Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 5.1.2009 23:52:54
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Drage moje, eno vprašanje! Saj vem da običajno ne strašim tu pri vas, samo res rabim pomoč, samo ua info! Ali se na Hrvaškem dobi klomifem(n) samo z receptom ali je v prosti prodaji? In če je v prosti prodaji, je kateri znana cena za škatlico? Večerek, vidm da je debatka o klomifenzeljčku, pa vam moram povedat, da se vnaši predragi sosedovi deželi da dobit brez recepta v lekarni, pa še kaj druzga tudi ... sem se mal u splet zakadila, pa vprašala prjatle k jih imamo dol, je pa res, da se špoganje s tako nabavo in jemanjem lahko prvošči-mo/-jo/-te tiste pupce, ki imajo spremljavo dohtarja ... vseen nismo najpametnejše, tud če velik vemo ... torej ja deklca; se jih da dobit, kr povej uni bejbiki
< Sporočilo je popravil Grethy -- 5.1.2009 23:53:10 >
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.1.2009 8:22:12
|
|
|
|
miska73
|
Suzi sem ti čisto pozabla včeraj odgovorit... Komot se zmenma za petek, da greš nazaj domov z mano.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.1.2009 8:50:04
|
|
|
|
Grethy
|
Podganjšek moj mali, jutrčka mwaaaaaaa!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.1.2009 13:42:08
|
|
|
|
S1902
|
živjo punce se vam malček oglašam po dolgem času, imam eno čudovito novičko. na silvestrovo sem naredila test in ja bil je + in sem srečka kar nisem mogla verjet zato sem si danes kupla še en test in je bil spet pozitiven tako da grem jutri že na pregled k G. punce za vse je upanje, jaz sem bla že čist brez upanja, saj sem konec avgusta končala s klomifenom in nisem dobla pa sem šla proti koncu oktobta k G ki mi je odkril veliko cisto ki naj bi jo dobla od jemanja K G mi je dal kontacepcijske tabletke 10 dni po 2 na dan, da sem dobla potem pa sem tako zgubila upanje da bom zanosila da sploh nisem nič bla na forumih in nisem mislila na ovulacijo, skratka možgane sem dala na off. zgleda da je to pomagalo, zadnji teden v dec. so me začele bolet prsi, pa na bruhanje mi je začelo it, zelo sem bla utrujena, zato sem sumila da je zdaj to to. ČESA DRUGEGA SI SKORAJ NEBI MOGLA ZAŽELET ZA NOVO LETO.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.1.2009 14:40:40
|
|
|
|
tecnobica
|
OOOO, še ena nosečka. To leto se je pa res začelo plodno.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.1.2009 15:23:10
|
|
|
|
lučka 25
|
S1902, čestitam. Lepo silvestersko darilo si dobila.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.1.2009 16:14:26
|
|
|
|
nf
|
Matejčika, zelo mi je žal za tvojega otročka. Ampak zdiš se mi pa res neverjetno pogumna!!!! Stiskam pesti, da vama hitro ratalo spet zanosit in da bo šlo tokrat vse tako, kot mora iti. Držim pesti zate!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.1.2009 16:15:42
|
|
|
|
nf
|
S1902 čestitke!!!!!!! LEPO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.1.2009 16:17:56
|
|
|
|
nf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Martinki Tečnobica mam lubrikant na omarci naštiman..nama ga včeri ni ratal uporabt, ker sem preveč praznovala rojstvo bratranca . Bo treba dons poskusit. Hmmm baje da lubrikanti ne vplivajo najbolje na spermije. Mislim, da se ne morejo dobro gibati proti cilju. Nekje sem enkrat prebrala, da raje uporabiš surov beljak namesto lubrikanta, čeprav bljaaaak.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.1.2009 16:18:02
|
|
|
|
Matejčika
|
Hvala punce! S1902, kako lepa novička! Lepo nosečnost!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.1.2009 16:19:06
|
|
|
|
Matejčika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nf IZVIRNO SPOROČILO: Martinki Tečnobica mam lubrikant na omarci naštiman..nama ga včeri ni ratal uporabt, ker sem preveč praznovala rojstvo bratranca . Bo treba dons poskusit. Hmmm baje da lubrikanti ne vplivajo najbolje na spermije. Mislim, da se ne morejo dobro gibati proti cilju. Nekje sem enkrat prebrala, da raje uporabiš surov beljak namesto lubrikanta, čeprav bljaaaak. Jak! Jaz bi potem raje olivno olje uporabila.
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.1.2009 16:48:02
|
|
|
|
Martinki
|
Mislim, da je šel tale ciklus v maloro , ker sem dopoldne pokasirala hudo vnetje ušesa in mi poka po celi glavi, ne samo v ušesu . Zgleda, da ma nekdo z mano drugačne načrte in me pošlje k osebnemu zdravniku in ne h ginekologu. Da ni vse tako slabo, sem opazila, da sem pridelala nekaj elastičnega izcedka in tudi peče me ne več toliko. Fajn bi blo, če bi imela pri roki kakšen ovlacijski trak pa ga žal nimam, sobe pa tud ne smem zapuščat . Treba se bo prepustit toku in upam, da mi bo uho dopuščalo kej . 10 dni moram na 12 ur jest antibiotike. Mislite, da to fejst vpliva na zanositev? Matejčika občudujem tvoj pogum! Jz mam olivno olje za mazanje herpesa...bo treba še dol poskusit. Nf za beljak sem tudi jaz slišala. Baje ga moreš najprej segret na sobno temperaturo, ker je drugače premrzel....brrr...si kr predstavljam! S1902 lepih ti želim.
