|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
16.1.2009 0:35:12   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: zabica26
Plasmon se dobi v vsakem BC pa tut Mercatorju. Vsaj naš lokalni ga ima. user posted image  

tnx, darling, to itak samo meni prav pride user posted image

Sem pa tudi jaz bila danes v Muellerju, pa kupila Milupini kašici - riževo in gris, obe, da se mešata z vodo in da sta brez glutena. Kekse pa drugič, se mi zdi še brez veze, za njih bo še čas. Je pa moja mala nekaj posebnega očitno - se mi zdi, da rajši je bljak stvari, kot pa njami. Npr. krompir in bučke skupaj, brez soli, brez vsega je zmazala in danes zvečer prvič riževe kosmiče z vodo + malo Hipp soka jabolko+marelica (to bolj zaradi mene, pa še vedno je bilo nagravžno) ... no, ona je cmokala in papcala. Ko pa sem ji zjutraj prvič po zelenjavnem tednu ponudila sadje - jabolko, je sicer jedla, ampak ne s takim užitkom kot zelenjavo. user posted image Kdo bi vedel, po kom ima to?!user posted image
Kar se pa hrbta in lopatic tiče - na dragega se obrni user posted image
Sicer pa upam, da se ta teden kaj vidiva. Sva komaj dočakale nizke temperature, zdaj so pa ceste obupne, ne? user posted image

Majuska  - mene bi bilo pa strah pr lončku od Topfen Creme, da se mi poreže ...

3jeMiv - nice pics user posted image user posted image user posted image (Metuljček, opažam, da si nas tukaj več okužila s svojimi english dodatki user posted image )

Kar se tiče Kresal/Senica zadeva - upam, da ne bom zaradi tega v težavah, ampak njuna veza naj bi bila samo naštimana in to zato, ker Senica skriva, da je gay in z njo utiša govorice. Katarinca je drgač Z Gantarjem - KD Group. Sem to že z večih koncev slišala, morda je pa res.

Balonchy, iiiiiiiiiiiiiiiiiii, kak mini pikec je .... jooooj, kdaj so že bili naši tako majhni?!? Prekrasen je, pravi dečko! user posted image user posted image user posted image

Blacky, tnx za odgovore. Delam podobno, če na 2 obroka bom šla malo hitreje, ker Nina rada papca. Pa poljubček Nejcu - ne vem, al sem se jaz bolj zagrela al Nina user posted image user posted image user posted image

flower user posted image user posted image Držim pestke, da bo vse uredu in da so te samo prestrašili!!!
Sicer pa, a mu daješ D3 kapljice? To pravijo, da je pomembno za kosti. JAz tudi zadnje čase pozabljam, bom zdaj bolj pridna. .... aha, zdaj vidim, da daješ D3

uhhhhhh, čist pozabla ... glede hujšanja ... men ne znese ... prvič zarad dojenja ne upam preveč skenslat hrano, drugič sem pa zdej tolk v učenju, da bi dol padla, če ne bi jedla... bom februarja začela

rebeca, sem prepričana in sigurna, da ti dremljeva ne seže do gležnjev ... najbolj kar se karakterja tiče...believe me

men so tud Trenja bedna ratala...kr neki, Slak mi je ratal antipatičen, ne morem pomagat ... vidim, da HD tud tko misli ... na živce mi gre, ker kar dreza in dreza v ljudi, sploh jih ne posluša, pa včasih zanalašč prca v glavo .. ma, sej vem, da u je to job, sam vseen ... ne potegne mi več, pa konc

IZVIRNO SPOROČILO: frutka
Ste jih dale že h komu drugemu v varstvo preko noči?!

Ne, ker me je groza tega. Ko smo bili na poroki konec avgusta, je moja mami prišla k nam in jo imela, jaz pa sem na 3h domov hodila jo dojit (ni hotela pit iz flaše). To mi ni blo hudo, ampak da jo odpeljem in rečem adijo, pa grem? Me kar stisne. Čedalje hujše mi je, ko pomislim, da bom morala v službo in bom brez nje skoraj cel dan!!! V glavnem, če pa že, bi jo pa zaupala najbolj mami in bratovi punci, saj svakinjam pa tašči tudi, ampak domači so domači.

coraly, ti kar hodi k nam težit...bo fajn spet to brat ... kdaj pa nameravaš vsem povedat doma?

