|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
8.1.2009 11:19:08   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

a katera zdej že daje KM? ..jst ji mislim po tej škatli AM..imamo še slabo polovico...kar dat za probat Km..pa da vidimo če bodo kakšne reakcije..upam,da ne..

jaz ji dajem. za linote in podobno. nima nobene reakcije. se pa še vedno doji pri meni zvečer in čez dan za zaspat.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
8.1.2009 11:36:13   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

a katera zdej že daje KM? ..jst ji mislim po tej škatli AM..imamo še slabo polovico...kar dat za probat Km..pa da vidimo če bodo kakšne reakcije..upam,da ne..

jaz sem ji dala v nedeljo 1. in tudi ni nobene reakcijeuser posted image zjutraj je gres, mlečni riž, včeraj zvečer je jedla polento, jutri ji probam dat mleko in Linota, pa bomo vidluser posted image zdele ob 12h ji pa mislim narest pol KM in pol AM da vidim kako bouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
8.1.2009 11:44:19   
Blacky*
jaz sem za knjigo pa se mi tako spi, da bo vsak čas zakinkala user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
8.1.2009 12:17:49   
MetiLu
Dan!
Dones smo  imeli budnico malo čez polnoč, potem pa šele 4.30 user posted image  pa sva spala do 8.30 ... no, vsaj nekaj, ker se je skoraj skoz premetaval ...

Bila pa sva tudi na uvajanju in se je imel super, sploh me ni nič šmirglal, k mu je tok dogajal, tko da bo naslednji teden najbrž že več časa tam, v četrtek in petek pa bo že spal ... mislim, da nam ne bo hudega, sam jutranji ritem morava še ujet, da ne bom jaz na šiht zamujala user posted image

Sem pa tud jaz dobila dones obvestilo za otroški dodatek in moram oddat vlogo do konca januarja, pa podatke iz leta 2007 moram dat user posted image  Kje nej pa zdej to najdem user posted image

Zdele Janez pridno spi, je bil čist fertik, tako da je sam očke zapru, ko sem ga v postelco dala user posted image

Naš tud že pije oz. je KM, pa nimamo nobenih težav user posted image

Punce, a katera že daje paštetke od Argete (junior ali tunino, ki sta brez konzervansov)?

Pa še eno? za mamice fantkov: Kako jim gre kaj kožica dol? Možek jo je včeraj Janezu malo bolj potegnil po kopanju, pa je pri strani počila, namesto, da bi šla lepo iz sredine dol. Pa sem klicala v ZD, pa mi je rekla sestra, da ni nič narobe, da naj s kakšnim oljčkom namažem in lepo čistim naprej, da se bo samo porihtalo  user posted image  sam kako se bo, če ni na vrhu počila in šla dol user posted image  boli ga ne, lula tudi normalno... sam čudno mi zgleda, ne bi rada kej zafrklna user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
8.1.2009 12:21:28   
Februarka08
Tako..... princesa spi, je 1. pila pol AM, pol KM, zgleda tud porajtala niuser posted image jest grem pa mal pospravituser posted image ne da se mi... ampak samo se ne bouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
8.1.2009 12:27:09   
pina-1
dan.
mi smo se danes tudi okoli 4 zbudili, dobili joško inspali do 6:30, ko smo vstali. Spli svojo boco mleka in šli v mraz. brr je mraz pri nas. Sicer sije sonček ampak je p mrzlo.

Ančka spi drugo rundo, jaz sem se pa vlegla na kavč, ker se mi nekam spi danes. Pojma nimam zakaj , ker sem kar spala. Mahhh. bom pa zdej zalegla malo, čeprav je kar neki za nadit. user posted image
vsaj kuhat mi ni trebauser posted image

mlavla, jaz ani dajem kravje mleko že kar neki časa. Pa ga ma full rada.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
8.1.2009 12:31:15   
Suzi*
meti, user posted image  za uvajanje in spanje. jaz paštete še nisem dala....nisem vedla, da so te brez konzervansov. user posted image  bom prihodnjič v trgovini mal bolj pogledala. bom pa kmalu tud kej tazga dala verjetno. otroc itak npr. hrenovke obožujejo. user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
8.1.2009 12:32:54   
Suzi*
pinči, čau! kolko ti zdej še kaj dojiš??

a sploh še katera doji?????

