Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 8:58:00
|
|
|
|
buči
|
Blacky, hrana v vrtcu je kar nekaj. Raje ne glej, kaj jejo, ker se boš cel dan potem obremenjevala. Midva samo vprašava, če je Aljaž jedel, če ni, mu pač pripraviva še kaj.. Zajtrkuje pa obvezno doma, ker se je dogajalo, da ni jedel tudi cel dan ničesar, potem je pa zbolel, ker pač ni imel enrgije. Saj se boš navadila ...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 9:47:54
|
|
|
|
Februarka08
|
Buči, naj se Tilnova ritka čim prej pozdravi Jencili in Blaža tud vama hvala Blaža, tud teb ful paše kratka frizurca ful si bla luštna Mlavla super slikce in kako luštna si............. Blacky za super noč Zdej pa šibam...... pride soseda na kavo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 9:51:45
|
|
|
|
Stipe air force
|
Raport iz gnilega kapitalizma . Carica spala kot zalita do 4-ih... potem flaska Aptamila in nadaljevanje spancka do 8-ih . Sefli cmok v slovo... kakec za ocija in potem 130 Aptamila + rizeva kasica... . Zdaj startava na banano... in potem dopoldanske mizule... Zgleda da Solana in Baroso pomirjujoce delujeta na dete
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 10:03:04
|
|
|
|
mlavla
|
dan.. neža se najedla jogurta..zdej gre v varstvo..jst pa za knjige... se tipkamo kaj popoldne..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 10:12:09
|
|
|
|
mala_pikica
|
Pozdravljene! Punce res škoda, da niste še drugim javile na zs, to glede darila za Mlavlo, bi tudi jaz zelo rade volje sodelovala . Mlavla krasno pupiko imaš, pa zelo lepi trebušček . Blaža in Bamby, sem že večkrat pogledala vajine slikice od tort, no bamby od tvoje sestre in delata krasne torte. Meni ni problem spečti torte, samo dekoracija pa mi dela ful probleme, sem totalno brez domišljije . Bom pa jaz kar tvojo torto kopirala blaža, se moram še odločiti ali medvedka ali to z račkami. Problem je v tem, da jaz ful ne maram umetnih stvari, sploh v teh za okraševanje sem zasledila, da je polno nekih emulgatorjev. Jaz si ponavadi kar slikice za na torto kupim in jo dam gor. Bom pa probala s temi barvami za smetano kaj narediti za rojstni dan od Lukca. Blaža a tista torta medvedek je iz modela, ali si jo sama izrezala iz štiri oglate torte?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 10:12:50
|
|
|
|
Janey
|
dan spali super končno, ker sem mislila se že v dravo vrečt jaka je danes sam papal zajtrk(kruh s sirom in čaj) jaz sem pa ta čas pospravila celo kuhinjo. pol sem pa še posesala celo stanovanje. valda z boječko v rokah. ne vemkaj mu je, ker ma take fore zadnje čase, se kr vsega boji kar neke zvoke spušča , preoblekla postelje, plenice spakirala za v smeti(jih mamo po 3 koših ). jaka se je danes prvič v življenju zares cartal in tudi vmes zaspal jaz grem pa zdaj še dat prat in kuhat kosilo, pol pa grema za ene pol ure na sončka. več ne smeva ker je še vedno bogi je že sicer bolši z noska mu zdaj sicer bolj lije ampak je vsaj tekoče, ni več žnodrasto, kašlja pa še isto grdo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 10:14:09
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Buči, naj se Tilnova ritka čim prej pozdravi Jencili in Blaža tud vama hvala Blaža, tud teb ful paše kratka frizurca ful si bla luštna Mlavla super slikce in kako luštna si............. Blacky za super noč Zdej pa šibam...... pride soseda na kavo hvala, ma verjetno se ne bom še ostrigla. ko sem bla noseča sem se vedno morala ostrišt, zaradi tega, ker mi je blo preveč slabo za si rihtat lase, pa še non stop sem bla v bolnici. 1. in 2. ne vem kdaj se bom okorajžla. bom vidla. Sej me mika, pa moj tudi pravi, da se naj ostrižem na kratko , m ene vem še. Verjetno se pa še kdaj bom, ki dolgi lasje niso lih mladostni. Vsaj jaz tako mislim.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 10:16:37
