blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 blaža, kaj pa je to? men je pediater drugač reku, da je kožica ok in da mu nej lulčka samo malo umijem in ne rabim kožice dol vlečt? Tko da mu je ne. samo malo, da umijem umazanijo,da bi jo pa čist dol potegnila, jo pa še nisem. a ma ktera jutri ob cca 10h čas za kavico? men bi tooooook pasalo mal babjega čveka vidim, da se pridno pripravljate na službice. pridne. pa vam nisem nč fouš. moj fant se pa tako carta, da moja mami sploh ne more verjet. sploh, ker se jst tud pod razno nisem hotla. do 25.leta luka spi, jst bi mogla pa mal pospravt, da greva pol še mal na sončka. Fimoza je, ko kožica ne gre preko glavice, ker je kožica preozka ali celo zelo skupaj zaraščena. Kožice se res ne vleče kar naprej dol, samo čez glavico bi morala it. Ta starejšemu je še nismo spravli čez. Blaž ima pa ful zaraščeno. No Hb, je naša pedijatrinja ful normalana in ne dela panike iz tega. Nam je pa pri ta starejšemu ena, ki jo je nadomeščala, ko si je zlomla nogo, mu je na silo potegnila dol, ko nisem bla pozorna. vam povem, da bi jo ustrelila, če bi vedla kaj namerava. No takrat še nisem imela izkušenj s tem. Se pa to na silo ne dela, ker lahko ostane brazgotina pa še zaraste se nazaj, kot se je našemu ta starejšemu. je pa treba to rešit preden mu postane nerodno, da se mi z njegovim lilčkom ukvarjamo. je pa pameten fant in točno ve, da bo šel na operacijo, če ne bo vadiol z kremico. Mora to kožico nategovat med kopanjem dol, kolkor gre, pa da malo, ma res malo zaboli. No za Blaža se bom pa zdej pri enem letu posvetovala kako in kaj. Ja z sem proti operaciji kolikor dolgo se le da, ma če pri celotni fimozi ni pomoči in ne bomo rešli z kremico, bi rada to pri Blažu rešla čim prej, dokler se še ne zaveda, da bo treba operirat. bomno vidli kaj bo rekla naša pedijatrinja. itak je že vidla, da ima, ki sem jo opozorila. Porkasvet in tej lulčki.