Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.1.2009 19:56:15
|
|
|
|
ključek
|
Fargesia,oooooooooooooooo, sem zdle vidla.....................poroka na obzorju.................. iskrene čestitke!!!!!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.1.2009 20:12:26
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Fargesia.......... upam, da nama letos uspe iti na .lani sva se menili in menili, pa je prej leto šlo okrog. ...saj se nam lahko pridružiš v petek.....boš spoznala cel paket oz klan takih in drugačnih - vsekakor pa dovolj nabritih (ex)klomifenk!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.1.2009 20:16:35
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Fargesia.......... upam, da nama letos uspe iti na .lani sva se menili in menili, pa je prej leto šlo okrog. ...saj se nam lahko pridružiš v petek.....boš spoznala cel paket oz klan takih in drugačnih - vsekakor pa dovolj nabritih (ex)klomifenk! bi me kar vzele med sabo??? kaj ste fejst punce. kje pa se sploh dobite??in kdaj??
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.1.2009 20:28:46
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Fargesia.......... upam, da nama letos uspe iti na .lani sva se menili in menili, pa je prej leto šlo okrog. ...saj se nam lahko pridružiš v petek.....boš spoznala cel paket oz klan takih in drugačnih - vsekakor pa dovolj nabritih (ex)klomifenk! bi me kar vzele med sabo??? kaj ste fejst punce. kje pa se sploh dobite??in kdaj?? Ti se nam kar pridruži. Evo vabilo in trenutni seznam udeleženk. 3. Srečanje klomifenk v petek 9.1.2009 ob 17:30 v piceriji v CityParku LJ Udeleženke: miška fargi neela nf-ka lučka suzi tecnobica (uleti na en drink)
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.1.2009 20:45:11
|
|
|
|
neela
|
O, mami lučka!!! Kako si nam danes???
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.1.2009 20:46:58
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela O, mami lučka!!! Kako si nam danes??? Dobro, dobro. Čakam na petek in na kokošje kravji žur.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.1.2009 20:49:47
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Martinki Očitno pospeši samo rast foliklov, ostalo pa zgleda, da bolj uniči kot ne. Znano je tudi, da Klomifen tanjša sluznico maternice. Če ti dajo zraven še Dobroston, ki jo debeli - pol je neko ravnovesje. Če maš pa sam K pa piješ še vse možne čaje tko kt jz Jst spijem vsak dan eno šalco krvomočnice, pol pa še en kp ostalih čajev. Sem si pa kupila zdaj ženski čaj v eni bio štacuni. Piše, da je not tud plahtica. Saj mende ne bo škodila a ne?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.1.2009 20:50:26
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Ti se nam kar pridruži. Evo vabilo in trenutni seznam udeleženk. 3. Srečanje klomifenk v petek 9.1.2009 ob 17:30 v piceriji v CityParku LJ Udeleženke: miška fargi neela nf-ka lučka suzi tecnobica (uleti na en drink) No, mene morte še fajn spomnt v petek, čene bom pozabila.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.1.2009 20:53:24
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: neela O, mami lučka!!! Kako si nam danes??? Dobro, dobro. Čakam na petek in na kokošje kravji žur. ....si že v nizkem štartu???? ...pa dost široke hlače si obleci, ker bo smeha za izvoz....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.1.2009 20:54:00
