Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 13:02:46
|
|
|
|
Matejčika
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Matejčika, super za psa! Jaz ga grem tud v soboto rezervirat. Čeprav bo težko uskladit vse obveznosti in še psa. Tudi greš v azil? V katerega pa? Super! Še eden srečnež!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 14:14:34
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Ti se nam kar pridruži. Evo vabilo in trenutni seznam udeleženk. 3. Srečanje klomifenk v petek 9.1.2009 ob 17:30 v piceriji v CityParku LJ Udeleženke: miška fargi neela nf-ka lučka suzi tecnobica (uleti na en drink) mogoče bom pa res prišla............ jaaaaaa!!!!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 14:15:53
|
|
|
|
Fargesia
|
...no, nekatere smo pa tudi iz lj in okolice, a ne nf?!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 15:22:02
|
|
|
|
lučka 25
|
Ojla. Matejčika, super za kužka. Jaz tudi nisem iz Ljubljane, sem pa po moje ena od tstih, ki imam najmanj km do nje. Sm gorenjka (pa ne ta vohrna ) suzi, jaz sem v redu. pa saj to vedno rečem, čeprav se že dva dni bojujem s slabostmi, hodim čisto po robu, samo malo manjka do bruhanja. Ampak vse bom potrpela, sam da sem . Ampak res me, borke in fosilke potem manj jamramo glede nosečnosti, če nam je slabo, krči, krvavutve,...ker smo itak presrečne, da smo nosečke. Saj boste videle. Martinki, kar se tiče čajev in vsega tega imaš kar prav. Je vse res. Meni je tudi vedno krvomočnica pomagala, da sem imela močnejše M in pa tudi ciklusi so bili takrat vsaj za nekaj dni krajši. Na IVF temi bolj prakticirajo, da se krvomočnica pije do ovulacije, potem pa ne več, pa se zdajle ne spomnim prav dobro zakaj že. Fargi, ja ene ste pa bolj pri korit oz. okolica Ljubljane. Mene pa tako daje skleroza, pa "mal" sem zmedena, da sem zdajle sigurno ene 5 minut študirala, kateri dan je danes. O.K. saj zdaj že vem, da je četrtek. Ja to se zgodi, ko si doma, brez obveznosti.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 15:23:23
|
|
|
|
Anonimen
|
me to you, a res? Še ena zasavka? Potem smo pa v premoči.. matejčika, ne, ne kuža ne bo iz azila. Ga bova morala kar pošteno plačat.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 15:37:01
|
|
|
|
Fargesia
|
punce, upam da uspem jutri pridt...namreč že od včeraj me grozno zebe in sd sploh ne morem segret... pa od 8.00 do 17.00 mam seminar o avtizmu...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 16:00:04
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia punce, upam da uspem jutri pridt...namreč že od včeraj me grozno zebe in sd sploh ne morem segret... pa od 8.00 do 17.00 mam seminar o avtizmu... Ma, da prideš. Ogrej se, pa magari z brezžičnim kaloriferjem . V glavnem bacili nimajo kaj iskat okoli tebe, ker jim jaz ne dovolim, mraz naj gre tudi kar v Sibirijo, kjer je doma. Me te pa jutri čakamo z odprtimi rokami.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 16:01:56
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia punce, upam da uspem jutri pridt...namreč že od včeraj me grozno zebe in sd sploh ne morem segret... pa od 8.00 do 17.00 mam seminar o avtizmu... Čne ti pridemo na vrata zvonit Tko da po moje bolš da prideš do BTC-ja...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 17:32:14
|
|
|
|
Fargesia
|
zdele z mojim kosilo jeva in mu rečem da se dobim z vami...in on meni sej jst itak sam neelo poznam, od lučke obraz se mi je v podzavest vtrnil in ga trenutno ne vidim...in to jaz razlagam, da mamo me dobra pljuča in da smo malo baročno izpopolnjene (pa brez zamere)...on pa meni ....MENI JE VŠEČ BAROK!!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 17:34:21
