Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:09:33
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pa da vam ne pozabim povedat..drage moje februarke..kaj sem se oz. sva se z mojim odločila, da kupimo z darilom, ki ste nam ga poklonile.... Pa tisočkrat vam hvala!!!! Kupila sva Buggypod..bom prilepla kakšno slikco..sam da najdem.. Jaz ti pa nič nisem. nisem vedla, nobena mi ni povedala. ti kej pošljem, ko rodiš. ej nehaj mi s takimi..veš jst sploh nisem od nobene ničesar nič pričakovala..tko da je bilo to eno ogromno presenečenje..me je tisti dan skor kap..ko je pršu poštar..saj sem ga kar vztrajno prepričevala..da bo to najbrž pomota..da jst pa že ne pričakujem takšne pošiljke...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:10:12
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža No jaz si lse moram še likat, ki imam skodrane. to je zato ki imaš predolg jezik dolg je, ni pa kosmat! To je bistvo! redno depiliraš ne tle otresam. in to tolk močno, da kljub močnim koreninam, dlake stran letijo Jah kaj čmo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:11:14
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pa da vam ne pozabim povedat..drage moje februarke..kaj sem se oz. sva se z mojim odločila, da kupimo z darilom, ki ste nam ga poklonile.... Pa tisočkrat vam hvala!!!! Kupila sva Buggypod..bom prilepla kakšno slikco..sam da najdem.. zelo pameten nakup jaz tut nič ne vem o tem pa daaaaaaaaaaaaaaj zate isto velja kot za blažo..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:11:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pa da vam ne pozabim povedat..drage moje februarke..kaj sem se oz. sva se z mojim odločila, da kupimo z darilom, ki ste nam ga poklonile.... Pa tisočkrat vam hvala!!!! Kupila sva Buggypod..bom prilepla kakšno slikco..sam da najdem.. Jaz ti pa nič nisem. nisem vedla, nobena mi ni povedala. ti kej pošljem, ko rodiš. ej nehaj mi s takimi..veš jst sploh nisem od nobene ničesar nič pričakovala..tko da je bilo to eno ogromno presenečenje..me je tisti dan skor kap..ko je pršu poštar..saj sem ga kar vztrajno prepričevala..da bo to najbrž pomota..da jst pa že ne pričakujem takšne pošiljke... eh, drugič mu reči, da naj mu v navado pride take pošiljke nosit, drugače jih bo zase obdržal
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:11:53
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pa da vam ne pozabim povedat..drage moje februarke..kaj sem se oz. sva se z mojim odločila, da kupimo z darilom, ki ste nam ga poklonile.... Pa tisočkrat vam hvala!!!! Kupila sva Buggypod..bom prilepla kakšno slikco..sam da najdem.. zelo pameten nakup jaz tut nič ne vem o tem pa daaaaaaaaaaaaaaj čist premalkrat si v LJ prišla veš kaj ste grde da niste kaj na zs napisale al pa kaj jezna, nisem si več z vami
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:11:56
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pa da vam ne pozabim povedat..drage moje februarke..kaj sem se oz. sva se z mojim odločila, da kupimo z darilom, ki ste nam ga poklonile.... Pa tisočkrat vam hvala!!!! Kupila sva Buggypod..bom prilepla kakšno slikco..sam da najdem.. Jaz ti pa nič nisem. nisem vedla, nobena mi ni povedala. ti kej pošljem, ko rodiš. ej nehaj mi s takimi..veš jst sploh nisem od nobene ničesar nič pričakovala..tko da je bilo to eno ogromno presenečenje..me je tisti dan skor kap..ko je pršu poštar..saj sem ga kar vztrajno prepričevala..da bo to najbrž pomota..da jst pa že ne pričakujem takšne pošiljke... To je tako lepo, zato mam pa jaz februarke tako rada. Sem takoj začutla pozitivno energijo tle, brez žlehtnobe. Bravo !
