|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
5.1.2009 23:52:54   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Drage moje, eno vprašanje! Saj vem da običajno ne strašim tu pri vas, samo res rabim pomoč, samo ua info! 

Ali se na Hrvaškem dobi klomifem(n) samo z receptom ali je v prosti prodaji? In če je v prosti prodaji, je kateri znana cena za škatlico?

Večerek, vidm da je debatka o klomifenzeljčku, pa vam moram povedat, da se vnaši predragi sosedovi deželi da dobit  brez recepta v lekarni, pa še kaj druzga tudi ... sem se mal u splet zakadila, pa vprašala prjatle k jih imamo dol, je pa res, da se špoganje s tako nabavo in jemanjem lahko prvošči-mo/-jo/-te tiste pupce, ki imajo spremljavo dohtarja ... vseen nismo najpametnejše, tud če velik vemo ...

torej ja deklca;  se jih da dobit, kr povej uni bejbiki user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 5.1.2009 23:53:10 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
6.1.2009 8:22:12   
miska73
Suzi sem ti čisto pozabla včeraj odgovorit...
Komot se zmenma za petek, da greš nazaj domov z mano.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
6.1.2009 8:50:04   
Grethy
Podganjšek moj mali, jutrčka mwaaaaaaa!user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
6.1.2009 13:42:08   
S1902
živjo punce se vam malček oglašam po dolgem času, imam eno čudovito novičko.
na silvestrovo sem naredila test in ja bil je + in sem srečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  kar nisem mogla verjet zato sem si danes kupla še en test in je bil spet pozitiven tako da grem jutri že na pregled k G.

punce za vse je upanje, jaz sem bla že čist brez upanja, saj sem konec avgusta končala s klomifenom in nisem dobla user posted image  pa sem šla proti koncu oktobta k G ki mi je odkril veliko cisto ki naj bi jo dobla od jemanja K

G mi je dal kontacepcijske tabletke 10 dni po 2 na dan, da sem dobla user posted image
potem pa sem tako zgubila upanje da bom zanosila da sploh nisem nič bla na forumih in nisem mislila na ovulacijo, skratka možgane sem dala na off.

zgleda da je to pomagalo, zadnji teden v dec. so me začele bolet prsi, pa na bruhanje mi je začelo it, zelo sem bla utrujena, zato sem sumila da je zdaj to
to.

ČESA DRUGEGA SI SKORAJ NEBI MOGLA ZAŽELET ZA NOVO LETO.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
6.1.2009 14:40:40   
tecnobica
OOOO, še ena nosečka. To leto se je pa res začelo plodno. user posted image

(odgovor članu S1902)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
6.1.2009 15:23:10   
lučka 25
S1902, čestitam. Lepo silvestersko darilo si dobila. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
6.1.2009 16:14:26   
nf
Matejčika, zelo mi je žal za tvojega otročka. user posted image  user posted image  user posted image  Ampak zdiš se mi pa res neverjetno pogumna!!!! Stiskam pesti, da vama hitro ratalo spet zanosit in da bo šlo tokrat vse tako, kot mora iti. Držim pesti zate!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
6.1.2009 16:15:42   
nf
S1902 čestitke!!!!!!! LEPO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
6.1.2009 16:17:56   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: Martinki

Tečnobica mam lubrikant na omarci naštiman..nama ga včeri ni ratal uporabt, ker sem preveč praznovala rojstvo bratranca user posted image . Bo treba dons poskusit.

Hmmm baje da lubrikanti ne vplivajo najbolje na spermije. Mislim, da se ne morejo dobro gibati proti cilju. Nekje sem enkrat prebrala, da raje uporabiš surov beljak namesto lubrikanta, čeprav bljaaaak. user posted image

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
6.1.2009 16:18:02   
Matejčika
Hvala punce! user posted image user posted image user posted image

S1902, kako lepa novička! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo nosečnost!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
6.1.2009 16:19:06   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Tečnobica mam lubrikant na omarci naštiman..nama ga včeri ni ratal uporabt, ker sem preveč praznovala rojstvo bratranca user posted image . Bo treba dons poskusit.

Hmmm baje da lubrikanti ne vplivajo najbolje na spermije. Mislim, da se ne morejo dobro gibati proti cilju. Nekje sem enkrat prebrala, da raje uporabiš surov beljak namesto lubrikanta, čeprav bljaaaak. user posted image

Jak! user posted image Jaz bi potem raje olivno olje uporabila. user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
6.1.2009 16:48:02   
Martinki
Mislim, da je šel tale ciklus v maloro user posted image , ker sem dopoldne pokasirala hudo vnetje ušesa in mi poka po celi glavi, ne samo v ušesuuser posted image . Zgleda, da ma nekdo z mano drugačne načrte in me pošlje k osebnemu zdravniku in ne h ginekologu. Da ni vse tako slabo, sem opazila, da sem pridelala nekaj elastičnega izcedka in tudi peče me ne več toliko. Fajn bi blo, če bi imela pri roki kakšen ovlacijski trak pa ga žal nimam, sobe pa tud ne smem zapuščatuser posted image . Treba se bo prepustit toku in upam, da mi bo uho dopuščalo kej user posted image . 10 dni moram na 12 ur jest antibiotike. Mislite, da to fejst vpliva na zanositev?