|
|
|
|
mlavla
|
spet se zahvaljujem za komentarje..mogoče se pa zdej v drugo pozna tud moje boljše počutje..in pa apetit...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 10:16:41
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Pozdravljene! Punce res škoda, da niste še drugim javile na zs, to glede darila za Mlavlo, bi tudi jaz zelo rade volje sodelovala . Mlavla krasno pupiko imaš, pa zelo lepi trebušček . Blaža in Bamby, sem že večkrat pogledala vajine slikice od tort, no bamby od tvoje sestre in delata krasne torte. Meni ni problem spečti torte, samo dekoracija pa mi dela ful probleme, sem totalno brez domišljije . Bom pa jaz kar tvojo torto kopirala blaža, se moram še odločiti ali medvedka ali to z račkami. Problem je v tem, da jaz ful ne maram umetnih stvari, sploh v teh za okraševanje sem zasledila, da je polno nekih emulgatorjev. Jaz si ponavadi kar slikice za na torto kupim in jo dam gor. Bom pa probala s temi barvami za smetano kaj narediti za rojstni dan od Lukca. Blaža a tista torta medvedek je iz modela, ali si jo sama izrezala iz štiri oglate torte? Misliš uni roza? joj meni se zdi da pa ni najboljše ratal. No pa rezala sem ga sama, pa nisem mela še take prakse. Ma š pa tudi model za kupit, kar je po moje še najboljše. itak pol lahko večkrat nardiš za kakega otročka.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 10:20:29
|
|
|
|
blaža
|
mala_pikica sej če delaš račke. lahko torto celo namažeš samo z modro smetano. modre barve gre pa izredno malo za svetlomodro barvo. ni treba, da daš tičino maso, malo smetane, pa gor račke pa je.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 10:34:02
|
|
|
|
mlavla
|
ma ne morte verjet, da sem dones dobila obvestilo od Ministrstva za delo in soc....da moram do konca meseca vložit vlogo za otroški dodatek.. blaža..kako pa to, da si ti že tako dolgo brezposelna..a so te kar stran dali..?kot vem si bila že zaposlena.. za tiste, ki pa že odprej poznate zgodobo mojega moža..glede službe. pa lohka povem,da spet išče neki za zraven..ker je spet premalo dela..jst nevem zakaj ima tako smolo..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 10:34:42
|
|
|
|
mlavla
|
a ima katera kakšno idejo kako naj pripravim zajca..saj ga večinoma le pečemo..pa bi rada kej novega..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 10:36:29
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla a ima katera kakšno idejo kako naj pripravim zajca..saj ga večinoma le pečemo..pa bi rada kej novega.. packa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 10:38:23
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: mlavla a ima katera kakšno idejo kako naj pripravim zajca..saj ga večinoma le pečemo..pa bi rada kej novega.. packa ja sorči..mi pač jemo meska..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 10:42:47
|
|
|
|
mlavla
|
Janey..a Jaka že kej dela samostojne korake? naša bi bila zadnje dneve le na nogah..sicer je vmes še tud velik na riti..jo je prov zabavno gledat.. se pa sprašujem, kaj ji bom začela obuvat ko bo shodila..sicer imamo ene cicibanke..ki se mi pa zdijo čist preveč trde...pa še brala sem o tem..kako naj bi bila obutev mehka, prožna itd. za notri ni panike..mamo mehke usnjene copatke ali pa ABS nogavičke..za ven pa res ne vem kaj bomo imeli?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 10:44:23
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža mala_pikica sej če delaš račke. lahko torto celo namažeš samo z modro smetano. modre barve gre pa izredno malo za svetlomodro barvo. ni treba, da daš tičino maso, malo smetane, pa gor račke pa je. Ja, saj jaz sem jo hotla kar z obrvano smetano okrasiti, a ti boš pa gor dala tičino maso?
< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 8.1.2009 10:45:50 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 10:45:24
|
|
|
|
mlavla
|
imamo pa takole (starješi model, ki je podoben) zadevo..smo jo dobili od priajteljev..sicer staro že skoraj 12let..vendar še vedno služi svojemu namenu..tamal tako šiba s tem... http://www.soncek.si/si/1598-tomy-vecnamenska-igraca-multi-6-i2272.shtml
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 11:05:43
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: bamby Drugače pa moja pogodba isto govori kot tvoja, da je v vrtec sprejeta za šolsko leto 2008/2009 in z dnem 1.1.2009 začne otrok obiskovati vrtec, oziroma se mu prične računati rezervacija. In tisti VIII.odstavek mi pravi, da se otroka lahko vključi v vrtec le s potrdilom o njegovem zdravstvenem stanju, ki ga izda pediater (to mi je jasno). Meni sta šele sedaj podčartani besedici bolj jasni, ker to pri meni zdaj očitno izvajajo . človek ne more verjet... jaz sem potrdilo od pediatra dobila tako, da me je čakalo v mapi v ZD, ker naše zdravnice ni bilo. Zakaj se pa tako ne dogovoriš? Jaz moram prej še posvetovalnico naredit, da mi izdajo potrdilo . Pri nas je zdaj trenutno problem, ker imamo dve pediatrinji: ena dela posvetovalnice in je za predšolske otroke, ki pa je zdaj odsotna, ker je šla na operacijo, druga pa je za šolske otroke in mladino (ta je tudi najina osebna pediatrinja) Zdaj pa moram uno prvo čakat, da pride nazaj . Se vrne v ponedeljek. februarka, ful dobra sprememba ! Mi je všeč barva!!! mlavla, luštna je že Neža, ti si pa tudi že luštna mamica . Je trebušček že kar lep. Kdaj dobite novega člana? Maja? buggypod ... sem mogla it prav na google poiskat, kaj to je . Jah, ni kaj , sem pač blondinka . No, na naslednji strani sem videla, da si sama prilimala link. Drugače pa zelo dobra izbira, ti bo prav prišlo !!! Pri nas standard. Spali celo noč, Tim je pa še danes doma, da se še malo bolj pocajta!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 11:08:20
|
|
|
|
mlavla
|
bamby..novi član naj se nam bi pridružil že v aprilu..PDP imam 22.4... Upam,da ti uspe tole papirologijo uštimat...čimprej...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 11:10:29
|
|
|
|
Janey
|
mlavla sej mi tut jemo meseka, samo smo meli 3 zajčke male doma, še do predlani, tak da jaka že nardi kak korak ja, ampak ni siguren na nogicah. stoji pa lepo, tut pol minute, brez opore. sam se še ne vstane, se pa spusti
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 11:13:08
|
|
|
|
mlavla
|
sej men tud ni v užitek jest zajčke.jih rajši cartam... bravo za jaka!!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 11:15:06
|
|
|
|
mlavla
|
a katera zdej že daje KM? ..jst ji mislim po tej škatli AM..imamo še slabo polovico...kar dat za probat Km..pa da vidimo če bodo kakšne reakcije..upam,da ne..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 11:15:50
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey mlavla sej mi tut jemo meseka, samo smo meli 3 zajčke male doma, še do predlani, tak da jaka že nardi kak korak ja, ampak ni siguren na nogicah. stoji pa lepo, tut pol minute, brez opore. sam se še ne vstane, se pa spusti ob opori pa najbrž vstane?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 11:16:35
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla a katera zdej že daje KM? ..jst ji mislim po tej škatli AM..imamo še slabo polovico...kar dat za probat Km..pa da vidimo če bodo kakšne reakcije..upam,da ne.. mi ga uvajamo ta teden... mu pa dajem vzoredno AM in KM... ker npr. kake 14 dni nazaj ni popil KM po steklenički Zdaj mu pa v AM malo zamešal KM. Vsak dan malo več.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 11:17:56
|
|
|
|
Suzi*
|
dan. kako pridno čvekate. ne vem kje najdete čas. mi smo kar ok, jaz še kašljam, pa smrkam, otroc zdravi, žana malo lepše spi ponoči, smo tud nekaj nočnih dojenj oklestle. tako da je po 23. uri ne dojim več...pa pol ponavadi kar spi do jutra. se pa zadnje 2 dni spušča za kakšen korak al pa dva, pa prava babja čveka je ratala. no, nas je kar lepo zametlo ponoči, je kakšnih 15 cm snega, zdej se pa že sonček kaže in je takooo lepo zunaj. škoda ker ni tolk očiščeno, da bi šle lahko z vozičkom kam, mogoče jo pa v mei tai navežem in pičimo ven, ko se zbudi in naje.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?