Metuljček, lahko še jaz dobim Montignaca v elektronski obliki? Prosim, če me slučajno kdaj prime.

frutka, jaz bom tudi tetica avgustauser posted image user posted image user posted image A ni fajn?! Jeeeeeeeeej!Pa rebeca julija ... juhu, bomo najboljše tetke na svetu, ne?

sam res, blacky in rovarka, vajini princeski bi lahko bili dvojčki ... nora podobnost

frutka, tvoja mici mala je pravi cukr ... user posted image

umpa, zabica ni mislila, tako kot si ti razumela ... sem pa vedela, da boš ti tako vzela ... mislila je, ko se s kom vidi, da nekdo skoz govori moj pa zna to, moj pa naredi to, moj pa to dela... vse kar znajo eni povedat, je kako njihovi otroc obvladajo vse... daleč od tega, da bi nate letelo ... verjemi, je dobra dušica

levinja, mi smo tud še kaj na 62, večina pa na 68, tu in tam kakšno 74, pa še to zato, ker vse vržem v sušilca, tudi, če piše, da ne smem ... pol pa 74 rata 68user posted image
Jaz upam, da bo 80 in 86 spomladi in poleti ... imam en kup cunjic, ki sem jih kupila lani poleti na razprodajah za pomlad/poletje in so te številke ... No, saj če bo tako, potem sem zadela. Pa letos sem tudi kupila 1 zimski plašček in bundico za drug leto - številko 92. Bomo videli.

Sva se danes zvagali - najprej jaz, potem pa še z njo nagico - mislim, da ima malo manj kot 8kg, pa točno 1 teden nam manjka do 6 mesecev.

Ja, jaz sem tudi gledala čevlje ... teh nisem upala kupit v naprej, samo so pa bile res znižane. Redne cene so grozaaaaa

puzzle Eurospin - a še vedno jih kje imajo??? So mi res cortani! Če ve katera, naj javi prosim.

Ne morem verjet ... končno konec ... samo v teh nenoralnih urah vas ujamem, prej ne gre. No, zdaj pa spet učenje do kakšnih 4h, tako kot včeraj. Saj čudno, da še ni bilo alarma. Saj zdaj bo v roku 5ih minut - se mi to dogaja pogosto zadnje čase. Samo pomislim, kdaj se bo zbudila mala, pa ni 5 min in že je alarm.

No, sem si prej načrpala mleko iz ene zize za jutranjo kašico - 180 ml za šalo. Ta druga bo pa za ponoči.

Se beremo...

< Sporočilo je popravil karamela6 -- 16.1.2009 0:36:47 >

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
16.1.2009 0:38:51   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: karamela6

Majuska  - mene bi bilo pa strah pr lončku od Topfen Creme, da se mi poreže ...

Vem, sem tudi jaz z dvomom gledala lonček, ko ga je mali prijel ... zato je zmeraj eden od naju, staršev, zraven da ne bi bila panika. Na rezervi je še lonček od skutke, ki je okrogel - sem rekla ziher je ziher. Mali je zdaj čisto mahnjen na plastiko user posted image

nočko pupike user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
16.1.2009 6:25:34   
neboglasnica
Dobro jutro!

Nisem še uspela prebrat, samo toliko: Ana je ponoči zakuhala in to na polno. Kar žari, cela. Zaenkrat še nisem zbijala vročine, ker še zmore prenest T. Se pa sploh ne čudim, saj so v vrtcu cele dneve zunaj, kar je fino, ampak da jim sneg zleze za smučarske hlače in je cela mokra kar dve uri pa ni fino. Očitno bo moj pregled odpadel, pa tri mesece sem čakala na datum.

