|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
16.1.2009 9:26:18   
rovar_ka
spet nekaj pozabla - dobili bomo julijčka 2009user posted image pa ne jaz, moja sestričnauser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
16.1.2009 9:34:44   
netki
jutroooo

pa sem vas ujela user posted image user posted image

tinky...kje maš ti sonce??? dej ga še mal naprej pošibi, da pride do nas!

blacky.....ja otroc za kašljanjem najbolj trpijo ponoč k se umirijo....tilen je sploh zvečer grozn, ne more in ne more zaspat,....pol se pa le stabilizira

mirjam......ma kaj boš skakala čez okno....dej ga no sračkat user posted image

lumpa......mi smo še kar na 62, redko 68 cifri, bo luka kmal žigata ujel k ma 98/104, al pa celo 92......ni ker luka bo dec in pol, oz. je že user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
16.1.2009 9:37:10   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

frutka, če bo šel k ljubici bom vesela. lahko bi šel k ljubčku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lex, ne sej bogi je ati ko dela sam še za cotke user posted image user posted image user posted image
ma ja ful neki raste, sam sem pa zihr, da bojo pa 86 držale vsaj neki časa! vsaj kak mesec menda, ker sma spet dala danes 40 e za cotke, pa morma kupit še hlače in to se men zdi dosti, vsak mesec 50 e no.

ja jaz sem dala zadnjič v LJ v H&M 50 € pa sem Aleksu kupila 4 majčke in 1 trenerkine hlače - pa vse je bilo cca 9€ pa kak cent poleg - noro. Jaz enega oblečem je drugi brez. K sreči se vsaj Alina in Vita pokrivata po letnih časih, da nista kontra, ker pol bi verjetno ves kredit za bajto šel za coteuser posted image . Je pa fajn po teh cotkah kopat, no sem pa zato jaz brez cot, enostavno si ne znam več zase kupituser posted image

Tinky zdaj si pa predstavljaj, da imaš še 2 razbojnika poleg. Že zjutraj preden se v vrtec spravimo je vsaj 1 škatla igrač razmetanauser posted image

pa dobro jutro user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2353
16.1.2009 9:38:26   
netki
aha pa še tole vam povem:

je tašča kupila 4 pakete plenic za tilna iz hoferja user posted image user posted image user posted image jst pa taka baraba, ne? da me ni sram user posted image user posted image user posted image .....no pa sem še jst popustila za 1% in ji dovolila da zjutri žigata pelje samo do moje mami (ki dela v vrtcu v kuhinji) in ga potem raje ona gor v skupino pelje......mater sem dobra, a? No sej to men še najbolj prav pride, da mi zjutraj ni treba ven user posted image user posted image user posted image le kaj bi jst brez nje??? ma tud brez nje je šlouser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
16.1.2009 9:39:12   
dzanika
dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

No, da še jaz povem svojo štorijo okol teh slikic tukaj.

Prej glih gledam, ko ste nalimale una dva, pa pride moj...malo čudno pogleda user posted image ..reče: "Na kerem forumu pa tej si ti?" Rečem: "Ja na RR." Pa reče: "Ja samo na KERI TEMI pa?" Spet jaz: " Na julijkah!" On: "In to so že otroci? Ok, mi je jasno zakaj hodiš tak pozno spat."  user posted image  user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

levinja ne, mislim da ni problem v tem da česa nebi maru jest ker enostavno nič več nič noče!  Ne zelenjave, ne sadja... NIČ!  Fruteka mu pa tut komaj v usta zdevam. Kar cuza dol iz žličke. user posted image   Tko da dones mu bom poskusla spasirat pa da vidim če bo pojedu...

frutka ful lepa slikica. user posted image

umpa o kakšnem denarju ti govoriš? Sej smo se zmenle... Ni treba nič pošiljat!

neboglasnica user posted image user posted image za Ano, da se čimprej pozdravi!

rovarka čestitke za novega julijčka! user posted image

< Sporočilo je popravil dzanika -- 16.1.2009 9:40:00 >

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
16.1.2009 9:47:46   
Netta
netki - ne, saj mi je objavilo...bom pa namesto skoz okno skočla ven, mamo sonček in plus 1...me ni tri ure po tamalemuser posted image user posted image

čao

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
16.1.2009 9:47:46   
lex
neboglasnica evo en koš user posted image  za zdravje

netki dobro ti to uredišuser posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
16.1.2009 9:48:36   
netki
kako naj očistim vodni kamen na dnu grelnika vode?

