Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 12:37:13
|
|
|
|
netki
|
dzanika....kva pravš na tale spin? auroraa.....gremo u akcijo....bomo že tri
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 12:37:41
|
|
|
|
dzanika
|
za Brina! Umpa pošlji ji poke in reci da mislimo na njih! netki ja na izlakah je še možnost spina... V Zagorju mislim da ni nič, v trbovlah je pa Trim, tist k smo že gledale... Sam js če bom kam šla bom šla v Trbovljah ker drugače me zmatra s prevozom. Ma moj velikokrat popoldne šiht... Moja kolegica je včasih hodila tle v Trim na aerobiko pa je bla zadovoljna. Zdej pa hodi že 6 let na pilates isto tukaj...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 12:38:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 12:39:25
|
|
|
|
netki
|
zimska.....nagrado pa kr obdrži
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 12:42:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 12:43:44
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika netki ja na izlakah je še možnost spina... V Zagorju mislim da ni nič, v trbovlah je pa Trim, tist k smo že gledale... Sam js če bom kam šla bom šla v Trbovljah ker drugače me zmatra s prevozom. Ma moj velikokrat popoldne šiht... Moja kolegica je včasih hodila tle v Trim na aerobiko pa je bla zadovoljna. Zdej pa hodi že 6 let na pilates isto tukaj... zakaj pa v zagorju ni več?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 12:43:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 12:45:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 12:45:33
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: dzanika netki ja na izlakah je še možnost spina... V Zagorju mislim da ni nič, v trbovlah je pa Trim, tist k smo že gledale... Sam js če bom kam šla bom šla v Trbovljah ker drugače me zmatra s prevozom. Ma moj velikokrat popoldne šiht... Moja kolegica je včasih hodila tle v Trim na aerobiko pa je bla zadovoljna. Zdej pa hodi že 6 let na pilates isto tukaj... zakaj pa v zagorju ni več? ne vem, men se zdi da ni več... Nism pa sigurna
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 12:45:52
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa prej je bilo v Grumovi šoli, zdej so pa na Izlake prestavili, tam k je sedež EVJ. če ti je kaj poznano? ja js sm tut tko slišala ja...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 12:48:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 12:48:54
|
|
|
|
netki
|
hahaha dobr da nisem nč zinla.....jst sem pa misla da je spin čist nek drugje
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 12:49:20
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Čvekice - katere rabite DVD družinskega dvoboja, da se lotim pečenja? jaz bi...prosim...hvala a se ga da sam pogledat in ga pol pošljem nazaj?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 12:50:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 12:52:06
|
|
|
|
dzanika
|
no netki k se boš odločla mi povej. Js se bom šla verjetn drug teden prijavit... Kr kar naprej in naprej odlašam. Se morm v roke vzet pa si vzet tut mal časa zase. Bi blo pa super če bi skupi hodile da kdaj še kakšna kavica pade.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 12:52:07
|
|
|
|
Majuska
|
vsem današnjim slavljenčkom želim vse najboljše!
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 12:53:15
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Rebeca - res sta čudovita tvoja pikca! Nekaj mi je prišlo na misel, ko sem videla stolček PP. Sem že zadnjič imela namen napisat pa sem pozabila. Če dajete svoje miškote sedet v stolček za dalj časa (recimo več kot 15 min) predlagam da jim date pod rito in hrbet eno brisačo. Jaz sem dala Lana notri ko sem kuhala kuhala. On se že itak nenormalno veliko poti, v tem stolčku je pa tako zašvical da je bil čisto moker po hrbtu in kožo je imel čisto rdečo in pikasto, ker ni dihala zaradi plastike. Zdaj mu dam spodaj brisačo in je ok. Pa tudi nimam ga dolgo v stolčku. Raje privlečem stajico v kuhinjo in ga dam notri ko kaj delam. zanimivo... Jaz pa še nism tega opazla pa ga mam velikrat notri ko kuham. Bom zdej mal pozorna...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 12:53:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 12:53:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 12:55:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 12:56:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 12:58:38
|
|
|
|
netki
|
dzanika....kje pa je trim?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 12:59:39
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa zimska, kako lan pleše? me zanima, če isto dela kot luka. če jaz plešem, luka s trupom levo in desno guga. a pleše na isti način? bomo kej vidle ples?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 13:01:22
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki dzanika....kje pa je trim? trim je drugače na bazenu. Tam majo fitnes pa tam se greš tut prijavit ... Sam aerobiko majo pa v telovadnici (men se zdi da na partizani, se bom še pozanimala)...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?