Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:20:14
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža No jaz si lse moram še likat, ki imam skodrane. to je zato ki imaš predolg jezik dolg je, ni pa kosmat! To je bistvo! redno depiliraš što smiješ Ej ne samo,da je jezik kosmat. še nohte si bom nardila umetne v soboto. No trepalnice bojo pa prave. pa ti se boš čist u nulo spedenala za soboto... do zadnjega nohta Ja zato, da ne bo kdo reku da pa zdej, ko sem dopolnila 30, pa slabo zgledam.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:20:47
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ma ste zabavne... blaža..a pri vas res sneguje? saj tist kar zapade jim takoj burja odpihne Ja mi smo v extremnem kraju.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:21:02
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža No jaz si lse moram še likat, ki imam skodrane. to je zato ki imaš predolg jezik dolg je, ni pa kosmat! To je bistvo! redno depiliraš što smiješ ja na boj.... a sem prehitro komentirala... oz. se smejala... ker je dobr pokal a ti si se že nakvakala a za dons misliš... z bejbami... smo bile v zvezdi v btc pa je bilo tako mrzlo da so mi skor kraki odpadli... že šparajo na kurjavi.... zgodaj začele, zgodaj končale...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:21:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža No jaz si lse moram še likat, ki imam skodrane. to je zato ki imaš predolg jezik dolg je, ni pa kosmat! To je bistvo! redno depiliraš što smiješ Ej ne samo,da je jezik kosmat. še nohte si bom nardila umetne v soboto. No trepalnice bojo pa prave. pa ti se boš čist u nulo spedenala za soboto... do zadnjega nohta Ja zato, da ne bo kdo reku da pa zdej, ko sem dopolnila 30, pa slabo zgledam. ma kaki, stara koka dobra supa, vprašaj Stipeta, on jo že 1 leto in pol gloda
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:21:40
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža No jaz si lse moram še likat, ki imam skodrane. to je zato ki imaš predolg jezik dolg je, ni pa kosmat! To je bistvo! redno depiliraš što smiješ Ej ne samo,da je jezik kosmat. še nohte si bom nardila umetne v soboto. No trepalnice bojo pa prave. pa ti se boš čist u nulo spedenala za soboto... do zadnjega nohta Ja zato, da ne bo kdo reku da pa zdej, ko sem dopolnila 30, pa slabo zgledam. mislim, da ni panike...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:22:00
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža No jaz si lse moram še likat, ki imam skodrane. to je zato ki imaš predolg jezik dolg je, ni pa kosmat! To je bistvo! redno depiliraš što smiješ ja na boj.... a sem prehitro komentirala... oz. se smejala... ker je dobr pokal a ti si se že nakvakala a za dons misliš... z bejbami... smo bile v zvezdi v btc pa je bilo tako mrzlo da so mi skor kraki odpadli... že šparajo na kurjavi.... zgodaj začele, zgodaj končale... ujoj, tam pa ni zame, bi jim celo vitrino frderbala
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:22:16
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža No jaz si lse moram še likat, ki imam skodrane. to je zato ki imaš predolg jezik dolg je, ni pa kosmat! To je bistvo! redno depiliraš što smiješ Ej ne samo,da je jezik kosmat. še nohte si bom nardila umetne v soboto. No trepalnice bojo pa prave. pa ti se boš čist u nulo spedenala za soboto... do zadnjega nohta Ja zato, da ne bo kdo reku da pa zdej, ko sem dopolnila 30, pa slabo zgledam. ma kaki, stara koka dobra supa, vprašaj Stipeta, on jo že 1 leto in pol gloda Jutri ga bom, verjetno zdej že kumarce vlaga, al kako se že reče.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:23:27
|
|
|
|
blaža
|
Ja vidim, da sva ostali le še jaz in inja2, pol pa res grem.
