|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
16.1.2009 10:29:22   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: populis

netki samo zate sem probala še z kisom.Rezultai: vodni kamen by by, grelnik vode čist ko suzauser posted image user posted image

a res al ka? kolk si dala kisa? a sam kis not uliješ in čakaš? Kaka je pa pol voda....ima kej okusa po kisu user posted image

ma neeee, sej potlej spereš user posted image   nič bat, stvar je učinkovita.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
16.1.2009 10:31:29   
maja24
Dobro jutro oz dobr danuser posted image

Imam eno vprašanje:

A katera od vas že daje tamalmu tabletko Flounatril?

Ela čebela

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
16.1.2009 10:34:18   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: netki

kako naj očistim vodni kamen na dnu grelnika vode?

Jaz očistim z alkoholnim kisom vsakih 14 dni. Noter nalijem kis in pustim kakšne 2 uri in vse odstopi. Pa še čisto naravno čistilo je brez vskih kemikalij

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
16.1.2009 10:36:27   
lidija***
Umpa- kaj naj rečemuser posted image user posted image , privošči si nekaj za sebe. Vzami si čas samo zase, pusti Lukca atiju in pojdi,... Vem, sedaj je še prehlad zraven in je težje. Meni za slabo počutje pomaga že 30 minutni sprehod nekje v gozdu, da zbistrim misli...
Ja, eni otroci ne spijo in konec. Moja Neža je prvič prespala noč pri 18mesecih, je pa zato ena tistih, ki so vedno prvi, ker jo vse tako zanima, da nima časa za spanje. Še sedaj pri 6letih vstane ob 5.30user posted image  in akcija.... Zna pa že brati tekoče in veliko drugih stvari.. če ti je kaj v tolažbouser posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
16.1.2009 10:40:12   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Imam eno vprašanje:

A katera od vas že daje tamalmu tabletko Flounatril?

Mi jih nismo dobili, tako da ne

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
16.1.2009 10:40:42   
netki
hvala za nasveteuser posted image user posted image user posted image user posted image

lumpa....ne nisem jaz spraševala glede bolečin.....mislim da je bla žabica

Neposredna povezava do sporočila: 2381
16.1.2009 11:04:48   
TODI

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

spet nekaj pozabla - dobili bomo julijčka 2009user posted image pa ne jaz, moja sestričnauser posted image

Pa moja kolegica tudi in to tretjegauser posted image user posted image user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 11:05:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 2383
16.1.2009 11:28:49   
3jeMi
dobro jutro, pikapoke!

najprej za vse user posted image

in za vse zaspančke user posted image

mene je pa zdajle tole malo user posted image ... http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/duhovnike-obesajo-na-zid.html...

sem pa zdajle malo preštudirala, koliko je naš Pujsi debelujsi pojedel včeraj... v celem dnevu (beri od 1.30 do 19.45) je popil vsega skupaj 300 ml mleka, prekuhane vode pa tudi kakšne 1,5 dl, vmes pa je zjutraj poglodal pol banane in pol jabolka, za kosilo cca 200 ml zelenjavce (krompir, koleraba) z juhico in malo riža, ter za večerjo 120 ml riževe kašice... in kaj najdem zjutraj v plenički... pred tem je pokalo in pokalo... notri pa... par zajčjih drekcev različnih barv... sva se z mojim full smejala... vidim, da bo mleko pri nas teklo bolj po kaplicah, kot pa v potokih...

varstvo čez noč... ne še, bi rada videla, da mali prespi celo noč, ker nočem nikor obremenjevat z nočnim vstajanjem... po vrh vsega sem pa tudi malo egoista... mi je tako lušno ga zvečer polupčkat in pocrkljat preden ga položim v posteljico... mojo muco maco malo...

čiščenje kamna v grelcu... v navodilih piše (sem ravno dobila nov grelec): prevrite pol litra vode, vanjo stresite 25g citronske kisline in pustite delovati 15 minut.

zdaj pa šibam, se nekdo oglaša tamle... buh ve na katerem koncu posteljice ga bom našla... user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 16.1.2009 11:31:51 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 11:30:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2385
16.1.2009 11:38:59   
lidija***
varstvo čez noč- ne še, bi bilo predolgo za moja prsa. Če pa hočeva it z user posted image  ven ali pa smučat, pa pride moja preljuba sestrica in jih čuva! Obvlada vse tri, kljub svojim 20.letomuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2386
16.1.2009 11:42:11   
lidija***
aurorra- mislim, da je še prehitro za postavljanje. Sestrični je rekla, ko sta bila v RA, da mora najprej dobro sedeti in da mu ne sme pustiti, da bi se postavljal na nogeuser posted image  Ne vem,..... otroci pa so itak različni...

