|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
8.1.2009 22:03:19   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: neela

Evooooooooooooooo meeeeeeeeeennnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeee.........user posted image

Sem šla danes že preverit in zavarovat kraj jutrišnjega skupinskega zločina...  user posted image ....skratka vse je pripravljeno za jutrišnji prvi letošnji klomifenski žur.

Tista, ki bo jutri (od prijavljenih kandidatk) manjkala se bo za kazen ob naslednjem srečanju morala cel čas sprehajati z v zraku plavajočo kravo....zmenjeno????

Jst sem rekla, da mogoče pridem. MOGOČE.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
8.1.2009 22:04:34   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

no, šmentana reč...  qquestiko@gmail.com

In v čem je keč? A te pol spama?

pomoje da ne. men je samo odgovorila, pol sem ji nazaj mail poslala, da sem ji povedala ozadje vsega - je namreč vse zadela! in mi je odgovorila nazaj. spamov nič!

Lučka, samo ime in priimek sem napisala in datum rojstva z letnico.

Se pravi Ime in Priimek tud morm dat zraven? No bom probala.

Kakšna so pa vprašanja? A to je k da bi šlogarco vprašala?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
9.1.2009 9:10:16   
miska73
Danes se vidimo.
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...
Komi čakam.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
9.1.2009 9:18:58   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Danes se vidimo.
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...
Komi čakam.

Jaz tudiiiiiiiii. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
9.1.2009 16:27:50   
Matejčika
Zdaj bom najbrž do jutri čakala...pa nič zato! Lepo se nakafetkajte, čvekajte, nasmejte, pa malo vsega še zame! user posted image
Mene nekaj muči. Sem do zdaj ful odklopila misel na nosečnost, zdaj pa me je primlo. K sreči nimam doma nobenega testa, ker bi ziher potem zmetala vstran poln kufer dnara. user posted image No, pa k težavamuser posted image Ko sem prvi mesec jedla Klomifen, sem dobila M čez 30 dni. Naslednji mesec s K sem dobila M na 32 dni. Zdaj pa jo čakam v nedeljo (če bo zopet na 32 dni). Kaj se je še kateri tak prestavlala M? Po K, seveda! Kaj naj se zdaj pripravim, da jo bom morda dobila na 34 dni? Sem pa jedla Dabroston ta mesec od 16 do 26 dneva. Mi je G rekla, da naj jem tak. Sicer sem enako jedla že prejšnji mesec, ampak sem imela že dva dni pred pravo M roza izcedek, zdaj pa nič. Pa tudi ful me je bolela maternica, zdaj pa me čisto, čisto malo. Sicer so me tudi jajčniki prvi mesec boleli za popiz**, zdaj pa vedno manj.
Sem se prepričala, da ta mesec nebo nič, ker sta me v času O bolela oba jajčnika (kar mi ful liči na ciste) in še prehlajena sem bila. Zdaj pa se mi v glavi pojavlja nek glas, kaj pa če? Kje je gumb, da izklopim ta glas?! Potem pa bom spet razočarana. user posted image

Sicer pa zdaj tak imava dojenčka doma (kužija, da nebo pomote) in se bom zamotla, ko pride M. user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
9.1.2009 16:28:15   
Matejčika
Mater, sem cel esej napisala! user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
9.1.2009 17:30:39   
sonček85
klomifenke lepo se imejte na srečanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2457
9.1.2009 19:08:13   
Martinki
matejčika tud jz bi ful rada mel en gumb, da bi izklopila kaj, pa če...Nekak mi rata cel mesec prebrodit, k zanalšč me pa začne tm okol 28 dneva metat, da bi pa tokrat res lohka kej blo...pol pa prideuser posted image . Jz sm po K mela menstro na 31, 32, 33 dan. Nikoli mi ni šla čez 33. Najboljš, da se čist prepustiš kosmatincu in bereš knjige o psih, kupuješ pasje igračke in kuhaš ekstra za njega. Kako mu je pa ime?

...globoko v dušah pravljice spijo, a včasih se pravljice tudi zgodijo...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
9.1.2009 19:58:21   
Matejčika
Don - krajše za Donald (Trump user posted image ) junior!

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
9.1.2009 20:02:56   
Matejčika
No, prej sem se švarala, da me še nič ne zvija. Pred pol ure me je pa začelo. Zgleda da bo user posted image le prišla. Eh, pa je drugi mesec mogoče nebo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2460
9.1.2009 20:49:17   
Fargesia
kazenska za naslednjo srečanje je doletela nfko!!! me to you in tecnobico moramo nmajprej še spoznat....user posted image

no, danes sem pa jaz malo prej stisnila domov, ker sem čist aut...lahko noč...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 2461
9.1.2009 22:05:48   
ključek
zatajila............user posted image user posted image user posted image .............ja tko je potem, ko imaš user posted image ................če ni varstva, ni žurke za mamo.........user posted image user posted image user posted image ...........ampak sva se z Fargi zmenili, da ziher enkrat pridem, mogoče celo z malo princess.user posted image

nočko!!user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
10.1.2009 12:54:11   
lučka 25
Dobro jutro. Pa ja niste vse tako zaspane, pa zmatrane od včeraj.user posted image
A ja, sonček je, pa ste šle malo v naravo.user posted image

Hvala vam za včerajšnje popoldne, večer. Jaz sem bila tako zaspana, ko sem prišla domov, da so veke kar same lezle dol.
Danes pa sem šla že malo ven na sonček, sedaj pa počasi kuhat kosilo.

