|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
8.1.2009 13:45:29   
blaža
evo blaž je prvo rundo šel spat šele ob 11.20 in je spal 1 uro in 20 min.user posted image

Zdej je pa jedel joto, mu pa ni šla ravno najbolje.user posted image  verjetno mu je nov okus, ki repe mu res še nisem dajala. Bomo že kej zrihtali . No ma pred enajsto uro je pa spet pojedel dve kuhani jabolki z štirimi slivami.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
8.1.2009 13:47:59   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Dan!
Dones smo  imeli budnico malo čez polnoč, potem pa šele 4.30 user posted image  pa sva spala do 8.30 ... no, vsaj nekaj, ker se je skoraj skoz premetaval ...

Bila pa sva tudi na uvajanju in se je imel super, sploh me ni nič šmirglal, k mu je tok dogajal, tko da bo naslednji teden najbrž že več časa tam, v četrtek in petek pa bo že spal ... mislim, da nam ne bo hudega, sam jutranji ritem morava še ujet, da ne bom jaz na šiht zamujala user posted image

Sem pa tud jaz dobila dones obvestilo za otroški dodatek in moram oddat vlogo do konca januarja, pa podatke iz leta 2007 moram dat user posted image  Kje nej pa zdej to najdem user posted image

Zdele Janez pridno spi, je bil čist fertik, tako da je sam očke zapru, ko sem ga v postelco dala user posted image

Naš tud že pije oz. je KM, pa nimamo nobenih težav user posted image

Punce, a katera že daje paštetke od Argete (junior ali tunino, ki sta brez konzervansov)?

Pa še eno? za mamice fantkov: Kako jim gre kaj kožica dol? Možek jo je včeraj Janezu malo bolj potegnil po kopanju, pa je pri strani počila, namesto, da bi šla lepo iz sredine dol. Pa sem klicala v ZD, pa mi je rekla sestra, da ni nič narobe, da naj s kakšnim oljčkom namažem in lepo čistim naprej, da se bo samo porihtalo  user posted image  sam kako se bo, če ni na vrhu počila in šla dol user posted image  boli ga ne, lula tudi normalno... sam čudno mi zgleda, ne bi rada kej zafrklna user posted image

Glede lulčkovuser posted image  Moja dva imata oba Fimozo. Matija delno in imam še nekaj upanja, da bomo spravli kožico en dan dol s pomočjo kremice, blaž ima pa pomoje kar celtono Fimozo, ki sem pogledala , ko je imel par mesecev in me je prav razžalostilo. No pa, če bo samo to, pol bomo preživeli. Glavno da sta drugače zdrava.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
8.1.2009 13:51:08   
blaža
tle je tako mrzlo, da se ne da it ven. Sije sonce kot noro, je pa taka burja in raznaša sneg sem ter ja. Pravi vihar. user posted image

No v soboto pridem dol. Pina te pokličem , če bomo kje okoli tržnice, al pa v Sn, če bo slabo vreme. Upam, da se bo dalo it malo na zrak. No Blaž je bil malo prehlajen te dneve, zdej je pa boljši, tako, da do sobote, bi šli lahko malo ven.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
8.1.2009 13:53:05   
putina
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

pinči, čau! kolko ti zdej še kaj dojiš??

a sploh še katera doji?????

dan!

suzi..

mi se ša kar precej dojimo .. zjutraj, zvečer in ponoči 1x, pa čez dan tudi še enkrat ali dvkrat, kakor pride .. sicer mleka občutno zmanjkuje, ker se mora kar namatrati, da kaj priteče .. saj pol ko priteče, pol nekaj časa pije .. drugače pa normalno vse ostalo je .. bova še en teden uživali .. drug teden grem v službo, pa se bo potem počasi nehalo dojenje .. pa mislim, da ne bo kakega hujšega problema .. bi rada jo vsaj še zjutraj dojila, da imamvsaj en zajtrk rešen, ker podoji se v parih minutah, če ji pa kašico naredim, pa v manj kot 15 minutah tud pod razno ne pojeva ..user posted image

a vaši že kaj sami jejo .. tako z rokami mislim .. moja nič noče .. če ji dam kruh ga začne mencat in packat v rokah .. pa da ga tud v usta pol pa ven plune in packa naprej .. jest pa pol obupam in ji vzamem .. a bi ji mogla pustit, da pač packa dokler se ne naveliča in bo pol že pogruntala da je to pač za jest?? .. me skrbi, ker gre čez 3 tedne v vrtec ..