Matejčika občudujem tvoj pogum! Jz mam olivno olje za mazanje herpesa...bo treba še dol poskusit.

Nf za beljak sem tudi jaz slišala. Baje ga moreš najprej segret na sobno temperaturo, ker je drugače premrzel....brrr...si kr predstavljam!

S1902 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lepih user posted image  ti želim.

...globoko v dušah pravljice spijo, a včasih se pravljice tudi zgodijo...

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
6.1.2009 20:21:14   
S1902
PUNCE HVALA VAM ZA ČESTITKE IN LEPE ŽELJE.
Komaj čakam da jutri vidim na UZ-ju to majhno pikico ki smo jo tako zelo želeli.
mi je tamala pred 14 dnevi rekla da bi meli dojenčka user posted image   da ga bomo kupli v trgovini in da bo ona dala dinarčke, je prava faca stara je komaj 22 mesecev pa še ne govori prav in je prav posrečena. sem ji povedala in nikomur ne pove je prav vesela tako kot mami in ati.

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
6.1.2009 21:05:15   
neela
Oooooo....nova srečka nosečka med članicami!!!user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitke S1902! Naj ti bo teh user posted image mirnih, potem pa ti želim zdravega nagajivčka!!!

(odgovor članu S1902)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
6.1.2009 21:25:18   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Jak! user posted image Jaz bi potem raje olivno olje uporabila. user posted image

Kaj, saj če stepeš sneg iz njega in pol namažeš oneta, zna bit še zanimivo. user posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
6.1.2009 21:45:14   
Fargesia
S1902, čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 2391
6.1.2009 22:46:03   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Kaj, saj če stepeš sneg iz njega in pol namažeš oneta, zna bit še zanimivo. user posted image

Mmmm še malo sladkorja v prahu zraven pa za par minutk v pečico. Samo dvomim, da bo dečko hotel sodelovat, vsaj pri zadnjem delu. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2392
6.1.2009 22:47:22   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: S1902

PUNCE HVALA VAM ZA ČESTITKE IN LEPE ŽELJE.
mi je tamala pred 14 dnevi rekla da bi meli dojenčka user posted image   da ga bomo kupli v trgovini in da bo ona dala dinarčke, je prava faca stara je komaj 22 mesecev pa še ne govori prav in je prav posrečena. sem ji povedala in nikomur ne pove je prav vesela tako kot mami in ati.

Reci ji, da si šla že ti namesto nje v trgovino in da nej zdej spljune denar. user posted image  Samo je res faca tamala!

(odgovor članu S1902)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
7.1.2009 10:54:33   
Anonimen
Ojla.

joj, punce, ta teden pa kar dežujejo nove user posted image !!!! ČESTITKE VSEM!!!! user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Se še kasneje javim, ko bom imela bolj čas.

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2394
7.1.2009 11:09:31   
Bety11
Punce, mene pa zanima, kako je ime zdravilu, ki se ga dobi na Hrvaškem in ima podobne učinke kot Klomifen??? Nekaj je na F..., pa ne morem se spomniti, kako mu je že ime....

Hvala za vaše odgovore!

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
7.1.2009 16:19:58   
tecnobica
Bety, na žalost ne vem.

Kaj prvte punce? A Klomifen zmanjša spolno slo? Men se že od zadnje user posted image prov nč ne seksa.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
7.1.2009 16:27:10   
Martinki
tecnobica a veš, da sm tud jz porajtala, da kadar nisem na Klomifenih se mi ful user posted image  že takoj po menstri pa vse do enega 25 dneva. To rundo me je prjel šele dons (14. dan), sluzi pa skor nč nimam. Brez K jo mam drgač za prodajat. Mal je smešn tale K, ti vse zatre...

Neposredna povezava do sporočila: 2397
7.1.2009 16:58:50   
tecnobica
Pa k bi v bistvu mogu pospešit vse skupaj, pa zavira a ne?

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
7.1.2009 17:40:42   
Martinki
Očitno pospeši samo rast foliklov, ostalo pa zgleda, da bolj uniči kot ne. Znano je tudi, da Klomifen tanjša sluznico maternice. Če ti dajo zraven še Dobroston, ki jo debeli - pol je neko ravnovesje. Če maš pa sam K pa piješ še vse možne čaje tko kt jz user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2399
7.1.2009 19:52:39   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

me to you, kako si? user posted image

Fargesia..........user posted image

upam, da nama letos uspe iti na user posted image .lani sva se menili in menili, pa je prej leto šlo okrog.user posted image

drugače sem pa fajn, princeska pridno raste, v nedeljo je imela 4 mesece. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......