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
8.1.2009 12:33:41   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Jaz na žalost nič več user posted image

Drugače pa dober dan user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
8.1.2009 12:37:24   
pina-1

pinči, čau! kolko ti zdej še kaj dojiš??

oj. midve se še dojiva zjutraj in zvečer. čez dan pa ne razen če je res sila in da nimam nič pripravljenjega za jest. Ampak to je full redko.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
8.1.2009 12:41:31   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

dolenjči, pri meni tudi počasi usiha. vidim, da se vsako noč prej zbudi..

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
8.1.2009 12:42:05   
MetiLu
Suzi, midva sva z novim letom nehala zizat user posted image  Zaenkrat niče ne pogreša, pa še zize so se mi malo napolnile, no, sej velikost se ni spremenila, na žalost, samo na otip so mal bolj polne, niso več kot čajne vrečke, nabrž od mleka, ki se ga je malo še nabralo user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
8.1.2009 12:45:18   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Ja, meni so usahnile tudi zato ker ni vlekla, pa verjetno je stres nekaj naredil user posted image  user posted image

Vsaj sonček imamo in brez oblačka, pa malo topleje je ratalo user posted image  Aja, pa v pisarni mi že od včeraj popoldan kurijo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
8.1.2009 12:52:54   
bamby
mlavla, mi smo že vsaj en teden samo na KM in ga dobro prenaša. Tudi zvečer spije flašo mleka za večerjo.......

meti, osebne dohodke za leto 2007 prepiši iz odločbe o dohodnini, ki si jo dobila lansko leto.

suzi, vaš konec je pa kar lepo pobelilo user posted image . Tudi pri nas ga je nekaj zapadlo, kakšnih 5 cm user posted image . Sem pa šla prej frikica kar v sobnih copatah ven, ker sem odnesla smeti v kontejner, pa mi je skoraj premočilo user posted image . Po dvorišču je namreč brozga.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
8.1.2009 12:53:46   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Dan!
Dones smo  imeli budnico malo čez polnoč, potem pa šele 4.30 user posted image  pa sva spala do 8.30 ... no, vsaj nekaj, ker se je skoraj skoz premetaval ...

Bila pa sva tudi na uvajanju in se je imel super, sploh me ni nič šmirglal, k mu je tok dogajal, tko da bo naslednji teden najbrž že več časa tam, v četrtek in petek pa bo že spal ... mislim, da nam ne bo hudega, sam jutranji ritem morava še ujet, da ne bom jaz na šiht zamujala user posted image

Sem pa tud jaz dobila dones obvestilo za otroški dodatek in moram oddat vlogo do konca januarja, pa podatke iz leta 2007 moram dat user posted image  Kje nej pa zdej to najdem user posted image

Iz dohodninske odločbe, pa če ste imeli kaj vrednostni papirjev in sta jih prodajala, dividende, morebitne obresti od kakšnih depozitov...

Jaz sem mogla lani zaradi 24.000,00 SIT, popravljat vlogo. Ker če slučajno prekoračiš razred zaradi kakšnega takega zneska, ti pošljejo poračun in moraš vrniti preveč nakazani znesek.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
8.1.2009 12:55:09   
Blacky*

Ja, meni so usahnile tudi zato ker ni vlekla, pa verjetno je stres nekaj naredil user posted image  user posted image

Vsaj sonček imamo in brez oblačka, pa malo topleje je ratalo user posted image  Aja, pa v pisarni mi že od včeraj popoldan kurijo user posted image

upam, da vam ne bodo nehal kurt ker je zunaj malo topleje ratalo. 