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.1.2009 20:21:14
|
|
|
|
S1902
|
PUNCE HVALA VAM ZA ČESTITKE IN LEPE ŽELJE. Komaj čakam da jutri vidim na UZ-ju to majhno pikico ki smo jo tako zelo želeli. mi je tamala pred 14 dnevi rekla da bi meli dojenčka da ga bomo kupli v trgovini in da bo ona dala dinarčke, je prava faca stara je komaj 22 mesecev pa še ne govori prav in je prav posrečena. sem ji povedala in nikomur ne pove je prav vesela tako kot mami in ati.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.1.2009 21:05:15
|
|
|
|
neela
|
Oooooo....nova srečka nosečka med članicami!!! Iskrene čestitke S1902! Naj ti bo teh mirnih, potem pa ti želim zdravega nagajivčka!!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.1.2009 21:25:18
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika IZVIRNO SPOROČILO: nf IZVIRNO SPOROČILO: Martinki Tečnobica mam lubrikant na omarci naštiman..nama ga včeri ni ratal uporabt, ker sem preveč praznovala rojstvo bratranca . Bo treba dons poskusit. Hmmm baje da lubrikanti ne vplivajo najbolje na spermije. Mislim, da se ne morejo dobro gibati proti cilju. Nekje sem enkrat prebrala, da raje uporabiš surov beljak namesto lubrikanta, čeprav bljaaaak. Jak! Jaz bi potem raje olivno olje uporabila. Kaj, saj če stepeš sneg iz njega in pol namažeš oneta, zna bit še zanimivo.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.1.2009 21:45:14
|
|
|
|
Fargesia
|
S1902, čestitke!!!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.1.2009 22:46:03
|
|
|
|
nf
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika IZVIRNO SPOROČILO: nf IZVIRNO SPOROČILO: Martinki Tečnobica mam lubrikant na omarci naštiman..nama ga včeri ni ratal uporabt, ker sem preveč praznovala rojstvo bratranca . Bo treba dons poskusit. Hmmm baje da lubrikanti ne vplivajo najbolje na spermije. Mislim, da se ne morejo dobro gibati proti cilju. Nekje sem enkrat prebrala, da raje uporabiš surov beljak namesto lubrikanta, čeprav bljaaaak. Jak! Jaz bi potem raje olivno olje uporabila. Kaj, saj če stepeš sneg iz njega in pol namažeš oneta, zna bit še zanimivo. Mmmm še malo sladkorja v prahu zraven pa za par minutk v pečico. Samo dvomim, da bo dečko hotel sodelovat, vsaj pri zadnjem delu.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.1.2009 22:47:22
|
|
|
|
nf
|
IZVIRNO SPOROČILO: S1902 PUNCE HVALA VAM ZA ČESTITKE IN LEPE ŽELJE. mi je tamala pred 14 dnevi rekla da bi meli dojenčka da ga bomo kupli v trgovini in da bo ona dala dinarčke, je prava faca stara je komaj 22 mesecev pa še ne govori prav in je prav posrečena. sem ji povedala in nikomur ne pove je prav vesela tako kot mami in ati. Reci ji, da si šla že ti namesto nje v trgovino in da nej zdej spljune denar. Samo je res faca tamala!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.1.2009 10:54:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla. joj, punce, ta teden pa kar dežujejo nove !!!! ČESTITKE VSEM!!!! Se še kasneje javim, ko bom imela bolj čas.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.1.2009 11:09:31
|
|
|
|
Bety11
|
Punce, mene pa zanima, kako je ime zdravilu, ki se ga dobi na Hrvaškem in ima podobne učinke kot Klomifen??? Nekaj je na F..., pa ne morem se spomniti, kako mu je že ime.... Hvala za vaše odgovore! LP
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.1.2009 16:19:58
|
|
|
|
tecnobica
|
Bety, na žalost ne vem. Kaj prvte punce? A Klomifen zmanjša spolno slo? Men se že od zadnje prov nč ne seksa.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.1.2009 16:27:10
|
|
|
|
Martinki
|
tecnobica a veš, da sm tud jz porajtala, da kadar nisem na Klomifenih se mi ful že takoj po menstri pa vse do enega 25 dneva. To rundo me je prjel šele dons (14. dan), sluzi pa skor nč nimam. Brez K jo mam drgač za prodajat. Mal je smešn tale K, ti vse zatre...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.1.2009 16:58:50
|
|
|
|
tecnobica
|
Pa k bi v bistvu mogu pospešit vse skupaj, pa zavira a ne?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.1.2009 17:40:42
|
|
|
|
Martinki
|
Očitno pospeši samo rast foliklov, ostalo pa zgleda, da bolj uniči kot ne. Znano je tudi, da Klomifen tanjša sluznico maternice. Če ti dajo zraven še Dobroston, ki jo debeli - pol je neko ravnovesje. Če maš pa sam K pa piješ še vse možne čaje tko kt jz
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.1.2009 19:52:39
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia me to you, kako si? Fargesia.......... upam, da nama letos uspe iti na .lani sva se menili in menili, pa je prej leto šlo okrog. drugače sem pa fajn, princeska pridno raste, v nedeljo je imela 4 mesece.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......