Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 9:26:18
|
|
|
|
rovar_ka
|
spet nekaj pozabla - dobili bomo julijčka 2009 pa ne jaz, moja sestrična
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 9:34:44
|
|
|
|
netki
|
jutroooo pa sem vas ujela tinky...kje maš ti sonce??? dej ga še mal naprej pošibi, da pride do nas! blacky.....ja otroc za kašljanjem najbolj trpijo ponoč k se umirijo....tilen je sploh zvečer grozn, ne more in ne more zaspat,....pol se pa le stabilizira mirjam......ma kaj boš skakala čez okno....dej ga no sračkat lumpa......mi smo še kar na 62, redko 68 cifri, bo luka kmal žigata ujel k ma 98/104, al pa celo 92......ni ker luka bo dec in pol, oz. je že
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 9:37:10
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa frutka, če bo šel k ljubici bom vesela. lahko bi šel k ljubčku lex, ne sej bogi je ati ko dela sam še za cotke ma ja ful neki raste, sam sem pa zihr, da bojo pa 86 držale vsaj neki časa! vsaj kak mesec menda, ker sma spet dala danes 40 e za cotke, pa morma kupit še hlače in to se men zdi dosti, vsak mesec 50 e no. ja jaz sem dala zadnjič v LJ v H&M 50 € pa sem Aleksu kupila 4 majčke in 1 trenerkine hlače - pa vse je bilo cca 9€ pa kak cent poleg - noro. Jaz enega oblečem je drugi brez. K sreči se vsaj Alina in Vita pokrivata po letnih časih, da nista kontra, ker pol bi verjetno ves kredit za bajto šel za cote . Je pa fajn po teh cotkah kopat, no sem pa zato jaz brez cot, enostavno si ne znam več zase kupit Tinky zdaj si pa predstavljaj, da imaš še 2 razbojnika poleg. Že zjutraj preden se v vrtec spravimo je vsaj 1 škatla igrač razmetana pa dobro jutro
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 9:38:26
|
|
|
|
netki
|
aha pa še tole vam povem: je tašča kupila 4 pakete plenic za tilna iz hoferja jst pa taka baraba, ne? da me ni sram .....no pa sem še jst popustila za 1% in ji dovolila da zjutri žigata pelje samo do moje mami (ki dela v vrtcu v kuhinji) in ga potem raje ona gor v skupino pelje......mater sem dobra, a? No sej to men še najbolj prav pride, da mi zjutraj ni treba ven le kaj bi jst brez nje??? ma tud brez nje je šlo
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 9:39:12
|
|
|
|
dzanika
|
dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ No, da še jaz povem svojo štorijo okol teh slikic tukaj. Prej glih gledam, ko ste nalimale una dva, pa pride moj...malo čudno pogleda ..reče: "Na kerem forumu pa tej si ti?" Rečem: "Ja na RR." Pa reče: "Ja samo na KERI TEMI pa?" Spet jaz: " Na julijkah!" On: "In to so že otroci? Ok, mi je jasno zakaj hodiš tak pozno spat." levinja ne, mislim da ni problem v tem da česa nebi maru jest ker enostavno nič več nič noče! Ne zelenjave, ne sadja... NIČ! Fruteka mu pa tut komaj v usta zdevam. Kar cuza dol iz žličke. Tko da dones mu bom poskusla spasirat pa da vidim če bo pojedu... frutka ful lepa slikica. umpa o kakšnem denarju ti govoriš? Sej smo se zmenle... Ni treba nič pošiljat! neboglasnica za Ano, da se čimprej pozdravi! rovarka čestitke za novega julijčka!
