MetiLu
|
Dan! Dones smo imeli budnico malo čez polnoč, potem pa šele 4.30 pa sva spala do 8.30 ... no, vsaj nekaj, ker se je skoraj skoz premetaval ... Bila pa sva tudi na uvajanju in se je imel super, sploh me ni nič šmirglal, k mu je tok dogajal, tko da bo naslednji teden najbrž že več časa tam, v četrtek in petek pa bo že spal ... mislim, da nam ne bo hudega, sam jutranji ritem morava še ujet, da ne bom jaz na šiht zamujala Sem pa tud jaz dobila dones obvestilo za otroški dodatek in moram oddat vlogo do konca januarja, pa podatke iz leta 2007 moram dat Kje nej pa zdej to najdem Zdele Janez pridno spi, je bil čist fertik, tako da je sam očke zapru, ko sem ga v postelco dala Naš tud že pije oz. je KM, pa nimamo nobenih težav Punce, a katera že daje paštetke od Argete (junior ali tunino, ki sta brez konzervansov)? Pa še eno? za mamice fantkov: Kako jim gre kaj kožica dol? Možek jo je včeraj Janezu malo bolj potegnil po kopanju, pa je pri strani počila, namesto, da bi šla lepo iz sredine dol. Pa sem klicala v ZD, pa mi je rekla sestra, da ni nič narobe, da naj s kakšnim oljčkom namažem in lepo čistim naprej, da se bo samo porihtalo sam kako se bo, če ni na vrhu počila in šla dol boli ga ne, lula tudi normalno... sam čudno mi zgleda, ne bi rada kej zafrklna