Blacky in listek, kako se vajina sončka prehranjujeta v vrtcih .. a jih vzgojiteljice nahranijo tako da pač vse pojejo al kako?? .. mene vse to ful skrbi .. niti ne vem, kako bo sedela pri miru za mizo .. že če jo dam v trip trap stolček, ki ima uno varovalo, se tolk zvera da mi že skor dol iz stola zleze ..:((

me ful prpa daje ..

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
8.1.2009 13:55:56   
lillchy123
blaža, kaj pa je to?

men je pediater drugač reku, da je kožica ok in da mu nej lulčka samo malo umijem in ne rabim kožice dol vlečt? Tko da mu je ne. samo malo, da umijem umazanijo,da bi jo pa čist dol potegnila, jo pa še nisem.

a ma ktera jutri ob cca 10h čas za kavico? men bi tooooook pasalo mal babjega čveka user posted image

vidim, da se pridno pripravljate na službice. pridne. pa vam nisem nč fouš.user posted image

moj fant se pa tako carta, da moja mami sploh ne more verjet. sploh, ker se jst tud pod razno nisem hotla. do 25.leta user posted image

luka spi, jst bi mogla pa mal pospravt, da greva pol še mal na sončka.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
8.1.2009 14:00:09   
lillchy123
putina, jst mu na mizo naštimam par koščkov, da se mal igra, pa jih proba sam pojest, vmes mu pa pridno žlice v usta tlačim.
ma pa zdej drugo foro. odkar pri kosilu pijeva iz kozarčka, mulc noče več iz flaške pit. pa sej kul, ampak iz kozarca pa pol ure pije, da nekih 20ml spije.user posted image  in sem se končno spomnila na čudežni lonček, ki mu je bil čist mim. no, zdej je pa zakon, tko da je flaša sam za ponoč user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
8.1.2009 14:02:59   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: putina

Blacky in listek, kako se vajina sončka prehranjujeta v vrtcih .. a jih vzgojiteljice nahranijo tako da pač vse pojejo al kako?? .. mene vse to ful skrbi .. niti ne vem, kako bo sedela pri miru za mizo .. že če jo dam v trip trap stolček, ki ima uno varovalo, se tolk zvera da mi že skor dol iz stola zleze ..:((

me ful prpa daje ..

putina, v vrtcu je vse drugače... Ko jejo se vsi posedejo za mizo, imajo tiste mičkene stolčke, vsem dajo žlice v roke in gremo... papat... vzgojiteljice pa pomagajo tistim, ki ne morejo sami jesti... v naši skupini je samo Val tak, ostali se sami pomatrajo, dokončajo pa z vzgojiteljico... one gledajo in ko vidijo da kdo ni veliko pojedel mu pomagajo do konca.

Danes, ko sem prišla po Vala, so zbujenčki sedeli za mizo in glodali pomaranče in kruh. Mi je rekla vzgojiteljica da se je zbudil in bil lačen... naš zadnje čase zelo veliko je... očitno raste... Ker ob 8 je jedel čokolino, nato so imeli nekaj za malico (sem pozabila kaj), mogoče samo kakšen sok, ob 11 pa kosilo, ob 13:10 pa je že kruh glodal. Čez slabo uro bo pa še z nama jedel.
Mene ne skrbi, ker vem, da bo Val že pokazal kaj mu je... toliko časa se bo drl da bo dobil kar želi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj sem srečna da je tako glasen user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 8.1.2009 14:11:22 >

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
8.1.2009 14:04:33   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

blaža, kaj pa je to?

men je pediater drugač reku, da je kožica ok in da mu nej lulčka samo malo umijem in ne rabim kožice dol vlečt? Tko da mu je ne. samo malo, da umijem umazanijo,da bi jo pa čist dol potegnila, jo pa še nisem.

a ma ktera jutri ob cca 10h čas za kavico? men bi tooooook pasalo mal babjega čveka user posted image

vidim, da se pridno pripravljate na službice. pridne. pa vam nisem nč fouš.user posted image

moj fant se pa tako carta, da moja mami sploh ne more verjet. sploh, ker se jst tud pod razno nisem hotla. do 25.leta user posted image

luka spi, jst bi mogla pa mal pospravt, da greva pol še mal na sončka.