Matejčika, naj se tvoje slutnje uresničijo in naj test pokaže user posted image .

Me to yuo, pa drugič. Otrok je pa le otrok in, če ni varstva pač ni mamice na žurko. Pa drugič.

Nf-ka, kje si bla? Si v redu?

Suzi, Fargi, neela, miška super ste!!!user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
10.1.2009 13:28:53   
KulGirl
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Zdaj bom najbrž do jutri čakala...pa nič zato! Lepo se nakafetkajte, čvekajte, nasmejte, pa malo vsega še zame! user posted image
Mene nekaj muči. Sem do zdaj ful odklopila misel na nosečnost, zdaj pa me je primlo. K sreči nimam doma nobenega testa, ker bi ziher potem zmetala vstran poln kufer dnara. user posted image No, pa k težavamuser posted image Ko sem prvi mesec jedla Klomifen, sem dobila M čez 30 dni. Naslednji mesec s K sem dobila M na 32 dni. Zdaj pa jo čakam v nedeljo (če bo zopet na 32 dni). Kaj se je še kateri tak prestavlala M? Po K, seveda! Kaj naj se zdaj pripravim, da jo bom morda dobila na 34 dni? Sem pa jedla Dabroston ta mesec od 16 do 26 dneva. Mi je G rekla, da naj jem tak. Sicer sem enako jedla že prejšnji mesec, ampak sem imela že dva dni pred pravo M roza izcedek, zdaj pa nič. Pa tudi ful me je bolela maternica, zdaj pa me čisto, čisto malo. Sicer so me tudi jajčniki prvi mesec boleli za popiz**, zdaj pa vedno manj.
Sem se prepričala, da ta mesec nebo nič, ker sta me v času O bolela oba jajčnika (kar mi ful liči na ciste) in še prehlajena sem bila. Zdaj pa se mi v glavi pojavlja nek glas, kaj pa če? Kje je gumb, da izklopim ta glas?! Potem pa bom spet razočarana. user posted image

Sicer pa zdaj tak imava dojenčka doma (kužija, da nebo pomote) in se bom zamotla, ko pride M. user posted image

Jaz sem tudi v drugem krogu trenutno. V prvem me je vse bolelo in špikalo, šeuser posted image  sva bolj težko. G me je spremljala z UZ in sem imela 2 folikla vendar potem ni bilo nosečnosti. Ta krog pa me nič ni špikalo in sem rekla da tokrat ziher ne bo nič. Danes je 26. dan ciklusa in ni nobenega sledu. Prejšnji krog sem v tem času že dobila rjav izcedek, ki je trajal precej dni in potem se je ulilo.
Jaz sem grozna s temi testi. Kar imam doma, bi ponucala. Sem pa kupila tiste tamale in je strošek vseeno nižjo kot pri clerblue.
Držim pesti zate in za vse ostale.
Pozdravček!

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

Neposredna povezava do sporočila: 2464
10.1.2009 14:41:55   
neela
Jaz iz službe, ve pa na sončku???

Za vse tiste članice, ki ste zamudile včerajšnje srečanje in tisto, ki je švignila prej domov - naj povem samo to, da so nas v BTC-ju prosili, da zapustimo prostor....user posted image ...

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
10.1.2009 16:05:58   
Anonimen
neela, ne samo to, da so nas prosili, naj gremo domov.. Jaz sem še kakšnih 5 minut hodila po city parku, ker so bla vsa vrata zaklenjena in sem komaj našla ena odprta. user posted image  Naslednjič se moramo prej dobit al pa zamenjat gostilno.  user posted image

Drugače pa punce, super ste!! Men se je spet tok smejalo k sem se peljala domov.. tko fajn sem se počutla, sproščeno, pozitivno.. Ne znam opisat. Počutim se kot, da bi vas poznala že od nekdaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2466
10.1.2009 16:16:11   
i
Pozdravljene!