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Ti se nam kar pridruži. Evo vabilo in trenutni seznam udeleženk. 3. Srečanje klomifenk v petek 9.1.2009 ob 17:30 v piceriji v CityParku LJ Udeleženke: miška fargi neela nf-ka lučka suzi tecnobica (uleti na en drink) No, mene morte še fajn spomnt v petek, čene bom pozabila. ....te bomo z veseljem....ti samo kateri od nas na zs javi svoj gsm...če še nisi....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.1.2009 20:59:44
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: neela O, mami lučka!!! Kako si nam danes??? Dobro, dobro. Čakam na petek in na kokošje kravji žur. ....si že v nizkem štartu???? ...pa dost široke hlače si obleci, ker bo smeha za izvoz.... O.K. Ker, da bi pa počla od smeha pa tud ne bi bilo fajn, ker bodo imele potem snažilke čiiiiist preveč dela.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.1.2009 21:01:26
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica IZVIRNO SPOROČILO: Martinki Očitno pospeši samo rast foliklov, ostalo pa zgleda, da bolj uniči kot ne. Znano je tudi, da Klomifen tanjša sluznico maternice. Če ti dajo zraven še Dobroston, ki jo debeli - pol je neko ravnovesje. Če maš pa sam K pa piješ še vse možne čaje tko kt jz Jst spijem vsak dan eno šalco krvomočnice, pol pa še en kp ostalih čajev. Sem si pa kupila zdaj ženski čaj v eni bio štacuni. Piše, da je not tud plahtica. Saj mende ne bo škodila a ne? Nič ni narobe, če je v čaju tudi plahutica, ker je tudi potem v čaju za nosečnice. Saj plahutica v bistvu pomirja. Za petek pa te bomo še spomnile, če pa bi rada bolj za ziher, pa naredi tako kot je rekla neela in si s katero od nas na ZS izmenjaj GMS številko.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.1.2009 21:24:34
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Ti se nam kar pridruži. Evo vabilo in trenutni seznam udeleženk. 3. Srečanje klomifenk v petek 9.1.2009 ob 17:30 v piceriji v CityParku LJ Udeleženke: miška fargi neela nf-ka lučka suzi tecnobica (uleti na en drink) mogoče bom pa res prišla............
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.1.2009 21:41:42
|
|
|
|
miska73
|
3. Srečanje klomifenk v petek 9.1.2009 ob 17:30 v piceriji v CityParku LJ Udeleženke: miška fargi neela nf-ka lučka suzi tecnobica (uleti na en drink) me to you
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.1.2009 21:52:53
|
|
|
|
Matejčika
|
Da morte bit vse iz LJ?! Da jaz nemorem na kavico! Jej jej! Ve kr uživajte, jaz bom tudi! Nisva mogla bit brez psa, nama je bilo preveč dolgčas, jaz pa sem samo hirala not v hiši (za računalnikom al pa pred TV), pa sva se danes odpravila v Dramlje v azil in posvojila enga malega kužka, starega 3mesece. Taki lepi je! Črni mešanček z labradorcem. Zdaj sem pa kr boljše volje!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 7:09:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Matejčika, super za psa! Jaz ga grem tud v soboto rezervirat. Čeprav bo težko uskladit vse obveznosti in še psa. fargi, imaš ZS. miška, hvala za ponudbo, vendar mislim, da ne bom potrebovala prevoza. Bom šla kar s svojim avtom zjutraj v LJ in ga pustila v BTC-ju, pa šla do GK s trolo. lučka, kako si?? Kaj slabosti? nf, kje se potepaš? Pa neela??