Če bom uspela, se kasneje javim.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
16.1.2009 7:18:33   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

O, pa res blacky, rovar_ka, neverjetna podobnost med vajinima pupama!!! user posted image user posted image user posted image

Malo se vprašajta, kje sta vaša dva moška hodila...user posted image Kateri je dvakrat "delal"? Ali imate pa istega poštarja?

_rebeca_: dobra fora, tale tvoj mož jo pa pihne!

Ok, prišla do konca. Vmes sem morala še red delat, zdaj pa Sara surli, ker ji nisem namazala nohtov. Ampak za šolo se mi ne zdi primerno. Ok, ene njene sošolke hodijo že namazane z maskaro ipd., samo moja še nekaj časa ne bo smela.

Zdaj pa pa-pa, ...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 7:44:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2330
16.1.2009 8:00:37   
Tinky
Dobro jutro,

Teo je spal svojih 12 ur v kosu, mami in tati pa celih 10.
Pa sem še zmeraj taaako zaspana.

Končno se je pokazal sonček, tako da bomo danes šli na dolg sprehod.

Sem pa tako jezna, včeraj sem generalno spucala dnevno, zdej če se obrnem je spet vse posvinjano, cunje so povsod, igrače so malo tu, malo tam, kozarec je na tleh, plenica se valja pod previjalno.......
Ma pismo, zakaj sploh pospravljam, če je v naslednji sekundi spet vse škifasto????

Mož je pa cepljen proti posrpavljanju user posted image

< Sporočilo je popravil Tinky -- 16.1.2009 8:02:09 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2331
16.1.2009 8:18:45   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Evo, tims, po tvoji želji sem najela človeka, dva profesionalca,ki obvladata stvar, da porihtata tega vašega natakarja:

user posted image      user posted image

Joj, Blacky, you're killing me! Skor sem s stola padla pr tehle dveh slikicahuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
16.1.2009 8:21:18   
metuljcek321
Aja, pa dobr jutr, pupe!

Danes zjutraj smo se zbudili v veeeeelik smrad - Anja se je pokakala kot bi smo za tekmovanje "kdo zmore vec" .... po hrbtu je kar cmokljalo .... ajajaj .... banana pri nas dela cudeze ......

user posted image

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
16.1.2009 8:34:11   
metuljcek321
Umpa, link s pajkom je res dober, a ne? Tip se je hotel izmuznit placilu racuna s slikico pajka, ki jo je sam narisal - taka totalno amaterska - kr neki varianta - najprej s sedmimi nogami, pol pa z osmimi - odbit tip - totalno!

In user posted image  za st. 86 - Luka je res ze velik fant!

lex, jaz ti zelim srecno pri sluzbi, ko se vrnes! Go, go, go!

frutka, user posted image  user posted image  kakiji do neba ... sky is the limit, pa touser posted image  Upam, upam! Bom povabila, da pridete pomagat obirat letino. In great pic, btw! Krasna deklica, tale tvoja mala!

anika, ze kar nekaj punce je napisalo, da imajo otrocki obdobja v obracanju - tako kot tvoj Filip - pride in gre, ocitno, tako da - don't worry, kmalu ga bo spet vse polno.

puzzli "medvedek Pooh" so pa res hit in tocno tko je, kot pravis, anikabd, Anja jih obozuje, ker so takih zivih barv, in kar naprej prijema slikice ter jih hoce dat v usta (ja, ja, 2D vs. 3D jo rahlo matra) .... anikabd, imajo jih v Eurospinu, 10 evrov, 9 kosov. karamela, danes grem na Rudnik, lahko pogledam, ce jih imajo, samo hitro sporoci, ce zelis! Lahko ti jih tudi nabavim & jih potem priletis 1x iskat if you want!
Majuska, user posted image  za Aleksandra, on je ze zapazil plastiko in jo locuje! Tko se dela! Kar se Janezek nauci, to Janez zna .... oujeeeuser posted image

Blacky, skoraj 2 uri si bila vceraj na compu & pisala post ..... smo tko pridne s klofanjem, da je tezko sledit, a ne? Jaz sem ze cist odvisnica ratala ...... danes grem na detoxikacijo - RES!