< Sporočilo je popravil blaža -- 7.1.2009 22:24:06 >
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:23:49
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža No jaz si lse moram še likat, ki imam skodrane. to je zato ki imaš predolg jezik dolg je, ni pa kosmat! To je bistvo! redno depiliraš što smiješ ja na boj.... a sem prehitro komentirala... oz. se smejala... ker je dobr pokal a ti si se že nakvakala a za dons misliš... z bejbami... smo bile v zvezdi v btc pa je bilo tako mrzlo da so mi skor kraki odpadli... že šparajo na kurjavi.... zgodaj začele, zgodaj končale... ujoj, tam pa ni zame, bi jim celo vitrino frderbala pa saj si se zdaj že aklimatizirala, po moje bi bilo tebi v zvezdi vroče, glede na stanje na jobu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:23:49
|
|
|
|
blaža
|
Nočko!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:24:59
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Nočko! pa a ti ne odgovarjamo dovolj hitro Aja... še na lepotilni spanec šibaš... bejba v soboto boš zažigala... ne vem kako te bo tvoj sploh iz bajte spustil...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:25:17
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža No jaz si lse moram še likat, ki imam skodrane. to je zato ki imaš predolg jezik dolg je, ni pa kosmat! To je bistvo! redno depiliraš što smiješ Ej ne samo,da je jezik kosmat. še nohte si bom nardila umetne v soboto. No trepalnice bojo pa prave. pa ti se boš čist u nulo spedenala za soboto... do zadnjega nohta Ja zato, da ne bo kdo reku da pa zdej, ko sem dopolnila 30, pa slabo zgledam. ma kaki, stara koka dobra supa, vprašaj Stipeta, on jo že 1 leto in pol gloda Jutri ga bom, verjetno zdej že kumarce vlaga, al kako se že reče. ne ne, je že lani notri prinesel, zdaj je na dopustu
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:26:57
|
|
|
|
jencili
|
čer, še sm živa , samo se enostavno pri naši hiši tok dogaja, da se nimam časa javljat Veliko je novega, ampak bolj kar se naju tiče, kot pa samega Taja, ki je še vedno super priden in super lepo spi ponoči Dva dni že samo zapravljam, ker si komplet menjam garderobo in sem pri zapravljanju tudi zelo uspešna . Če pač ne najdem zase, kupim Taju ali , pa se spet vse pogliha. Februarka, morm te pohvalit. Res maš super frizurco in tud barva je meni noro všeč. Taka sm bla jst kr neki let... Brala vas nisem nič, ker sem cca 25 strani v zaostanku, tko da če je kej pretresljivo novega, prosim za kratko obnovo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:29:10
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili čer, še sm živa , samo se enostavno pri naši hiši tok dogaja, da se nimam časa javljat Veliko je novega, ampak bolj kar se naju tiče, kot pa samega Taja, ki je še vedno super priden in super lepo spi ponoči Dva dni že samo zapravljam, ker si komplet menjam garderobo in sem pri zapravljanju tudi zelo uspešna . Če pač ne najdem zase, kupim Taju ali , pa se spet vse pogliha. Februarka, morm te pohvalit. Res maš super frizurco in tud barva je meni noro všeč. Taka sm bla jst kr neki let... Brala vas nisem nič, ker sem cca 25 strani v zaostanku, tko da če je kej pretresljivo novega, prosim za kratko obnovo čer, sem čakala kdaj boš prijadrala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:31:47
|
|
|
|
mlavla
|
nočko še z moje strani...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:33:03
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla nočko še z moje strani... jaz se tudi poslavljam... grem peglat... kavč
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:41:39
|
|
|
|
Janey
|
nočko vsem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:56:33