Fimoza je, ko kožica ne gre preko glavice, ker je kožica preozka ali celo zelo skupaj zaraščena. Kožice se res ne vleče kar naprej dol, samo čez glavico bi morala it. Ta starejšemu je še nismo spravli čez. Blaž ima pa ful zaraščeno. No Hb, je naša pedijatrinja ful normalana in ne dela panike iz tega. Nam je pa pri ta starejšemu ena, ki jo je nadomeščala, ko si je zlomla nogo, mu je na silo potegnila dol, ko nisem bla pozorna. vam povem, da bi jo ustrelila, če bi vedla kaj namerava. No takrat še nisem imela izkušenj s tem. Se pa to na silo ne dela, ker lahko ostane brazgotina pa še zaraste se nazaj, kot se je našemu ta starejšemu. je pa treba to rešit preden mu postane nerodno, da se mi z njegovim lilčkom ukvarjamo. je pa pameten fant in točno ve, da bo šel na operacijo, če ne bo vadiol z kremico. Mora to kožico nategovat med kopanjem dol, kolkor gre, pa da malo, ma res malo zaboli.

No za Blaža se bom pa zdej pri enem letu posvetovala kako in kaj. Ja z sem proti operaciji kolikor dolgo se le da, ma če pri celotni fimozi ni pomoči in ne bomo rešli z kremico, bi rada to pri Blažu rešla čim prej, dokler se še ne zaveda, da bo treba operirat. bomno vidli kaj bo rekla naša pedijatrinja. itak je že vidla, da ima, ki sem jo opozorila.user posted image

Porkasvet in tej lulčki.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 4108
8.1.2009 14:05:59   
Blacky*
gremo na sonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa v knjižnico vrnit knjige... mi že zamudnina šiba user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
8.1.2009 14:06:05   
blaža

putina, jst mu na mizo naštimam par koščkov, da se mal igra, pa jih proba sam pojest, vmes mu pa pridno žlice v usta tlačim.
ma pa zdej drugo foro. odkar pri kosilu pijeva iz kozarčka, mulc noče več iz flaške pit. pa sej kul, ampak iz kozarca pa pol ure pije, da nekih 20ml spije.user posted image  in sem se končno spomnila na čudežni lonček, ki mu je bil čist mim. no, zdej je pa zakon, tko da je flaša sam za ponoč user posted image

blaž je tudi ful spreten s prsti za jest.user posted image  Si nosi sam v usta koščke. No glede packanja, pa itak da prvo lepo je kruh ali piškot al gresin, pol ko ma dost, pa začne packat, pa pljuvat.user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 4110
8.1.2009 14:06:38   
putina
lillchy .. hvala .. bom ji dala med hranjenjem, da bo malo packala .. mi je res ful smešna tamara .. čisto vse da usta, res .. samo hrano pa, če ji dam v roko, pa boh ne dej ... buča smotana .. ja pa iz kozarčka tud ful rada pije .. sicer ji ga moram jaz držat, ampak čist znori, ko ga zagleda .. sicer tudi ne spije veliko .. največ pol deci .. je še malo nerodna, tko da dostikrat preveč zajame, pol ji pa ne sfolga poglotnit, in po sva obe mokri user posted image  .. moram imet cel arzenal slinčkov in robcev zraven, al pa jo moram pol celo preoblečt..

Neposredna povezava do sporočila: 4111
8.1.2009 14:08:46   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

tle je tako mrzlo, da se ne da it ven. Sije sonce kot noro, je pa taka burja in raznaša sneg sem ter ja. Pravi vihar. user posted image

No v soboto pridem dol. Pina te pokličem , če bomo kje okoli tržnice, al pa v Sn, če bo slabo vreme. Upam, da se bo dalo it malo na zrak. No Blaž je bil malo prehlajen te dneve, zdej je pa boljši, tako, da do sobote, bi šli lahko malo ven.user posted image

blaža, jaz mam na obisku dalmatince in ne vem če bom lahko prišla na meeting.