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
16.1.2009 9:50:05   
lex
v grelnik naliješ kis in pustiš - samo ne vprašaj kakšna bo potem voda, ker ne vem, vem samo da kis nese vodni kamen

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
16.1.2009 9:52:53   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: lex

v grelnik naliješ kis in pustiš - samo ne vprašaj kakšna bo potem voda, ker ne vem, vem samo da kis nese vodni kamen

hmmm.....a je katera to že probala....jst bi ga rada še uporabljala user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
16.1.2009 9:54:23   
netki
dzanika.....danes se bom še malo pozanimala glede aerobike pri kolegicah ki so hodile...pa se zvečer pol zmenimo, velja?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 9:58:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2362
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 9:59:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2363
16.1.2009 10:01:38   
neboglasnica
ANA pravi hvala za pikapolonice in medvedka Puja s tigrčkom. Pa še njena zahvala: (podpis je njen)

ANA reuzh*3bmćčđši 531+09ass¸fr SARA

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 10:02:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2365
16.1.2009 10:04:54   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: populis

netki samo zate sem probala še z kisom.Rezultai: vodni kamen by by, grelnik vode čist ko suzauser posted image user posted image

a res al ka? kolk si dala kisa? a sam kis not uliješ in čakaš? Kaka je pa pol voda....ima kej okusa po kisu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2366
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 10:08:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2367
16.1.2009 10:14:27   
neboglasnica
Netki: zdaj veš zakaj je taščo zanimalo, koliko je Tilen star user posted image user posted image in seveda HURA zanjo.

Nič, glavo mi bo razneslo, ker sem šla nazaj spat in sem spet spala po obrokih, vsakih par minut je jamral eden ali drug. Drugače sem pa od 23.30 pokonci, s tem, da je Ančka vmes zaspala za eno uro, jaz sem šla takrat pa dojit. A tile otročki res ne morejo uskladiti časa?? Verjetno ne, kajti tako nas imajo samo zase.

Zdaj pa res grem - eno kavo iz vrečke dol udarm, pa cukr zraven, da bom lahko stala pokonci.

Neposredna povezava do sporočila: 2368
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 10:15:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2369
16.1.2009 10:20:03   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Netki: zdaj veš zakaj je taščo zanimalo, koliko je Tilen star user posted image user posted image in seveda HURA zanjo.

Nič, glavo mi bo razneslo, ker sem šla nazaj spat in sem spet spala po obrokih, vsakih par minut je jamral eden ali drug. Drugače sem pa od 23.30 pokonci, s tem, da je Ančka vmes zaspala za eno uro, jaz sem šla takrat pa dojit. A tile otročki res ne morejo uskladiti časa?? Verjetno ne, kajti tako nas imajo samo zase.

Zdaj pa res grem - eno kavo iz vrečke dol udarm, pa cukr zraven, da bom lahko stala pokonci.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image  bo dovolj?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
16.1.2009 10:23:37   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: netki

dzanika.....danes se bom še malo pozanimala glede aerobike pri kolegicah ki so hodile...pa se zvečer pol zmenimo, velja?

ok, zmenjeno! user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
16.1.2009 10:23:45   
osa3

IZVIRNO SPOROČILO: lex

hmmm.....a je katera to že probala....jst bi ga rada še uporabljala user posted image

Jaz naredim takole:
- grelnik napolnem do 3/4 vode in zavrem
- dilijem 1/4 BELEGA vinskega kisa
- pustimo čez noč
- zjutraj odlijem + sperem
- nalijem polen grelnik vode, zavrem, odlijem in sperem (to ponovim 2x)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
16.1.2009 10:27:35   
Majuska

kako naj očistim vodni kamen na dnu grelnika vode?

jaz to ravnokar počnem ... dam vodo noter in 4 žličke citronke, pustim da zavre in nekaj časa stoji. Kasneje grelnik samo fajn sperem.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 10:29:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2374
16.1.2009 10:29:19   
lidija***

[/quote]  no evo pa smo dosegli magično mejo 1004user posted image user posted image user posted image user posted image  - sva prispevali hauser posted image user posted image user posted image user posted image , pa HD, pa lidija***, Inigo - še katera?

[/quote]

Jaz jih še poznam- najsi, samsa, daska, pa moja sestrična aprila,...user posted image user posted image

HD-ocena za včeraj v savni- super!!! Nisem pričakovala, res. Me danes rit boli od turbo masaže v jakuzzijuuser posted image user posted image . Pa še hipoxy me mika... ima akcijo do konec meseca 12 obiskov za ceno 6. Full me mika, sem se že sprijaznila, leta so tu, trije otroci... sedaj pa mislim mogoče pa ni treba, da je tako...

Daj punce povejte, tiste, ki ne dojite,  koliko date na mesec za AM, da si bom lažje privoščila terapijouser posted image user posted image X3otroci =  ?? EURuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?