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:12:23
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pa da vam ne pozabim povedat..drage moje februarke..kaj sem se oz. sva se z mojim odločila, da kupimo z darilom, ki ste nam ga poklonile.... Pa tisočkrat vam hvala!!!! Kupila sva Buggypod..bom prilepla kakšno slikco..sam da najdem.. zelo pameten nakup jaz tut nič ne vem o tem pa daaaaaaaaaaaaaaj zate isto velja kot za blažo.. ma lej....ti tebi bi blo isto bed
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:12:37
|
|
|
|
mlavla
|
vidim močen "boj" med dolenjko in blažo... očitno dolenjko primorci zelo znajo "zabavat"...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:12:54
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pa da vam ne pozabim povedat..drage moje februarke..kaj sem se oz. sva se z mojim odločila, da kupimo z darilom, ki ste nam ga poklonile.... Pa tisočkrat vam hvala!!!! Kupila sva Buggypod..bom prilepla kakšno slikco..sam da najdem.. Jaz ti pa nič nisem. nisem vedla, nobena mi ni povedala. ti kej pošljem, ko rodiš. ej nehaj mi s takimi..veš jst sploh nisem od nobene ničesar nič pričakovala..tko da je bilo to eno ogromno presenečenje..me je tisti dan skor kap..ko je pršu poštar..saj sem ga kar vztrajno prepričevala..da bo to najbrž pomota..da jst pa že ne pričakujem takšne pošiljke... To je tako lepo, zato mam pa jaz februarke tako rada. Sem takoj začutla pozitivno energijo tle, brez žlehtnobe. Bravo ! ja ej...ene se samo kregajo, tu pa je res fino
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:12:57
|
|
|
|
blaža
|
evo pri nas sneguva, grtalica je prošla.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:13:37
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla vidim močen "boj" med dolenjko in blažo... očitno dolenjko primorci zelo znajo "zabavat"... Ja boj!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:15:06
|
|
|
|
blaža
|
A smrdim al kaj?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:15:18
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža No jaz si lse moram še likat, ki imam skodrane. to je zato ki imaš predolg jezik dolg je, ni pa kosmat! To je bistvo! redno depiliraš
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:15:28
|
|
|
|
blaža
|
jah po grem pa spat.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:15:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla vidim močen "boj" med dolenjko in blažo... očitno dolenjko primorci zelo znajo "zabavat"... Ja boj! aha, poka
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:16:06
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla vidim močen "boj" med dolenjko in blažo... očitno dolenjko primorci zelo znajo "zabavat"... Ja boj! aha, poka a si se le ustrašla da grem, ane?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:16:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža No jaz si lse moram še likat, ki imam skodrane. to je zato ki imaš predolg jezik dolg je, ni pa kosmat! To je bistvo! redno depiliraš što smiješ
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:16:43
|
|
|
|
mlavla
|
ej jst sem itak mislila, da ste že čist pozable name..me skor že 2 meseca takrat ni bilo nič gor na forumu..pol pa ta šok... tko, da blaža me v bistvu sploh ni poznala.... pa da se nebi slučanjo katera kej sekirala..ker se bom jst drgač (men itak pravjo,da se za vse sekiram v celi familiji.. )..ker sem šla zdej to debato odpret...pa sem se hotla le zahvalt..iskreno...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:17:58
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža No jaz si lse moram še likat, ki imam skodrane. to je zato ki imaš predolg jezik dolg je, ni pa kosmat! To je bistvo! redno depiliraš što smiješ Ej ne samo,da je jezik kosmat. še nohte si bom nardila umetne v soboto. No trepalnice bojo pa prave.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:17:59
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža No jaz si lse moram še likat, ki imam skodrane. to je zato ki imaš predolg jezik dolg je, ni pa kosmat! To je bistvo! redno depiliraš što smiješ ja na boj.... a sem prehitro komentirala... oz. se smejala... ker je dobr pokal
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:18:14
|
|
|
|
mlavla
|
ma ste zabavne... blaža..a pri vas res sneguje?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:19:21
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža No jaz si lse moram še likat, ki imam skodrane. to je zato ki imaš predolg jezik dolg je, ni pa kosmat! To je bistvo! redno depiliraš što smiješ Ej ne samo,da je jezik kosmat. še nohte si bom nardila umetne v soboto. No trepalnice bojo pa prave. pa ti se boš čist u nulo spedenala za soboto... do zadnjega nohta
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:19:26
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ma ste zabavne... blaža..a pri vas res sneguje? Mož je reku, da ja, ma nisem še čez okno pogledala, ki tel klepetam. čakaj,...... ja malo sneži.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:19:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža No jaz si lse moram še likat, ki imam skodrane. to je zato ki imaš predolg jezik dolg je, ni pa kosmat! To je bistvo! redno depiliraš što smiješ ja na boj.... a sem prehitro komentirala... oz. se smejala... ker je dobr pokal a ti si se že nakvakala
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:19:50
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ma ste zabavne... blaža..a pri vas res sneguje? saj tist kar zapade jim takoj burja odpihne
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?