< Sporočilo je popravil dzanika -- 16.1.2009 9:40:00 >
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 9:47:46
|
|
|
|
Netta
|
netki - ne, saj mi je objavilo...bom pa namesto skoz okno skočla ven, mamo sonček in plus 1...me ni tri ure po tamalem čao
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 9:47:46
|
|
|
|
lex
|
neboglasnica evo en koš za zdravje netki dobro ti to urediš
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 9:48:36
|
|
|
|
netki
|
kako naj očistim vodni kamen na dnu grelnika vode?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 9:50:05
|
|
|
|
lex
|
v grelnik naliješ kis in pustiš - samo ne vprašaj kakšna bo potem voda, ker ne vem, vem samo da kis nese vodni kamen
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 9:52:53
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex v grelnik naliješ kis in pustiš - samo ne vprašaj kakšna bo potem voda, ker ne vem, vem samo da kis nese vodni kamen hmmm.....a je katera to že probala....jst bi ga rada še uporabljala
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 9:54:23
|
|
|
|
netki
|
dzanika.....danes se bom še malo pozanimala glede aerobike pri kolegicah ki so hodile...pa se zvečer pol zmenimo, velja?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 9:58:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 9:59:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 10:01:38
|
|
|
|
neboglasnica
|
ANA pravi hvala za pikapolonice in medvedka Puja s tigrčkom. Pa še njena zahvala: (podpis je njen) ANA reuzh*3bmćčđši 531+09ass¸fr SARA
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 10:02:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 10:04:54
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis netki samo zate sem probala še z kisom.Rezultai: vodni kamen by by, grelnik vode čist ko suza a res al ka? kolk si dala kisa? a sam kis not uliješ in čakaš? Kaka je pa pol voda....ima kej okusa po kisu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 10:08:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 10:14:27
|
|
|
|
neboglasnica
|
Netki: zdaj veš zakaj je taščo zanimalo, koliko je Tilen star in seveda HURA zanjo. Nič, glavo mi bo razneslo, ker sem šla nazaj spat in sem spet spala po obrokih, vsakih par minut je jamral eden ali drug. Drugače sem pa od 23.30 pokonci, s tem, da je Ančka vmes zaspala za eno uro, jaz sem šla takrat pa dojit. A tile otročki res ne morejo uskladiti časa?? Verjetno ne, kajti tako nas imajo samo zase. Zdaj pa res grem - eno kavo iz vrečke dol udarm, pa cukr zraven, da bom lahko stala pokonci.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 10:15:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 10:20:03
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Netki: zdaj veš zakaj je taščo zanimalo, koliko je Tilen star in seveda HURA zanjo. Nič, glavo mi bo razneslo, ker sem šla nazaj spat in sem spet spala po obrokih, vsakih par minut je jamral eden ali drug. Drugače sem pa od 23.30 pokonci, s tem, da je Ančka vmes zaspala za eno uro, jaz sem šla takrat pa dojit. A tile otročki res ne morejo uskladiti časa?? Verjetno ne, kajti tako nas imajo samo zase. Zdaj pa res grem - eno kavo iz vrečke dol udarm, pa cukr zraven, da bom lahko stala pokonci. bo dovolj?
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 10:23:37
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki dzanika.....danes se bom še malo pozanimala glede aerobike pri kolegicah ki so hodile...pa se zvečer pol zmenimo, velja? ok, zmenjeno!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 10:23:45
|
|
|
|
osa3
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: lex v grelnik naliješ kis in pustiš - samo ne vprašaj kakšna bo potem voda, ker ne vem, vem samo da kis nese vodni kamen hmmm.....a je katera to že probala....jst bi ga rada še uporabljala Jaz naredim takole: - grelnik napolnem do 3/4 vode in zavrem - dilijem 1/4 BELEGA vinskega kisa - pustimo čez noč - zjutraj odlijem + sperem - nalijem polen grelnik vode, zavrem, odlijem in sperem (to ponovim 2x)
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 10:27:35
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki kako naj očistim vodni kamen na dnu grelnika vode? jaz to ravnokar počnem ... dam vodo noter in 4 žličke citronke, pustim da zavre in nekaj časa stoji. Kasneje grelnik samo fajn sperem.
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 10:29:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 10:29:19
|
|
|
|
lidija***
|
[/quote] no evo pa smo dosegli magično mejo 1004 - sva prispevali ha , pa HD, pa lidija***, Inigo - še katera? [/quote] Jaz jih še poznam- najsi, samsa, daska, pa moja sestrična aprila,... HD-ocena za včeraj v savni- super!!! Nisem pričakovala, res. Me danes rit boli od turbo masaže v jakuzziju . Pa še hipoxy me mika... ima akcijo do konec meseca 12 obiskov za ceno 6. Full me mika, sem se že sprijaznila, leta so tu, trije otroci... sedaj pa mislim mogoče pa ni treba, da je tako... Daj punce povejte, tiste, ki ne dojite, koliko date na mesec za AM, da si bom lažje privoščila terapijo X3otroci = ?? EUR
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?