a sva midve zmenjeni za drugi teden. Recimo v četrtek?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
8.1.2009 14:10:32   
Suzi*
putina...mene skrbi, da če bi kar nehala dojit, da bi mi zize razgnalo. ker ko en dan nisem čez dan nič dojila, so ble zvečer ko bombe trde. jaz mam še ful mleka. mi tud ven še teče iz druge ko dojim in kar hitro priteče in dolgo teče. mah ne vem. bom probala vsaj čez dan nehat, zjutraj in zvečer bomo pa še prakticirali, če ne bo šlo drugač.
pina, a ti ani ne daš nič gh zvečer za jest, samo dojiš?? ker jaz že dolgo žani dajem normalno večerjo, pol pa še zizo povrh za zaspat.

sem pa prej klicala varuško, ker sem mislila že zadnji teden januarja žano uvajat....no, pa ne bom mogla, ker ima do februarja še enga malčka v varstvu, pol pa ne več....posledično bom zgleda mogla več dopusta pokurit, ker sem imela februarja že namen na polno začet delat. zdej pa razmišljam, ker je ena kle omenla, da bi na začetku delala 4 dni po 4 ure, pol pa na polno.....pa mislim, da bom tud jaz se tako zmenila v službi, da bom malo dopusta prišparala. grem jutri itak v službo, pa se bom zmenila.

a katera prodaja kakšen uredu ohranjen mali avto s 5v in klimo tja do 3000 eur? bi kupila! user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 4113
8.1.2009 14:14:08   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

blaža, jaz mam na obisku dalmatince in ne vem če bom lahko prišla na meeting.

a sva midve zmenjeni za drugi teden. Recimo v četrtek?

Kadar češ, bomo vidli kakšno bo vremeuser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
8.1.2009 14:16:39   
Februarka08
user posted image vse sem nardilauser posted image še pomila sem povsod po tlehuser posted image No, še njena sobica me čaka, ampak ne bo sile. Se je zbudila po uri in pol, sem jo položila nazaj, rekla naj še malo pančka, zaprla vrata in je zaspala nazajuser posted image user posted image pa še vedno spi.
Zdaj grem pa do konca kosilo uštimat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
8.1.2009 14:21:03   
putina
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

putina...mene skrbi, da če bi kar nehala dojit, da bi mi zize razgnalo. ker ko en dan nisem čez dan nič dojila, so ble zvečer ko bombe trde. jaz mam še ful mleka. mi tud ven še teče iz druge ko dojim in kar hitro priteče in dolgo teče. mah ne vem. bom probala vsaj čez dan nehat, zjutraj in zvečer bomo pa še prakticirali, če ne bo šlo drugač.

suzi .. se bojo jočke sčasoma prilagodile .. se spomnim pri Juliji .. ona se je še pri enem letu ful dojila ... pa sem kar čakala pa nisem hotela nehat .. in pol sem šla v službo in sem imela ene dva dni res ful trde joške, pol so se pa prilagodile ..

men je najbolj bedno, ker če je bolna, pol bi se samo dojila, pol se pa pozdravi, bi pa samo gosto jedla, jest nej pa kaj nardim z joškam .. enkrat sem se že hecala da bi jih dala še Juliji malo .. user posted image  .. pa sej verjetno niti ne bi hotla .. sam sej pol se vnesejo ..

jest mam zdej že kar krizo .. je bolj malo še notri .. glih malo še za odžejat .. ponoči se edino še bolj napolnijo ...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
8.1.2009 14:21:16   
Februarka08

blaž je tudi ful spreten s prsti za jest.user posted image  Si nosi sam v usta koščke. No glede packanja, pa itak da prvo lepo je kruh ali piškot al gresin, pol ko ma dost, pa začne packat, pa pljuvat.user posted image user posted image

naša tud ful hoče sama jest... ko ima npr. kruh in sir, obvezno sama! in vse lepo poje... no, saj meni je vseeno, itak morm potem kuhinjo pomestuser posted image ona pa še s prstki vadiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
8.1.2009 14:21:28   
pina-1
suzi, ana ponavadi okoli 18:30 - 19 poj večerjo in ob 20:30 še joško.
A ti daš žani tik pred spanjem jest?user posted image

suzi a si ti vidla ZS?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
8.1.2009 14:41:48   
Suzi*
joj, pina, nisem vidla ZS. user posted image  bom šla zdej pogledat.
žana poje večerjo ob sedmih, pa traja 15 minut, ob osmih najkasnej pa v mižule in dobi še zizo. čez kakšno uro je pa budnica še za tadrugo zizo. user posted image user posted image