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
8.1.2009 12:59:47   
Blacky*
user posted image user posted image user posted image še pol ure pa grem po našega sončka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

me prav firbec matra kako mu je bilo danes

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
8.1.2009 12:59:55   
lillchy123
ojla!

končno prišla do računalnika!user posted image  mamo skoz pestrouser posted image
vidim, da ste pridne, otroci pa še boljuser posted image  drug teden če se ne motim, bodo nekateri pihali prve svečkeuser posted image
počitnic je za nas konec, danes sva začela spet fizio. nič novega, se pa počasi pozna napredek. na žalost ne gre tako hitro, kot bi si želela mamiuser posted image  je pa naš fant pogruntal masturbacijouser posted image tko da, ko je zaspan, se zna zda sam uspavatuser posted image
od novega leta smo bogatejši za tri zobke, pa vsaj še en je že skoraj zunaj.
se je začel tudi zelo lepo sam igrt, sam na mojo žalost se zmeri neha 5 min prekmaluser posted image  murphy pač.user posted image  nč, grem zdej probat dat gospoda spat.

če ma ktera čas, naj napiše obnovo al pa da link od posta od mesečniceuser posted image

uživajte v sončku

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
8.1.2009 13:04:45   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

res si polna humorja user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
8.1.2009 13:09:54   
Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

res si polna humorja user posted image

samo skrbi me user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne nazadnje se to, kar se dogaja pri vas, kmalu odrazi tudi pri nas... user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
8.1.2009 13:13:45   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

ojla!

končno prišla do računalnika!user posted image  mamo skoz pestrouser posted image
vidim, da ste pridne, otroci pa še boljuser posted image  drug teden če se ne motim, bodo nekateri pihali prve svečkeuser posted image
počitnic je za nas konec, danes sva začela spet fizio. nič novega, se pa počasi pozna napredek. na žalost ne gre tako hitro, kot bi si želela mamiuser posted image  je pa naš fant pogruntal masturbacijouser posted image tko da, ko je zaspan, se zna zda sam uspavatuser posted image
od novega leta smo bogatejši za tri zobke, pa vsaj še en je že skoraj zunaj.
se je začel tudi zelo lepo sam igrt, sam na mojo žalost se zmeri neha 5 min prekmaluser posted image  murphy pač.user posted image  nč, grem zdej probat dat gospoda spat.

če ma ktera čas, naj napiše obnovo al pa da link od posta od mesečniceuser posted image

uživajte v sončku

ja kje si ti zgublena duša... sem te že pogrešala user posted image user posted image user posted image

mislim, da že nekaj časa ni bilo kakšnega povzetka, jaz pa nimam časa za obnovo ker šibam v vrtec po Vala user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
8.1.2009 13:17:15   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

mala_pikica sej če delaš račke. lahko torto celo namažeš samo z modro smetano. modre barve gre pa izredno malo za svetlomodro barvo. ni treba, da daš tičino maso, malo smetane, pa gor račke pa je.user posted image

Ja, saj jaz sem jo hotla kar z obrvano smetano okrasiti, a ti boš pa gor dala tičino maso?

Ja jaz bom dala tičino

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
8.1.2009 13:19:27   
dolenjka
Tako, jaz si grem kupit nekaj za jest, ker prazen žakelj ne stoji pokonc user posted image  Se tipkamo....

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
8.1.2009 13:20:19   
pina-1

sicer pa sem mnenja, da so naši otročki od nažih cicik dobili vse kar so rabili. Sedaj so se samo še cartali.
jaz nimam slabe vesti, če bova počasi nehali. Mi je malo hudo, ker vem, da ne bom več dojila, ampak vseeno sem vesela, da bova brez večjih muk prekinili. ROko na srce, raje tako, kot pa da se mi meče po tleh in tuli in ne vem kaj še zraven, zato ker ne dobi joškeuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
8.1.2009 13:28:26   
blaža
mlavla maš zs, glede moje službe. no pa naj povem da imam 13 let neprekinjene delavne dobe in delam že od junija ko sem končala trgovsko šolo, pol ob delu naredila še poslovodsko in pred dvemi leti ekonomsko. Tako, da ne bo kdo mislil, da sem brezposelna lenoba.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?