|
|
|
|
Fargesia
|
punce tukaj je email naslov od ene gospe k ti zastonj odgovori na tri vprašanja...pa svoj rojstni datum ne pozabite napisat...meni je že odgovorila...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 17:34:39
|
|
|
|
Fargesia
|
no, šmentana reč... qquestiko@gmail.com
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 19:10:56
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia zdele z mojim kosilo jeva in mu rečem da se dobim z vami...in on meni sej jst itak sam neelo poznam, od lučke obraz se mi je v podzavest vtrnil in ga trenutno ne vidim...in to jaz razlagam, da mamo me dobra pljuča in da smo malo baročno izpopolnjene (pa brez zamere)...on pa meni ....MENI JE VŠEČ BAROK!!!! Pol mata pa z mojmu enak okus.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 19:11:51
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia no, šmentana reč... qquestiko@gmail.com A to samo vprašanja zastaviš in rojstni dan, a kaj imena še zraven?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 20:22:35
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia no, šmentana reč... qquestiko@gmail.com In v čem je keč? A te pol spama?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 20:30:54
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia no, šmentana reč... qquestiko@gmail.com In v čem je keč? A te pol spama? pomoje da ne. men je samo odgovorila, pol sem ji nazaj mail poslala, da sem ji povedala ozadje vsega - je namreč vse zadela! in mi je odgovorila nazaj. spamov nič! Lučka, samo ime in priimek sem napisala in datum rojstva z letnico.
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 20:35:24
|
|
|
|
ključek
|
a to je vedeževalka ali kako??
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 21:06:43
|
|
|
|
neela
|
Evooooooooooooooo meeeeeeeeeennnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeee......... Sem šla danes že preverit in zavarovat kraj jutrišnjega skupinskega zločina... ....skratka vse je pripravljeno za jutrišnji prvi letošnji klomifenski žur. Tista, ki bo jutri (od prijavljenih kandidatk) manjkala se bo za kazen ob naslednjem srečanju morala cel čas sprehajati z v zraku plavajočo kravo....zmenjeno????
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 21:07:55
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela Evooooooooooooooo meeeeeeeeeennnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeee......... Sem šla danes že preverit in zavarovat kraj jutrišnjega skupinskega zločina... ....skratka vse je pripravljeno za jutrišnji prvi letošnji klomifenski žur. Tista, ki bo jutri (od prijavljenih kandidatk) manjkala se bo za kazen ob naslednjem srečanju morala cel čas sprehajati z v zraku plavajočo kravo....zmenjeno???? A potem zadnjič to ni bilo darilo za mene, ampak le kazen, ker sem prišla?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 21:08:00
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela Evooooooooooooooo meeeeeeeeeennnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeee......... Sem šla danes že preverit in zavarovat kraj jutrišnjega skupinskega zločina... ....skratka vse je pripravljeno za jutrišnji prvi letošnji klomifenski žur. Tista, ki bo jutri (od prijavljenih kandidatk) manjkala se bo za kazen ob naslednjem srečanju morala cel čas sprehajati z v zraku plavajočo kravo....zmenjeno???? ojej, huda kazen....................
