Blacky30
|
Jutro! Nisem si mislila, da bom kdaj to napisala, a očitno je tudi nas zadelo: celo noč nisva spali! Ob 0.45, ko sem prilezla v posteljo, se je zbudila in začela tečnarit. Potem sem jo nahranila, a ni bilo to to. Ni in ni mogla zaspat, tečnarla, jokala. Potem sem jo dala k sebi v posteljo in je počasi zadremala za 2 uri mogoče, samo če sem se samo malo premaknila, je že imela odprte očke. Potem je Nejc ob 4.30 samo rekel, da gre lulat, pa je že spet gledala okoli. Res ne vem, kaj ji je blo. No, potem sem jo ob 5.30 uspavala na rokah,je ful jokala, ker je bila že tak zaspana in sem šla Nejca zrihtat za vrtec počasi. Potem pa sem sem kar na sedežno zvalila in tam zaspala, sem ji pustila mir v sobi in sva spali do 9.30, tak da sem vsaj nekaj not spravla, ker sem bila zjutraj kot zombi. Sem pa seveda pol dopoldneva zabušla, pa me čaka še cela gora dela danes - torta, princeske in bosanska pita. Samo na hitro: Netki, jaz grelnik vode na tak način spucam, kot je rekla lex. Nalijem not kis, tolko da prekrije ono železje, včasih dodam malo vode, da dvignem raven in pustim par ur, potem pa z gobico še ven umijem in dam zavret prvo vodo, ki jo potem proč vlijem, naslednja je pa čisto ok. Tinky, nehaj z generalkami. Saj že sama ugotavljaš, da je to zguba časa, ker je čez 5 min vse enako. Samo površno preleti, pa bo isti hasek, pa še več časa boš lahko na RR. Maja24, teh tabletk naša P več ne predpisuje. Je pa že pred leti bila velika galama okol tega sranja, da ful škodijo in so jih takrat ukinli s tržišča in jih otroci niso dobivali. Potem pa so spet prišla 2005 nazaj in jih jaz Nejcu nisem dajala ravno zaradi teh polemik. No, zdaj pa so jih spet ukinili, zato jih naša P več ne daje, čeprav ostali P pa jih še vedno. Mi jih torej ne bomo jemali. Pa še žalostna sem zdaj povrh vsega - sva Teji hotela kupit Kužka Fredija za mini 6. rd, pa jih je spet zmanjkalo po vseh enotah. Ga imajo v glavnem skladišču in jih dobimo šele v sredo, tak da bo morala čakat in jutri ne bo dobila darila, ko praznujemo. Shit, shit, shit...... Grem zdaj nekaj delat.
|