Matejčika
|
Nf, si vprašala kaj je bilo z najinim sinkom, lahko vprašaš. Tukaj je zgodbica napisana že pred časom, pa jo bom kr nalimala: ˝V porodnišnico sem šla, ker sem dobila rahle popadke in odteklo mi je nekaj vode, nato so se popadki umirili. Ostala pa sem v porodnišnici. No, zvečer je sinek še brcal (v mojem trebuščku), pa sem ga pobožala in mu rekla:lepo zaspančaj zdaj, pa sladke sanje, dete moje zlato...No, pa je res zaspal, za vedno. Zjutraj sem dobila popadke, dali so me na ctg, ker pa niso našli utripa, so me dali še na uz in tam mi je zdravnik rekel: gospa, žal mi je, ampak vaš otrok je umrl. Ne bije mu več srček. Pa sem jokala... Šla sem v porodno, dobila še umetne popadke in po štirih urah rodila. Mož je bil skozi zraven. In jokal... Nato sva ga dobila in ga cartala, božala, ljubčkala, si ga ogledovala... nato sva se poslovila. Zdaj mi je žal, da še ga nisem bolj pocartala, da nisva imela fotoaparata, da bi imela vsaj en lep spomin nanj. Slikala sva ga za gsm amparatom, ampak so slikice bolj slabe. Nisem se niti spomnila, da bi naredila odtis nogic in rokic, ali pa vzela pramen las...ampak, zdaj je prepozno. Vem, da je tak najbolje- zanj in za naju, ker po vsej verjetnosti bi sledile še kakšne druge težave, niti pljučka še niso bila razvita in ga sploh nebi mogli operirat. Zdaj je še le v najinih srcih in tam bo za vedno ostal.˝.... ˝Dobila sva izvide obdukcije. Ni nobenega pametnega razloga! V posteljici je na eni žili prišlo do infarkta in posteljica ni bila prekrvavljena-to naj bi bil eden izmed razlogov. Rekla pa mi je še, da ne more popolnoma izključit možnosti, da ni kriva ta kromosomska napaka, ki jo imam jaz in jo je imel tud Gašper.˝
< Sporočilo je popravil Matejčika -- 5.1.2009 19:25:02 >