roke gor ziher velika,velika,da ni to vpliv Pinkauser posted image ........samo velika je pa res ze zelo.Sicer nic cudnega-jota,pasulj,snicel....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 347
16.1.2009 23:02:03   
Anonimen
Počasi nalaga, ampak upam, da bo.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 348
16.1.2009 23:03:11   
Anonimen

Kolk je fackauser posted image user posted image user posted image user posted image ,pa so tiste roke gor ziher velika,velika,da ni to vpliv Pinkauser posted image ........samo velika je pa res ze zelo.Sicer nic cudnega-jota,pasulj,snicel....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 349
16.1.2009 23:07:34   
Anonimen
Cakam,cakamuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kaj narediti z oblačili po porodu?
kincapika

Kaj boste naredile z oblačili po rojstvu vašega otročka?

Podarila jih bom prijateljici (28%)

Podarila jih bom kakšni dobrodelni organizaciji (5%)

Obdržala jih bom, za primer če bi zopet zanosila (60%)

Prodala jih bom (7%)

Število vseh glasov: 995

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!