Neposredna povezava do sporočila: 2387
16.1.2009 11:52:47   
Blacky30
Jutro!user posted image

Nisem si mislila, da bom kdaj to napisala, a očitno je tudi nas zadelo: celo noč nisva spali!user posted image user posted image user posted image  Ob 0.45, ko sem prilezla v posteljo, se je zbudila in začela tečnarit. Potem sem jo nahranila, a ni bilo to to. Ni in ni mogla zaspat, tečnarla, jokala. Potem sem jo dala k sebi v posteljo in je počasi zadremala za 2 uri mogoče, samo če sem se samo malo premaknila, je že imela odprte očke. Potem je Nejc ob 4.30 samo rekel, da gre lulat, pa je že spet gledala okoli. Res ne vem, kaj ji je blo. No, potem sem jo ob 5.30 uspavala na rokah,je ful jokala, ker je bila že tak zaspana in sem šla Nejca zrihtat za vrtec počasi. Potem pa sem sem kar na sedežno zvalila in tam zaspala, sem ji pustila mir v sobi in sva spali do 9.30, tak da sem vsaj nekaj not spravla, ker sem bila zjutraj kot zombi.user posted image
Sem pa seveda pol dopoldneva zabušla, pa me čaka še cela gora dela danes - torta, princeske in bosanska pita.

Samo na hitro:

Netki, jaz grelnik vode na tak način spucam, kot je rekla lex. Nalijem not kis, tolko da prekrije ono železje, včasih dodam malo vode, da dvignem raven in pustim par ur, potem pa z gobico še ven umijem in dam zavret prvo vodo, ki jo potem proč vlijem, naslednja je pa čisto ok.user posted image

Tinky, nehaj z generalkami. Saj že sama ugotavljaš, da je to zguba časa, ker je čez 5 min vse enako. Samo površno preleti, pa bo isti hasek, pa še več časa boš lahko na RR.user posted image

Maja24, teh tabletk naša P več ne predpisuje. Je pa že pred leti bila velika galama okol tega sranja, da ful škodijo in so jih takrat ukinli s tržišča in jih otroci niso dobivali. Potem pa so spet prišla 2005 nazaj in jih jaz Nejcu nisem dajala ravno zaradi teh polemik. No, zdaj pa so jih spet ukinili, zato jih naša P več ne daje, čeprav ostali P pa jih še vedno.user posted image  Mi jih torej ne bomo jemali.

Pa še žalostna sem zdaj povrh vsega - sva Teji hotela kupit Kužka Fredija za mini 6. rd, pa jih je spet zmanjkalo po vseh enotah.user posted image user posted image  Ga imajo v glavnem skladišču in jih dobimo šele v sredo, tak da bo morala čakat in jutri ne bo dobila darila, ko praznujemo. Shit, shit, shit......

Grem zdaj nekaj delat.user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 11:56:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2389
16.1.2009 12:01:37   
nanka

Timotej, Bor, Kali, Tija  vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2390
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 12:02:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2391
16.1.2009 12:04:46   
nanka
Aurora, zdaj pa hitro posteljico spusti nižje, Matic je postal nevaren.

Neposredna povezava do sporočila: 2392
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 12:08:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2393
16.1.2009 12:09:39   
3jeMi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2394
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 12:11:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2395
16.1.2009 12:13:11   
dzanika
mojcek user posted image user posted image hud vic! 

Neposredna povezava do sporočila: 2396
16.1.2009 12:16:50   
netki
auroraa.....a ti kej veš kam se da hodit na aerobiko v zasavju????

Neposredna povezava do sporočila: 2397
16.1.2009 12:19:01   
netki
no midva sva hotla it mal ven pol pa po žigata, zdej sem se pa z mami zmenla da ga bo vzela k seb in bo tam prespal do jutri.....tko da...pa itak je baje še megla

sem dala prat puzzle peno, pa da vidmo kaj bo rataluser posted image

grelnik bom zdele spucala s kisom, ker citronke nimam.....pa sej bo še kdaj za pucat user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 12:19:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2399
16.1.2009 12:21:13   
nanka
Brin in mamiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?