Sem čisto nova na forumu im me sicer nekaj zanima nikjer tega nisem zasledila, trenutno sem noseča 7tednov pa ne vem ali je to normalno ali ni, vendar jaz se nič kaj drugače ne počutim kot ponavadi vse je enako le prsa me bolijo na dotik(pred kakšnimi 3tedni so me tako da nisem mogla čisto nič) in pa občasne bolečine v hrbtu, da bi me v trebuhu kaj bolelo me ne vsake toliko časa me kaj špikne, vendar ne pogosto, drugače pa imam tudi sama mačko in me je tudi strah kako sedaj z njo tudi sama sem nanjo zelo navezana, ne vem ko še nisem vedla da sem noseča pa sem že bila sem tudi jaz kakce pucala...mislite da je lahhko kaj narobe, potrebujem nasvet, ali se je katera tudi tako počutila ali se samo jaz tako in je nekaj narobe s plodom.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
10.1.2009 16:42:15   
nf
Punce zelo mi je žal, da nisem včeraj prišla. user posted image  user posted image  user posted image  Ta teden sem se cel počutila tako zanič pa še od srede dalje sem bila v službi, tako da za kaj več nisem imela energije. Včeri se mi je pa še oko vnelo in sem non stop jokala (na en uč). Ma cela katastrofa. user posted image
Upam, da ste ve uživale!!!!!! Evo, naslednjič jaz častim!
i - to je čisto normalno, ne se sekirat. Jaz sem zdaj že v 19. tednu in že celo nosečnost nimam nikakršnih znakov, nobene slabosti, nič. Na začetku sem bila malo bolj zaspana in joške so me bolele, to je bilo pa to. Bodi srečna, da si tak lucky, da boš preskočila bruhanje! Sicer pa se nosečke pogovarjajo na temi Čvekanje v pričakovanju.

(odgovor članu i)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
10.1.2009 17:50:49   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Jaz iz službe, ve pa na sončku???

Za vse tiste članice, ki ste zamudile včerajšnje srečanje in tisto, ki je švignila prej domov - naj povem samo to, da so nas v BTC-ju prosili, da zapustimo prostor....user posted image ...

user posted image  ja, ja sonček.

Kar se pa tiče, da so nas prosili, da zapustimo prostor,...bom še enkrat rekla. Da po praznem CityParku pa še nisem hodila, pa je kar zanimivo (v družbi, če bi bila sama bi mi sigurno malo ušlo user posted image ) Neela, pridna si bla, ko si šla v službo, ene pa tako zabušavamo.user posted image

suzi, jaz sem bila tudi celo pot nasmejana in res je, kot bi se poznale že celo življenje.user posted image

nf, hitro se pozdravi. Naslednjič p ma da prideš.user posted image

i, kot ti je že povedala nf. Od začetka do konca. Nič bat.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
10.1.2009 18:37:58   
Anonimen
no, lučka, sam da ti ni ušlo. user posted image   user posted image

A vam nekaj povem?? Midva sva pa danes rezervirala črnega lepotca. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2470
10.1.2009 18:39:16   
Anonimen
nf, upam, da si danes kaj boljše. user posted image  Drugač sem pa sedajle skor s stola padla - 19 teden??? user posted image user posted image  Kdaj je pa to minilo??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2471
10.1.2009 18:58:47   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

no, lučka, sam da ti ni ušlo. user posted image   user posted image

A vam nekaj povem?? Midva sva pa danes rezervirala črnega lepotca. user posted image user posted image user posted image

Ja, mi k sreč ni ušlo. user posted image  user posted image

Pa bravo za črnega lepotca. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
10.1.2009 19:00:06   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

nf, upam, da si danes kaj boljše. user posted image  Drugač sem pa sedajle skor s stola padla - 19 teden??? user posted image user posted image  Kdaj je pa to minilo??

Jaz sem tudi bila včeraj prav pametna, da je v 17.tednu, pa sem se uštela za dva tedna. Samo, da sva 5 tednov narazen sem pa prav povedala. Zgleda mi matematka dela malo težav. user posted image
Čas gre rs zelooo hitro. Suzi, še dvakrat greš sat pa greš pod nož. Ma da vse uredijo tako kot je treba.

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 10.1.2009 19:01:09 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
10.1.2009 19:09:03   
Matejčika
Joj, potem pa ste res uživale!user posted image user posted image user posted image user posted image Nisem najprej vredu prebrala, sem misla, da ste tak razgrajale! user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo bejbe!

Moja M se je nakazala. Sem danes le dobila roza izcedek, torej se bo jutri al pa najbolj pozno v ponedeljek vlilo. Pa nisem razočarana al pa žalostna. user posted image Bo pa drugič! user posted image
Kak dolgo je treba pa met premor? Mislim, po treh ciklusah s Klomifenom?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
10.1.2009 19:12:26   
lučka 25
Matejčika, žal mi je za M. user posted image  Mene je po prvih treh ciklusih s K poslal na laparo, po drugih treh neuspelih ciklusih s K pa na IVF. Ne vem pa koliko j kaj premora, če ti ga potem ponovno predpišejo. Mogoče bo katera druga kaj več vedela.

ja, včeraj so pa zapirali in nas zato poslali ven, ko pa sva z miško klepetali še v garažni hiši in so začeli ugašati luči, sva pa kar skočili v avtomobila, da nebi še čez noč ostali tam.user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......