neboglasnica, user posted image za Ano!

karamela, Montignacovi linki so nekaj strani nazaj ... grem cekirat (aha, angl. je nalezljiva!) ... nasla na str. 86 .... tule, pa si poglej in prestudiraj:
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

glikemicni indeks zivil & nekaj navodil:

KLIKNI

KLIKNI

KLIKNI

KLIKNI

O, populis, hello, hello! Vidim, da je bilo bolje! Nice to hear that!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2334
16.1.2009 8:34:46   
metuljcek321
Pa, pa, mami gre zdaj v soping. Prej pa se na zajtrk. Adijos!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2335
16.1.2009 8:39:24   
metuljcek321
In ja, letalo je strmoglavilo zaradi jate gosi:
http://24ur.com/novice/svet/letalo-strmoglavilo-v-reko-hudson.html

user posted image  pilotu za dobro posredovanje!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2336
16.1.2009 8:51:55   
ilatic
Samo če pa pomislim, da je recimo dremljevi enako ime, kot meni, pa ne upam mislit, da imava isti karakter Morebiti pa.

Veš ne spremljam estrade ampak, če mene vprašaš je rebeka dremelj ena redkih punc zame ko nimam ne vem kakih pripomb zanjo. Jaz pravim ,da ima jajca. Kokr vem, popravte me, če ne vem, je edina k se ne duva s kakšnimi joški, slikanjem ali poziranjem pri playboyu. Všeč ni je ker je preprosta, deluje mi kot da nima dlake na jeziku in ni samovšečna.user posted image Res ne spremljam estrade, tak občutek imam pri njej kokr sem jo zasledila.

lili3 kri med polivanjem? OMG mene bi kap. user posted image user posted image user posted image

neboglasnica kako je s Staševim zaraščenim nohtkom? Teranov liker mmm ga obužujem!

flower tvoja mici je res luštkana!

neboglasnica user posted image za Ano. Kaj pri Sari se že šminkajo? HB da smo tukaj bogu za hrbtom!

Tinkyuser posted image user posted image glede dnevne sobe. Jaz sem že navajena!  Pri meni je to že 10 let ena in ista zgodba!

Zdaj pa grem k Tariku. Od kar se je zbudil sitnari! Nimam pojma kaj mu je!

Neposredna povezava do sporočila: 2337
16.1.2009 9:00:06   
Netta
dobro jutro,

evo vas berem že od 7h...ma če mi sedaj napiše we are sory...bom kar skoz okno skočilauser posted image user posted image user posted image

pripravljene...

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
16.1.2009 9:00:17   
Netta
flower - joj kako si me razžalostila sedaj...ubogi Lan...no vsaj veste kaj je narobe in bo šlo sedaj na bolje ...upamuser posted image

rebeca
- zanimivo tole, da bi jedla le sadje, ana ga pa ne mara...jabolka, hruška, banana...kar trese se zraven...zelenjava ji pa gre dol lepo...kako so si različni ti naši malčki...

ksenci - tudi za tvojega, da se čimprej pozdravi revčekuser posted image user posted image

hujšanje - hmmm...pri meni bo šlo verjetno bolj počasi dol, ker še dojim in moram jesti...se pa držim brez sladkarij in sladkih pijač, pa vmesne prigrizke sem črtala..tak da zaenkrat kar gre...bolj izi varianta, ampak eno hudo si pa ne upam.

lili - kri med polivanjem...OMG! mene bi kap...šele sedaj vidim kako sem lahko srečna da je naša zdrava...že trkam

inigo - ana je bila tudi 5 dni zaprta, ko sva začeli z riževimi kosmiči...potem pa mi je svakinja svetovala, naj ji dam svežo jabolko za jest (par žličk) in sedaj kaka vsak dan in kosmiče tudi jemouser posted image

neboglasnica - uauuu kopel, svečke, knjiga...ma si mi luštne naredila...danes mojga ni in bom pomoje zvečer kopirala tvojo idejouser posted image   hm...sam knjige nimam nobene pametne...ali lahko v s sabo v banjo nesem računalnik??user posted image user posted image user posted image user posted image

angelina - bravo za zobekuser posted image  

flower - upam da recept, ker pri nas tudi tak deluje...ampak moram obvezno temo narediti, da nič ne vidi, pol pa lepo zaspiuser posted image

porodniška  - zdaj sem pa tudi jaz postala radovedna kolko imam...evo grem na klik...