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 21:09:25
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: neela Evooooooooooooooo meeeeeeeeeennnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeee......... Sem šla danes že preverit in zavarovat kraj jutrišnjega skupinskega zločina... ....skratka vse je pripravljeno za jutrišnji prvi letošnji klomifenski žur. Tista, ki bo jutri (od prijavljenih kandidatk) manjkala se bo za kazen ob naslednjem srečanju morala cel čas sprehajati z v zraku plavajočo kravo....zmenjeno???? ojej, huda kazen.................... Huda, huda. Ampak nasmejale smo se pa zadnjič, ker smo bile prav zanimive s plavajočo kravo, še posebej pri otrocih.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 21:10:08
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: neela Evooooooooooooooo meeeeeeeeeennnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeee......... Sem šla danes že preverit in zavarovat kraj jutrišnjega skupinskega zločina... ....skratka vse je pripravljeno za jutrišnji prvi letošnji klomifenski žur. Tista, ki bo jutri (od prijavljenih kandidatk) manjkala se bo za kazen ob naslednjem srečanju morala cel čas sprehajati z v zraku plavajočo kravo....zmenjeno???? A potem zadnjič to ni bilo darilo za mene, ampak le kazen, ker sem prišla? ....kazen za tvoj rd..... Me to you - ti še ne veš, kako ti je lahko nerodno ob taki kazni.....mene vprašaj???? ...Fargi pa ti bo to potrdila...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 21:17:01
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: neela Evooooooooooooooo meeeeeeeeeennnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeee......... Sem šla danes že preverit in zavarovat kraj jutrišnjega skupinskega zločina... ....skratka vse je pripravljeno za jutrišnji prvi letošnji klomifenski žur. Tista, ki bo jutri (od prijavljenih kandidatk) manjkala se bo za kazen ob naslednjem srečanju morala cel čas sprehajati z v zraku plavajočo kravo....zmenjeno???? A potem zadnjič to ni bilo darilo za mene, ampak le kazen, ker sem prišla? ....kazen za tvoj rd..... Me to you - ti še ne veš, kako ti je lahko nerodno ob taki kazni.....mene vprašaj???? ...Fargi pa ti bo to potrdila... Tebi??? Kaj pa jaz, ko sem jo imela dalj časa pri sebi in hodila okoli s kravo po CityParku. A ja, jaz sem navajena otročarij iz službe.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 21:20:46
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: neela Evooooooooooooooo meeeeeeeeeennnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeee......... Sem šla danes že preverit in zavarovat kraj jutrišnjega skupinskega zločina... ....skratka vse je pripravljeno za jutrišnji prvi letošnji klomifenski žur. Tista, ki bo jutri (od prijavljenih kandidatk) manjkala se bo za kazen ob naslednjem srečanju morala cel čas sprehajati z v zraku plavajočo kravo....zmenjeno???? A potem zadnjič to ni bilo darilo za mene, ampak le kazen, ker sem prišla? ....kazen za tvoj rd..... Me to you - ti še ne veš, kako ti je lahko nerodno ob taki kazni.....mene vprašaj???? ...Fargi pa ti bo to potrdila... Tebi??? Kaj pa jaz, ko sem jo imela dalj časa pri sebi in hodila okoli s kravo po CityParku. A ja, jaz sem navajena otročarij iz službe. o madonca, pol pa skor ne upam manjkati...........
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 21:24:51
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: neela Evooooooooooooooo meeeeeeeeeennnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeee......... Sem šla danes že preverit in zavarovat kraj jutrišnjega skupinskega zločina... ....skratka vse je pripravljeno za jutrišnji prvi letošnji klomifenski žur. Tista, ki bo jutri (od prijavljenih kandidatk) manjkala se bo za kazen ob naslednjem srečanju morala cel čas sprehajati z v zraku plavajočo kravo....zmenjeno???? A potem zadnjič to ni bilo darilo za mene, ampak le kazen, ker sem prišla? ....kazen za tvoj rd..... Me to you - ti še ne veš, kako ti je lahko nerodno ob taki kazni.....mene vprašaj???? ...Fargi pa ti bo to potrdila... Tebi??? Kaj pa jaz, ko sem jo imela dalj časa pri sebi in hodila okoli s kravo po CityParku. A ja, jaz sem navajena otročarij iz službe. ja, draga moja lučka - jaz sem resna poslovna ženska.....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.1.2009 21:33:14
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela ja, draga moja lučka - jaz sem resna poslovna ženska..... Sori, ampak ne morem si pomagat. Poslovna si že, ampak resna.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......