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: jencili čer, še sm živa , samo se enostavno pri naši hiši tok dogaja, da se nimam časa javljat Veliko je novega, ampak bolj kar se naju tiče, kot pa samega Taja, ki je še vedno super priden in super lepo spi ponoči Dva dni že samo zapravljam, ker si komplet menjam garderobo in sem pri zapravljanju tudi zelo uspešna . Če pač ne najdem zase, kupim Taju ali , pa se spet vse pogliha. Februarka, morm te pohvalit. Res maš super frizurco in tud barva je meni noro všeč. Taka sm bla jst kr neki let... Brala vas nisem nič, ker sem cca 25 strani v zaostanku, tko da če je kej pretresljivo novega, prosim za kratko obnovo čer, sem čakala kdaj boš prijadrala si ne, se mi je zdelo, da me nekdo čaka
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 8:11:50
|
|
|
|
blaža
|
jutro! 1.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 8:17:39
|
|
|
|
blaža
|
Evo čakam, da se mi shladi kafe, vi ste mji pa namesto časopisa. No Blažu sem že dala jest, zdej se pa igrata z Matijo, ki danes ne gre v vrtec. Sem ga končno prepričala, da ostane doma. Zunaj je malo zasnežilo in,.... Tle pred trgovino vedno en stric iz vasi pride splužit. lepo, samo mi ni jasno zakaj ob 5.30 min, če se trgovina odpre ob 7ih . ma to tako ropota in ruži, čeprav mi okna tesnijio, je neznosno. HB, Blaž se je obračal, ma se ni prav do konca zbudil. za razliko od mene. pol je šla pa še grtalica ene trikrat mimo, pol ob sedmi pa še poštar, ki je kidal pred vhodom pošte. No in ob štirih sem vstala, ki me je srbela ustnica in imam spet herpes. Pred enim tednom, sem se ga rešla. Od kar sem skinla 10 kg, ga mam non stop. med dijeto niti enkrat, prej pa že dolgo ne. Drugače je Blaž kar dobro spal, samo enkrat al dvakrat je bil žejen in pol je spal naprej.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 8:35:39
|
|
|
|
Februarka08
|
Uf, ste načvekale... Aja, dobro jutro Mene boli sp. štuk za znoret, lije mi pa tud kot iz škafa sovražim najraj bi bla kar spet sam da te packarije ne bi blo treba prenašat Midve sva šele dobro vstale, jest sem še vsa zalimana tamala se itak že igra, zdej ji grem gres skuhat... sem ji včer za večerjo polento na mleku nardila in jo je tud kar neki pojedla, pa ni blo nič ponoči tako da bo zdej enkrat dobila kar mešanico mleka v flašo pa bomo vidli najprej za ob 12h ko bo šla spat, ne zvečer... Grem za šporget
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 8:45:08
|
|
|
|
blaža
|
u kolko vas je že vstalo!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 8:50:58
|
|
|
|
buči
|
Jutro, po dolgem času spet malo na RR! Kako mi hitro mine čas v službi! Kar četrtek je že ... Tilen ima ful vneto rito, 2 dni spet ful kaka, se je včeraj zgodilo prvič, da se je tako močno podelal, da je kaec prilezel ven na vratu ... Koliko vas je že šlo v službo?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 8:53:39
|
|
|
|
Blacky*
|
jutro, Val se že igra v vrtcu. Me sploh ni porajtral, ko sem mu pomahala, ker je bil prezaposlen z igračkam. Ga grem iskat ob 13:30. No, če ne pokličejo prej. Spal je pa celo noč od 19:45 naprej. Sem mu ob pol enih hotla eno flašo med spanjem uturit... pa ni šlo. Zbudil se je pa ob 7:30 Za zajtrk sem mu dala kar čokolešnik. Pol čokolešnika in pol rižolina. Ko sem ga pa pripeljala v vrtec sem na meniju videla, da imajo za zajtrk tudi čokolešnik in nekakšna zmešana jajca. Če sem prav videla je bil notri tudi beljak Za kosilo imajo danes juho in rimski riž ter seveda solato. Kakšen je to rimski riž Moram prečekirat.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 8:55:07
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Jutro, po dolgem času spet malo na RR! Kako mi hitro mine čas v službi! Kar četrtek je že ... Tilen ima ful vneto rito, 2 dni spet ful kaka, se je včeraj zgodilo prvič, da se je tako močno podelal, da je kaec prilezel ven na vratu ... Koliko vas je že šlo v službo? jutro, jaz sem še na dopustu, do 23., no 23. grem delat... in ker je petek po moje ne bo panike Za Tilna
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?