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 9:51:18
|
|
|
|
Martinki
|
tecnobica jz tud ruknem eno šalco krvomočnice na dan. Pijem jo že drugi mesec, verjetno se bom 3 mesec kej prjel saj druge tko pravjo . A maš ženski čaj od Ašiča? Men ful pomaga, če me začnejo jajčniki bolet al pa če me dol začanja srbet - spijem šalco al pa dve pa je prec bolš. Plahtica je dobra predvsem pri preprečevanju vnetij in pri odpravi le-teh. Jz sm mela včasih ful neredne cikluse (34 - 56) in ful šibke menstruacije. Pol sm pa ratala teta Pehta in sm mela zdej 3x zapored menstro na 37 dni pa tud bolj močna je bla, tko da...saj neki. Moj stric, ki se ukvarja z bioenergijo, mi je rekel, da moraš po vsakem takem zdravilnem čaju čez spit še kozarec vode, da odplakneš vse bakterije iz sebe (nekako se mi zdi logično). Po krvomočnici ne pijem vode čez, ker je po moji logiki funkcija tega čaja, da se ti sluznica odebeli, ne da jo spereš stran
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 9:58:35
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika Da morte bit vse iz LJ?! Da jaz nemorem na kavico! Jej jej! Ve kr uživajte, jaz bom tudi! Nisva mogla bit brez psa, nama je bilo preveč dolgčas, jaz pa sem samo hirala not v hiši (za računalnikom al pa pred TV), pa sva se danes odpravila v Dramlje v azil in posvojila enga malega kužka, starega 3mesece. Taki lepi je! Črni mešanček z labradorcem. Zdaj sem pa kr boljše volje! Jaz nisem iz LJ. Grem pa čist slučajno v LJ v petek. Drugače pa imam eno uro do LJ.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 10:01:30
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Martinki tecnobica jz tud ruknem eno šalco krvomočnice na dan. Pijem jo že drugi mesec, verjetno se bom 3 mesec kej prjel saj druge tko pravjo . A maš ženski čaj od Ašiča? Men ful pomaga, če me začnejo jajčniki bolet al pa če me dol začanja srbet - spijem šalco al pa dve pa je prec bolš. Plahtica je dobra predvsem pri preprečevanju vnetij in pri odpravi le-teh. Jz sm mela včasih ful neredne cikluse (34 - 56) in ful šibke menstruacije. Pol sm pa ratala teta Pehta in sm mela zdej 3x zapored menstro na 37 dni pa tud bolj močna je bla, tko da...saj neki. Moj stric, ki se ukvarja z bioenergijo, mi je rekel, da moraš po vsakem takem zdravilnem čaju čez spit še kozarec vode, da odplakneš vse bakterije iz sebe (nekako se mi zdi logično). Po krvomočnici ne pijem vode čez, ker je po moji logiki funkcija tega čaja, da se ti sluznica odebeli, ne da jo spereš stran Krvomočniso sem kupila na sejmu narava zdravje, domačo, bio. Ženski čaj imam pa nek nemški, tud bio, od firme Salus. Noter je pa plahtica, limonina verbena, rman, zeleni oves, listi kopriv, listi jagod, navadni plešec, ingver, naravna aroma limonovega olja. Je pap kar dober za pit. Jaz drugače te dni pijem ful enga čaja. Obvezno vsak dan tudi zelenega s kančkom mleka pa kašn sadn vmes pade, da nisem sam na zeliščih.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 10:03:58
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 3. Srečanje klomifenk v petek 9.1.2009 ob 17:30 v piceriji v CityParku LJ tecnobica (uleti na en drink) Kaj pa pomeni ta moj smajli? Mi je nerodno al kaj? No, bom eni napisal mojo telefonsko. Verjetno kar miški, ker je prva na spisku...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 10:28:01
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica IZVIRNO SPOROČILO: miska73 3. Srečanje klomifenk v petek 9.1.2009 ob 17:30 v piceriji v CityParku LJ tecnobica (uleti na en drink) Kaj pa pomeni ta moj smajli? Mi je nerodno al kaj? No, bom eni napisal mojo telefonsko. Verjetno kar miški, ker je prva na spisku... Pa tko lušten smajli sem ti nalimala... ti se pa buniš... Komot lahko popraviš seznam in prilimaš smajlija, ki ti je bolj podoben... Drgač pa BTW... tudi ostale smo iz raznih koncev SLO... dolenjska, gorenjska, zasavje... Pa še najlažje vsem priti v LJ.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 10:59:47
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Komot lahko popraviš seznam in prilimaš smajlija, ki ti je bolj podoben... Drgač pa BTW... tudi ostale smo iz raznih koncev SLO... dolenjska, gorenjska, zasavje... Pa še najlažje vsem priti v LJ. katera pa je iz zasavja??
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 11:22:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Iz zasavja smo miška in jaz.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 11:51:51
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Iz zasavja smo miška in jaz. a res??? jaz tudi!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 12:54:24
|
|
|
|
tecnobica
|
No lepo. Pol se boste kar skupaj pripeljale v petek.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......