glede koščkov pa naša tud rada je sama...oziroma vedno hoče še sama packat zraven, drugačniti ust ne odpre. lumpa mala. danes sem ji mal več packanja privoščla. je zjutraj jedla zdenček na kruhu in sem ji ga kos kar v roko dala, pa ja packala in tud pojedla. jaz sem jo pa zraven futrala.user posted image  pa tud ž zlico obvezno zraven po krožniku brklja, seveda leti tud naokol po kuhni user posted image , ker maha z njo zraven, no nekaj pa tud v ustih pristane in takrat smo FUUUL navdušeni. user posted image user posted image

naša spi drugo rundo, je prvo premalo spala. pol pa gremo k mojim na snegca in sončka pa na golaž. mmmmm

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
8.1.2009 15:12:59   
mlavla
blaža hvala za zs...

men je pa neža šele zdej zaspala..od zjutraj.upam,da bo zdej vsaj nekaj časa spala...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
8.1.2009 15:15:23   
Stipe air force

ojla!

končno prišla do računalnika!user posted image  mamo skoz pestrouser posted image
vidim, da ste pridne, otroci pa še boljuser posted image  drug teden če se ne motim, bodo nekateri pihali prve svečkeuser posted image
počitnic je za nas konec, danes sva začela spet fizio. nič novega, se pa počasi pozna napredek. na žalost ne gre tako hitro, kot bi si želela mamiuser posted image  je pa naš fant pogruntal masturbacijouser posted image tko da, ko je zaspan, se zna zda sam uspavatuser posted image
od novega leta smo bogatejši za tri zobke, pa vsaj še en je že skoraj zunaj.
se je začel tudi zelo lepo sam igrt, sam na mojo žalost se zmeri neha 5 min prekmaluser posted image  murphy pač.user posted image  nč, grem zdej probat dat gospoda spat.

če ma ktera čas, naj napiše obnovo al pa da link od posta od mesečniceuser posted image

uživajte v sončku

Oooooo, Lillchy.... wellcome... a si ti tista blond, plavooka ? user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4121
8.1.2009 16:09:27   
Janey
listek a mi lahko še enkrat prilimaš link od kuhinj...onega stekla nouser posted image user posted image HVALA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
8.1.2009 17:14:21   
dolenjka
Punce, a veste kaj sem jaz zdaj počela user posted image  Za eno leto nazaj sem se preselila in obujala spomine in na današnji dan je čvekanje začela Kati kati ob 4.40 zjutraj user posted image  pol se je naša Meti spravljala delat slivove knedlje (ne vem ali jih je pol res naredila al ne?), vrtnica je imela pregled in Janez je imel 2200 g in 42 cm, čez 8 dni je pa pol rodila 300g težkega in mislim da 50 cm dolgega Janeza user posted image  Suzi je zajtrkovala polento, Bamby je bila že zjutraj pri zobraju, popoldan na pregledu pa previsok pritisk, kar je pripisovala visokemu računu pri zobarju.... user posted image  user posted image  user posted image

Prav luštno sem se pozabavala in načitala, evo link, če je katera nostalgično razpoložena..... http://www.ringaraja.net/forum/m_2230429/mpage_26/key_/tm.htm

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
8.1.2009 17:33:29   
srečka nosečka
dan, user posted image

dolenjka - si me okužila s tem linkom in že iščem, kaj sem nazadnje napisala preden sem šla rodit user posted image  Sem že pri datumu 12.01 user posted image

Jaz pa sem včeraj Lani prvič dala AM, ker sva tudi ukinili dojenje. Upam user posted image
Sem ji mlečni zdrob naredila, pa je bila kar navdušena. user posted image  Sicer pa itak vse poje kar ji damo. user posted image  
Se pa tudi veliko spušča in naredi kakšen korak ali dva. user posted image  Sama pa je NIKOLI ne "sprehajam". Bo že pogruntala kako to gre, tako kot je plazenje, sedenje, ... user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
8.1.2009 17:47:05   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

dan, user posted image

dolenjka - si me okužila s tem linkom in že iščem, kaj sem nazadnje napisala preden sem šla rodit user posted image  Sem že pri datumu 12.01 user posted image

Sem našla poste po moji objavi, da se že cartamo, pa sem kar mravljince dobila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?