karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: zabica26 Plasmon se dobi v vsakem BC pa tut Mercatorju. Vsaj naš lokalni ga ima. tnx, darling, to itak samo meni prav pride Sem pa tudi jaz bila danes v Muellerju, pa kupila Milupini kašici - riževo in gris, obe, da se mešata z vodo in da sta brez glutena. Kekse pa drugič, se mi zdi še brez veze, za njih bo še čas. Je pa moja mala nekaj posebnega očitno - se mi zdi, da rajši je bljak stvari, kot pa njami. Npr. krompir in bučke skupaj, brez soli, brez vsega je zmazala in danes zvečer prvič riževe kosmiče z vodo + malo Hipp soka jabolko+marelica (to bolj zaradi mene, pa še vedno je bilo nagravžno) ... no, ona je cmokala in papcala. Ko pa sem ji zjutraj prvič po zelenjavnem tednu ponudila sadje - jabolko, je sicer jedla, ampak ne s takim užitkom kot zelenjavo. Kdo bi vedel, po kom ima to?! Kar se pa hrbta in lopatic tiče - na dragega se obrni Sicer pa upam, da se ta teden kaj vidiva. Sva komaj dočakale nizke temperature, zdaj so pa ceste obupne, ne? Majuska - mene bi bilo pa strah pr lončku od Topfen Creme, da se mi poreže ... 3jeMiv - nice pics (Metuljček, opažam, da si nas tukaj več okužila s svojimi english dodatki ) Kar se tiče Kresal/Senica zadeva - upam, da ne bom zaradi tega v težavah, ampak njuna veza naj bi bila samo naštimana in to zato, ker Senica skriva, da je gay in z njo utiša govorice. Katarinca je drgač Z Gantarjem - KD Group. Sem to že z večih koncev slišala, morda je pa res. Balonchy, iiiiiiiiiiiiiiiiiii, kak mini pikec je .... jooooj, kdaj so že bili naši tako majhni?!? Prekrasen je, pravi dečko! Blacky, tnx za odgovore. Delam podobno, če na 2 obroka bom šla malo hitreje, ker Nina rada papca. Pa poljubček Nejcu - ne vem, al sem se jaz bolj zagrela al Nina flower Držim pestke, da bo vse uredu in da so te samo prestrašili!!! Sicer pa, a mu daješ D3 kapljice? To pravijo, da je pomembno za kosti. JAz tudi zadnje čase pozabljam, bom zdaj bolj pridna. .... aha, zdaj vidim, da daješ D3 uhhhhhh, čist pozabla ... glede hujšanja ... men ne znese ... prvič zarad dojenja ne upam preveč skenslat hrano, drugič sem pa zdej tolk v učenju, da bi dol padla, če ne bi jedla... bom februarja začela rebeca, sem prepričana in sigurna, da ti dremljeva ne seže do gležnjev ... najbolj kar se karakterja tiče...believe me men so tud Trenja bedna ratala...kr neki, Slak mi je ratal antipatičen, ne morem pomagat ... vidim, da HD tud tko misli ... na živce mi gre, ker kar dreza in dreza v ljudi, sploh jih ne posluša, pa včasih zanalašč prca v glavo .. ma, sej vem, da u je to job, sam vseen ... ne potegne mi več, pa konc IZVIRNO SPOROČILO: frutka Ste jih dale že h komu drugemu v varstvo preko noči?! Ne, ker me je groza tega. Ko smo bili na poroki konec avgusta, je moja mami prišla k nam in jo imela, jaz pa sem na 3h domov hodila jo dojit (ni hotela pit iz flaše). To mi ni blo hudo, ampak da jo odpeljem in rečem adijo, pa grem? Me kar stisne. Čedalje hujše mi je, ko pomislim, da bom morala v službo in bom brez nje skoraj cel dan!!! V glavnem, če pa že, bi jo pa zaupala najbolj mami in bratovi punci, saj svakinjam pa tašči tudi, ampak domači so domači. coraly, ti kar hodi k nam težit...bo fajn spet to brat ... kdaj pa nameravaš vsem povedat doma? Metuljček, lahko še jaz dobim Montignaca v elektronski obliki? Prosim, če me slučajno kdaj prime. frutka, jaz bom tudi tetica avgusta A ni fajn?! Jeeeeeeeeej!Pa rebeca julija ... juhu, bomo najboljše tetke na svetu, ne? sam res, blacky in rovarka, vajini princeski bi lahko bili dvojčki ... nora podobnost frutka, tvoja mici mala je pravi cukr ... umpa, zabica ni mislila, tako kot si ti razumela ... sem pa vedela, da boš ti tako vzela ... mislila je, ko se s kom vidi, da nekdo skoz govori moj pa zna to, moj pa naredi to, moj pa to dela... vse kar znajo eni povedat, je kako njihovi otroc obvladajo vse... daleč od tega, da bi nate letelo ... verjemi, je dobra dušica levinja, mi smo tud še kaj na 62, večina pa na 68, tu in tam kakšno 74, pa še to zato, ker vse vržem v sušilca, tudi, če piše, da ne smem ... pol pa 74 rata 68 Jaz upam, da bo 80 in 86 spomladi in poleti ... imam en kup cunjic, ki sem jih kupila lani poleti na razprodajah za pomlad/poletje in so te številke ... No, saj če bo tako, potem sem zadela. Pa letos sem tudi kupila 1 zimski plašček in bundico za drug leto - številko 92. Bomo videli. Sva se danes zvagali - najprej jaz, potem pa še z njo nagico - mislim, da ima malo manj kot 8kg, pa točno 1 teden nam manjka do 6 mesecev. Ja, jaz sem tudi gledala čevlje ... teh nisem upala kupit v naprej, samo so pa bile res znižane. Redne cene so grozaaaaa puzzle Eurospin - a še vedno jih kje imajo??? So mi res cortani! Če ve katera, naj javi prosim. Ne morem verjet ... končno konec ... samo v teh nenoralnih urah vas ujamem, prej ne gre. No, zdaj pa spet učenje do kakšnih 4h, tako kot včeraj. Saj čudno, da še ni bilo alarma. Saj zdaj bo v roku 5ih minut - se mi to dogaja pogosto zadnje čase. Samo pomislim, kdaj se bo zbudila mala, pa ni 5 min in že je alarm. No, sem si prej načrpala mleko iz ene zize za jutranjo kašico - 180 ml za šalo. Ta druga bo pa za ponoči. Se beremo...
< Sporočilo je popravil karamela6 -- 16.1.2009 0:36:47 >
|