metuljček - parcelo imate v umagu?? nič hrvati ne težijo???

frutka - luštna pupauser posted image user posted image za reklamouser posted image

levinja - ne sekiraj se...tudi mi nosimo 68 velikost...še...pohano bedro a...to bi rajši jaz pojedlauser posted image user posted image

blacky - v jato ptic..OMG..zaradi tega lahko avion strmoglavi...evo sem šla prec brat poročilauser posted image

karamela - pri nas v postojni v eurospinu jih še imajo...jih grem ravno danes iskat za brata, no za nečakinjouser posted image user posted image

neboglasnica - za Anouser posted image user posted image user posted image

tinky - glede pucaja je pri nas isto...najbolje da se počasi spijaznemo, ker ko bodo tile naši pikeci okrog začeli hodit in vlečt stvar iz omar, takrat bo šele štalauser posted image user posted image

frutka - bravo za plazenje in sedenje, pa zobka...kot partizan, hihi sem se nasmejalauser posted image

ne čez noč še ni spala drugje kot v moji bližini...še papca pri meniuser posted image

coraly - jeeeeeeeeee za pregled.user posted image user posted image user posted image   sporoči kak bo...kako počutje? kaj slabosti?

angelina - ko bo pridobil dovolj moči za odriv, se bo plazil po vsaki podlagi...tak da kar potrplenje pa bouser posted image

anikabd - za filipauser posted image   fiziološko dajem le če ima kaj sluzi v nosu, da se lažje skiha in če smo kje, kjer je ful suh zrak (npr. pri mojih domačih)

frutka
- premajhna oblačila spravljam za naslednjega! v space bag vreče in na zgornjo polico omare...

bravo bodoča tetkauser posted image user posted image user posted image user posted image

rebeca - še ena tetka....iiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2339
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 9:01:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2340
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 9:02:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2341
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 9:02:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2342
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 9:06:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2343
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 9:07:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2344
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 9:07:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2345
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 9:08:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2346
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 9:15:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2347
16.1.2009 9:22:39   
Majuska
Hojla pupe,

evo mal zajtrka
user posted image

nas je Aleksander vrgel pokonci ob 7.30 ... je kar lepo spal, edino hropsti je spet začel in sem žalostna zaradi tega, ker sem upala, da bova šla kaj ven. Mož je ostal doma, ker ga noga ful boli in bom imela dva fanta, odvisna od mene tu.

Bo že bolje ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2348
16.1.2009 9:23:12   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: flower

se matram pa ga uspavam, pa tečnari.. sem mela pa dost, ga dam v posteljico in ugasnem luč, grem za foro ven, da vidim kaj bo.. vse tiho.. grem nazaj in otrok spi. user posted image Slučajno? Al je to recept??

možno, da recept. Jaz sem našo tud tak uspavala, no, uspavala glih ne, sem jo pocartala na rokah za par minutk, ji zaželela lahko noč in jo dala v posteljico, kjer je potem zaspala. Po novem začne tečnarit takoj ko jo vzamem v roke, zato jo položim kar v posteljico in je vse ok in zaspiuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2349
16.1.2009 9:25:46   
rovar_ka
In dobro jutro seveda, kak sem nevljudnauser posted image !

Angelina, lepo da si se po dolgem času oglasla in bravo za zobekuser posted image

hihih, naša miška pa se obrača - da ne bo pomote, ne iz trebuščka na hrbet ampak kot helikopter (ko je na trebuščku) - je že naredila dva kroga po puzzlihuser posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?